Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewa2909 napisał(a):NIO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na pewno w gazetach można byłoby o tym przeczytać Quote
moniczkaa86 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Courier New]Hey Hi Hello :multi:[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Wpadłyśmy pooglądać fotki a tu co?? Nie ma :mad:[/FONT] [FONT=Courier New]Ojj nieładnie nieładnie :shake:[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='moniczkaa86'][FONT=Courier New]Hey Hi Hello :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Wpadłyśmy pooglądać fotki a tu co?? Nie ma :mad:[/FONT] [FONT=Courier New]Ojj nieładnie nieładnie :shake:[/FONT] Sa na 319 stronie:eviltong: Quote
karkakarka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Sa na 319 stronie:eviltong: Na 319 :roll: a tu już 323 :eviltong: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 karkakarka napisał(a):Na 319 :roll: a tu już 323 :eviltong: Oj czepiasz się takich drobiazgów:eviltong: Quote
Pegaza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wakacje :multi: powiem Wam szczeze ze mi tera smiglo rok szkolny od swiat wielkanocnych.. oby wakacje nie smigly tak szybko..:roll: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Pegaza napisał(a):Wakacje :multi: powiem Wam szczeze ze mi tera smiglo rok szkolny od swiat wielkanocnych.. oby wakacje nie smigly tak szybko..:roll: Tia.Kto ma wakacje to ma:cool3:Ja co njwyżej moge liczyć na 2 tyg urlopu:cool3: Quote
Pegaza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Tia.Kto ma wakacje to ma:cool3:Ja co njwyżej moge liczyć na 2 tyg urlopu:cool3: heh a ja se zrobie a co:cool1: przedluze se urlop..mam zmienniczke wiec sklep na tym nie straci..:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Pegaza napisał(a):heh a ja se zrobie a co:cool1: przedluze se urlop..mam zmienniczke wiec sklep na tym nie straci..:evil_lol: No niestety ja w tym roku nie dam rady więcej niż 2 tyg posiedzieć w domku:placz: Quote
C&B Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='ewa2909']No niestety ja w tym roku nie dam rady więcej niż 2 tyg posiedzieć w domku:placz: [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic]Dla pocieszenia powiem cio tyle, że ja niewiele więcej... Tylko 2 miesiace[/FONT] [FONT=Century Gothic]:diabloti::evil_lol::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dla mnie i tak to za mało[/FONT] [FONT=Century Gothic]:placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A po wakacjach...[/FONT] [FONT=Century Gothic]:roll::roll::roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zaczyna się największy koszmar [/FONT] [FONT=Century Gothic]:-(:-(:-([/FONT] [FONT=Century Gothic]Kocenie[/FONT] [FONT=Century Gothic]Prześladowanie[/FONT] [FONT=Century Gothic]czyli[/FONT] [FONT=Century Gothic]1 klasa Gimnazjum[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Co do koszmarów. Uslyszałam dziś straszną historię. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Rodzinka wprowadziła się do nowego domu... Rozpętała się burza... Nagle cała rodzina usłyszała : Klap, klap, klap. Tata poszedł sprawdzić co to za dźwięki... Nie wrócił... Zaniepokojona matka poszła do niego... Także nie wróciła... Syn odważył się i podreptał do nich... Nie wrócił... Cała wystraszona córa poszła sprawdzić co się stało.. A tam... A tam... Tam.. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Cała rodzina zakręcała kran[/FONT] :diabloti: Quote
dysia-u Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mój idzie do 3 gim. to dopiero "frajda" go czeka. :roll: Nas przy okazji też. Wybór nowej szkoły to nie byle co :shake: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Cześć Ewuś:loveu: Dawno mnie nie było... Do mnie też już nie zaglądasz:-( uuu, temat szkoły... nie wiem czemu ale aż mnie ciarki na samą myśl o szkole przechodzą:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewuś:loveu: Dawno mnie nie było... Do mnie też już nie zaglądasz:-( uuu, temat szkoły... nie wiem czemu ale aż mnie ciarki na samą myśl o szkole przechodzą:evil_lol: Witam :multi: Ania widze ze do szkoly mialas pod gorke:evil_lol: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Pegaza napisał(a): Ania widze ze do szkoly mialas pod gorke:evil_lol: :eviltong: wcale nie:evil_lol: dobrze się uczyłam ale zawsze stresowały mnie publiczne występy - a w szkole nie obędzie się bez odpytywania :errrr: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Te publiczne wystepy ble tez ich nie lubilam apele itp.. Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Pegaza napisał(a):Te publiczne wystepy ble tez ich nie lubilam apele itp.. Apele były najlepsze, jak się miało dobrą miejscówkę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Aga76 napisał(a):Apele były najlepsze, jak się miało dobrą miejscówkę :evil_lol: znaczy sie z tylu:evil_lol: coby mozna bylo pogadac:evil_lol: Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]Bo szkoła jest fe:stupid:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja jej nie lubić :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale ja musieć do niej chodzić:stupid:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo ja chcieć być kimś:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo kto nie chodzić do szkoły być nikim:stupid:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tak mówić mi moi rodzice:roll:[/FONT][/CENTER] Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 karkakarka napisał(a):A tam od razu be :cool1: Ja po 9 latach przerwy na studia się wybrałam... dobrowolnie :mdrmed: i fajnie jest :lol: [FONT=Century Gothic]Mojej mamie też się na starość zachciało iść na studia:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Socjologia:evil_lol:[/FONT] Quote
karkakarka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A tam od razu be :cool1: Ja po 9 latach przerwy na studia się wybrałam... dobrowolnie :mdrmed: i fajnie jest :lol: Quote
Aleksandrossa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Śliczne psiaki :) Uwieeeelbiam yorczki :) Wygłaskaj porządnie :) I zapraszam do Nas :) Quote
karkakarka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Domka_Czika napisał(a):[FONT=Century Gothic]Mojej mamie też się na starość zachciało iść na studia:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Socjologia:evil_lol:[/FONT] nie no, od razu o starość mnie posądzają :mad: - ja administracja :lol: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 karkakarka napisał(a):nie no, od razu o starość mnie posądzają :mad: - ja administracja :lol: [FONT=Century Gothic]Ciebie o starość nie posądzam, tylko moją mamę:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiesz- 37 lat to nie mało:evil_lol:[/FONT] Quote
moniczkaa86 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [FONT=Courier New]Hellooooooooooooo :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Wy tu u szkole a juz wakacje są :razz:[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Trzeba planować urlopy! :cool3:[/FONT] Quote
Recommended Posts