Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
szczerbaty tygrys :evil_lol: groźny tygrys :evil_lol:

A właśnie, jak tam mleczaki, ubyło coś nowego?

SZczerbol z niego na calego:evil_lol:
Stracil wszystkie zeby na gorze i na dole az do kielkow.
Mam nadzieje ze z nimi tez sami damy sobie rade:razz:

Posted

:evil_lol:

Zuza i Noddy napisał(a):
A to współczuje Aksie.

Bezzebny potwor nic jej nie zrobil bo przstaje mu sie dawac,jak widzi ze przegina to nadstawia jej dupsko do gryzienia.:evil_lol:

Posted

Cześć Ewo!

Mam takie pytanie:
Skąd mam wiedzieć, kiedy Holly zacznie tracić zęby? Przecież ona ma je takie malusie, że na podłodze nic nie będzie widać :shake:

No i gratulacje dla Tofficzka, że sam traci ząbki :multi: Z kiełkami też się upora :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Ewo!

Mam takie pytanie:
Skąd mam wiedzieć, kiedy Holly zacznie tracić zęby? Przecież ona ma je takie malusie, że na podłodze nic nie będzie widać :shake:
w
No i gratulacje dla Tofficzka, że sam traci ząbki :multi: Z kiełkami też się upora :loveu:

Witaj Sarko.
Sarko ja od jakiś 2 tyg staralam sie codziennie zagladac do papki.Najpierw zaczeły sie ruszac same jedyneczki a potem i reszta.
U nas Toś czesto sie szarpie z Aksa panem galganem albo jakąś stera skarpetka,albojakimiś zabawkami i to chyba poskutkowalo.
Niestety Tofik rowniez ma malusienkie bardzo zabki i nie udało mi sie zadnego znalezc.

Posted

Cześć Ewo :loveu:

Swego czasu zebrałam chyba wszystkie mleczaki Kapryśki :evil_lol: (łącznie z 4 kłami mlecznymi), u Fionki było podobnie, tyle że mniej jej wypadło w naturalny sposób. Poza tym regularne delikatne zaglądanie do pysia pozwala przyzwyczaić psa do tego i w późniejszym okresie bez problemu można mu sprawdzać stan uzębienia.

Posted

Aga76 napisał(a):
Cześć Ewo :loveu:

Swego czasu zebrałam chyba wszystkie mleczaki Kapryśki :evil_lol: (łącznie z 4 kłami mlecznymi), u Fionki było podobnie, tyle że mniej jej wypadło w naturalny sposób. Poza tym regularne delikatne zaglądanie do pysia pozwala przyzwyczaić psa do tego i w późniejszym okresie bez problemu można mu sprawdzać stan uzębienia.

CZEŚĆ AGUS:loveu:
AKSUNI MAM W PUDELECZKU SCHOWANE 7 ZABALKOW,W TYM 2 KIELKI.
ALE TOSIU TO PEWNIE POŁKNOŁ TE SWOJE ZEBOLE BO NIGDZIE NIE MOGŁAM ICH ZNALEŻĆ:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
CZEŚĆ AGUS:loveu:
AKSUNI MAM W PUDELECZKU SCHOWANE 7 ZABALKOW,W TYM 2 KIELKI.
ALE TOSIU TO PEWNIE POŁKNOŁ TE SWOJE ZEBOLE BO NIGDZIE NIE MOGŁAM ICH ZNALEŻĆ:mad:

:evil_lol: to tak jak Fionka, mały łakomczuch :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
:evil_lol: elegant, hihihi
Jaki kolor lakieru sobie wybrał?

Roz najbardziej mu przypadł do gustu,ale niestety nie zdążyl pomalowac bo pencia zabrala mu przyzadzik:evil_lol::mad: