megi82 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dzień doberek środowo-widze nowe foteczki,super kitki i derki mi sie bardzo podobają pozdrawiamy Quote
karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Po grzebcie widać, że mu szybko odrastają:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 karkakarka napisał(a):Po grzebcie widać, że mu szybko odrastają:loveu::loveu: A znow widze na kitce i pycholku:p Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy się serdecznie (chyba nie po raz pierwszy) :loveu: Zaglądamy do Was czesto, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać :oops: Jestem zauroczona tą cudną parką :loveu:, sama też bardzo intensywnie przymierzam się do powiększenia naszej rodzinki o kolejnego yoreczka. Nie wiem tylko jak moja Vikunia przyjęłaby konkurencje :evil_lol:. By zaspokoić ciekawość i uciszyć ewentualne wątpliwości (związane głównie z warunkami mieszkaniowymi) przeglądnęłam prawie całą Waszą galerię (a jest co oglądać :diabloti:) i teraz już jestem pewna 2 Yoraski to podwójna radość :loveu::loveu::loveu:. Pozdrawiamy cieplutko :lol: Quote
ewa2909 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jot11 napisał(a):Witam serdecznie w środę :multi: My również witamy sie jeszcze środowo megi82 napisał(a):dzień doberek środowo-widze nowe foteczki,super kitki i derki mi sie bardzo podobają pozdrawiamy Witamy:multi: Kitk u Aksy istnieje do momentu aż Tosiek się nią nie zajmie:mad: ,a u niego to nawet 3 dni nienaruszona. Kapotki to jeszcze od zeszłej zimy.Musze kupić taką samą jak ma Aksa dla Tośka bo jest na zatrzaski i nie plącze włosków;) karkakarka napisał(a):Po grzebcie widać, że mu szybko odrastają:loveu::loveu: Na grzebieciku też juz mu ładnie odrastaja,od szyi zaczya mu się robić pomału przedziałek:multi: Pegaza napisał(a):A znow widze na kitce i pycholku:p Tutaj najbardziej widać:crazyeye: Viky i Ja napisał(a):Witamy się serdecznie (chyba nie po raz pierwszy) :loveu: Zaglądamy do Was czesto, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać :oops: Jestem zauroczona tą cudną parką :loveu:, sama też bardzo intensywnie przymierzam się do powiększenia naszej rodzinki o kolejnego yoreczka. Nie wiem tylko jak moja Vikunia przyjęłaby konkurencje :evil_lol:. By zaspokoić ciekawość i uciszyć ewentualne wątpliwości (związane głównie z warunkami mieszkaniowymi) przeglądnęłam prawie całą Waszą galerię (a jest co oglądać :diabloti:) i teraz już jestem pewna 2 Yoraski to podwójna radość :loveu::loveu::loveu:. Pozdrawiamy cieplutko :lol: Witamy w naszych skromnych progach:oops: Dwa yorkaski to podwujna radośc i podwujne obowązki.Ale to wszystko nic jak wpadnie taka szarańcza na ręce do całowania:loveu::loveu::loveu: U mniemiędzy siulami jest rok różnicy,też miałam obwy jak Aksa przyjmie maluch,ale ona to tak jak matka.Zawsze i wszędzie za nim.I tak jest do dzisiaj.Zresztą oboje są bardzo za sobą. Ale co do 3 siula to już napewno mam wątpliwości ponieważ Tosiek jest bardzo zazdrosny i robi się z niego niezły gagatek. Quote
Nati28 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy :lol: Tosiek jest cudowny :loveu: Quote
pycia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy wieczorkiem i pozdrawiamy cieplutko:) Quote
karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dwa siulki - super sprawa! Mam nadzieję, że i ja kiedyś się dorobię drugiego :loveu: Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wpadłyśmy życzyć spokojnej nocki :loveu::sleep2: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy się serdecznie z Aksą i Toffisiem w czwartkowy poranek:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy :lol: Tosiek jest cudowny :loveu: pycia napisał(a):Witamy wieczorkiem i pozdrawiamy cieplutko:) karkakarka napisał(a):Dwa siulki - super sprawa! Mam nadzieję, że i ja kiedyś się dorobię drugiego :loveu: Doti1986 napisał(a):Witamy się wieczorowo :loveu: Viky i Ja napisał(a):Wpadłyśmy życzyć spokojnej nocki :loveu::sleep2: Doti1986 napisał(a):Witamy się serdecznie z Aksą i Toffisiem w czwartkowy poranek:loveu: jot11 napisał(a):Witamy i gorąco pozdrawiamy :multi: Cze dziewczyny:loveu:Zaraz postaram się coś wstwić:multi: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie mogę się napatrzeć na ta parkę:loveu: Quote
dysia-u Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://i34.tinypic.com/2daxi04.jpg Świeci w ciemnościach :crazyeye: Quote
dysia-u Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://i36.tinypic.com/210d37q.jpg Ewuś mów mi tu zaraz po czym włoski Tośka tak błyszczą :mad: Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Boziu,jak one są śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ewa2909 napisał(a): Witamy w naszych skromnych progach:oops: Dwa yorkaski to podwujna radośc i podwujne obowązki.Ale to wszystko nic jak wpadnie taka szarańcza na ręce do całowania:loveu::loveu::loveu: U mniemiędzy siulami jest rok różnicy,też miałam obwy jak Aksa przyjmie maluch,ale ona to tak jak matka.Zawsze i wszędzie za nim.I tak jest do dzisiaj.Zresztą oboje są bardzo za sobą. Ale co do 3 siula to już napewno mam wątpliwości ponieważ Tosiek jest bardzo zazdrosny i robi się z niego niezły gagatek. Witamy serdecznie :lol: Tak właśnie myślałam, że wszystkie obowiązki i niewygody rekompensuje z nawiązką radość z posiadania tych skarbów :loveu::loveu::loveu:. Twoja parka jest przecudna, aż miło patrzeć na takie cudne sreberka :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy cieplutko :lol: Quote
ewa2909 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Doti1986 napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na ta parkę:loveu: Patrz patrz.Może jak się tak napatrzysz to i Ciebie najdzie ochotka na drugiego yorka:evil_lol: dysia-u napisał(a):http://i34.tinypic.com/2daxi04.jpg Świeci w ciemnościach :crazyeye: Uluś jeszcze widno było:eviltong: dysia-u napisał(a):http://i36.tinypic.com/210d37q.jpg Ewuś mów mi tu zaraz po czym włoski Tośka tak błyszczą :mad: Uluś psiaki kąpane w niedziele po południu w kosmetykach z vuplesa.Aż do dzisiejszego wieczora nie były czsane(oprucz mordeczek).Dzisiaj rozrobiłam troszke adżywki z wodą i ich spryskałam,włosek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach:loveu: jot11 napisał(a):Boziu,jak one są śliczne :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy,staamy się żeby psiaki ładnie wyglądały.:oops: Quote
Nati28 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://i37.tinypic.com/nn1j0x.jpg Sliczna z nich para :loveu: Quote
karkakarka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 http://i34.tinypic.com/2daxi04.jpg Ale on się świeci, zresztą Aksa na innych zdjęciach też :loveu: A w jakich proporcjach mieszasz odżywkę z wodą do spłukiwania? Bo ja też mam velpes, ale Tola się tak nie błyszczy :roll: Quote
Pegaza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cze piatkowo:p fajny deptak macie na spacerki:p mi sie wydaje ze Mejsi po vulpesie tez ma inny ten wlos..:loveu: dwa deptalki:loveu: http://i37.tinypic.com/nn1j0x.jpg Ewa a jak Ty sie czujesz? Quote
Recommended Posts