Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia nie buntuj sie bo szepniemy doktórce o zmielonej , krwistej wątróbce :eviltong::eviltong::eviltong:

Uluś jk tak dalej będziesz niegrzeczna to tej zimy nie oddamy /Ci z 5 lat.Potem to juz bedziesz za stara na narty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Princess_York napisał(a):
wAtróbka oo fuu ..:shake:.
soczki już są lepsze nawet te buraczkowe :evil_lol:

Jedno i druge jest już paskudne:eviltong:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ee tam, nie taki straszny sok burakowy :eviltong:
ja kiedys pilam, wyciskalismy sok z burakow i z jabla do jednej szkalni i byl jablkowo-buraczkowy i wcale taki okropny nie byl :eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Uluś jk tak dalej będziesz niegrzeczna to tej zimy nie oddamy /Ci z 5 lat.Potem to juz bedziesz za stara na narty:evil_lol::evil_lol:

J

no przecież na starość i tak kijami mozna się podpierać to juz ćwiczę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

laurin napisał(a):
Fuuuu sok burakowy:tard:
Ale jak trzeba to trzeba:mad:

Cześć Ewuś:loveu:

Cze Aniu :loveu:
Dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Katie napisał(a):
ee tam, nie taki straszny sok burakowy :eviltong:
ja kiedys pilam, wyciskalismy sok z burakow i z jabla do jednej szkalni i byl jablkowo-buraczkowy i wcale taki okropny nie byl :eviltong:

Kasiu jakbyś od przeszło miesiąca piła go w ilości większej niż litr to i Tobi by już zbrzdł:evil_lol::eviltong:
dysia-u napisał(a):
no przecież na starość i tak kijami mozna się podpierać to juz ćwiczę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

A ćwicz ćwicz na starość jakby znalazł:evil_lol:
laurin napisał(a):
cześć Ewuś:multi:

Cześć Aniu po raz drugi:loveu:
Pegaza napisał(a):
Cze Ewa:multi:
to Ty se teraz odpoczniesz za wszystkie czasy:eviltong:

CZe Daria:multi:
No,ale mieszkanie to już nie pamiętam kiedy tak czystością błyszczało:evil_lol::evil_lol:.Teraz chyba domwników zaczne czyścić:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj potrzebowałam zapisć się do hematologa,niestety w dwóch szpitalach najbliższy wolny termin był na początku przyszłego roku:mad::mad::mad:.
w książce tel znalazłam 2 lekarzy tej specjalności i wizyta jednorazowa wynosi 160zł:placz::placz::placz:
NIC TYLKO SKLECIĆ SOBIE "DOMEK " Z DESEK I CIEREPLIWIE CZEKAĆ NA ........:-(:-(:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
NIC TYLKO SKLECIĆ SOBIE "DOMEK " Z DESEK I CIEREPLIWIE CZEKAĆ NA ........:-(:-(:-(

Chyba na śmierć:mad:, ale masz códowne psiaki więc masz dla kogo zyć więc takie rozwiązanie nie wchodzi w gre;)

Posted

Taki domek to i mnie by teraz sie przydał. Szpetna jestem że hej !!!!
Za sprawą fryzjerki !!!! /oczywiście nie psiej hi hi ale też marnej.:eviltong:
Masz wolne , korzystaj więc ;czytaj , śpij , podjadaj i jeszcze coś... a forma szybko wróci do normy. Tylko prosze nie chodż do fryzjera:mad:

Posted

dysia-u napisał(a):
Masz wolne , korzystaj więc ;czytaj , śpij , podjadaj i jeszcze coś... a forma szybko wróci do normy. Tylko prosze nie chodż do fryzjera:mad:

Wybieramy się chyba w sobote albo w poniedziałek;)
Mamy swoją sprawdzoną:eviltong:.Ja mam 3 piórka na krzyż i nie każda pani fryzjerka potrafi coś z tego wyczarować:evil_lol:.
(o przepraszam zostało już tylko 2 o reszta w ciągu choroby powypadała:evil_lol:)

Posted

Cześć Ewuniu, pozdrawiam twoje psiaczki i Ciebie,:multi: nie bardzo wiem co ci jest, a raczej jaki jest powód twych dolegliwośści,:placz: ale trzymamy kciuczki aby krewka się poprawiła:loveu:

Posted

No widzisz jednak siedzenie w domu nie nalezy do samego siedzenia bo zawsze w nim jest cos do roboty...a sie nie przyzwyczajaj tak do czystosci bo potem Cie bedzie to nerwowac jak wrocisz do pracy a w dodmu syf zastaniesz:evil_lol:

czasem warto odzalowac kaske i isc porobic badania szybciej..o ile nie mozesz dluzej czekac z tym...:glaszcze:

Posted

dysia-u napisał(a):

A ja jutro idę do fryzjerki :placz:bo zarosłam już okrutnie :placz:

Ewcia co czytasz?

Posted

ewa2909 napisał(a):
Dzisiaj potrzebowałam zapisć się do hematologa,niestety w dwóch szpitalach najbliższy wolny termin był na początku przyszłego roku:mad::mad::mad:.
w książce tel znalazłam 2 lekarzy tej specjalności i wizyta jednorazowa wynosi 160zł:placz::placz::placz:

160 zł to dużo :crazyeye:, u nas tyle profesor bierze :angryy:
a z tym domkiem to pojechałaś :mad::mad::mad:
Czyżby lekki dołeczek? Wiesz,że musisz się uzbroić w cierpliwość, bo żeby było lepiej potrzeba czasu :glaszcze:

Posted

slawi napisał(a):
Czyżby lekki dołeczek? Wiesz,że musisz się uzbroić w cierpliwość, bo żeby było lepiej potrzeba czasu :glaszcze:

My kobiety z tymi lekarzami to mamy przerąbanie ja tam znów od 11 lat leczę się na sprawy kobiece i nie wiadomo czy dzieci będę miała :placz::placz::placz: a co do cennika to szok mnie wizyta u lekarza jednorazowo kosztuje 300-400zl i w miesiącu mamy jedną albo dwie że nie wspomnę o lekach:placz: Niby składki się odprowadza a chcąc skorzystać z publicznej opieki zdrowotnej to człowiek się przekręci bo kolejki po pół roku a prywatnie to się zbankrutuje :angryy::angryy:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Cześć Ewuniu, pozdrawiam twoje psiaczki i Ciebie,:multi: nie bardzo wiem co ci jest, a raczej jaki jest powód twych dolegliwośści,:placz: ale trzymamy kciuczki aby krewka się poprawiła:loveu:

Dziękujemybardzo za trzymanie kciuków:multi:
Pegaza napisał(a):
No widzisz jednak siedzenie w domu nie nalezy do samego siedzenia bo zawsze w nim jest cos do roboty...a sie nie przyzwyczajaj tak do czystosci bo potem Cie bedzie to nerwowac jak wrocisz do pracy a w dodmu syf zastaniesz:evil_lol:

czasem warto odzalowac kaske i isc porobic badania szybciej..o ile nie mozesz dluzej czekac z tym...:glaszcze:

Nienawidze bałaganu,i staram sie się żeby w domciu wszystko było jak należy,ale niestety tak jak ja chce to domek wygląda tylko w wikendy,w tyg oboje pracujemy po 10/12 godz i domek pozostaje w samopasie zarządzany przez dzieci:mad:.

Pójść napewno pójde i nie będe czekać z tym do stycznia:shake:
slawi napisał(a):
A ja jutro idę do fryzjerki :placz:bo zarosłam już okrutnie :placz:

Ewcia co czytasz?

Ja jeszcze nic, ale mam zamiar zabrać córci "Intruza "Stephenie
Meyer
Mała Rita napisał(a):
Czesc Ewciku :loveu:
Zdrowiej nam szybciutko :mad:

Cześć Asik:loveu:
Mam taki zamiar:evil_lol:
slawi napisał(a):

Wiem Iwonko wiem,ale zaczyna mi brakować cierpliwośći:-(
Doti1986 napisał(a):
My kobiety z tymi lekarzami to mamy przerąbanie ja tam znów od 11 lat leczę się na sprawy kobiece i nie wiadomo czy dzieci będę miała :placz::placz::placz: a co do cennika to szok mnie wizyta u lekarza jednorazowo kosztuje 300-400zl i w miesiącu mamy jedną albo dwie że nie wspomnę o lekach:placz: Niby składki się odprowadza a chcąc skorzystać z publicznej opieki zdrowotnej to człowiek się przekręci bo kolejki po pół roku a prywatnie to się zbankrutuje :angryy::angryy:

To jest nasza kochana służba zdrowia:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='laurin']Cześć Ewuś:loveu:
Ale dowaliłaś z tym domkiem z desek:shake: Jakbym nie była przeciwna biciu to sprała bym ći dupsko na kwaśne jabłko za takie głupoty:mad:
Aniu ja tylko dałam taką ripsode jak to moje dziecko ma w zwyczaju mówić:oops: