***Paulina*** Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć Ewuś:multi: Zdrówka życzymy;) Quote
iwa63 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witam weekendowo Długo nie odwiedzałam twojej galerii ,a tu takie wieści DBAJ o siebie jak najlepiej stosuj się do zaleceń lekarza a wszystko będzie dobrze i pamiętaj nic nie jest ważniejsze od twojego zdrowia Pozdrawiam i zapraszam do nas;) Quote
dysia-u Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć Ewciu :loveu: realizujesz nasze recepty? :mad: Quote
slawi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć Ewciu :loveu: jak tam Ci sobota minęła? ja właśnie wróciłam z zakupów, ale zimnica, wietrzysko wieje brrr :shake: cały dzień dzisiaj porządki robiłam :cool3:, bo wczoraj nowe drzwi mi montowali i okropnie się nabrudziło:mad: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria jeszcze troszke i pewnie Ci sie zmieni:evil_lol: Samopoczucie troszke lepsze,ale to wszystko z nic nie robienia.Jak tylko pójde z pieskami na spacer taki dłuższy i wejde na 2 piętro po schodach to przez pół godz potem musze odpoczywać:placz::placz::placz:.Normalnie czuje sie jak 70 letnia babcia albo kobiete w 9 miesiącu ciąży.Ta druga opcja bardziej by mi sie podobała:evil_lol: My również witamy:loveu: Już odpisane;). Siedze już i nic nie robie:eviltong: Ty wiesz ze to chyba zarazliwe:roll: mi sie w domu nie chce nic robic a jak wejde na 3 pietro to slaba jestem, leb mnie jakos posrodku boli czesto i zawroty glowy od czasu do czasu..:roll: jakas epidemia czy co.. Quote
ewa2909 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='moniczkaa86']Witamy popołudniowo :sweetCyb: A my wieczornie:multi: [quote name='slawi']Cześć Ewciu :loveu: jak tam Ci sobota minęła? ja właśnie wróciłam z zakupów, ale zimnica, wietrzysko wieje brrr :shake: cały dzień dzisiaj porządki robiłam :cool3:, bo wczoraj nowe drzwi mi montowali i okropnie się nabrudziło:mad: Cześć Iwonko:loveu: Sobotka i niedziela mineła na nygusowaniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. U nas też dzisiaj było bardzo zimno ,niestety trzeba zakładać troszke cieplejsze ubranka:placz: [quote name='laurin']Witam niedzielnie :) My również witamy:loveu: [quote name='Nati28']Witamy sie z rana :cool1: A my z wieczora:p [quote name='Pegaza']Ty wiesz ze to chyba zarazliwe:roll: mi sie w domu nie chce nic robic a jak wejde na 3 pietro to slaba jestem, leb mnie jakos posrodku boli czesto i zawroty glowy od czasu do czasu..:roll: jakas epidemia czy co.. Daria a tak profilaktycznie to kiedy robiłaś jakieś badania? [quote name='dysia-u']hej hej niedzielne witanko:lol: Cześć Uluś:loveu: Już prawie po niedzieli:shake: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No kochana jak w ciazy z Niki chodzilam:roll: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Pegaza napisał(a):No kochana jak w ciazy z Niki chodzilam:roll: No właśnie a póżniej strach i trzęsenie gaciami jak i u mnie:mad::mad::mad: Quote
dysia-u Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 wypije u mnie drinka to się lepiej zrobi :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewcik wieczorne :loveu: Cześć Iwonuś:loveu: dysia-u napisał(a):hej , hej :lol: :multi::multi::multi: Pegaza napisał(a):Jak tam lepiej juz troche?:razz: Jak siedze i nic nie robie to jest dobrze,ale niestety rudno siedzieć i nic nie robić:roll:. Jutro albo w czwartek jade na badania:shake: dysia-u napisał(a):wypije u mnie drinka to się lepiej zrobi :loveu: Biore leki i pić nie moge:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy i duzo zdrowka zyczymy :loveu:;) Quote
Katie Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hej Ewa ;) Ale Cię to choróbsko dorwało :shake: kuruj się, odpoczywaj, a nie lataj po chałupie no i mam nadzieje, że zobaczymy się w Galerii :lol: Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ewciaaaaa , a może to.... :razz::razz::razz::razz::razz::razz: Początki różnie się objawiają . Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No Ula ale masz podejrzenia hehe cze sloneczne:p Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pegaza napisał(a):No Ula ale masz podejrzenia hehe cze sloneczne:p Daria , o co ty ją posądzasz :mad:. Ona jeszcze gruszek w popiele nie zasypała :shake: Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 .Nati28 napisał(a):Witamy i duzo zdrowka zyczymy :loveu:;) Dziękujemy bardzo:loveu::loveu::loveu: Katie napisał(a):Hej Ewa ;) Ale Cię to choróbsko dorwało :shake: kuruj się, odpoczywaj, a nie lataj po chałupie no i mam nadzieje, że zobaczymy się w Galerii :lol: Cześć Kasiu:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj dla odmiany polatałam sobie po zakładzie pracy:eviltong: Ja też mam taką nadzieje. W poniedziałek przyszła mi paczuszka z yuplesa.Wczoraj było kompanko. Włosek żeczywiście jest po nim super chociaz lepiej widać to po Akie ze względu na to że ma dłuższy:loveu:.Jak na razie jestem zadowolona chociaż widze że Aksa zaczyna sie troche dzisiaj drapać:shake:.A pozatym dzisiaj nie musieliśmy pryskać olejkiem do rozczesywania. Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dysia-u napisał(a):Ewciaaaaa , a może to.... :razz::razz::razz::razz::razz::razz: Początki różnie się objawiają . Ciekawe co masz na myśli:mad::mad::mad:.,Moe Cię zapwnić że na jedno jestem już za stara a na drugie a młoda:eviltong::eviltong::eviltong: Pegaza napisał(a):No Ula ale masz podejrzenia hehe cze sloneczne:p No ja nie wiem jakaś po tych Swoich urodinkach bardzo podejrzliwa sie zrobiła :mad: dysia-u napisał(a):Daria , o co ty ją posądzasz :mad:. Ona jeszcze gruszek w popiele nie zasypała :shake: I jak na razie nie zamierzam:evil_lol: Quote
Recommended Posts