Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Mówisz mi tu o moich fotkach a Akse i Tofika kiedy zobaczymy???:cool3:

o przepraszam ale na stronie 298 jest ich całkiem sporo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Od jutra długi wikend więc postaram się coś uchwycić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Muszę pochwalić mojego Tośka ,właśnie dzisiaj wypluł ostatniego mleczka:multi::multi::multi:

Posted

ewa2909 napisał(a):
o przepraszam ale na stronie 298 jest ich całkiem sporo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Od jutra długi wikend więc postaram się coś uchwycić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Muszę pochwalić mojego Tośka ,właśnie dzisiaj wypluł ostatniego mleczka:multi::multi::multi:

To było 5 dni temu:eviltong:

No to pięknie... Nasze kiełki jeszcze siedzą, ale się ruszają:multi:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
To było 5 dni temu:eviltong:

No to pięknie... Nasze kiełki jeszcze siedzą, ale się ruszają:multi:

No to też sie cieszymy że i u Was obejdzie się bez narkozy:multi:

Posted

ewa2909 napisał(a):
No to też sie cieszymy że i u Was obejdzie się bez narkozy:multi:

I tak pewnie nie zgodziłabym się na wyrywanie pod narkozą... Niby słyszę że u innych yorków trzeba było tak usuwać i wszystko potem było dobrze, ale ja bym Kati nie dała usypiać:shake: A i tak prędzej czy później wylecą:multi:

Posted

Witam;)
bylas z Toskiem na wystawie?
ja z moim bylam i kolo yorkow przechodzilam z 5 razy, ale nie widzialam Toska.........
ja jutro tez bede:PP

Posted

Katie napisał(a):
Witam;)
bylas z Toskiem na wystawie?
ja z moim bylam i kolo yorkow przechodzilam z 5 razy, ale nie widzialam Toska.........
ja jutro tez bede:PP

Niestety nie mogliśmy iść:-(:-(:-(

Posted

Długi majowy wikend,więc i foteczek nie może zabraknąć

OOOOOOOOO!!!!!!!!!!Pancia ma loda!!!!!!!:evil_lol::eviltong::evil_lol:

Ale zarosłem przez te 2 tygodnie ale pancia obiecała że coś z tym dzisiaj zrobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Aha , z tego zachwytu zapomniałam spytać jaką to maszynką tniesz? podbierasz ją mężykowi czy pieski mają swoją? Chyba nie robisz tego depilatorem hi hi :eviltong:

Obcinany maszynką synalków:eviltong:
Mężus chodzi do pani fryzjerki:mad::mad::mad:.
Dzisiaj chciałam go opitolić to się nie dał:eviltong:

Posted

Aha , z tego zachwytu zapomniałam spytać jaką to maszynką tniesz? podbierasz ją mężykowi czy pieski mają swoją? Chyba nie robisz tego depilatorem hi hi :eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Jakie fajne majowe foteczki Tofik i Aksa maja fajne kokardki takie inne niz wszystkie z tymi ozdobami...:p
a Akse tez obetniesz? czy tylko Tofik ma gratisy?:evil_lol:

a ja tez chcialam jakies fotki porobic dziewczynom na dworze ale Pipi ma cieczke i stadko mam liczne za sobą:mad: juz nie wytrzymuje z tymi psami:mad:i z Pipi tez:roll: dzis juz myslalam nawet o sterylce zeby sie pozbyc tej paskudnej cieczki..:mad:

Spineczki wygraliśmy na liytacji i jesteśmy bardzo zadowoleni.Śliczne są:loveu:.
Aksa narazie sie zapuszcza,przynajmiej firanka bo ona dlugie kuloski i jej nie ładnie jak jest tak króciutko opitolona:shake:.
My przerabialiśmy to w marcu:shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
Wierz mi Ula ze dzis juz stracilam cierpliwosc do Pipi:roll: a psy to z daleka sie trzymaja ida za nami ale trzymaja odleglosc bo wiedza ze im przywale..juz nie moge wlasciciele pieprz.... siedza sobie w domu wypuszcza psa a ja sie mecze wrrr juz nawet jak se pomysle ze znow jutro to samo mnie czeka to az mnie nerwy znow biora...

Niestety musisz przeżyć te kilka dni:shake::shake::shake:.Czy cała trójka nie ma sterylki?

Posted

Jakie fajne majowe foteczki Tofik i Aksa maja fajne kokardki takie inne niz wszystkie z tymi ozdobami...:p
a Akse tez obetniesz? czy tylko Tofik ma gratisy?:evil_lol:

a ja tez chcialam jakies fotki porobic dziewczynom na dworze ale Pipi ma cieczke i stadko mam liczne za sobą:mad: juz nie wytrzymuje z tymi psami:mad:i z Pipi tez:roll: dzis juz myslalam nawet o sterylce zeby sie pozbyc tej paskudnej cieczki..:mad: