Pegaza Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cze Ewa gorące pozdrowienia:loveu: podsylam na te chlodny dzien Quote
dysia-u Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ewuś chodż do nas na zimowe fotki :crazyeye: Quote
laurin Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cześć Ewuś:loveu: U mnie też będą fotki z wczoraj z ranka:p - ze śniegiem:placz: Quote
laurin Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :crazyeye: nikogo tu nie było :crazyeye: Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 laurin napisał(a)::crazyeye: nikogo tu nie było :crazyeye: No widzisz jakie to kolżanki:mad::mad::mad: pycia napisał(a):Witamy w zimny piątek;-) A u nas dzisiaj nawet słoneczko się pokazało:loveu: Hej:multi: Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 laurin napisał(a)::crazyeye: nikogo tu nie było :crazyeye: Ewuś Ania mówiła o Tobie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 co dobrego miałaś na obiad? weekendujesz się juz? /wiem że nie od dziś , ale chodzi mi o specjalne plany/:lol: Quote
Doti1986 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy się popołudniowo weekendowo:loveu: Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 {Przyszlam sie meldowac ze badania porobione znaczy wyniki beda w poniedzialek...nie wiem co tam mialam popisane bo odczytac gryzmoly lekarzow jest ciezko:lol: ale pani pyta czy ja sie wybieram na jakis zabieg:cool1: wiec lekarz jak widac przejął się mną, ze tyle mają do zrobienia z tą moją krwią:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 dysia-u napisał(a):Ewuś Ania mówiła o Tobie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: E TAMMMMMMMMMM:eviltong::eviltong::eviltong: dysia-u napisał(a):co dobrego miałaś na obiad? weekendujesz się juz? /wiem że nie od dziś , ale chodzi mi o specjalne plany/:lol: Na objadek dzisiaj były naleśniczki zapiekane z farszem pieczarkowo-jajkowym.Pychotka. Żadnych specjalnych plnów na wikendzik nie mam.Najprawdopodobniej powinam się wybrać do mamy ,ale mieszka na 4 piętrze a ja w dalszym ciągu nie mam siły wejść do siebie na 2 piętro,więc co będzie jak będe miała wejść tak wysoko:shake::shake::shake: Doti1986 napisał(a):Witamy się popołudniowo weekendowo:loveu: My też się witamy już wikendowo ale niestety znowu deszczowo.:shake: Pegaza napisał(a):{Przyszlam sie meldowac ze badania porobione znaczy wyniki beda w poniedzialek...nie wiem co tam mialam popisane bo odczytac gryzmoly lekarzow jest ciezko:lol: ale pani pyta czy ja sie wybieram na jakis zabieg:cool1: wiec lekarz jak widac przejął się mną, ze tyle mają do zrobienia z tą moją krwią:evil_lol: Bardzo dobrze świadczy że lekarz przejoł się Twoimi dolegliwościami. Ja od 3 dni czuje się znowu słabiutka.Brak sił na cokolwiek:shake:. Przejście małego kawałka spacerkiem wywołuje zadyszke,wejście na 2 piętro powoduje że musz usiąść i 5 minut odpoczywać:shake:.Normalnie tragedia. Zastanawiam się czy moga mieć wpływ na te moje złe samopoczucie tabletki hormonalne. Quote
karkakarka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tabletki mogą mieć wpływ, bo możesz mieć za słabą, albo za mocną dawkę.... Dbaj o siebie i powiedz lekarzowi, ze się źle czujesz. Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 karkakarka napisał(a):Tabletki mogą mieć wpływ, bo możesz mieć za słabą, albo za mocną dawkę.... Dbaj o siebie i powiedz lekarzowi, ze się źle czujesz. Raczej są to tabletki takie jak antykopcepcyjne,brane raz dziennie,tylko że ja biore na co innego. Lekarza mam dopiero nia przyszły poniedziałek:shake: Quote
Arabeska^^ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy się i o nowe fotki prosimy :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Witamy się i o nowe fotki prosimy :loveu: Ojej,ic nie mamy ale objecuje że w wikendzik coś popstrykamy:oops: Quote
karkakarka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Raczej są to tabletki takie jak antykopcepcyjne,brane raz dziennie,tylko że ja biore na co innego. Lekarza mam dopiero nia przyszły poniedziałek:shake: Sąsiadka też bierze hormony, ale chodzi mi o to,że może powinnaś brać 1,5 tabletki, albo pół... Albo organizm musi się do nich przystosować, a od dawna je bierzesz ? Quote
Nati28 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy i przesylamy gorace pozdrowienia w ten zimny wieczor :loveu: Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Raczej są to tabletki takie jak antykopcepcyjne,brane raz dziennie,tylko że ja biore na co innego. Lekarza mam dopiero nia przyszły poniedziałek:shake: ja po operacji tez brałam , ale po kilku miesiącach bardzo żle sie czułam. Skoczyło mi ciśnienie , bolała mnie głowa - koszmar :-( Ogólnie byłam dziwna :shake: Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 karkakarka napisał(a):Sąsiadka też bierze hormony, ale chodzi mi o to,że może powinnaś brać 1,5 tabletki, albo pół... Albo organizm musi się do nich przystosować, a od dawna je bierzesz ? Wydaje mi się że hormonów się nie dzieli,ale mogę się mylić;) dysia-u napisał(a):ja po operacji tez brałam , ale po kilku miesiącach bardzo żle sie czułam. Skoczyło mi ciśnienie , bolała mnie głowa - koszmar :-( Ogólnie byłam dziwna :shake: Uluś ja też mam nadzieje że to jest wina tych tableek.Chociaż cały zas sie boje o tą tarczyce:shake:. Czy taka mała ilość żelaza w organiźmie też może wywoływać takie dolegliwośći???????? Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mała ilość żelaza zawsze wywołuje zadyszke i osłabienie :-o halo halo jest w rodzinie dogomaniaków jakiś dr. Haus?? pilnie poszukiwany Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewa Ty piszesz o tym ze slaba jestes a ja moze od godziny tez zle sie czuje, nie wiem moze zbyt duzo... dzis wysilkowo pracowalam a zeby sobie wspomoc pije te napoje red bull itp..i jakos to dziala przez jakis czas:roll: widac przestalo teraz dzialac i padlam, ze ledwie doszlam do lazienki sie myc i spowrotem na lozko.. jestem ciekawa tych wynikow a jak tam nic nie wyjdzie to gdzie szukac pomocy..?.:roll: faktycznie jakis doktor by sie przydal:evil_lol:dogomaniacki Quote
Doti1986 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dysia-u napisał(a):mała ilość żelaza zawsze wywołuje zadyszke i osłabienie :-o halo halo jest w rodzinie dogomaniaków jakiś dr. Haus?? pilnie poszukiwany Dokładnie tak jest moja mama chorowała od kwietnia okazało się że ma mięśniaki na macicy i do tego jeszcze żylaki wyniki z krwi szalały i żelazo spadało na łeb na szyję:placz: Pewnego dnia straciła przytomność i zabrali ja do szpitala na przetoczenie krwi podanych miała kilka litrów:placz: Jak poprawili żelazo to zdecydowali się na usunięcie macicy i po kłopocie jakby ręką odjął :roll: Quote
Arabeska^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) Quote
dysia-u Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Daria !!! na co ci te red.... ??!!! przecież kobito zeszarpiesz se serducho !! :mad: Quote
Recommended Posts