dysia-u Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Pegaza napisał(a):Jakie fajne majowe foteczki Tofik i Aksa maja fajne kokardki takie inne niz wszystkie z tymi ozdobami...:p a Akse tez obetniesz? czy tylko Tofik ma gratisy?:evil_lol: a ja tez chcialam jakies fotki porobic dziewczynom na dworze ale Pipi ma cieczke i stadko mam liczne za sobą:mad: juz nie wytrzymuje z tymi psami:mad:i z Pipi tez:roll: dzis juz myslalam nawet o sterylce zeby sie pozbyc tej paskudnej cieczki..:mad: :multi::multi::multi: u nas nie ma cieczki, u nas nie ma zgraji psów :multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Wierz mi Ula ze dzis juz stracilam cierpliwosc do Pipi:roll: a psy to z daleka sie trzymaja ida za nami ale trzymaja odleglosc bo wiedza ze im przywale..juz nie moge wlasciciele pieprz.... siedza sobie w domu wypuszcza psa a ja sie mecze wrrr juz nawet jak se pomysle ze znow jutro to samo mnie czeka to az mnie nerwy znow biora... Quote
Pegaza Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ewa cala trojka nie ma sterylki..te kilka dni trwaja juz trzeci tydzien..wrr Liv miala dopiero pierwsza cieczke,Soma cieczki juz nie dostala po hormonach sie jej zatrzymala,a Pipi na ogol miala bardzo slabe cieczki tym razem przesadzila:roll: i strasznie ciagnie do psow, ona by sie chyba z kazdym ten teges...:roll::mad: Quote
ewa2909 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa cala trojka nie ma sterylki..te kilka dni trwaja juz trzeci tydzien..wrr Liv miala dopiero pierwsza cieczke,Soma cieczki juz nie dostala po hormonach sie jej zatrzymala,a Pipi na ogol miala bardzo slabe cieczki tym razem przesadzila:roll: i strasznie ciagnie do psow, ona by sie chyba z kazdym ten teges...:roll::mad: OJ TO MASZ PRZECHLAPANE:shake: Quote
***Paulina*** Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 No, no, no... Ewa, super ci to wyszło:loveu::loveu::loveu: Tofik ślicznie wygląda w nowej fryzurce:loveu: http://img222.imageshack.us/img222/6394/obraz1076.jpg Cudna mordka:loveu: http://img231.imageshack.us/img231/6882/obraz1027.jpg Jaka ona fajna:loveu: Quote
ewa2909 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Dzięki Paulina:loveu: Ale bym się pobawił z tymi kaczuszkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 kamila.m napisał(a):Piękne Psiutki Ewciu, Tosiek cudownie wygląda w nowej fryzurze, piękne macie jeziorka i słodkie kaczusie:loveu::loveu::loveu: Dzięki Kamilko:loveu: Te "piękne jeziorko" to zwykły brudny stawik w którym zresztą Aksa się w zeszłym roku wykąpała. Oczywiście chciała sie pobawić z kaczuszkami. W tym roku już nie ryzykowaliśmy i siule szły na smyczkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamila.m Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Piękne Psiutki Ewciu, Tosiek cudownie wygląda w nowej fryzurze, piękne macie jeziorka i słodkie kaczusie:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczny Toficzek, byliście na wystawie w Łodzi? Nie byliśmy bo raz to troszke mało z czasem stałam w sobote,a dwa to nikt się z naszych dogomaniaków nie wybierał:shake: Quote
Zuza i Noddy Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Śliczny Toficzek, byliście na wystawie w Łodzi? Quote
Katie Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ewa2909 napisał(a):Nie byliśmy bo raz to troszke mało z czasem stałam w sobote,a dwa to nikt się z naszych dogomaniaków nie wybierał:shake: ja bylam ; D i bylo bardzo fajnie, co prawda nie spotkalam sie z Zuza, ale i tk bylo fajnie:loveu: Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cześć Ewcia donoszę ci że z uszami poszło mi lepiej niż z łapkami :eviltong::eviltong: Quote
Skibka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://img89.imageshack.us/img89/5747/obraz1155.jpg Śliczny Toficzek:loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cześć Ewuś :lol: po tych słonecznych dniach zostały nam tylko fotki :-( Tak dziś zimno i brzydko że nawet psa z domu nie chce się wygonić. Nie , nie ja dziś nigdzie nie wyjde. Mężyk poszedł na wywiadówke do starszego .... oj bedzie się działo :mad::mad: do młodszego chodze ja bo tam jak na razie och i ach :multi: ale jak będzie w gimn. to znów zrzuce to na m-a hi hih hi:lol::lol: Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cze Ewa:loveu: a moj poszedl dzis z mloda na bilans przy okazji wyszly jakies podejrzane szmery na sercu...:roll: Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:loveu: a moj poszedl dzis z mloda na bilans przy okazji wyszly jakies podejrzane szmery na sercu...:roll: to są pewnie "wzrostowe" często spotykane Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 u nas bierzmowanie za rok ale już teraz ksiądz organizuje dla nich spotkania przygotowujące. Oprócz religii w szkole. Ledwo 2 dzień deszcz i zimno a ja już bym chciała słońce. Cały kwiecień nie spadła kropla deszczu. Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :lol: po tych słonecznych dniach zostały nam tylko fotki :-( Tak dziś zimno i brzydko że nawet psa z domu nie chce się wygonić. Nie , nie ja dziś nigdzie nie wyjde. Mężyk poszedł na wywiadówke do starszego .... oj bedzie się działo :mad::mad: do młodszego chodze ja bo tam jak na razie och i ach :multi: ale jak będzie w gimn. to znów zrzuce to na m-a hi hih hi:lol::lol: Cześc Uluś:loveu: Niestety u nas te ż od dzisiaj pogoda nieciekawa.Zimno i deszczysko leje. U nas Daniel miał dzisiaj bieżmowanie więc 2 godz spędzone w kościółku.... Co do zebrań to młody takowych nie ma,jak chcemy się cokolwiek dowiedzieć to trzeba dzwonic do danego nauczyciela. A u młodej zebranie w przyszłym tygodniu,ale tu nie mam co się za bardzo czepiać.W najgorszym wypadku średnia będzie oscylować w granicach 4.40;).Jak na razie stara sie na czerwony pasek(chyba na dupoka):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:loveu: a moj poszedl dzis z mloda na bilans przy okazji wyszly jakies podejrzane szmery na sercu...:roll: Wiem coi teraz przeżywasz .Ja to przerabiałam jak Roka miała miesiąc.Wykryli u niej takie szmery na pierwszym szczepieniu:shake:. Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wzrostowe :roll: jest to mozliwe Ula? bo sie pierwszy raz z tym spotykam... Ewa w pierwszym momencie do mnie to nie doszlo ale za chwile juz sie skupic w robocie nie umialam... nie dosc ze ostatnie dni mialam ciezkie to znow stresy:roll: ale mysle ze bedzie dobrze mnie kiedys cos tez takiego wykryli... a potem na ekg wyszlo oki...poza tym jeszcze ma wade wystajacych lopatek jest za chuda..sie czepiaja ...ja do dzis mam krzywy kregoslup lopatka obnizona zawsze mialam niedowage zaszlam w ciaze majac 42 kg teraz sie odchudzam wiec widocznie ma moje kosci...:roll: a m-a juz to przezywa ze anorektyk z niej...kiedys chodzilam z mloda do innego lekarza i on sam mowil ze te lopatki ma wystajace bo jest szczupla a w tej chwili on odszedl od nas z przychodni, jest inna lekarka i juz ona to widzi inaczej.. Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Wzrostowe :roll: jest to mozliwe Ula? bo sie pierwszy raz z tym spotykam... Ewa w pierwszym momencie do mnie to nie doszlo ale za chwile juz sie skupic w robocie nie umialam... nie dosc ze ostatnie dni mialam ciezkie to znow stresy:roll: ale mysle ze bedzie dobrze mnie kiedys cos tez takiego wykryli... a potem na ekg wyszlo oki...poza tym jeszcze ma wade wystajacych lopatek jest za chuda..sie czepiaja ...ja do dzis mam krzywy kregoslup lopatka obnizona zawsze mialam niedowage zaszlam w ciaze majac 42 kg teraz sie odchudzam wiec widocznie ma moje kosci...:roll: a m-a juz to przezywa ze anorektyk z niej...kiedys chodzilam z mloda do innego lekarza i on sam mowil ze te lopatki ma wystajace bo jest szczupla a w tej chwili on odszedl od nas z przychodni, jest inna lekarka i juz ona to widzi inaczej.. Daria dla Swojego spokoju musicie zrobić wszystkie badania na te serduszko.Pamiętam że ja z Roksaną to jeżdziłam do 3 lat na te badania.Potem samo sie zabliżniło. Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No ba pewnie ze sprawdzimy tylko ciekawe jak dlugo bedziemy czekac..na wizyte..:roll: mam na wszystkie badania czyli krew mocz kal..m-a chce wiedziec czy wsio oki czy jakiej anemii nie ma.. Quote
dysia-u Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria dla Swojego spokoju musicie zrobić wszystkie badania na te serduszko.Pamiętam że ja z Roksaną to jeżdziłam do 3 lat na te badania.Potem samo sie zabliżniło. jestem pielęgniarką "w stanie spoczynku" widziałam to i owo. Dziecko najblizszej sąsiadki też to miało. Dziś panna kończy gimnazjum a po szmerach zostało tylko wspomnienie.:lol:Daria , sprawdż u innego lekarza- każdy słucha i myśli inaczej. na strachy zawsze jest czas:loveu: Quote
Recommended Posts