Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz dobre wieśći:multi::multi::multi:Byłam dzisiaj na badaniach,w labolatorium panie były tak miłe że zrobiły mi wyniki i mogłam je juz dzisiaj odebrać:loveu::loveu::loveu:

Patrząc na te sprzed 2 tyg to jest kolosalna poprawa(przynajmiej moim zdaniem:oops:).W wielu składnikach nie osiągneliśmy jeszcze najniższego pułapu normy ale jest o niebo lepiej jak było.Niestety wizyta u pani doktor dopiero w poniedziałek ale myśle że mogę zacząć spać spokojnie:multi::multi::multi:.

Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków i podtrzymywaniu mnie na duchu.
JESTEŚCIE KOCHANE:loveu::loveu::loveu:WIDAĆ ŻE ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ NA DOGOMANIACKĄ BRAĆ:loveu::loveu::loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
łłłłłooołłłł matko , wszystkie pomyje na mnie wylała :-( łłłłooołłłłł

OJ nie bucz już znowu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dysia-u napisał(a):
robie powidełka / zbryzgana kuchnia cała bo za dużo chyba do thermomixu nałożyłam/ :evil_lol: podeśle ci słoiczek , tak na przekupne , co? :cool3:

Jeden to za mało:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A teraz dobre wieśći:multi::multi::multi:Byłam dzisiaj na badaniach,w labolatorium panie były tak miłe że zrobiły mi wyniki i mogłam je juz dzisiaj odebrać:loveu::loveu::loveu:

Patrząc na te sprzed 2 tyg to jest kolosalna poprawa(przynajmiej moim zdaniem:oops:).W wielu składnikach nie osiągneliśmy jeszcze najniższego pułapu normy ale jest o niebo lepiej jak było.Niestety wizyta u pani doktor dopiero w poniedziałek ale myśle że mogę zacząć spać spokojnie:multi::multi::multi:.

Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków i podtrzymywaniu mnie na duchu.
JESTEŚCIE KOCHANE:loveu::loveu::loveu:WIDAĆ ŻE ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ NA DOGOMANIACKĄ BRAĆ:loveu::loveu::loveu:

no widzi widzi Ty poprostu rzuc w pierony tę robote i lez w domu i sie len :eviltong: to od razu bedzie lepiej;)

Posted

Pegaza napisał(a):
no widzi widzi Ty poprostu rzuc w pierony tę robote i lez w domu i sie len :eviltong: to od razu bedzie lepiej;)

No co Ty :mad::mad::mad:.Dzisiaj posiedziałam w zakładzie od 9-16 i se troche z nudów popracowałam(znaczy się zaległości nadrabiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)A żeby nie było to czekałam na wyniki badań:eviltong:,bo nie chciało mi sie jeżdzić 4 razy po 30km:eviltong:
dysia-u napisał(a):
po porcji takich cudnych wiadomości cały kg śliwek przerobie na powidła dla cię :multi::multi::multi::multi:

Wolałabym z jakiś brzoskwinek ale podobno darowanmu koniowi sie nie zagląda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
po porcji takich cudnych wiadomości cały kg śliwek przerobie na powidła dla cię :multi::multi::multi::multi:

A tak wogóle to nie zapominajmy że jest to tylko moja opinia:shake:.Pani doktor wyrażnie powiedziała ze maja być powyżej dolnego pułapu:-(.

Posted

Pegaza napisał(a):
Ewa ja widze ze bez roboty Ty zyc nie umiesz:evil_lol:

Oj bo ja taki pracoholik jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dysia-u napisał(a):
Ewcia ty się tak nie odzwyczajaj od DG :shake: pusto jak nie zaglądasz :mad:

Wczoraj byłam na zebraniu u córci,w poniedziałek u syneczka i tak jakoś czas leci że za bardzo nie ma kiedy wchodzić na dogo:oops:
***Paulina*** napisał(a):
Cześć Ewa:multi:

Cze Paulina:multi:
Katie napisał(a):
Hey :loveu:
juz jutro, mam nadzieje, ze plany nadal takie same ;) ;)
a no i sie pochwalimy, ze Neośkowy wazy juz 1.96 kg :loveu: a jak u Was? :cool3:

Cześć Kasia:loveu:
U nas niestety waga stoi w miejscu jak zaczarowana:shake:.Chociaz psioaki mają codziennie gotowane mięsko i jedzą je tylko z zalewana sucha karmą to i tak waga jego jest raczej taka sama coś koło 1.60:placz:.No chyba że coś się zmieniło ,jutro wstawie go na wage:shake:

(Kasia o co chodzi z tym "już jutro"?

Posted

Hehe, u mnie tak dobrze nie ma i codziennie gotowanego nie ma :eviltong:
no mam nadzieje, ze juz jutro se Tosieczka zobacze na zywca :loveu::loveu:na tym konkursie/pokazie itd. w Galerii Ł.

Posted

Ojej, pomylilo mi sie, to nie jest dzisiaj 12 -tego, tylko nie dosc, ze w niedziele, to jeszcze 27-mego:crazyeye: nie wiem, co mi z tym 12-tym w glowie.....

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy sie pieknie :loveu:

A my jeszcze ładniej:loveu:
Pegaza napisał(a):
Witam:loveu:
ja tez bylam wczoraj na 1 wywiadowce:cool1:

Hej:loveu:
Katie napisał(a):
Hehe, u mnie tak dobrze nie ma i codziennie gotowanego nie ma :eviltong:
no mam nadzieje, ze juz jutro se Tosieczka zobacze na zywca :loveu::loveu:na tym konkursie/pokazie itd. w Galerii Ł.

Ale on inaczej może nie jeść ze 2 dni.Zje po 5 pestek(tak nazywam royalka)na dzień i myśli że mu starczy:shake:
Katie napisał(a):
Ojej, pomylilo mi sie, to nie jest dzisiaj 12 -tego, tylko nie dosc, ze w niedziele, to jeszcze 27-mego:crazyeye: nie wiem, co mi z tym 12-tym w glowie.....

No właśie nie mogłam załapać o co Ci chodzi:hmmmm:

Posted

Cześć Ewcia. Ja też byłam na wywiadówce , ale załamka totalna :shake:. Na 20 osób w klasie przyszło 6 rodziców. Nawet jak tu wybrać 3kę klasową?!:roll:
Pani już to zauważyła że zawsze kilka pierwszych wywiadówek tak jest. Zresztą ciągle chodzą ci sami rodzice. I to z reguły ci których dzieci są w porzo.No jak tu uczyć dzieci odpowiedzialności i obowiązkowości jak rodzice stosują olewajstwo pospolite? :mad: