dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 łłłłłooołłłł matko , wszystkie pomyje na mnie wylała :-( łłłłooołłłłł Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 robie powidełka / zbryzgana kuchnia cała bo za dużo chyba do thermomixu nałożyłam/ :evil_lol: podeśle ci słoiczek , tak na przekupne , co? :cool3: Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 A teraz dobre wieśći:multi::multi::multi:Byłam dzisiaj na badaniach,w labolatorium panie były tak miłe że zrobiły mi wyniki i mogłam je juz dzisiaj odebrać:loveu::loveu::loveu: Patrząc na te sprzed 2 tyg to jest kolosalna poprawa(przynajmiej moim zdaniem:oops:).W wielu składnikach nie osiągneliśmy jeszcze najniższego pułapu normy ale jest o niebo lepiej jak było.Niestety wizyta u pani doktor dopiero w poniedziałek ale myśle że mogę zacząć spać spokojnie:multi::multi::multi:. Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków i podtrzymywaniu mnie na duchu. JESTEŚCIE KOCHANE:loveu::loveu::loveu:WIDAĆ ŻE ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ NA DOGOMANIACKĄ BRAĆ:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dysia-u napisał(a):łłłłłooołłłł matko , wszystkie pomyje na mnie wylała :-( łłłłooołłłłł OJ nie bucz już znowu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dysia-u napisał(a):robie powidełka / zbryzgana kuchnia cała bo za dużo chyba do thermomixu nałożyłam/ :evil_lol: podeśle ci słoiczek , tak na przekupne , co? :cool3: Jeden to za mało:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ewa2909 napisał(a):A teraz dobre wieśći:multi::multi::multi:Byłam dzisiaj na badaniach,w labolatorium panie były tak miłe że zrobiły mi wyniki i mogłam je juz dzisiaj odebrać:loveu::loveu::loveu: Patrząc na te sprzed 2 tyg to jest kolosalna poprawa(przynajmiej moim zdaniem:oops:).W wielu składnikach nie osiągneliśmy jeszcze najniższego pułapu normy ale jest o niebo lepiej jak było.Niestety wizyta u pani doktor dopiero w poniedziałek ale myśle że mogę zacząć spać spokojnie:multi::multi::multi:. Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków i podtrzymywaniu mnie na duchu. JESTEŚCIE KOCHANE:loveu::loveu::loveu:WIDAĆ ŻE ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ NA DOGOMANIACKĄ BRAĆ:loveu::loveu::loveu: no widzi widzi Ty poprostu rzuc w pierony tę robote i lez w domu i sie len :eviltong: to od razu bedzie lepiej;) Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 po porcji takich cudnych wiadomości cały kg śliwek przerobie na powidła dla cię :multi::multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Pegaza napisał(a):no widzi widzi Ty poprostu rzuc w pierony tę robote i lez w domu i sie len :eviltong: to od razu bedzie lepiej;) No co Ty :mad::mad::mad:.Dzisiaj posiedziałam w zakładzie od 9-16 i se troche z nudów popracowałam(znaczy się zaległości nadrabiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)A żeby nie było to czekałam na wyniki badań:eviltong:,bo nie chciało mi sie jeżdzić 4 razy po 30km:eviltong: dysia-u napisał(a):po porcji takich cudnych wiadomości cały kg śliwek przerobie na powidła dla cię :multi::multi::multi::multi: Wolałabym z jakiś brzoskwinek ale podobno darowanmu koniowi sie nie zagląda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dysia-u napisał(a):po porcji takich cudnych wiadomości cały kg śliwek przerobie na powidła dla cię :multi::multi::multi::multi: A tak wogóle to nie zapominajmy że jest to tylko moja opinia:shake:.Pani doktor wyrażnie powiedziała ze maja być powyżej dolnego pułapu:-(. Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ewa ja widze ze bez roboty Ty zyc nie umiesz:evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ewcia ty się tak nie odzwyczajaj od DG :shake: pusto jak nie zaglądasz :mad: Quote
Katie Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hey :loveu: juz jutro, mam nadzieje, ze plany nadal takie same ;) ;) a no i sie pochwalimy, ze Neośkowy wazy juz 1.96 kg :loveu: a jak u Was? :cool3: Quote
ewa2909 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa ja widze ze bez roboty Ty zyc nie umiesz:evil_lol: Oj bo ja taki pracoholik jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dysia-u napisał(a):Ewcia ty się tak nie odzwyczajaj od DG :shake: pusto jak nie zaglądasz :mad: Wczoraj byłam na zebraniu u córci,w poniedziałek u syneczka i tak jakoś czas leci że za bardzo nie ma kiedy wchodzić na dogo:oops: ***Paulina*** napisał(a):Cześć Ewa:multi: Cze Paulina:multi: Katie napisał(a):Hey :loveu: juz jutro, mam nadzieje, ze plany nadal takie same ;) ;) a no i sie pochwalimy, ze Neośkowy wazy juz 1.96 kg :loveu: a jak u Was? :cool3: Cześć Kasia:loveu: U nas niestety waga stoi w miejscu jak zaczarowana:shake:.Chociaz psioaki mają codziennie gotowane mięsko i jedzą je tylko z zalewana sucha karmą to i tak waga jego jest raczej taka sama coś koło 1.60:placz:.No chyba że coś się zmieniło ,jutro wstawie go na wage:shake: (Kasia o co chodzi z tym "już jutro"? Quote
Pegaza Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witam:loveu: ja tez bylam wczoraj na 1 wywiadowce:cool1: Quote
Katie Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hehe, u mnie tak dobrze nie ma i codziennie gotowanego nie ma :eviltong: no mam nadzieje, ze juz jutro se Tosieczka zobacze na zywca :loveu::loveu:na tym konkursie/pokazie itd. w Galerii Ł. Quote
Katie Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ojej, pomylilo mi sie, to nie jest dzisiaj 12 -tego, tylko nie dosc, ze w niedziele, to jeszcze 27-mego:crazyeye: nie wiem, co mi z tym 12-tym w glowie..... Quote
ewa2909 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy sie pieknie :loveu: A my jeszcze ładniej:loveu: Pegaza napisał(a):Witam:loveu: ja tez bylam wczoraj na 1 wywiadowce:cool1: Hej:loveu: Katie napisał(a):Hehe, u mnie tak dobrze nie ma i codziennie gotowanego nie ma :eviltong: no mam nadzieje, ze juz jutro se Tosieczka zobacze na zywca :loveu::loveu:na tym konkursie/pokazie itd. w Galerii Ł. Ale on inaczej może nie jeść ze 2 dni.Zje po 5 pestek(tak nazywam royalka)na dzień i myśli że mu starczy:shake: Katie napisał(a):Ojej, pomylilo mi sie, to nie jest dzisiaj 12 -tego, tylko nie dosc, ze w niedziele, to jeszcze 27-mego:crazyeye: nie wiem, co mi z tym 12-tym w glowie..... No właśie nie mogłam załapać o co Ci chodzi:hmmmm: Quote
karkakarka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witam :) Moja to tez taki Tadzio Niejadzio - ale jest znacznie lepiej niż u was Quote
dysia-u Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Cześć Ewcia. Ja też byłam na wywiadówce , ale załamka totalna :shake:. Na 20 osób w klasie przyszło 6 rodziców. Nawet jak tu wybrać 3kę klasową?!:roll: Pani już to zauważyła że zawsze kilka pierwszych wywiadówek tak jest. Zresztą ciągle chodzą ci sami rodzice. I to z reguły ci których dzieci są w porzo.No jak tu uczyć dzieci odpowiedzialności i obowiązkowości jak rodzice stosują olewajstwo pospolite? :mad: Quote
karkakarka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 http://img215.imageshack.us/img215/9817/p07090917530004.jpg Uwielbiam ich:loveu: Quote
dysia-u Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 http://img215.imageshack.us/img215/9817/p07090917530004.jpg Tośko przy Aksuni to tyci tyci :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Katie Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 no wlasnie, kurcze ja nie wiem, co mi z tym 12 stym, to chyba przez te szkole :eviltong: Quote
Recommended Posts