Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewuś ale zrobiłaś nam niespodzianke . Mąż nie wspomniał że będziesz na weekend w domu :loveu: Dbaj o siebie :mad:

Oj chyba coś tam czytałam ze moge wyjść na wikend do domku.
Teraz nie trzymają po operacjach w szpitalu:shake:.W 5 dobie wychodzi się do domu.Ja powinnam wyjść dopiero jutro,ale że Leszek był dzisiaj z synem na wyznaczeniu terminu operacjii dla niego to przy pkazji zabrali i mnie do domku.W naszm bloku mieszka pani doktor która mnie operowała.Także ma nademną kontrole:evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewuś, dopiero dziś tu weszłam( chroniczny brak czasu:-() a tu takie wieści, aż mnie zatkało, trzymam kciuczki za twój powrót do zdrowia, a tarczycą się nie przejmuj, dużo osób ma teraz guzki i nie zawsze trzeba operować, ja jestem po jednej operacji(95r) a teraz czeka mnie druga-DAMY RADĘ NIE MARTW SIĘ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Ewcia Ty odpoczywaj i niczym się nie zamartwiaj :loveu:
Mi Ci tu posprzatamy, okna pomyjemy i jak wyzdrowiejesz galeryjka będzie hasać jak ta lala :loveu::evil_lol:

FREDZIU napisał(a):
Ewuś, dopiero dziś tu weszłam( chroniczny brak czasu:-() a tu takie wieści, aż mnie zatkało, trzymam kciuczki za twój powrót do zdrowia, a tarczycą się nie przejmuj, dużo osób ma teraz guzki i nie zawsze trzeba operować, ja jestem po jednej operacji(95r) a teraz czeka mnie druga-DAMY RADĘ NIE MARTW SIĘ;)

Doti1986 napisał(a):
Witamy i życzymy szybciutkiego powrotu do zdrowia:loveu:

pycia napisał(a):
Witamy i pozdrawiamy cieplutko

Doti1986 napisał(a):
Witamy się weekendowo:loveu:

karkakarka napisał(a):
Witam :)
Tera Ewciu odpoczywaj :)
Tak jak tigrunia pisze, nie martw się my ci tu posprzątamy, a w domciu to pewnie mąż posprząta ;) A ty o siebie dbaj :D Zdrówko to podstawa :)

Dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu:
Miłego wikendziku wszystkim życze:lol::lol::lol:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Ewuś pozdrawimy wa bardzo gorąco i trzymamy kciuczki za wasze zdrówko:iloveyou::happy1::ylsuper::buzi:

Dziękuję bardzo:oops:
dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś :loveu: wypoczywasz? dbaj o siebie :lol:

Cześć Uluś:loveu:
Dzisiaj niekoniecznie bo byłam u lekarzy:shake:
Pegaza napisał(a):
Hej jak sie czujesz czy wszystko juz dobrze?:loveu:

Cze Daria:loveu:
Fizycznie czuje się już całkiem całkiem.Dali mi dużo świerzej krewki w szpitalu to i troszeczke więcej sił mam.
Niestety ja od małego mam problemy z jakimi kolwiek ranami,a ta niestety zaczeła się mocno papoać.Znowu pojawił się stan podgorączkowy wczoraj wieczorkem i dzisiaj trzeba było iść na oddział.Ale nie dałam się położyć z powrotem.Przepisali mi antybiotyki do łkania ,smarowania i psikania i mam zjawić się ponownie w czwartek żeby zobaczyć czy wszystko w porządku:-(
***Paulina*** napisał(a):
Witamy po dłuższej przerwie:multi:
Dla psiaczków buziaczki a dla ciebie dużo zdrówka:loveu:

Cze Paulina:multi:.Dziękujemy za pozdrowionka i buziaczki:multi:
karkakarka napisał(a):
Hej :)
Jak samopoczucie???

Hej:multi:
Dzisiaj troszke zmęczona bo miałam troszke latania i musialam troszke doprowadzić siule do porządku bo od 2 tyg nie kąpane i od tyg nie widziały grzebienia w sierści:shake:.
Ale przyszedł nam nowy szampon i odżywka z vuplesa i jestem mega zadowolona z rezultatu końcowego:multi:

Posted

Witam serdecznie ;)
Kurcze powazne to u Ciebie sie zrobilo :shake:
Ewa Ty to teraz wypoczywac, a nie tu sie przemeczasz kapielami.
Zdrowka zycze ;)

**

A tak na marginesie, jakie teraz kupilas rzeczy Vulpesowe?

Posted

[quote name='Katie']Witam serdecznie ;)
Kurcze powazne to u Ciebie sie zrobilo :shake:
Ewa Ty to teraz wypoczywac, a nie tu sie przemeczasz kapielami.
Zdrowka zycze ;)

**

A tak na marginesie, jakie teraz kupilas rzeczy Vulpesowe?
Kasienko odpoczywam;).
Nietety żadnego chętnego do kąpania i czesania nie mogłam w domu znależc:mad::mad::mad:

Niestety nie chcą mi się zmiejszyć literki:mad:
Zamówiłam szamponik C2 i odżywke YS5.Jeszcze Aksy włosy nie były nigdy tak piękne.:multi:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kasienko odpoczywam;).
Nietety żadnego chętnego do kąpania i czesania nie mogłam w domu znależc:mad::mad::mad:

Niestety nie chcą mi się zmiejszyć literki:mad:
Zamówiłam szamponik C2 i odżywke YS5.Jeszcze Aksy włosy nie były nigdy tak piękne.:multi:

Ewuniu, cz możesz napisać coś więcej na temat tych kosmetyków vulpes.
Witay się cieplutko:lol::lol:

Posted

FREDZIU napisał(a):

Ewa napisz jaką masz date do zuzycia tych produktow bo ja ostatnio mialam krotką i nie zdazylam ich zuzyc calych, dlatego sie balam znow zamawiac.. bo ten co mam teraz to data jest odlegla wiec wiem ze mi sie nie zepsuje..

Posted

FREDZIU napisał(a):

Hm chyba powinniśmy na pierwszej stronie gdzie się pisze o piesku w jego galerii napisać Swoje imie bo potem jest problem jak sie zwracać:shake:

Sporo czytałam tutaj na stronie o pielęgnacji.Od dłuższego czasu juz się przymierzałam do tego zakupu ,ale caly czas kupowałam coś innego.
Przyznam że troszke odstraszała mnie cena bo przy 2 yorkaskach nie opłaca się kupować w małych opakowaniach.Ale z miesiąc temu na allegro udało mi się kupić za 20 zł orginalnie zapakowana odżywke (1000ml)Y5,która u producenta kosztuj 128zł.Sprawdziła się ona u obu psiaków co do tej pory było nieosiągalne.Co jednemu pasowało to drugiemu ne za bardzo.
Aksie ostatnio zmieniłam karme i troszke pokąpałam ją w espree i jej włos stał sie matowy i wogóle nie dawał sie rozczesać.Teraz przez moją chorobę psiaki stały się bardzo zaniedbane :shake:.Po Tośku nie widać bo ma krótką sierść ,ale u Aksy była tragedia.Wczoraj ni mogłam włożyć jej grzebienia w sierść,nawet na mokro po sprykaniu odżywka z goom-tree.
Dzisiaj je wykąpałam,nie miałam żadnego problemu z rozczesaniem.U Aksy włos piękny,błyszczący,prościutki.Super.:multi::multi::multi:Tutaj masz nazwe wpisz w wyszukiwarke i wejdz na kosmetyki dla psa,kota i konia.VUPLES

Posted

Pegaza napisał(a):
Ewa napisz jaką masz date do zuzycia tych produktow bo ja ostatnio mialam krotką i nie zdazylam ich zuzyc calych, dlatego sie balam znow zamawiac.. bo ten co mam teraz to data jest odlegla wiec wiem ze mi sie nie zepsuje..

Tą co kupiłam na allegro to jest ważna do końca roku.Ja ją spokojnie wykorzystam bo jej akurat sie nie rozcieńcza i jednak dla mojej "żyrafki"sporo jej idzie.
Te która mi przyszły od producenta są ważna do końca pażdziernika 2010r

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tą co kupiłam na allegro to jest ważna do końca roku.Ja ją spokojnie wykorzystam bo jej akurat sie nie rozcieńcza i jednak dla mojej "żyrafki"sporo jej idzie.
Te która mi przyszły od producenta są ważna do końca pażdziernika 2010r

oo to do konca roku to malo..:roll: a na allegro ich teraz nie widze..u producenta ile Cie wyszla przesylka?