Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

laurin napisał(a):
:crazyeye: nikogo tu nie było :crazyeye:

No widzisz jakie to kolżanki:mad::mad::mad:
pycia napisał(a):
Witamy w zimny piątek;-)

A u nas dzisiaj nawet słoneczko się pokazało:loveu:
Hej:multi:

Posted

{Przyszlam sie meldowac ze badania porobione znaczy wyniki beda w poniedzialek...nie wiem co tam mialam popisane bo odczytac gryzmoly lekarzow jest ciezko:lol: ale pani pyta czy ja sie wybieram na jakis zabieg:cool1:
wiec lekarz jak widac przejął się mną, ze tyle mają do zrobienia z tą moją krwią:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewuś Ania mówiła o Tobie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

E TAMMMMMMMMMM:eviltong::eviltong::eviltong:
dysia-u napisał(a):
co dobrego miałaś na obiad? weekendujesz się juz? /wiem że nie od dziś , ale chodzi mi o specjalne plany/:lol:

Na objadek dzisiaj były naleśniczki zapiekane z farszem pieczarkowo-jajkowym.Pychotka.
Żadnych specjalnych plnów na wikendzik nie mam.Najprawdopodobniej powinam się wybrać do mamy ,ale mieszka na 4 piętrze a ja w dalszym ciągu nie mam siły wejść do siebie na 2 piętro,więc co będzie jak będe miała wejść tak wysoko:shake::shake::shake:
Doti1986 napisał(a):
Witamy się popołudniowo weekendowo:loveu:

My też się witamy już wikendowo ale niestety znowu deszczowo.:shake:
Pegaza napisał(a):
{Przyszlam sie meldowac ze badania porobione znaczy wyniki beda w poniedzialek...nie wiem co tam mialam popisane bo odczytac gryzmoly lekarzow jest ciezko:lol: ale pani pyta czy ja sie wybieram na jakis zabieg:cool1:
wiec lekarz jak widac przejął się mną, ze tyle mają do zrobienia z tą moją krwią:evil_lol:

Bardzo dobrze świadczy że lekarz przejoł się Twoimi dolegliwościami.
Ja od 3 dni czuje się znowu słabiutka.Brak sił na cokolwiek:shake:.
Przejście małego kawałka spacerkiem wywołuje zadyszke,wejście na 2 piętro powoduje że musz usiąść i 5 minut odpoczywać:shake:.Normalnie tragedia.
Zastanawiam się czy moga mieć wpływ na te moje złe samopoczucie tabletki hormonalne.

Posted

karkakarka napisał(a):
Tabletki mogą mieć wpływ, bo możesz mieć za słabą, albo za mocną dawkę....
Dbaj o siebie i powiedz lekarzowi, ze się źle czujesz.

Raczej są to tabletki takie jak antykopcepcyjne,brane raz dziennie,tylko że ja biore na co innego.
Lekarza mam dopiero nia przyszły poniedziałek:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Raczej są to tabletki takie jak antykopcepcyjne,brane raz dziennie,tylko że ja biore na co innego.

Sąsiadka też bierze hormony, ale chodzi mi o to,że może powinnaś brać 1,5 tabletki, albo pół... Albo organizm musi się do nich przystosować, a od dawna je bierzesz ?

Posted

ewa2909 napisał(a):

ja po operacji tez brałam , ale po kilku miesiącach bardzo żle sie czułam. Skoczyło mi ciśnienie , bolała mnie głowa - koszmar :-( Ogólnie byłam dziwna :shake:

Posted

karkakarka napisał(a):
Sąsiadka też bierze hormony, ale chodzi mi o to,że może powinnaś brać 1,5 tabletki, albo pół... Albo organizm musi się do nich przystosować, a od dawna je bierzesz ?

Wydaje mi się że hormonów się nie dzieli,ale mogę się mylić;)
dysia-u napisał(a):
ja po operacji tez brałam , ale po kilku miesiącach bardzo żle sie czułam. Skoczyło mi ciśnienie , bolała mnie głowa - koszmar :-( Ogólnie byłam dziwna :shake:

Uluś ja też mam nadzieje że to jest wina tych tableek.Chociaż cały zas sie boje o tą tarczyce:shake:.
Czy taka mała ilość żelaza w organiźmie też może wywoływać takie dolegliwośći????????

Posted

Ewa Ty piszesz o tym ze slaba jestes a ja moze od godziny tez zle sie czuje, nie wiem moze zbyt duzo... dzis wysilkowo pracowalam a zeby sobie wspomoc pije te napoje red bull itp..i jakos to dziala przez jakis czas:roll: widac przestalo teraz dzialac i padlam, ze ledwie doszlam do lazienki sie myc i spowrotem na lozko.. jestem ciekawa tych wynikow a jak tam nic nie wyjdzie to gdzie szukac pomocy..?.:roll: faktycznie jakis doktor by sie przydal:evil_lol:dogomaniacki

Posted

dysia-u napisał(a):
mała ilość żelaza zawsze wywołuje zadyszke i osłabienie :-o

halo halo jest w rodzinie dogomaniaków jakiś dr. Haus?? pilnie poszukiwany

Dokładnie tak jest moja mama chorowała od kwietnia okazało się że ma mięśniaki na macicy i do tego jeszcze żylaki wyniki z krwi szalały i żelazo spadało na łeb na szyję:placz: Pewnego dnia straciła przytomność i zabrali ja do szpitala na przetoczenie krwi podanych miała kilka litrów:placz: Jak poprawili żelazo to zdecydowali się na usunięcie macicy i po kłopocie jakby ręką odjął :roll: