Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 :calus:Boroczku Ty moj odsapniesz polezysz i bedzie lepiej trzymam kciuki:happy1: Quote
ewa2909 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewuniu :loveu:, no to troszkę niewesoło, ale to wszystko co bierzesz nie pomoże tak od razu.Mam nadzieję ,że twój organizm potrzebuje po prostu troszkę więcej czasu. (szkoda,że jesteś tak daleko bo bym cię do mojego szpitala zabrała:evil_lol:) IWONUŚ MUSI POMÓC DO 11:placz::placz::placz:. Ja też mam taką nadzieje:-(. Ale by było fajnie:evil_lol:. Iwonuś jeżeli wiesz co może mi szybciutko pomóc to pisz a ja się do tego dostosuje. Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie szefowa,naszej wspólnej znajomej wnucze miał dzisiaj operacje na guza w brzuszku:placz:.Niestety okazało się to najgorsze,był wielkości mirabelki i mocno się trzymał kręgosłupa:placz::placz::placz:. Teraz 3 tyg niepewności.Szymuś ma tylko 5 latek:placz::placz::placz:. Wiem wiem nie powinnam o takich żeczach słuchać ale jest to dzieciak znajomych i ja również bardzo przeżywałam jego chorobe.Spłakałam się jak jak djabli:placz::placz::placz:.Gdzie tu sprawiedliwość ,tyle morderców i oprawców chodzi po tym świecie zupełnie zdrowych.......ech szkoda gadać:-(:-(:-( Quote
ewa2909 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 dysia-u napisał(a):pij/ nie tylko lekarstwa ;) / odpoczywaj ,a zobaczysz że wyniki ruszą w dobrą stronę. Trzymam kciuki :loveu::loveu::loveu::loveu: Uluś siedze i odpoczywam ale ciężko mnie w miejscu utrzymać;).Oczywiście 1 okienko po cichazu dzisiaj umyłam:eviltong:. Nic innego to mi chyba raczej pić nie wolno.Ale tak myślałamczy na tą moją krewke to jaki koniaczek by był dobry:crazyeye: laurin napisał(a):Ewuś:calus: Napewno będzie dobrze:calus: Aneczko też tak myśle:loveu: Pegaza napisał(a)::calus:Boroczku Ty moj odsapniesz polezysz i bedzie lepiej trzymam kciuki:happy1: Dziękuje Daria:loveu: Wczoraj spałam 12 godz i dalej śpiąca chodze. Quote
dysia-u Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no to jeszcze jedyne lekarstwo zostało :razz: więcej s...xu :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 dysia-u napisał(a):no to jeszcze jedyne lekarstwo zostało :razz: więcej s...xu :evil_lol: Uluś mam się oszczędzać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
laurin Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cześć Ewuś:loveu: Dzięki za odwiedzinki:lol: Ula ale zboczucha z Ciebie:evillaug::cooldevi:;) Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewuś:loveu: Dzięki za odwiedzinki:lol: Ula ale zboczucha z Ciebie:evillaug::cooldevi:;) taka młoda koza tak mówi ??!! :mad: Ups póżno zajarzyłam. Ty pewnie myślisz jak Daria " w tyyym wieeeku?!" Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ewa2909 napisał(a):Uluś mam się oszczędzać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nikt nie mówi o akrobacjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
laurin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dysia-u napisał(a):taka młoda koza tak mówi ??!! :mad: Ups póżno zajarzyłam. Ty pewnie myślisz jak Daria " w tyyym wieeeku?!" eeej no wiesz:obrazic: a co u ma wiek wspólnego:cool1: Cześć Ewcia:loveu: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ewcia gzieś jest ??!! bo ci z Anią galerię rozniesiemy!!!!! :mad: wracaj .Nie chcesz recepty z s...em to wypiszemy inną tylko wracaj. Quote
moniczkaa86 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ewy nie ma bo może jednak zmieniła zdanie i postanowiła się zastosować do Waszej recepty :evil_lol: Quote
laurin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']Ewcia gzieś jest ??!! bo ci z Anią galerię rozniesiemy!!!!! :mad: wracaj .Nie chcesz recepty z s...em to wypiszemy inną tylko wracaj. oOoOo patrzcie:crazyeye: nie dość że ni wyspana to jeszcze zaczepna:diabloti: [quote name='moniczkaa86']Ewy nie ma bo może jednak zmieniła zdanie i postanowiła się zastosować do Waszej recepty :evil_lol: raczej Uli:eviltong: Quote
moniczkaa86 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='laurin']raczej Uli:eviltong: No tak :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dysia-u napisał(a):taka młoda koza tak mówi ??!! :mad: Ups póżno zajarzyłam. Ty pewnie myślisz jak Daria " w tyyym wieeeku?!" wiesz co:razz: uzywaj ile chcesz dla mnie s.. jest przereklamowany nawet w tym wieku co ja jestem,mam go dosyc:cool1: witam i jak samopoczucie?:p Quote
slawi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ewa2909 napisał(a):IWONUŚ MUSI POMÓC DO 11:placz::placz::placz:. Ja też mam taką nadzieje:-(. Ale by było fajnie:evil_lol:. Iwonuś jeżeli wiesz co może mi szybciutko pomóc to pisz a ja się do tego dostosuje. Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie szefowa,naszej wspólnej znajomej wnucze miał dzisiaj operacje na guza w brzuszku:placz:.Niestety okazało się to najgorsze,był wielkości mirabelki i mocno się trzymał kręgosłupa:placz::placz::placz:. Teraz 3 tyg niepewności.Szymuś ma tylko 5 latek:placz::placz::placz:. Wiem wiem nie powinnam o takich żeczach słuchać ale jest to dzieciak znajomych i ja również bardzo przeżywałam jego chorobe.Spłakałam się jak jak djabli:placz::placz::placz:.Gdzie tu sprawiedliwość ,tyle morderców i oprawców chodzi po tym świecie zupełnie zdrowych.......ech szkoda gadać:-(:-(:-( Masz Ewciu pv Skup się na sobie, dogadzaj jak się da i żadnego mycia okienek więcej :mad::mad::mad:,bo w główce się może zakręcić :angryy:.Odpoczywaj i bez wyrzutów przedłuż L4. Quote
ewa2909 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']nikt nie mówi o akrobacjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eno sam standarcik:p:p:p [quote name='laurin']eeej no wiesz:obrazic: a co u ma wiek wspólnego:cool1: Cześć Ewcia:loveu: Obra zaj sie masz racje:evil_lol: Cześć Aniu:loveu: [quote name='dysia-u']Ewcia gzieś jest ??!! bo ci z Anią galerię rozniesiemy!!!!! :mad: wracaj .Nie chcesz recepty z s...em to wypiszemy inną tylko wracaj. Jestem,jestem.Co masz dla mnie dobrego?Może być jakiś dobry przepisik na jutrzejszy objad:eviltong: [quote name='moniczkaa86']Ewy nie ma bo może jednak zmieniła zdanie i postanowiła się zastosować do Waszej recepty :evil_lol: Od rana nie ma z kim realizowac tych recept:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Pegaza napisał(a):wiesz co:razz: uzywaj ile chcesz dla mnie s.. jest przereklamowany nawet w tym wieku co ja jestem,mam go dosyc:cool1: witam i jak samopoczucie?:p Daria jeszcze troszke i pewnie Ci sie zmieni:evil_lol: Samopoczucie troszke lepsze,ale to wszystko z nic nie robienia.Jak tylko pójde z pieskami na spacer taki dłuższy i wejde na 2 piętro po schodach to przez pół godz potem musze odpoczywać:placz::placz::placz:.Normalnie czuje sie jak 70 letnia babcia albo kobiete w 9 miesiącu ciąży.Ta druga opcja bardziej by mi sie podobała:evil_lol: Yoko2009 napisał(a):wiam piątkowo:) My również witamy:loveu: slawi napisał(a):Masz Ewciu pv Skup się na sobie, dogadzaj jak się da i żadnego mycia okienek więcej :mad::mad::mad:,bo w główce się może zakręcić :angryy:.Odpoczywaj i bez wyrzutów przedłuż L4. Już odpisane;). Siedze już i nic nie robie:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ale u nas pada :-( już pewnie ciepłe dni za nami :-( Quote
ewa2909 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 dysia-u napisał(a):ale u nas pada :-( już pewnie ciepłe dni za nami :-( U nas wczoraj lało i była burza:-(,dzisiaj jak na razie pochmurno ale bez deszczu:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 kupiłam dzis nową talię kart bo my całą zimę jak tylko wolna chwilka to lubimy w remika pograć. :p Ale widze że szybko to nastąpi jak będzie taka pogoda:-o Quote
laurin Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='dysia-u']kupiłam dzis nową talię kart bo my całą zimę jak tylko wolna chwilka to lubimy w remika pograć. :p Ale widze że szybko to nastąpi jak będzie taka pogoda:-o mam nadzieję że aż tak źle nie będzie, a co do kart to ja nie mam cierpliwości i nie lubie przegrywać:cool1: ale pozostali to by też mogli w remika "ciupać":cool1: [quote name='ewa2909']Aniu a może Uluś korzystała z mojej recepty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tylko "doktor" by słabo sie spisał;),bo koleżanka jakaś rozdrażniona [quote name='dysia-u']od razu "słabo" a o nadmiarze to nikt nie pomyśli ?! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: hehe to nie ustaliliście dawkowania :eviltong::diabloti::evil_lol: Cześć Ewuś:loveu: Quote
Recommended Posts