Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się serdecznie (chyba nie po raz pierwszy) :loveu:
Zaglądamy do Was czesto, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać :oops:
Jestem zauroczona tą cudną parką :loveu:, sama też bardzo intensywnie przymierzam się do powiększenia naszej rodzinki o kolejnego yoreczka. Nie wiem tylko jak moja Vikunia przyjęłaby konkurencje :evil_lol:.
By zaspokoić ciekawość i uciszyć ewentualne wątpliwości (związane głównie z warunkami mieszkaniowymi) przeglądnęłam prawie całą Waszą galerię (a jest co oglądać :diabloti:) i teraz już jestem pewna 2 Yoraski to podwójna radość :loveu::loveu::loveu:.
Pozdrawiamy cieplutko :lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Witam serdecznie w środę :multi:

My również witamy sie jeszcze środowo
megi82 napisał(a):
dzień doberek środowo-widze nowe foteczki,super kitki i derki mi sie bardzo podobają
pozdrawiamy

Witamy:multi:
Kitk u Aksy istnieje do momentu aż Tosiek się nią nie zajmie:mad: ,a u niego to nawet 3 dni nienaruszona.
Kapotki to jeszcze od zeszłej zimy.Musze kupić taką samą jak ma Aksa dla Tośka bo jest na zatrzaski i nie plącze włosków;)
karkakarka napisał(a):
Po grzebcie widać, że mu szybko odrastają:loveu::loveu:

Na grzebieciku też juz mu ładnie odrastaja,od szyi zaczya mu się robić pomału przedziałek:multi:
Pegaza napisał(a):
A znow widze na kitce i pycholku:p

Tutaj najbardziej widać:crazyeye:
Viky i Ja napisał(a):
Witamy się serdecznie (chyba nie po raz pierwszy) :loveu:
Zaglądamy do Was czesto, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać :oops:
Jestem zauroczona tą cudną parką :loveu:, sama też bardzo intensywnie przymierzam się do powiększenia naszej rodzinki o kolejnego yoreczka. Nie wiem tylko jak moja Vikunia przyjęłaby konkurencje :evil_lol:.
By zaspokoić ciekawość i uciszyć ewentualne wątpliwości (związane głównie z warunkami mieszkaniowymi) przeglądnęłam prawie całą Waszą galerię (a jest co oglądać :diabloti:) i teraz już jestem pewna 2 Yoraski to podwójna radość :loveu::loveu::loveu:.

Witamy w naszych skromnych progach:oops:
Dwa yorkaski to podwujna radośc i podwujne obowązki.Ale to wszystko nic jak wpadnie taka szarańcza na ręce do całowania:loveu::loveu::loveu:
U mniemiędzy siulami jest rok różnicy,też miałam obwy jak Aksa przyjmie maluch,ale ona to tak jak matka.Zawsze i wszędzie za nim.I tak jest do dzisiaj.Zresztą oboje są bardzo za sobą.
Ale co do 3 siula to już napewno mam wątpliwości ponieważ Tosiek jest bardzo zazdrosny i robi się z niego niezły gagatek.

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy :lol:
Tosiek jest cudowny :loveu:

pycia napisał(a):
Witamy wieczorkiem i pozdrawiamy cieplutko:)

karkakarka napisał(a):
Dwa siulki - super sprawa! Mam nadzieję, że i ja kiedyś się dorobię drugiego :loveu:

Doti1986 napisał(a):
Witamy się wieczorowo :loveu:

Viky i Ja napisał(a):
Wpadłyśmy życzyć spokojnej nocki :loveu::sleep2:

Doti1986 napisał(a):
Witamy się serdecznie z Aksą i Toffisiem w czwartkowy poranek:loveu:

jot11 napisał(a):
Witamy i gorąco pozdrawiamy :multi:

Cze dziewczyny:loveu:Zaraz postaram się coś wstwić:multi:

Posted

ewa2909 napisał(a):

Witamy w naszych skromnych progach:oops:
Dwa yorkaski to podwujna radośc i podwujne obowązki.Ale to wszystko nic jak wpadnie taka szarańcza na ręce do całowania:loveu::loveu::loveu:
U mniemiędzy siulami jest rok różnicy,też miałam obwy jak Aksa przyjmie maluch,ale ona to tak jak matka.Zawsze i wszędzie za nim.I tak jest do dzisiaj.Zresztą oboje są bardzo za sobą.
Ale co do 3 siula to już napewno mam wątpliwości ponieważ Tosiek jest bardzo zazdrosny i robi się z niego niezły gagatek.

Witamy serdecznie :lol:
Tak właśnie myślałam, że wszystkie obowiązki i niewygody rekompensuje z nawiązką radość z posiadania tych skarbów :loveu::loveu::loveu:.
Twoja parka jest przecudna, aż miło patrzeć na takie cudne sreberka :loveu::loveu::loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Nie mogę się napatrzeć na ta parkę:loveu:

Patrz patrz.Może jak się tak napatrzysz to i Ciebie najdzie ochotka na drugiego yorka:evil_lol:
dysia-u napisał(a):
http://i34.tinypic.com/2daxi04.jpg

Świeci w ciemnościach :crazyeye:

Uluś jeszcze widno było:eviltong:
dysia-u napisał(a):
http://i36.tinypic.com/210d37q.jpg

Ewuś mów mi tu zaraz po czym włoski Tośka tak błyszczą :mad:

Uluś psiaki kąpane w niedziele po południu w kosmetykach z vuplesa.Aż do dzisiejszego wieczora nie były czsane(oprucz mordeczek).Dzisiaj rozrobiłam troszke adżywki z wodą i ich spryskałam,włosek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach:loveu:
jot11 napisał(a):
Boziu,jak one są śliczne :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy,staamy się żeby psiaki ładnie wyglądały.:oops: