Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No chyba rok od ostatniego szczepienia..:cool1: sie szczepi następną szczepionką..

mialam isc spac ale tabletka podzialala i jeszcze sie po dogo wierce:evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.
Przepraszamy, że nie było nas na świętowaniu:oops:

:new-bday:

Aksa skończyła 2 latka. Ale nie wiem co Tofiś świętował:oops: Czy mogłabyś mi przypomnieć?

Aha, fryzurki są śliczne:loveu: i włosy takie błyszczące:cool3:

Posted

:multi:

Pegaza napisał(a):
No chyba rok od ostatniego szczepienia..:cool1: sie szczepi następną szczepionką..

mialam isc spac ale tabletka podzialala i jeszcze sie po dogo wierce:evil_lol:

A kto to bierze tabletki na noc:mad::mad::mad:Ty kobieto chcesz się wykonczyć????????
Czolem Daria:multi:

Posted

meja napisał(a):
Witamy.
Przepraszamy, że nie było nas na świętowaniu:oops:

:new-bday:

Aksa skończyła 2 latka. Ale nie wiem co Tofiś świętował:oops: Czy mogłabyś mi przypomnieć?

Aha, fryzurki są śliczne:loveu: i włosy takie błyszczące:cool3:

Nie ma za co;):multi:Cieszymy się że w końcu znalazłaś chwilke żeby do nas zajrzeć:multi::multi::multi:
17 Tosiek kończył roczek:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
CHBA OD OSTSTNIEGO:shake:.jESZCZE SIĘ NIE DOWIADYWAŁAM.jAK BYŁAM Z SSIULAMI U FRYZJERA TO BYLIŚMY TEŻ U WETA NA ODROBACZANIU I NA PREPARACIE NA KLESZCZE I ZUPEŁNIE ZAPOMNIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ O POWT€RNE SZCZEPIENIA:oops:

Muszę zadzwonić do weta i się zapytać, no i odrobaczanie też by się przydało. A dajesz już Ewciu royal dla dorosłych psów, do Lulek chce jeść tylko ten dla juniorów na tamten nawet nie spojrzy!!!!:shake::shake::shake:

Posted

kamila.m napisał(a):
Muszę zadzwonić do weta i się zapytać, no i odrobaczanie też by się przydało. A dajesz już Ewciu royal dla dorosłych psów, do Lulek chce jeść tylko ten dla juniorów na tamten nawet nie spojrzy!!!!:shake::shake::shake:

Pozostaliśmy na royalku dla juniorów.U mnie oboje nie chcą jeść tego dla dorosłych:shake:.Pół kilo tej karmy nie mogli zjeść przez miesiąc czasu:shake:

Posted

Cześć Ewuś :loveu: u was też taka śliczna pogoda?? Zażywacie kąpieli słonecznych? :lol: Moja glicynia już zaczyna pąki puszczać :multi: musiałam ci napisać bo jeszcze jestem hapy :multi: bo rano wypatrzyłam te pąki. Roboty ziemne męczące , ale mają swój urok :lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś :loveu: u was też taka śliczna pogoda?? Zażywacie kąpieli słonecznych? :lol: Moja glicynia już zaczyna pąki puszczać :multi: musiałam ci napisać bo jeszcze jestem hapy :multi: bo rano wypatrzyłam te pąki. Roboty ziemne męczące , ale mają swój urok :lol:

Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:
Kąpiele słonecznew zarzywam po zachodzie słońca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
W parku też już jest ślicznie zieloniutko:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
o tej porzeeee? ale nie przemieniasz się w nic??!!!:cool3::cool3::cool3:

Już nie mam w co sie przemienić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:
Kąpiele słonecznew zarzywam po zachodzie słońca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
W parku też już jest ślicznie zieloniutko:loveu:

o tej porzeeee? ale nie przemieniasz się w nic??!!!:cool3::cool3::cool3:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:Dziękujemy za odwiedzinki:multi::multi::multi:

Paulinka w wikend się pobwie z wstawieniem:loveu:

Cześć Ewciu :loveu:
Już się wikend zaczął ,wiesz?
Jak testy poszły synkowi ? Mój był zwolniony :shake: i tylko martwię się jak będzie dalej:shake:.

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Ewciu :loveu:
Już się wikend zaczął ,wiesz?
Jak testy poszły synkowi ? Mój był zwolniony :shake: i tylko martwię się jak będzie dalej:shake:.

Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:
Z polskiego był nawet zadowolony,gorzej chyba poszło z matematyczno-biologicznym.Jak dla niego za dużo biologii i chemi:shake:(ale tak to jest jak sie nie chciało zajrzeć o książek):mad:.
Iwonuś ze względu na stan zdrowia był zwolniony?Wydaje mi się że będzie bardziej zestresowany w tym pisanym w czerwcu:shake:

Chyba powinnam się u Ciebie załapać na kawałek torta i szmpanika:evil_lol::multi:

Posted

Katie napisał(a):
Ewa, daj no jakies foteczki:loveu:
moze sie spotkamy na wystawie przypadkiem hehe : D

A jak mi się dzisiaj albo jutro zachce to wstawie:eviltong::eviltong::eviltong: