ewa2909 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia nie buntuj sie bo szepniemy doktórce o zmielonej , krwistej wątróbce :eviltong::eviltong::eviltong: Uluś jk tak dalej będziesz niegrzeczna to tej zimy nie oddamy /Ci z 5 lat.Potem to juz bedziesz za stara na narty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Princess_York napisał(a):wAtróbka oo fuu ..:shake:. soczki już są lepsze nawet te buraczkowe :evil_lol: Jedno i druge jest już paskudne:eviltong: Quote
laurin Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ewa2909 napisał(a): Jedno i druge jest już paskudne:eviltong: Fuuuu sok burakowy:tard: Ale jak trzeba to trzeba:mad: Cześć Ewuś:loveu: Quote
Katie Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ee tam, nie taki straszny sok burakowy :eviltong: ja kiedys pilam, wyciskalismy sok z burakow i z jabla do jednej szkalni i byl jablkowo-buraczkowy i wcale taki okropny nie byl :eviltong: Quote
dysia-u Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Uluś jk tak dalej będziesz niegrzeczna to tej zimy nie oddamy /Ci z 5 lat.Potem to juz bedziesz za stara na narty:evil_lol::evil_lol: J no przecież na starość i tak kijami mozna się podpierać to juz ćwiczę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cze Ewa:multi: to Ty se teraz odpoczniesz za wszystkie czasy:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cześć Ewa:bye: http://img216.imageshack.us/img216/1219/p12090914450004.jpg Cudowni są:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 laurin napisał(a):Fuuuu sok burakowy:tard: Ale jak trzeba to trzeba:mad: Cześć Ewuś:loveu: Cze Aniu :loveu: Dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Katie napisał(a):ee tam, nie taki straszny sok burakowy :eviltong: ja kiedys pilam, wyciskalismy sok z burakow i z jabla do jednej szkalni i byl jablkowo-buraczkowy i wcale taki okropny nie byl :eviltong: Kasiu jakbyś od przeszło miesiąca piła go w ilości większej niż litr to i Tobi by już zbrzdł:evil_lol::eviltong: dysia-u napisał(a):no przecież na starość i tak kijami mozna się podpierać to juz ćwiczę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A ćwicz ćwicz na starość jakby znalazł:evil_lol: laurin napisał(a):cześć Ewuś:multi: Cześć Aniu po raz drugi:loveu: Pegaza napisał(a):Cze Ewa:multi: to Ty se teraz odpoczniesz za wszystkie czasy:eviltong: CZe Daria:multi: No,ale mieszkanie to już nie pamiętam kiedy tak czystością błyszczało:evil_lol::evil_lol:.Teraz chyba domwników zaczne czyścić:evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 quote=***Paulina***;12979534]Cześć Ewa:bye: http://img216.imageshack.us/img216/1219/p12090914450004.jpg Cudowni są:loveu::loveu::loveu: Cześć Paulina:loveu: [quote name='pycia']Witamy popołudniowo:) A my wieczornie:multi: Quote
ewa2909 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Dzisiaj potrzebowałam zapisć się do hematologa,niestety w dwóch szpitalach najbliższy wolny termin był na początku przyszłego roku:mad::mad::mad:. w książce tel znalazłam 2 lekarzy tej specjalności i wizyta jednorazowa wynosi 160zł:placz::placz::placz: NIC TYLKO SKLECIĆ SOBIE "DOMEK " Z DESEK I CIEREPLIWIE CZEKAĆ NA ........:-(:-(:-( Quote
ladyyork Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ewa2909 napisał(a): NIC TYLKO SKLECIĆ SOBIE "DOMEK " Z DESEK I CIEREPLIWIE CZEKAĆ NA ........:-(:-(:-( Chyba na śmierć:mad:, ale masz códowne psiaki więc masz dla kogo zyć więc takie rozwiązanie nie wchodzi w gre;) Quote
dysia-u Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Taki domek to i mnie by teraz sie przydał. Szpetna jestem że hej !!!! Za sprawą fryzjerki !!!! /oczywiście nie psiej hi hi ale też marnej.:eviltong: Masz wolne , korzystaj więc ;czytaj , śpij , podjadaj i jeszcze coś... a forma szybko wróci do normy. Tylko prosze nie chodż do fryzjera:mad: Quote
ewa2909 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 dysia-u napisał(a):Taki domek to i mnie by teraz sie przydał. Szpetna jestem że hej !!!! Za sprawą fryzjerki !!!! /oczywiście nie psiej hi hi ale też marnej.:eviltong: Masz wolne , korzystaj więc ;czytaj , śpij , podjadaj i jeszcze coś... a forma szybko wróci do normy. Tylko prosze nie chodż do fryzjera:mad: Wybieramy się chyba w sobote albo w poniedziałek;) Mamy swoją sprawdzoną:eviltong:.Ja mam 3 piórka na krzyż i nie każda pani fryzjerka potrafi coś z tego wyczarować:evil_lol:. (o przepraszam zostało już tylko 2 o reszta w ciągu choroby powypadała:evil_lol:) Quote
FREDZIU Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cześć Ewuniu, pozdrawiam twoje psiaczki i Ciebie,:multi: nie bardzo wiem co ci jest, a raczej jaki jest powód twych dolegliwośści,:placz: ale trzymamy kciuczki aby krewka się poprawiła:loveu: Quote
Pegaza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No widzisz jednak siedzenie w domu nie nalezy do samego siedzenia bo zawsze w nim jest cos do roboty...a sie nie przyzwyczajaj tak do czystosci bo potem Cie bedzie to nerwowac jak wrocisz do pracy a w dodmu syf zastaniesz:evil_lol: czasem warto odzalowac kaske i isc porobic badania szybciej..o ile nie mozesz dluzej czekac z tym...:glaszcze: Quote
slawi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dysia-u napisał(a):Taki domek to i mnie by teraz sie przydał. Szpetna jestem że hej !!!! Za sprawą fryzjerki !!!! /oczywiście nie psiej hi hi ale też marnej.:eviltong: Masz wolne , korzystaj więc ;czytaj , śpij , podjadaj i jeszcze coś... a forma szybko wróci do normy. Tylko prosze nie chodż do fryzjera:mad: A ja jutro idę do fryzjerki :placz:bo zarosłam już okrutnie :placz: Ewcia co czytasz? Quote
Mała Rita Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Czesc Ewciku :loveu: Zdrowiej nam szybciutko :mad: Quote
slawi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Dzisiaj potrzebowałam zapisć się do hematologa,niestety w dwóch szpitalach najbliższy wolny termin był na początku przyszłego roku:mad::mad::mad:. w książce tel znalazłam 2 lekarzy tej specjalności i wizyta jednorazowa wynosi 160zł:placz::placz::placz: NIC TYLKO SKLECIĆ SOBIE "DOMEK " Z DESEK I CIEREPLIWIE CZEKAĆ NA ........:-(:-(:-( 160 zł to dużo :crazyeye:, u nas tyle profesor bierze :angryy: a z tym domkiem to pojechałaś :mad::mad::mad: Czyżby lekki dołeczek? Wiesz,że musisz się uzbroić w cierpliwość, bo żeby było lepiej potrzeba czasu :glaszcze: Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 slawi napisał(a):160 zł to dużo :crazyeye:, u nas tyle profesor bierze :angryy: a z tym domkiem to pojechałaś :mad::mad::mad: Czyżby lekki dołeczek? Wiesz,że musisz się uzbroić w cierpliwość, bo żeby było lepiej potrzeba czasu :glaszcze: My kobiety z tymi lekarzami to mamy przerąbanie ja tam znów od 11 lat leczę się na sprawy kobiece i nie wiadomo czy dzieci będę miała :placz::placz::placz: a co do cennika to szok mnie wizyta u lekarza jednorazowo kosztuje 300-400zl i w miesiącu mamy jedną albo dwie że nie wspomnę o lekach:placz: Niby składki się odprowadza a chcąc skorzystać z publicznej opieki zdrowotnej to człowiek się przekręci bo kolejki po pół roku a prywatnie to się zbankrutuje :angryy::angryy: Quote
ewa2909 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 FREDZIU napisał(a):Cześć Ewuniu, pozdrawiam twoje psiaczki i Ciebie,:multi: nie bardzo wiem co ci jest, a raczej jaki jest powód twych dolegliwośści,:placz: ale trzymamy kciuczki aby krewka się poprawiła:loveu: Dziękujemybardzo za trzymanie kciuków:multi: Pegaza napisał(a):No widzisz jednak siedzenie w domu nie nalezy do samego siedzenia bo zawsze w nim jest cos do roboty...a sie nie przyzwyczajaj tak do czystosci bo potem Cie bedzie to nerwowac jak wrocisz do pracy a w dodmu syf zastaniesz:evil_lol: czasem warto odzalowac kaske i isc porobic badania szybciej..o ile nie mozesz dluzej czekac z tym...:glaszcze: Nienawidze bałaganu,i staram sie się żeby w domciu wszystko było jak należy,ale niestety tak jak ja chce to domek wygląda tylko w wikendy,w tyg oboje pracujemy po 10/12 godz i domek pozostaje w samopasie zarządzany przez dzieci:mad:. Pójść napewno pójde i nie będe czekać z tym do stycznia:shake: slawi napisał(a):A ja jutro idę do fryzjerki :placz:bo zarosłam już okrutnie :placz: Ewcia co czytasz? Ja jeszcze nic, ale mam zamiar zabrać córci "Intruza "Stephenie Meyer Mała Rita napisał(a):Czesc Ewciku :loveu: Zdrowiej nam szybciutko :mad: Cześć Asik:loveu: Mam taki zamiar:evil_lol: slawi napisał(a):160 zł to dużo :crazyeye:, u nas tyle profesor bierze :angryy: a z tym domkiem to pojechałaś :mad::mad::mad: Czyżby lekki dołeczek? Wiesz,że musisz się uzbroić w cierpliwość, bo żeby było lepiej potrzeba czasu :glaszcze: Wiem Iwonko wiem,ale zaczyna mi brakować cierpliwośći:-( Doti1986 napisał(a):My kobiety z tymi lekarzami to mamy przerąbanie ja tam znów od 11 lat leczę się na sprawy kobiece i nie wiadomo czy dzieci będę miała :placz::placz::placz: a co do cennika to szok mnie wizyta u lekarza jednorazowo kosztuje 300-400zl i w miesiącu mamy jedną albo dwie że nie wspomnę o lekach:placz: Niby składki się odprowadza a chcąc skorzystać z publicznej opieki zdrowotnej to człowiek się przekręci bo kolejki po pół roku a prywatnie to się zbankrutuje :angryy::angryy: To jest nasza kochana służba zdrowia:mad::mad::mad: Quote
laurin Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć Ewuś:loveu: Ale dowaliłaś z tym domkiem z desek:shake: Jakbym nie była przeciwna biciu to sprała bym ći dupsko na kwaśne jabłko za takie głupoty:mad: Quote
ewa2909 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='laurin']Cześć Ewuś:loveu: Ale dowaliłaś z tym domkiem z desek:shake: Jakbym nie była przeciwna biciu to sprała bym ći dupsko na kwaśne jabłko za takie głupoty:mad: Aniu ja tylko dałam taką ripsode jak to moje dziecko ma w zwyczaju mówić:oops: Quote
dysia-u Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Skończyłam czytać "Przed burzą" i zła jestem na siebie że tak gnałam z tym czytaniem bo... już książka sie skończyła.:-( Szkoda , romantyczna była.:loveu: Quote
Recommended Posts