Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
Baner super :loveu: Na początku zastanawiałam się kto to moją galerię odwiedził ;) A to TY :loveu:
Pozdrawiam :multi:

My też serdecznie pozdrawiamy:loveu:
Nati28 napisał(a):
Czesc :lol::loveu:
:loveu:
Cześć:p
Pegaza napisał(a):
Hej Ewa :multi:
smutno tu jakos bez Ciebie na dogo wpadasz na chwilunie tylko..

Cześć Daria:multi:
Jakoś ostatnio brak czasu na zaglądaniu na dogo.Troszke mam kłopocików ze zdrówkiem i wszystko razem zaczyna się piętrzyć:shake:
karkakarka napisał(a):
WITAM :loveu:

My również:multi:
dysia-u napisał(a):
Ewuś gdzieś ty, ach gdzieś ty ?? :loveu:

Jestem Uluś,jestem:multi:
laurin napisał(a):
Cześć Ewuś :loveu:
Fajniutki zestawik Ci córcia sprawiła :) :loveu: :loveu:

Dziękuje Aniu.U Ciebie tez super:multi:
Aga76 napisał(a):
Cześć Ewuś, pozdrawiam serdecznie :buzi:

Cześć Aguś .MNy również serdecznie pozdrawiamy:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):

Jakoś ostatnio brak czasu na zaglądaniu na dogo.Troszke mam kłopocików ze zdrówkiem i wszystko razem zaczyna się piętrzyć:shake:

Ewciu :loveu:trzymaj się mocno i zdrowiej szybciutko :shake:

Posted

laurin napisał(a):

Ula co dobrego przetwarzasz:cool3:

Aniu dokopałam się do tej stronki i zaraz ci odpisuje. Taka jestem pewnie chaotyczna to i chaotycznie skacze po galeriach :evil_lol:
Zrobiłam słoiczki z cukinią w curry. Moi to uwielbiają bo do kanapki i grilla dobre. Koleżanka robiła ogórki w curry a ja miałam mnóstwo cukini i wymysliłam że spróbuje. Wyszło że moje lepsze. Robie pomidory w słoikach bo zimą zupa z tego znakomita.:multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
Aniu dokopałam się do tej stronki i zaraz ci odpisuje. Taka jestem pewnie chaotyczna to i chaotycznie skacze po galeriach :evil_lol:
Zrobiłam słoiczki z cukinią w curry. Moi to uwielbiają bo do kanapki i grilla dobre. Koleżanka robiła ogórki w curry a ja miałam mnóstwo cukini i wymysliłam że spróbuje. Wyszło że moje lepsze. Robie pomidory w słoikach bo zimą zupa z tego znakomita.:multi:

Ula daj przepisa na te pomidory:roll: ja lubie pomidorowke i bym chciala sprobowac..:roll:
cze Ewa zdrowka zyczymy:loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy i zyczymy duzo zdrowka :roll::loveu:

My również witamy i dziękujemy.

slawi napisał(a):
Ewciu :loveu:trzymaj się mocno i zdrowiej szybciutko :shake:

Iwonko dziękuje bardzo,mam nadzieje że tylko na strachu się obejdzie.W środe mam lekarza ale siedze cały czas na forum zdrowotnym i czytam,czytam ,czytam........
dysia-u napisał(a):

Ale pyszności:crazyeye:
Pegaza napisał(a):
Ula daj przepisa na te pomidory:roll: ja lubie pomidorowke i bym chciala sprobowac..:roll:
cze Ewa zdrowka zyczymy:loveu:

Dzięki Daria ,mam nadzieje że w środe wszystko się wyjaśni:shake:

Posted

Ewa u Ciebie cos nie halo a ja znow mam powiekszony wedzel chlonny pod paszką :roll: chyba tez bede w koncu musiala z tym isc do lekarza...
nie czytaj za duzo bo zwariujesz od tego...:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):

to nawet trudno nazwać dumnie , szumnie przepisem. Umyte , dojrzałe wkładam w słoik i zalewam zimną soloną wodą. Daję płaska łyzke soli na litr wody i pasteryzuje . Ale dobra zupka mniam mniam

Posted

laurin napisał(a):
Cześć Ewa:loveu: Dużo zdrówka.

Ula to ja na cukinię przepisik zamawiam:multi: bo curry lubie:p
ł
Młodą cukinię kroje dowolnie i w raz z pokrojoną cebulą sole i zostawiam na 2 godz. Gotuje marynate ;2 szkl wody , niecała szklanka octu i kopiata szklanka cukru. Jak cukinia zmięknie posypuje po niej : 2 łyżeczki curry , 2 ł.pieprzu , 2ł papryki słodkiej, 2ł gorczycy i posiekany koperek. Wszystko mieszam , do słoików i pateryzuje. Wczoraj wynudzili już słoiczek do grilla i na jednym sie nie skończyło. Aniu może napisałam chaotycznie ale jak zrobisz raz to zobaczysz jakie to proste i szybkie.:multi:

Posted

[quote name='Aga76']Ewuś :calus:Trzymaj się.
Agus trzymam się już jest troszke lepiej(przynajmiej ja tak odczówam,chyba nie ze strachu)Kupiłam sobie dużą ilość witaminek,pije duuuuuuuuuużżżżżżżżo soku z buraczków(eh jakie to okropne)i jem duuuuuuzzzzo owoców.Osłabienie pomalutku zaczyna przechodzić(przynajmiej moge wejść na 2 piętro:shake:),męczą mnie w dalszym ciągu skurcze i ból nóg:shake:

[quote name='moniczkaa86']Dzień dobry!
Dużo zdrówka dla Ciebie i mizianko dla psiaków :loveu:
Moniczko dziękuje bardzo:loveu:
[quote name='Pegaza']Ewa u Ciebie cos nie halo a ja znow mam powiekszony wedzel chlonny pod paszką :roll: chyba tez bede w koncu musiala z tym isc do lekarza...
nie czytaj za duzo bo zwariujesz od tego...:roll:
Daria przejdz się do lekarza bo jak tak samo będziesz sie leczyć jak i ja to zapewniam Cię że kiepsko na tym wyjdziesz:shake::shake::shake:.
Znalazłam forum gdzie wypowiadają się w więkrzości lekarze,napisali to samo co i ja podejrzewałam.Podpowiedzieli tylko co najlepiej brać do wizyty u lekarza.Napewno nie brałam tego aż tak badzo na poważnie,alke stwierdziłam że soczek i witaminki na dzień dzisiejszy mi nie zaszkodzą:shake:
[quote name='dysia-u']to nawet trudno nazwać dumnie , szumnie przepisem. Umyte , dojrzałe wkładam w słoik i zalewam zimną soloną wodą. Daję płaska łyzke soli na litr wody i pasteryzuje . Ale dobra zupka mniam mniam
:p:p:p
[quote name='dysia-u']ł
Młodą cukinię kroje dowolnie i w raz z pokrojoną cebulą sole i zostawiam na 2 godz. Gotuje marynate ;2 szkl wody , niecała szklanka octu i kopiata szklanka cukru. Jak cukinia zmięknie posypuje po niej : 2 łyżeczki curry , 2 ł.pieprzu , 2ł papryki słodkiej, 2ł gorczycy i posiekany koperek. Wszystko mieszam , do słoików i pateryzuje. Wczoraj wynudzili już słoiczek do grilla i na jednym sie nie skończyło. Aniu może napisałam chaotycznie ale jak zrobisz raz to zobaczysz jakie to proste i szybkie.:multi:
:p:p:p

Posted

slawi napisał(a):
Cześć bidulko :loveu:.
A ta twoja soczkowa kuracja - pycha :p.
Tylko sok z buraczków rozcieńczaj koniecznie.

OJ O TYM NIE WIEDZIAŁAM :oops::oops::oops:(oczywiście pite bez rozcieńczania)

Cześć Iwonuś:loveu:

Posted

Ewuś te skurcze i bóle nóg to mogą być z niedoboru magnezu. MAGNE B6 i będzie lepiej. Osłabienie minie bo magnez wzmacnia prace serca. A duszność i osłabienie moze być od słabego krążenia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ula ze niby cale pomidory mam wlozyc do tego sloika?:roll:

Ewa no widzisz my juz takie sa chlop to byle z czym poleci do lekarza a kobiecie zawsze samo przejdzie...:roll:
a to jestes na l4 czy pracujesz?

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewuś te skurcze i bóle nóg to mogą być z niedoboru magnezu. MAGNE B6 i będzie lepiej. Osłabienie minie bo magnez wzmacnia prace serca. A duszność i osłabienie moze być od słabego krążenia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Magnez i witaminy b biore od piątku.Niestety pani doktor nie wie od czego sie tak dzieje:shake:.

dzisiaj na cito były robione badania,które wyszły jeszcze minimalnie gorsze niz prawie tydz temu.:-(:-(:-(
Dostałam skierowanie do szpitala:shake::shake::shake:.Narazie ubłagałam p.doktor żeby dać mojemu organizmwi jeszcze jedną szanse:roll:.Przed 14 mam iść na ponowne badania,jeżeli chociaż jeden czynnik będzie odbiegał w tak duzej ilości jak w tym momęcie niestety trzeba będzie się położyć do szpitala:-(:placz::placz:
Nati28 napisał(a):
Witamy sie pieknie w srodowy poranek :lol::loveu:

My również witamy:multi:
Aga76 napisał(a):
Ewuś :iloveyou:

Dzięki Aguś:loveu::loveu::loveu:
Pegaza napisał(a):
Ula ze niby cale pomidory mam wlozyc do tego sloika?:roll:

Ewa no widzisz my juz takie sa chlop to byle z czym poleci do lekarza a kobiecie zawsze samo przejdzie...:roll:
a to jestes na l4 czy pracujesz?

Daria mój jest wyątkiem.On tak samo chodzi do lekarzy jak i ja.
Od dziaiaj do 14 jestem na zwolnieniu:placz::placz::placz:
MAM NADZIEJE ŻE NA TYM SIĘ SKOŃCZY:mad::mad::mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Magnez i witaminy b biore od piątku.Niestety pani doktor nie wie od czego sie tak dzieje:shake:.

dzisiaj na cito były robione badania,które wyszły jeszcze minimalnie gorsze niz prawie tydz temu.:-(:-(:-(
Dostałam skierowanie do szpitala:shake::shake::shake:.Narazie ubłagałam p.doktor żeby dać mojemu organizmwi jeszcze jedną szanse:roll:.Przed 14 mam iść na ponowne badania,jeżeli chociaż jeden czynnik będzie odbiegał w tak duzej ilości jak w tym momęcie niestety trzeba będzie się położyć do szpitala:-(:placz::placz:

Cześć Ewuniu :loveu:, no to troszkę niewesoło, ale to wszystko co bierzesz nie pomoże tak od razu.Mam nadzieję ,że twój organizm potrzebuje po prostu troszkę więcej czasu.
(szkoda,że jesteś tak daleko bo bym cię do mojego szpitala zabrała:evil_lol:)