Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
widze że kupujesz im fajne kokardki. Przez internet? W naszym sklepie to takie badziostwo że szkoda kupować:shake:

Uluś ostatnio wygrałam licytacje na 20 spineczek za 32 zł na allegro

Posted

ewa2909 napisał(a):
Uluś ostatnio wygrałam licytacje na 20 spineczek za 32 zł na allegro

coś tyyyy :multi: odkupie od ciebie kilka :lol: albo wygraj dla mnie:loveu:

Posted

Katie napisał(a):
Wiesz moze, czy pani Iwona bedzie na wystawie?
W ogole, to siosta miotowa naszych bedzie wystawiana, wiesz cos na ten temat?

Wczoraj pisałam z Iwonką ale nic nie pisała o wystawie.Ona ma hodowlanke z suniami zrobioną a ta sunia która została z miotu grudniowego to jeszcze za mloda na wystawy.
Ostatnio nie widziałam siostrzyczki,ale z tego co się orientuje tojeżeli będzie wystawiana to tylko po to żeby zrobić hodowlanke,więc zaczną gdzieś gdy sunia będzie miała 18 miesięcy.

Posted

300 stronka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciekawe czy się załapię?:multi:
Cześć Ewuś. Koleżanka powiedziała widząc Mejsi " aleś ją opitoliła" :mad: No patrz, czyli fryzjer też potrafi sp....:placz:

Posted

ewa2909 napisał(a):
O ja też pewnie się załapie:multi:
Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:.
Powiem Ci tak że ja zaczym poszłam pierwszy raz do fryzjera z Aksą robiłam mały wywiadzik.Niestety za pierwszym razem byłam u takiej koło nas i byłam zawiedziona i niezadowolona:shake:.
Po raz drugi poszłam do pani poleconej mi przez sąsiadke z bloku i jesteśmy bardzo zadowoleni:loveu:

tylko że u nas nie ma specjalnego wyboru. Ta druga jest raz w miesiącu i jak pies żle się zachowuje to pacyfikuje go jakimś "żelikiem"

Posted

dysia-u napisał(a):
300 stronka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciekawe czy się załapię?:multi:
Cześć Ewuś. Koleżanka powiedziała widząc Mejsi " aleś ją opitoliła" :mad: No patrz, czyli fryzjer też potrafi sp....:placz:

O ja też pewnie się załapie:multi:
Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:.
Powiem Ci tak że ja zaczym poszłam pierwszy raz do fryzjera z Aksą robiłam mały wywiadzik.Niestety za pierwszym razem byłam u takiej koło nas i byłam zawiedziona i niezadowolona:shake:.
Po raz drugi poszłam do pani poleconej mi przez sąsiadke z bloku i jesteśmy bardzo zadowoleni:loveu: