ewa2909 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cze Ewa:bye: Czołem Paulina:loveu: Właśnie wyczytałam że ociełas Kati.Zaraz wpadne na foteczki. :multi: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a):Czołem Paulina:loveu: Właśnie wyczytałam że ociełas Kati.Zaraz wpadne na foteczki. :multi: Foteczki jutro będą;) Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Foteczki jutro będą;) :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic: Mówisz mi tu o moich fotkach a Akse i Tofika kiedy zobaczymy???:cool3: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Mówisz mi tu o moich fotkach a Akse i Tofika kiedy zobaczymy???:cool3: o przepraszam ale na stronie 298 jest ich całkiem sporo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od jutra długi wikend więc postaram się coś uchwycić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Muszę pochwalić mojego Tośka ,właśnie dzisiaj wypluł ostatniego mleczka:multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a):o przepraszam ale na stronie 298 jest ich całkiem sporo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od jutra długi wikend więc postaram się coś uchwycić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Muszę pochwalić mojego Tośka ,właśnie dzisiaj wypluł ostatniego mleczka:multi::multi::multi: To było 5 dni temu:eviltong: No to pięknie... Nasze kiełki jeszcze siedzą, ale się ruszają:multi: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To było 5 dni temu:eviltong: No to pięknie... Nasze kiełki jeszcze siedzą, ale się ruszają:multi: No to też sie cieszymy że i u Was obejdzie się bez narkozy:multi: Quote
***Paulina*** Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ewa2909 napisał(a):No to też sie cieszymy że i u Was obejdzie się bez narkozy:multi: I tak pewnie nie zgodziłabym się na wyrywanie pod narkozą... Niby słyszę że u innych yorków trzeba było tak usuwać i wszystko potem było dobrze, ale ja bym Kati nie dała usypiać:shake: A i tak prędzej czy później wylecą:multi: Quote
Pegaza Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Tofik prawdziwy facet wolal sie pozbyc szybko niz isc na zabieg:evil_lol: cze Ewa ja juz w domciu narescie:multi: Quote
Gosia2406 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Cześć Ewcia.Gratulacje pozbycia sie ostatniego mleczaka,Neli niestety żaden nie chce się ruszać,mimo naszych usilnych starań:shake: Quote
Sara_i_Aris Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Cześć Ewuś :multi: Gratulacje dla Tofficzka :loveu: Quote
Katie Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Witam;) bylas z Toskiem na wystawie? ja z moim bylam i kolo yorkow przechodzilam z 5 razy, ale nie widzialam Toska......... ja jutro tez bede:PP Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Katie napisał(a):Witam;) bylas z Toskiem na wystawie? ja z moim bylam i kolo yorkow przechodzilam z 5 razy, ale nie widzialam Toska......... ja jutro tez bede:PP Niestety nie mogliśmy iść:-(:-(:-( Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Długi majowy wikend,więc i foteczek nie może zabraknąć OOOOOOOOO!!!!!!!!!!Pancia ma loda!!!!!!!:evil_lol::eviltong::evil_lol: Ale zarosłem przez te 2 tygodnie ale pancia obiecała że coś z tym dzisiaj zrobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Pozazdrościłam Paulinie weny twórczej w ścinaniu i ja wziełam maszynke w ręke i opitoliłam Tośka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 dysia-u napisał(a):Aha , z tego zachwytu zapomniałam spytać jaką to maszynką tniesz? podbierasz ją mężykowi czy pieski mają swoją? Chyba nie robisz tego depilatorem hi hi :eviltong: Obcinany maszynką synalków:eviltong: Mężus chodzi do pani fryzjerki:mad::mad::mad:. Dzisiaj chciałam go opitolić to się nie dał:eviltong: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Tofcio ostrzyżony pierwsza klasa :lol: Dzięki Zuza. Quote
dysia-u Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 http://img222.imageshack.us/img222/6394/obraz1076.jpg Ewuś , ale masz cudne te siulki :loveu::loveu: Włos mają tak piękny i widać że jedwabisty że tylko pozazdrościć. To strzyżenie to nawet na poziomie hm hm minęłaś się z powołaniem :loveu: Quote
dysia-u Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Aha , z tego zachwytu zapomniałam spytać jaką to maszynką tniesz? podbierasz ją mężykowi czy pieski mają swoją? Chyba nie robisz tego depilatorem hi hi :eviltong: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Pegaza napisał(a):Jakie fajne majowe foteczki Tofik i Aksa maja fajne kokardki takie inne niz wszystkie z tymi ozdobami...:p a Akse tez obetniesz? czy tylko Tofik ma gratisy?:evil_lol: a ja tez chcialam jakies fotki porobic dziewczynom na dworze ale Pipi ma cieczke i stadko mam liczne za sobą:mad: juz nie wytrzymuje z tymi psami:mad:i z Pipi tez:roll: dzis juz myslalam nawet o sterylce zeby sie pozbyc tej paskudnej cieczki..:mad: Spineczki wygraliśmy na liytacji i jesteśmy bardzo zadowoleni.Śliczne są:loveu:. Aksa narazie sie zapuszcza,przynajmiej firanka bo ona dlugie kuloski i jej nie ładnie jak jest tak króciutko opitolona:shake:. My przerabialiśmy to w marcu:shake: Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Pegaza napisał(a):Wierz mi Ula ze dzis juz stracilam cierpliwosc do Pipi:roll: a psy to z daleka sie trzymaja ida za nami ale trzymaja odleglosc bo wiedza ze im przywale..juz nie moge wlasciciele pieprz.... siedza sobie w domu wypuszcza psa a ja sie mecze wrrr juz nawet jak se pomysle ze znow jutro to samo mnie czeka to az mnie nerwy znow biora... Niestety musisz przeżyć te kilka dni:shake::shake::shake:.Czy cała trójka nie ma sterylki? Quote
Pegaza Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jakie fajne majowe foteczki Tofik i Aksa maja fajne kokardki takie inne niz wszystkie z tymi ozdobami...:p a Akse tez obetniesz? czy tylko Tofik ma gratisy?:evil_lol: a ja tez chcialam jakies fotki porobic dziewczynom na dworze ale Pipi ma cieczke i stadko mam liczne za sobą:mad: juz nie wytrzymuje z tymi psami:mad:i z Pipi tez:roll: dzis juz myslalam nawet o sterylce zeby sie pozbyc tej paskudnej cieczki..:mad: Quote
Recommended Posts