Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Skończyłam czytać "Przed burzą" i zła jestem na siebie że tak gnałam z tym czytaniem bo... już książka sie skończyła.:-( Szkoda , romantyczna była.:loveu:

hehe to zacznij jeszcze raz:evil_lol:

Cze Ewa:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
hehe to zacznij jeszcze raz:evil_lol:

Cze Ewa:multi:

taka pogoda że tylko kości grzać na słonku :multi:
zrobiłam na obiad rybke i wcale nie chce mi się w kuchni siedzieć.
Dziewczynki buzie do słońca :lol:!!!

Posted

Cześć Ewuś Nie przesadzasz ty z tym odpoczywaniem??!! :mad: Wprawdzie radziłyśmy ci odpoczynek , ale bez przesady. Klikać w komp chyba można , nie przemęczysz sie , nie :mad:

Posted

[quote name='FREDZIU']Pocieszki Twoje są cudne:loveu: aż miło patrzeć. Pozdrowionka:multi:
Dziękujemy bardzo:oops:Również pozdrawiamy:multi:
[quote name='dysia-u']http://i36.tinypic.com/6fb8mp.jpg

Ewuś sorrry widzę że sie nie lenisz :shake: foteczki cacy :lol:
szacuneczke kleżaneczko:eviltong:
[quote name='karkakarka']http://i34.tinypic.com/2znna8i.jpg
ale słodko patrzy :):loveu:
A nie boisz się puszczać ich tak bez smyczy?
Oboje są przyzwyczajeni od małego chodzenia do parku bez smyczy.Aksa nie odstępuje nas na krok ,no chyba że leci za piłeczką:evil_lol:
A Tosiek raczej jest posłuchany ,staje jak wmórowany na słowo stój,czeka aż ktoś po niego podejdzie.Xłapać sie napewno nikomu nie da.Nawet nam jak jesteśmy na spacerku daje się wziąść na ręce tylko jak powie się odpowiednie słowo.A pozatym bardzo dobrze reaguje na słowo rózga(zaraz wezme rózge) i na słowo sio(odganianie go od jakiś żeczy,piesków)

Posted

Ewa moja Liv wogle na smyczce nie chodzi nawet jej szelek nie zapinam..
moje dziewczyny tylko przy bloku sa pozapinane a Liv w tym czasie na mojej raczce:cool1: i tez mnie sluchają a sprobowaly by nie:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
moje dziewczyny tylko przy bloku sa pozapinane a Liv w tym czasie na mojej raczce:cool1: i tez mnie sluchają a sprobowaly by nie:evil_lol:

oooo jaka Daria grożna kobitka :angryy:

Posted

Pegaza napisał(a):
hehe a co psa i meza trzeba sobie wychowac:evil_lol:

Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą , a mężczyżni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
Super :)
Ja moją tylko puszczam na łące jak ludzi nie ma w pobliżu :)

Psiaka trzeba od maleńkości przyzwyczajać do posłuszeństwa.Nie twierdze że moje są idealne ale co do podchodzenia to przynajmiej Tosiek jest wyszkolony do perfekcji.
Nawet jak jestem w domu a któreś z dzieciaków ma zejść z psami to muszę im go podać bo choba sięprzy moich nogachi szura z zębolami:shake:.(Aksy nie ma potrzeby bo kto by chciał taką żyrafe:evil_lol:).Ona bardziej na posłuszeństwo ,ale uwielbie chodzic do ludzi na głaski.Jak jesteśmy w parku z piłką to ma swoje ulubione osoby i łwki gdzie nie ma mocnych żeby nie poszła,podsuneła piłki pod nogi i czekała aż jej rzucą:mad:
Pegaza napisał(a):

Moje chodzą na smyczy tylko jak idziemy gdzieś w ruchliwe miejsce.
dysia-u napisał(a):
oooo jaka Daria grożna kobitka :angryy:

Bz kija nie podchodź:evil_lol:
Pegaza napisał(a):
hehe a co psa i meza trzeba sobie wychowac:evil_lol:

Dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
laurin napisał(a):
Cześć Ewuś:lol:
Twoja parka jak zawsze rewelacyjna:loveu::loveu::loveu:

Cześć Aniu.:multi:
Dziękujemy:oops:
dysia-u napisał(a):
Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą , a mężczyżni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: