Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Buziaki na początek miesiąca :calus:

Ja też przesyłam buziaki dla Ciebie Aguś:loveu:

Daniel już w szpitalu.Operacja w środe albo w czwartek.A córcia chyba cała i zdrowa dojechała na ziloną szkołe:mad:(jak narazie się nie odezwała)(pewnie urodzini wczorajsze wyprawia):eviltong:

Posted

Moja dzwonila co 4 dni..:cool1: a rozmowa wygladala tak : tak, nie, tak, nie, nie wiem, jadlam, dobre, podoba mi sie, nie nudzi mi sie... i tyle:cool1:

bedzie dobrze Ewa trzymac bedziemy kciuki:loveu:za syna..

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ja też przesyłam buziaki dla Ciebie Aguś:loveu:

Daniel już w szpitalu.Operacja w środe albo w czwartek.

Będę mocno trzymać kciuki !!!

:happy1::happy1:

Posted

Ewcia trudno się z tobą spotkać na dg :angryy: ja ide lulu to Ty dopiero wtedy hop przed kompa. Daj córci luz - zatęskni /na mur/ to tyrknie:evil_lol:
Daniel dzielny facet to nie pierwszy jego pobyt w szpitalu , prawda? Trzymamy kciuki :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Moja dzwonila co 4 dni..:cool1: a rozmowa wygladala tak : tak, nie, tak, nie, nie wiem, jadlam, dobre, podoba mi sie, nie nudzi mi sie... i tyle:cool1:

bedzie dobrze Ewa trzymac bedziemy kciuki:loveu:za syna..

Zadzwoniła wczoraj wieczorkiem.Dzisiaj już nawet 2 razy.:multi:
Dziękujemy za kciukaski.Jutro operacja.Napewno się przydadzą:loveu:

Aga76 napisał(a):
Będę mocno trzymać kciuki !!!

:happy1::happy1:

Aguś dziękujemy bardzo:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia trudno się z tobą spotkać na dg :angryy: ja ide lulu to Ty dopiero wtedy hop przed kompa. Daj córci luz - zatęskni /na mur/ to tyrknie:evil_lol:
Daniel dzielny facet to nie pierwszy jego pobyt w szpitalu , prawda? Trzymamy kciuki :loveu:

Uluś jak ja wchodze to najczęściej Was tutaj nie ma,więc sobie ide.Nawet mi się za bardzo nie chce pisać u Was w galeriach.Ale mam nadzieje że wybaczycie,bo główke mam zupełnie czym innym zaprzątniętą:shake:.

Pewnie że dzielny z niego facet.Niestety nie pierwsza i nie ostatnia:shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
A to fony mogli miec ze soba> bo u nas to nie:shake:

bedzie dobrze:loveu:

Jeżdzi od 2 klasy szkły podstawowej i nigdy nie było powiedziane że dzieci nie mogą zabrać ze sobą telefonów:mad:

Posted

Cześć dziewczynki:loveu:
Daniel już po operacji.Wszystko poszło dobrze.Jest troszke obolały a le teraz to już nic tylko będzie lepiej:multi:.
Dziękujemy bardzo za kciukaski:loveu:

Uluś kuruj się bido:shake:.Ja dzisiaj rano latałam co troszke do toalety,ale z zupełnie innego powodu:shake:

Posted

[quote name='Aga76']Suuuper wieści !!!

My też się cieszymy bardzo że wszystko poszło tak dobrze.Mały dzielny chłopak:mad:,jakk go przywieżli z sali pooperacyjnej to zsunoł się sam z wózka na swoje łóżko:shake:.A potem trzeba było podawać zastrzyk i kroplówke przeciw bulową.:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
My też się cieszymy bardzo że wszystko poszło tak dobrze.Mały dzielny chłopak:mad:,jakk go przywieżli z sali pooperacyjnej to zsunoł się sam z wózka na swoje łóżko:shake:.A potem trzeba było podawać zastrzyk i kroplówke przeciw bulową.:mad:

Oj, faktycznie troszkę przesadził z dzielnością...

ale najważniejsze, że już po...

Posted

Pegaza napisał(a):
No i po krzyku teraz szybko sie kurowac i do domku wroci raz dwa...:p

Niestety raczej ma nikłe szanse że wróci na przyszły czwartek:shake:

Posted

Aga76 napisał(a):
Oj, faktycznie troszkę przesadził z dzielnością...

ale najważniejsze, że już po...

On nawet tego nie pamiętał:mad:

Nawet mu humorek dopisuje.Jak sie pielęhgniarki Go pytały co mu się tam śnilo to bez zająknięcia powiedział że trzy sexowne laseczki.:mad::mad::mad:.
A takie grzeczne dziecko odprowadzałam na sale operacyjną:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.
Musze mu jutro obejrzeć głowe,może i tam mu coś odkręcili:lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):

Nawet mu humorek dopisuje.Jak sie pielęhgniarki Go pytały co mu się tam śnilo to bez zająknięcia powiedział że trzy sexowne laseczki.:mad::mad::mad:.
A takie grzeczne dziecko odprowadzałam na sale operacyjną:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.

Znaczy się wszystko w porządku :evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
On nawet tego nie pamiętał:mad:

typowy facet hihi ino pielegniarki zobaczyl i juz szaleje:evil_lol:
ale Ewa najwazniejsze ze jest po i ze dobrze sie udalo:p

Posted

Ewcia to się mu ino przyjżyj jak go będziesz odbierać :cool3: czy to ten sam?!
napewno wszystkie pielęgniarki będę na jego uśmieszek gotowe do pomocy :razz:
po kim on to ma??!!