sandra291 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Witamy! Super zdjęcia....piękne włosy:loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Jak by było bliżej to też byśmy się wybrali... ale do Łodzi to trochę daleko mamy :shake: Quote
sandra291 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witamy cieplutko...i zapraszamy do nas:) Quote
dysia-u Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 tak u nas pada ,że tylko łodzi ;) nam brakuje życze miłego weekendu :lol: Quote
***Paulina*** Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cze Ewa:multi: U nas dzisiaj nie padało:multi: Miało być zimno a było ciepło:evil_lol: Ale za to teraz takie chmury naszły że pewni zaraz będzie lać:shake: Quote
ewa2909 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 A u nas dzisiaj też było słoneczko.No dobra roszeńke też sobie pokropiło:eviltong: Quote
ewa2909 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Mała Rita napisał(a):Czesc Ewciku :loveu: Cześć Asiku:loveu: dysia-u napisał(a):uuuu a ja mam tak daaaaleko :-( musiałabym już się wybrać piechotą to może , może... Uluś już masz wprawe w chodzeniu,przez miesiąc dojdziesz:eviltong: sandra291 napisał(a):Witamy! Super zdjęcia....piękne włosy:loveu::loveu::loveu: My również witamy i dziękujemy bardzo;) iwa63 napisał(a):Witam witam i zapraszam do nas;) Witamy i zaraz wpadniemy z rewizytą:multi: karkakarka napisał(a):Jak by było bliżej to też byśmy się wybrali... ale do Łodzi to trochę daleko mamy :shake: Szkoda:-( stratoos napisał(a):Hej :hand: Cześć:multi: sandra291 napisał(a):Witamy cieplutko...i zapraszamy do nas:) Również witamy i zaraz wpadniemy:loveu: dysia-u napisał(a):tak u nas pada ,że tylko łodzi ;) nam brakuje życze miłego weekendu :lol: Uluś zaraz Łódz do Ciebie zajrzy;) ***Paulina*** napisał(a):Cze Ewa:multi: U nas dzisiaj nie padało:multi: Miało być zimno a było ciepło:evil_lol: Ale za to teraz takie chmury naszły że pewni zaraz będzie lać:shake: Cześć Paulina:loveu: U nas dzisiaj od rana było pochmurno i troszeczkepopadało,ale potem wyszło słoneczko:multi: Quote
Pegaza Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Jakie maja ladne kokardki:loveu: cze wieczorowo i dopiero po kolacyjno:cool1: wczesniej nie dalo rady ją zrobic:roll::lol: Quote
dysia-u Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 cześć sąsiednią miejscowość zalało , ale mieliśmy stracha , że i do nas dojdzie :-( pozdrawiam wieczornie:lol: Quote
moniczkaa86 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dobry wieczór :multi: Mizianko dla Twoich psich pociech :loveu::loveu: A dodatkowo dla Toficzka buziak od Fibki :buzi: Quote
Aga76 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://i32.tinypic.com/fkxhq9.jpg Napięty niczym strzała :cool3: Cześć Ewuś :buzi: Quote
Yoko2009 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cudne psiaczki, śliczności:loveu::loveu:kolorki prawie takie jak u mojej Yoko:) Quote
laurin Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 przyszłam na momencik się przywitać:loveu: Quote
Nati28 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przyszlismy powiedziec dzien dobry :lol::lol: Quote
ewa2909 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Pegaza']Jakie maja ladne kokardki:loveu: cze wieczorowo i dopiero po kolacyjno:cool1: wczesniej nie dalo rady ją zrobic:roll::lol: [quote name='dysia-u']cześć sąsiednią miejscowość zalało , ale mieliśmy stracha , że i do nas dojdzie :-( pozdrawiam wieczornie:lol: [quote name='moniczkaa86']Dobry wieczór :multi: Mizianko dla Twoich psich pociech :loveu::loveu: A dodatkowo dla Toficzka buziak od Fibki :buzi: [quote name='Aga76']http://i32.tinypic.com/fkxhq9.jpg Napięty niczym strzała :cool3: Cześć Ewuś :buzi: [quote name='karkakarka']Witam :) Ale słodziaki z nich :loveu: [quote name='Yoko2009']Cudne psiaczki, śliczności:loveu::loveu:kolorki prawie takie jak u mojej Yoko:) [quote name='***Paulina***']Witamy się :multi: [quote name='dysia-u']Ewcia !!! gdzie się podziewasz?? [quote name='sandra291']Dzień dobry!:) [quote name='laurin']przyszłam na momencik się przywitać:loveu: [quote name='moniczkaa86']Witamy z rana :loveu: [quote name='Nati28']Przyszlismy powiedziec dzien dobry :lol::lol: Nie moge sobie zrobić multicytata i witam się z Wami ogólnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts