ewa2909 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 jeszcze sie jakieś kąpielowe zaplątało:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jak pańci pilnuje :loveu: http://img267.imageshack.us/img267/1835/1030558.jpg Basenik :evil_lol: http://img518.imageshack.us/img518/8565/1030634.jpg Ewuś, jakie plany na przyszły tydzień? Quote
Katie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 oo jak duzo fajniutkich zdjec :loveu: Ja dzis zrobilam ciastka dla psa watrobkowe :diabloti: ciekawe jak wyjda :hmmmm: EDIT: ciastka juz zrobione i moj maly niejadek sie nimi zajada :D chociaz nie wiem, czy wyszly jak maja byc Quote
ewa2909 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć Ewuś, ależ tu cudnie :multi: Cześć Aguś:multi: Aga76 napisał(a):Jak pańci pilnuje :loveu: http://img267.imageshack.us/img267/1835/1030558.jpg Za daleko zostałam od niego:evil_lol: Basenik :evil_lol: http://img518.imageshack.us/img518/8565/1030634.jpg Fajny by był dla niego o kąpania:evil_lol: Ewuś, jakie plany na przyszły tydzień? Niestety jutro już do pracy:shake:.Miałam troszke urlopu jak Daniel mała operacje,troszke teraz i troszke może w sierpniu wezmę. Taki troszke porypany w tym roku ,ale nie dało się inaczej:shake: Katie napisał(a):oo jak duzo fajniutkich zdjec :loveu: Ja dzis zrobilam ciastka dla psa watrobkowe :diabloti: ciekawe jak wyjda :hmmmm: EDIT: ciastka juz zrobione i moj maly niejadek sie nimi zajada :D chociaz nie wiem, czy wyszly jak maja byc Daj przepisa:evil_lol:Może i mój niejadek będzie się nimi zajadał:evil_lol: A tak wogole to kiedy w końcu doczekamy się galerii????????:mad: Quote
Mała Rita Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Czesc Ewcik :loveu: urlop widzę udany :loveu: Quote
ewa2909 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Mała Rita napisał(a):Czesc Ewcik :loveu: urlop widzę udany :loveu: Oj tak.Wypoczęta ale i zmęczona.Dużo kilometrów dziennie robiliśmy i nasz mały piechur z nami:multi:.Nawet się nie spodziewałam że w tym małym ciałku jest tyle energii.Wcale nie chciał siedzieć na rękach,a o torbie wogóle nie wspomne;) Quote
Mała Rita Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ewa2909 napisał(a):Oj tak.Wypoczęta ale i zmęczona.Dużo kilometrów dziennie robiliśmy i nasz mały piechur z nami:multi:.Nawet się nie spodziewałam że w tym małym ciałku jest tyle energii.Wcale nie chciał siedzieć na rękach,a o torbie wogóle nie wspomne;) Ewcik toż to terier przecie :loveu: A moj dzis uciekl z dzialki, szukalismy go spanikowani a on grzecznie wrocil i przy furtce czekal.... :angryy: :diabloti: Quote
Katie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Daj przepisa:evil_lol:Może i mój niejadek będzie się nimi zajadał:evil_lol: A tak wogole to kiedy w końcu doczekamy się galerii????????:mad:przepis jest albo na yorkowym forum w zywieniu, chyba 'zdrowe smakolyki naszych psiakow' albo tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1049/przepisy-na-psie-ciasteczka-47771/ ale sie narobilam z ta watrobka to masakra :shake: co do galerii to nie wiem, nie wiem, na razie nie zakladam :p na razie jest avatar :diabloti: Quote
ewa2909 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Mała Rita napisał(a):Ewcik toż to terier przecie :loveu: A moj dzis uciekl z dzialki, szukalismy go spanikowani a on grzecznie wrocil i przy furtce czekal.... :angryy: :diabloti: Ach te terierki:loveu: Chyba wszystkie te chłopoki lubią się poszlajać:mad::mad::mad:.Tosiek też zginoł by w górach.Teściowe wchodziła do mieszkania i nie zauważyła że ten sobie wyszedł my dopiero skapneliśmy się po jakiś 40 minutach że go nie m,wszyscy w panice bo pies przeciez nie zna wcale ani osiedla ani miasta.Wiedziałam że on sam nie zejdzie sobie po schodach bo nie był nigdy tego uczony tylko baliśmy sie że ktoś obcy go weźnie pod pazuche i go wyniesie.On po prostu wszedł sobie 2 piętra wyżej i czekał aż po niego przyjdziemy Quote
ewa2909 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Katie napisał(a):przepis jest albo na yorkowym forum w zywieniu, chyba 'zdrowe smakolyki naszych psiakow' albo tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1049/przepisy-na-psie-ciasteczka-47771/ ale sie narobilam z ta watrobka to masakra :shake: co do galerii to nie wiem, nie wiem, na razie nie zakladam :p na razie jest avatar :diabloti: To daj chociaż do mnie foteczke braciszka.:evil_lol: Poka no bliźniaka:evil_lol: Quote
Katie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ewa2909 napisał(a):To daj chociaż do mnie foteczke braciszka.:evil_lol: Poka no bliźniaka:evil_lol: ale, ze do Twej galerii, czy na poczte? Quote
ewa2909 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Katie napisał(a):ale, ze do Twej galerii, czy na poczte? Jeżeli masz ohote to wstaw go tutaj.Mi napewno nie przezkadza:multi:. jak nie doczytają to se pomyślą że Tosiek ma peruke i zmienia się jak kameleon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No dobra, nie ma problemu, bedzie maksymalna ilosc w poscie, czyli 5, troche podworkowych i troche po kapielowych, czyli ladnych :diabloti: Także Neo vel Gienek :loveu: /na co dzien kokardki nie ma, ale tak jakos sie zlozylo, ze jak go wykapalam raz i drugi, to zalozylam/ pozniej mozna zawolac moda, niech usunie tego posta :) Quote
karkakarka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Doczytałam, doczytałam - śliczny brat bliźniak Tośka :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Aguś:multi: Niestety jutro już do pracy:shake:.Miałam troszke urlopu jak Daniel mała operacje,troszke teraz i troszke może w sierpniu wezmę. Taki troszke porypany w tym roku ,ale nie dało się inaczej:shake: Uuu :roll: to trzymam kciuki za spokojny dzień :thumbs: ewa2909 napisał(a):Tosiek też zginoł by w górach.Teściowe wchodziła do mieszkania i nie zauważyła że ten sobie wyszedł my dopiero skapneliśmy się po jakiś 40 minutach że go nie m,wszyscy w panice bo pies przeciez nie zna wcale ani osiedla ani miasta.Wiedziałam że on sam nie zejdzie sobie po schodach bo nie był nigdy tego uczony tylko baliśmy sie że ktoś obcy go weźnie pod pazuche i go wyniesie.On po prostu wszedł sobie 2 piętra wyżej i czekał aż po niego przyjdziemy Ło matko, zawał prawie murowany :mdleje: Cześć Ewuś :loveu: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Cze Ewa:loveu: urlop widze ze sie udal..:p a jak Aksa zniosla rozlake? bo Soma nie chciala jesc i smutna byla...:roll: piechur w doskonalej formie :loveu: fajny brat blizniak:p Quote
ewa2909 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Katie']No dobra, nie ma problemu, bedzie maksymalna ilosc w poscie, czyli 5, troche podworkowych i troche po kapielowych, czyli ladnych :diabloti: Także Neo vel Gienek :loveu: /na co dzien kokardki nie ma, ale tak jakos sie zlozylo, ze jak go wykapalam raz i drugi, to zalozyłam Kasiu Noe jet bardzo podobny do swojej babci:loveu::loveu::loveu:.Śliczny kawaler jest z niego.Chyba zaczyna się troszke wybarwiać.Albo mi się wydaje albo jest troszeczke większy od Tośka;) Quote
ewa2909 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Aga76 napisał(a):Uuu :roll: to trzymam kciuki za spokojny dzień :thumbs: Ło matko, zawał prawie murowany :mdleje: W pracy nawet znośnie:evil_lol: Cześć Ewuś :loveu: Cześć Aguś:loveu: Nati28 napisał(a):Sliczniutki ten brat blizniak :p Mi też się bardzo podoba:loveu: Pegaza napisał(a):Cze Ewa:loveu: urlop widze ze sie udal..:p a jak Aksa zniosla rozlake? bo Soma nie chciala jesc i smutna byla...:roll: piechur w doskonalej formie :loveu: fajny brat blizniak:p Cze Daria:loveu: Urlopik bardzo udany,mamy jeszcze kupe foteczek. Z Aksą nie było żadnego problemu bo została w swoim domku z dzieciakami.W końcu żadne z nami nie pojechało. Oj siły na łażenie i chałkolenie miał za 10:lol: Quote
dysia-u Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 http://img518.imageshack.us/img518/8565/1030634.jpg ale cudko :loveu::loveu::loveu::loveu: no Ewcia postarałaś się z tymi fotkami , jest co pooglądać. Co jedna to piękniejsza.:multi::multi::multi::multi: Quote
Katie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Neo, wagowo jest większy, czy wymiarowo, to nie wiem, ale pewnie tak, wazy około 1,78 kg :lol: Tak teraz ze wspomnień :loveu: Jak byliśmy w hodowlii oglądać szczeniaki, to mój to był taki słodziutki wkręt :loveu:, do kontaktów sie dobierał itp, suczka szła do mojego brata, a Twój właśnie tak do mnie przychodził, zeby pogłaskać, taki milutki był :loveu: i faktycznie Tosiek był krótszy i w ogóle mniejszy od Nea. Dziękuje za komplementy dla Nea, miło mi, że się podoba :loveu: Quote
Recommended Posts