Pegaza Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Trzymam kciukasy za syna:loveu: i bywaj tu czesciej..bo jakos Cie malawo Quote
ewa2909 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Aga76 napisał(a):Buziaki na początek miesiąca :calus: Ja też przesyłam buziaki dla Ciebie Aguś:loveu: Daniel już w szpitalu.Operacja w środe albo w czwartek.A córcia chyba cała i zdrowa dojechała na ziloną szkołe:mad:(jak narazie się nie odezwała)(pewnie urodzini wczorajsze wyprawia):eviltong: Quote
Pegaza Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Moja dzwonila co 4 dni..:cool1: a rozmowa wygladala tak : tak, nie, tak, nie, nie wiem, jadlam, dobre, podoba mi sie, nie nudzi mi sie... i tyle:cool1: bedzie dobrze Ewa trzymac bedziemy kciuki:loveu:za syna.. Quote
Aga76 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja też przesyłam buziaki dla Ciebie Aguś:loveu: Daniel już w szpitalu.Operacja w środe albo w czwartek. Będę mocno trzymać kciuki !!! :happy1::happy1: Quote
dysia-u Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ewcia trudno się z tobą spotkać na dg :angryy: ja ide lulu to Ty dopiero wtedy hop przed kompa. Daj córci luz - zatęskni /na mur/ to tyrknie:evil_lol: Daniel dzielny facet to nie pierwszy jego pobyt w szpitalu , prawda? Trzymamy kciuki :loveu: Quote
ewa2909 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Pegaza napisał(a):Moja dzwonila co 4 dni..:cool1: a rozmowa wygladala tak : tak, nie, tak, nie, nie wiem, jadlam, dobre, podoba mi sie, nie nudzi mi sie... i tyle:cool1: bedzie dobrze Ewa trzymac bedziemy kciuki:loveu:za syna.. Zadzwoniła wczoraj wieczorkiem.Dzisiaj już nawet 2 razy.:multi: Dziękujemy za kciukaski.Jutro operacja.Napewno się przydadzą:loveu: Aga76 napisał(a):Będę mocno trzymać kciuki !!! :happy1::happy1: Aguś dziękujemy bardzo:loveu: Quote
ewa2909 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia trudno się z tobą spotkać na dg :angryy: ja ide lulu to Ty dopiero wtedy hop przed kompa. Daj córci luz - zatęskni /na mur/ to tyrknie:evil_lol: Daniel dzielny facet to nie pierwszy jego pobyt w szpitalu , prawda? Trzymamy kciuki :loveu: Uluś jak ja wchodze to najczęściej Was tutaj nie ma,więc sobie ide.Nawet mi się za bardzo nie chce pisać u Was w galeriach.Ale mam nadzieje że wybaczycie,bo główke mam zupełnie czym innym zaprzątniętą:shake:. Pewnie że dzielny z niego facet.Niestety nie pierwsza i nie ostatnia:shake: Quote
Pegaza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A to fony mogli miec ze soba> bo u nas to nie:shake: bedzie dobrze:loveu: Quote
ewa2909 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Pegaza napisał(a):A to fony mogli miec ze soba> bo u nas to nie:shake: bedzie dobrze:loveu: Jeżdzi od 2 klasy szkły podstawowej i nigdy nie było powiedziane że dzieci nie mogą zabrać ze sobą telefonów:mad: Quote
Kasia_zg Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Witaj Ewo!!:loveu: Trzymamy kciuki za syna! Zobaczysz wszystko bedzie dobrze...bo innej opcji nie ma :) Pozdrawiam Quote
dysia-u Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ewciu nie latam po galeriach ale myśle o was. :loveu: Tak mnie boli żołądek że cięzko robić cokolwiek. Mam pewnie tego wirusa co miał junior:-( Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cześć Ewuś, pozdrawiamy i kciuki oczywiście trzymamy Quote
ewa2909 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Cześć dziewczynki:loveu: Daniel już po operacji.Wszystko poszło dobrze.Jest troszke obolały a le teraz to już nic tylko będzie lepiej:multi:. Dziękujemy bardzo za kciukaski:loveu: Uluś kuruj się bido:shake:.Ja dzisiaj rano latałam co troszke do toalety,ale z zupełnie innego powodu:shake: Quote
ewa2909 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Aga76']Suuuper wieści !!! My też się cieszymy bardzo że wszystko poszło tak dobrze.Mały dzielny chłopak:mad:,jakk go przywieżli z sali pooperacyjnej to zsunoł się sam z wózka na swoje łóżko:shake:.A potem trzeba było podawać zastrzyk i kroplówke przeciw bulową.:mad: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ewa2909 napisał(a):My też się cieszymy bardzo że wszystko poszło tak dobrze.Mały dzielny chłopak:mad:,jakk go przywieżli z sali pooperacyjnej to zsunoł się sam z wózka na swoje łóżko:shake:.A potem trzeba było podawać zastrzyk i kroplówke przeciw bulową.:mad: Oj, faktycznie troszkę przesadził z dzielnością... ale najważniejsze, że już po... Quote
ewa2909 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Pegaza napisał(a):No i po krzyku teraz szybko sie kurowac i do domku wroci raz dwa...:p Niestety raczej ma nikłe szanse że wróci na przyszły czwartek:shake: Quote
ewa2909 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Aga76 napisał(a):Oj, faktycznie troszkę przesadził z dzielnością... ale najważniejsze, że już po... On nawet tego nie pamiętał:mad: Nawet mu humorek dopisuje.Jak sie pielęhgniarki Go pytały co mu się tam śnilo to bez zająknięcia powiedział że trzy sexowne laseczki.:mad::mad::mad:. A takie grzeczne dziecko odprowadzałam na sale operacyjną:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Musze mu jutro obejrzeć głowe,może i tam mu coś odkręcili:lol: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ewa2909 napisał(a): Nawet mu humorek dopisuje.Jak sie pielęhgniarki Go pytały co mu się tam śnilo to bez zająknięcia powiedział że trzy sexowne laseczki.:mad::mad::mad:. A takie grzeczne dziecko odprowadzałam na sale operacyjną:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Musze mu jutro obejrzeć głowe,może i tam mu coś odkręcili:lol: Znaczy się wszystko w porządku :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No i po krzyku teraz szybko sie kurowac i do domku wroci raz dwa...:p Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ewa2909 napisał(a):On nawet tego nie pamiętał:mad: Nawet mu humorek dopisuje.Jak sie pielęhgniarki Go pytały co mu się tam śnilo to bez zająknięcia powiedział że trzy sexowne laseczki.:mad::mad::mad:. A takie grzeczne dziecko odprowadzałam na sale operacyjną:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Musze mu jutro obejrzeć głowe,może i tam mu coś odkręcili:lol: typowy facet hihi ino pielegniarki zobaczyl i juz szaleje:evil_lol: ale Ewa najwazniejsze ze jest po i ze dobrze sie udalo:p Quote
Milka_85 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dzień Boberek......my już wstałyśmy:p:p I zaliczyłyśmy spacerek:lol::lol: A wy?! Miłego dnia!! Quote
dysia-u Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ewcia to się mu ino przyjżyj jak go będziesz odbierać :cool3: czy to ten sam?! napewno wszystkie pielęgniarki będę na jego uśmieszek gotowe do pomocy :razz: po kim on to ma??!! Quote
Recommended Posts