FREDZIU Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Pozdrowienia od Fredzioli, zyczymy dużo zdrówka i czerwonych krwinek:lol: Quote
pycia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witamy serdecznie wieczorkiem i pozdrawiamy!:) Quote
laurin Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ewuś teraz Ty omijasz swoją galerię:-( Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='laurin']Ewuś teraz Ty omijasz swoją galerię:-([/quote] no wolne ma i jeszcze omija:roll: Quote
dysia-u Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Pegaza']no wolne ma i jeszcze omija:roll:[/quote] same radziłyśmy jej odpoczynek , no ale nikt nie pomyślał że aż tak weżmie to kobita do serca :mad: żeby tak się leeeeniććć??!! toż to nie zdrowo :shake: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='laurin']Cześć Ewuś:loveu: Jak zdrówko i samopoczucie:calus:[/quote] Cześć Aniu:loveu: Co ze zdrówkiem to okaże się pod koniec miesiąca bo wtedy idę na badania.Co do samopoczucia to o wiele lepiej ale jest injeden minus tego siedzenia w domu.OKROPNIE TĘSKNIE ZA PRACĄ:placz::placz::placz::placz: [quote name='FREDZIU']Pozdrowienia od Fredzioli, zyczymy dużo zdrówka i czerwonych krwinek:lol:[/quote] My również pozdrawiamy i dziękujemy za życzonka:loveu::oops: [quote name='pycia']Witamy serdecznie wieczorkiem i pozdrawiamy!:)[/quote] My również witamy wieczornie:multi: [quote name='laurin']Ewuś teraz Ty omijasz swoją galerię:-([/quote] Aniu brak czasu na zaglądanie do siebie:shake:.A i nie ma tu za wiele co robić:evil_lol: [quote name='Pegaza']no wolne ma i jeszcze omija:roll:[/quote] Bo ja taki leserek jestem:eviltong: [quote name='dysia-u']same radziłyśmy jej odpoczynek , no ale nikt nie pomyślał że aż tak weżmie to kobita do serca :mad: żeby tak się leeeeniććć??!! toż to nie zdrowo :shake:[/quote] E tam zdrowo zdrowo:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
laurin Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 przyszłam powiedzieć że ciasto na Ciebie czeka:cool3: no i cześć:loveu: Quote
karkakarka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 witam :D Człowiek jak chodzi do pracy to ma dość.. ale jak siedzi za długo w domu to chyba już gorzej być nie może :) Pozdrawiam :) Quote
laurin Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='karkakarka']witam :D Człowiek jak chodzi do pracy to ma dość.. ale jak siedzi za długo w domu to chyba już gorzej być nie może :) Pozdrawiam :)[/quote] a ja siedze w domu i nie narzekam:eviltong: cześć Ewuś:loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='laurin']a ja siedze w domu i nie narzekam:eviltong: cześć Ewuś:loveu:[/quote] Witam Ewe:multi: a ja narazie tez korzystam i siedze w domu oo jutro lece na 3 godzinki do roboty i tyle :cool1: a i tez nie narzekam jak Ania:cool1: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Cze Ewa:bye: Co do posłuszeństwa na spacerkach to my też się uczymy;) Tylko że z Kati to nie da rady żeby do ludzi nie podchodziła bo ona jest po prostu za towarzyska:roll: Quote
karkakarka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='laurin']a ja siedze w domu i nie narzekam:eviltong: cześć Ewuś:loveu:[/quote] Witam Ja jak siedziałam w domciu to te było fajnie :oops: A teraz pracuję i nie narzekam :) Pozdrawiam :) Zresztą siedzenie w domciu z dziećmi i to nie takie zwykłe "siedzenie" bo przy maych urwisach zawsze jest robota :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ewa witam:cool3: i o zdrowie pytam.. Quote
ewa2909 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='laurin']a ja siedze w domu i nie narzekam:eviltong: cześć Ewuś:loveu:[/quote] Cześć Aniu:loveu: [quote name='Pegaza']Witam Ewe:multi: a ja narazie tez korzystam i siedze w domu oo jutro lece na 3 godzinki do roboty i tyle :cool1: a i tez nie narzekam jak Ania:cool1:[/quote] Cześć Daria:loveu: I jeżeli tylko Ci się udaje to sobie siedz jak najdłużej :multi::multi::multi: [quote name='***Paulina***']Cze Ewa:bye: Co do posłuszeństwa na spacerkach to my też się uczymy;) Tylko że z Kati to nie da rady żeby do ludzi nie podchodziła bo ona jest po prostu za towarzyska:roll:[/quote] Cześć Paulinka:loveu: [quote name='karkakarka']Witam Ja jak siedziałam w domciu to te było fajnie :oops: A teraz pracuję i nie narzekam :) Ja nie lubie siedzieć w domku:shake:A tak wogóle to cześć:multi: Pozdrawiam :) Zresztą siedzenie w domciu z dziećmi i to nie takie zwykłe "siedzenie" bo przy maych urwisach zawsze jest robota :evil_lol:[/quote] Też tak myśle,w domciu przuy takich maluszkacgh to praca przez 24h na dobe:p [quote name='Pegaza']Ewa witam:cool3: i o zdrowie pytam..[/quote] Cze Daria:loveu: No niestety ze zdrówkiem dzisiaj już się zaczeła kąpletna klapa.Od poniedziałku odstawiłam leki(zalecenie lekarza)i zaczynają się problemy kobiece. Juz w połowie tyg zaczełam się źle czuć ale myślałam że rozbiera mnie grypa a tu niestety nie to.Pod koniec tyg musze iść zrobic badania i chyba zaczne szukać chętnego do oddania za mnie krwii:-o Quote
karkakarka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 O biedna ty... Ja mogę za ciebie oddać :cool1::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='karkakarka']O biedna ty... Ja mogę za ciebie oddać :cool1::evil_lol:[/quote] Jak bedą potrzebne moje dane to daj znać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
FREDZIU Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witamy i zdrówka życzymy, a Fredzia pozdrawia kolegów:evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ewuś dopadła cię mega anemia czy to hormony tak buzują?:roll: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hej :lol: Bardzo milo bylo Was poznac :lol: przejrzalam zdjecia i nadaja sie do niczego, moge wstawic, ale albo to rozmazane albo nieostre...... Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='FREDZIU']Witamy i zdrówka życzymy, a Fredzia pozdrawia kolegów:evil_lol::evil_lol:[/quote] My również witamy i dziękujemy za życzonka:multi: Kumple pozdrawiają Fredzie:loveu: [quote name='dysia-u']Ewuś dopadła cię mega anemia czy to hormony tak buzują?:roll:[/quote] Uluś chyba potrzebne mi było spotkanie dogomaniackie.Dzisiaj już czuje sie troszke lepiej:evil_lol::eviltong::evil_lol: [quote name='FREDZIU']Niedzielne pozdrowionka:p:p[/quote] My też pozdrawiamy wieczornie:multi: [quote name='Katie']Hej :lol: Bardzo milo bylo Was poznac :lol: przejrzalam zdjecia i nadaja sie do niczego, moge wstawic, ale albo to rozmazane albo nieostre......[/quote] Hej Kasiu :multi: Nam też było milutko Was poznać:multi: Dawaj co masz ,moje tez nie najlepszej jakości:oops:. Jest fajne jak trzymasz braciszków na rączkach,ale widać Ci twarz.Można też je wstawić?????????? Quote
Nati28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witamy, witamy i pozdrawiamy :loveu::loveu: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 o jeja, ma twarz..... hmm no nie wiem :P daj mi na maila pierw, to zobacze, czy jak idiotka wyszlam :cool3: ja mam jedno Tonia solo, ale on wyszedl tak strasznie chudo na nim.... Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Wstawie kilka zdjęć zze spotkania z dogomaniakami:multi::multi::multi: Zapoznanie Tośka z Matrixem:loveu:.Na rękach braciszek Melcia,Mati,Tosiu(zdjęcia kiepskiej jakości ale złapać tę gromadke było nie lada sztuką Melcia,Noe(braciszek),Tosiek-świntuszek wszyscy razem Tosiek obrażony bo Melcia sobie poszła Quote
Recommended Posts