Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cze Ewa jak tam swietujecie koniec roku szkolnego z dziecmi?:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa jak tam swietujecie koniec roku szkolnego z dziecmi?:evil_lol: Dzieci same świętują.:mad: Roka pojechała do taty a mały poszedł z kolegami:crazyeye: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Dzieci same świętują.:mad: Roka pojechała do taty a mały poszedł z kolegami:crazyeye: hehe co maly nie przydzie zawiany;):evil_lol: Roki pewnie sie pochwalic chce paskiem:p Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewuś :) Cześć Aneczko:loveu: Aleksandrossa napisał(a):Śliczne psiaki :) Uwieeeelbiam yorczki :) Wygłaskaj porządnie :) I zapraszam do Nas :) Dziękujemy za odwiedzinki:multi: Psiaczki wygłaskane i wymiziane. Odwiedzimy napewno;) karkakarka napisał(a):nie no, od razu o starość mnie posądzają :mad: - ja administracja :lol: Jak myśla że czlowiek gdzieś tam koło 30 się kręci to już jest stary:mad::mad::mad: Domka_Czika napisał(a): [FONT=Century Gothic]Ciebie o starość nie posądzam, tylko moją mamę:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiesz- 37 lat to nie mało:evil_lol:[/FONT] Dominika uważaj gdzie piszesz jestem troszke starsza od Twojej mamy:evil_lol::mad::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='moniczkaa86'][FONT=Courier New]Hellooooooooooooo :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Wy tu u szkole a juz wakacje są :razz:[/FONT] [FONT=Courier New]Trzeba planować urlopy! :cool3:[/FONT] Urlop już zaplowany:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 łłłoooo matko !!!! dla kogo 37 lat to nie mało??? :mad::mad::mad: to co powiedzą te co mają....??!!! :angryy: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):łłłoooo matko !!!! dla kogo 37 lat to nie mało??? :mad::mad::mad: to co powiedzą te co mają....??!!! :angryy: [FONT=Century Gothic]A może mało?:diabloti: Po 35 roku ludź jest już nie młody. Nie stary, ale nie młody:evil_lol: Ja tam waszym wymachiwaniem się nie przejmuję:lol: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Domka_Czika napisał(a):[FONT=Century Gothic]A może mało?:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Po 35 roku ludź jest już nie młody. Nie stary, ale nie młody:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja tam waszym wymachiwaniem się nie przejmuję:lol:[/FONT] Ze sie wtrace pozyjemy zobaczymy jak Ty odczujesz swoją 30:diabloti: bo ja sie czuje mlodo..i chyba mlodo wygladam...:roll:bynajmniej nikt mi nie daje tyle ile mam:eviltong: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pegaza napisał(a):Ze sie wtrace pozyjemy zobaczymy jak Ty odczujesz swoją 30:diabloti: bo ja sie czuje mlodo..i chyba mlodo wygladam...:roll:bynajmniej nikt mi nie daje tyle ile mam:eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Grunt czuć się młodo:diabloti: Do trzydziestki mi jeszcze ho, ho:diabloti: Dokładnie lat 17,5:evil_lol: [/FONT] Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dominika chciała powiedzieć że ludzie taaak długo nie żyją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):Dominika chciała powiedzieć że ludzie taaak długo nie żyją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aa to my juz sa prototypy jakies chodzace:evil_lol: no szczeze to 17 bym miec nie chciala...:roll:ja dobrze sie czuje w tym wieku..dojrzala wie czego chce:evil_lol:..cos tam uzylam..i jeszcze duzo przede mną:cool1::diabloti: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):Dominika chciała powiedzieć że ludzie taaak długo nie żyją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Coś ty, ja tam 100 spokojnie dobiję:diabloti: Nie którzy mówią, że życie zaczyna się dopiero po 40:evil_lol: [/FONT] Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pegaza napisał(a):aa to my juz sa prototypy jakies chodzace:evil_lol: no szczeze to 17 bym miec nie chciala...:roll:ja dobrze sie czuje w tym wieku..dojrzala wie czego chce:evil_lol:..cos tam uzylam..i jeszcze duzo przede mną:cool1::diabloti: Daria masz 100% racji. Szczawiem już nie pachnę i teraz wiem co mi się naprawde podoba :multi:A na wodnym aerobiku młodsze gorzej sapią :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 hahah mowisz ze sapią:evil_lol: tej 100 nie bylabym taka pewna:evil_lol: teraz te pokolenie cherlawe nam rosnie nie to co nasze prababcie.. Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kurcze , teraz się zorientowałam że my wciąż po Ewci galerii buszujemy :roll: zaraz nas stąd wyrzuci:mad: A tak wogóle to gdzie ona jest?. Kota nie ma to myszy buszują hihih Aaaa niech se pilnuje galerii , nie? Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):kurcze , teraz się zorientowałam że my wciąż po Ewci galerii buszujemy :roll: zaraz nas stąd wyrzuci:mad: A tak wogóle to gdzie ona jest?. Kota nie ma to myszy buszują hihih Aaaa niech se pilnuje galerii , nie? hehe ja tam wiedzialam Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):kurcze , teraz się zorientowałam że my wciąż po Ewci galerii buszujemy :roll: zaraz nas stąd wyrzuci:mad: A tak wogóle to gdzie ona jest?. Kota nie ma to myszy buszują hihih Aaaa niech se pilnuje galerii , nie? MNIE TAM WCALE NIE PRZESZKADZACIE;) Pegaza napisał(a):hehe ja tam wiedzialam a PISZCIE SOBIE DO WOLI:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 będzie jeszcze fajniej , mówię ci :loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :) rozpętałam burzę :cool1: ja w tym roku dobijam do 30 i jest super :cool3: Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia !!!! czy siłą trzeba cie wyprosić z NK??!! Nie ma nikogo na dg a pogoda sprzyja smętkom , a tu puchy :-( ni ma z kim bojczyć Na NK wpadłam na momęcik i się odrazu z tamtąd zmyłam:eviltong: Ja nie wiem co chcesz od pogody w Łodzi słonecznie choć nie gorąco:eviltong: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ewcia !!!! czy siłą trzeba cie wyprosić z NK??!! Nie ma nikogo na dg a pogoda sprzyja smętkom , a tu puchy :-( ni ma z kim bojczyć Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 karkakarka napisał(a):jak nikogo nie ma ? ja jestem :D i widziałam jeszcze parę zielonych światełek :lol: Uluś lubi jak jej zielono dookoła:evil_lol: Quote
karkakarka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 jak nikogo nie ma ? ja jestem :D i widziałam jeszcze parę zielonych światełek :lol: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 karkakarka napisał(a):jak nikogo nie ma ? ja jestem :D i widziałam jeszcze parę zielonych światełek :lol: no prosze!!! od razu sie zaludniło :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 karkakarka napisał(a)::shiny: same zielone światełka !!! zielone światło dla fotoreporterów :lol: dajcież jakieś nowe fotki :mad: Quote
Recommended Posts