laurin Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cześć Ewuś:multi: ewa2909 napisał(a):Aniu ja tylko dałam taką ripsode jak to moje dziecko ma w zwyczaju mówić:oops: ale już więcej tak nie mów:mad: Quote
Pegaza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dysia-u napisał(a):Skończyłam czytać "Przed burzą" i zła jestem na siebie że tak gnałam z tym czytaniem bo... już książka sie skończyła.:-( Szkoda , romantyczna była.:loveu: hehe to zacznij jeszcze raz:evil_lol: Cze Ewa:multi: Quote
dysia-u Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pegaza napisał(a):hehe to zacznij jeszcze raz:evil_lol: Cze Ewa:multi: taka pogoda że tylko kości grzać na słonku :multi: zrobiłam na obiad rybke i wcale nie chce mi się w kuchni siedzieć. Dziewczynki buzie do słońca :lol:!!! Quote
***Paulina*** Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cześć Ewcia:multi: Nie przesadzaj z tym domkiem z desek:mad: Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy, dawno nas tu nie było.. :) Życzymy miłego wieczorku! Wyściskaj ode mnie swoje słodziaki :loveu: Quote
dysia-u Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cześć Ewuś Nie przesadzasz ty z tym odpoczywaniem??!! :mad: Wprawdzie radziłyśmy ci odpoczynek , ale bez przesady. Klikać w komp chyba można , nie przemęczysz sie , nie :mad: Quote
ewa2909 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Oj Uluś foteczki przecież robiłam:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Cześć dziwczynki dziękuje za odwiedzinki.Coś jeszcze może wstawie i lece do Was.:loveu: Quote
Nati28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cudowna para z tych Twoich psiakow :lol::loveu: Quote
ewa2909 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Tosiek z nowym kolegom:cool3: Quote
FREDZIU Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pocieszki Twoje są cudne:loveu: aż miło patrzeć. Pozdrowionka:multi: Quote
dysia-u Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://i36.tinypic.com/6fb8mp.jpg Ewuś sorrry widzę że sie nie lenisz :shake: foteczki cacy :lol: Quote
karkakarka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://i34.tinypic.com/2znna8i.jpg ale słodko patrzy :):loveu: A nie boisz się puszczać ich tak bez smyczy? Quote
Pegaza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Fajne porownanie:loveu::lol: http://i37.tinypic.com/iqhusk.jpg ja Cie rozumiem Ewa na fotki trza miec wene i czas:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='FREDZIU']Pocieszki Twoje są cudne:loveu: aż miło patrzeć. Pozdrowionka:multi: Dziękujemy bardzo:oops:Również pozdrawiamy:multi: [quote name='dysia-u']http://i36.tinypic.com/6fb8mp.jpg Ewuś sorrry widzę że sie nie lenisz :shake: foteczki cacy :lol: szacuneczke kleżaneczko:eviltong: [quote name='karkakarka']http://i34.tinypic.com/2znna8i.jpg ale słodko patrzy :):loveu: A nie boisz się puszczać ich tak bez smyczy? Oboje są przyzwyczajeni od małego chodzenia do parku bez smyczy.Aksa nie odstępuje nas na krok ,no chyba że leci za piłeczką:evil_lol: A Tosiek raczej jest posłuchany ,staje jak wmórowany na słowo stój,czeka aż ktoś po niego podejdzie.Xłapać sie napewno nikomu nie da.Nawet nam jak jesteśmy na spacerku daje się wziąść na ręce tylko jak powie się odpowiednie słowo.A pozatym bardzo dobrze reaguje na słowo rózga(zaraz wezme rózge) i na słowo sio(odganianie go od jakiś żeczy,piesków) Quote
ewa2909 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Pegaza']Fajne porownanie:loveu::lol: http://i37.tinypic.com/iqhusk.jpg ja Cie rozumiem Ewa na fotki trza miec wene i czas:evil_lol: Ta,na stojąco przechodzi pod brzuchem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karkakarka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Super :) Ja moją tylko puszczam na łące jak ludzi nie ma w pobliżu :) Quote
Pegaza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ewa moja Liv wogle na smyczce nie chodzi nawet jej szelek nie zapinam.. moje dziewczyny tylko przy bloku sa pozapinane a Liv w tym czasie na mojej raczce:cool1: i tez mnie sluchają a sprobowaly by nie:evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa moja Liv wogle na smyczce nie chodzi nawet jej szelek nie zapinam.. moje dziewczyny tylko przy bloku sa pozapinane a Liv w tym czasie na mojej raczce:cool1: i tez mnie sluchają a sprobowaly by nie:evil_lol: oooo jaka Daria grożna kobitka :angryy: Quote
Pegaza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dysia-u napisał(a):oooo jaka Daria grożna kobitka :angryy: hehe a co psa i meza trzeba sobie wychowac:evil_lol: Quote
laurin Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cześć Ewuś:lol: Twoja parka jak zawsze rewelacyjna:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pegaza napisał(a):hehe a co psa i meza trzeba sobie wychowac:evil_lol: Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą , a mężczyżni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 karkakarka napisał(a):Super :) Ja moją tylko puszczam na łące jak ludzi nie ma w pobliżu :) Psiaka trzeba od maleńkości przyzwyczajać do posłuszeństwa.Nie twierdze że moje są idealne ale co do podchodzenia to przynajmiej Tosiek jest wyszkolony do perfekcji. Nawet jak jestem w domu a któreś z dzieciaków ma zejść z psami to muszę im go podać bo choba sięprzy moich nogachi szura z zębolami:shake:.(Aksy nie ma potrzeby bo kto by chciał taką żyrafe:evil_lol:).Ona bardziej na posłuszeństwo ,ale uwielbie chodzic do ludzi na głaski.Jak jesteśmy w parku z piłką to ma swoje ulubione osoby i łwki gdzie nie ma mocnych żeby nie poszła,podsuneła piłki pod nogi i czekała aż jej rzucą:mad: Pegaza napisał(a):Ewa moja Liv wogle na smyczce nie chodzi nawet jej szelek nie zapinam.. moje dziewczyny tylko przy bloku sa pozapinane a Liv w tym czasie na mojej raczce:cool1: i tez mnie sluchają a sprobowaly by nie:evil_lol: Moje chodzą na smyczy tylko jak idziemy gdzieś w ruchliwe miejsce. dysia-u napisał(a):oooo jaka Daria grożna kobitka :angryy: Bz kija nie podchodź:evil_lol: Pegaza napisał(a):hehe a co psa i meza trzeba sobie wychowac:evil_lol: Dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: laurin napisał(a):Cześć Ewuś:lol: Twoja parka jak zawsze rewelacyjna:loveu::loveu::loveu: Cześć Aniu.:multi: Dziękujemy:oops: dysia-u napisał(a):Kobiety i koty zawsze będą robić to co chcą , a mężczyżni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nati28 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witamy sie wieczorkiem :loveu: U nas z chodzeniem bez smyczy w miejscach publicznych jest ciezko :roll: Quote
laurin Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cześć Ewuś:loveu: Jak zdrówko i samopoczucie:calus: Quote
Recommended Posts