Pegaza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No chyba rok od ostatniego szczepienia..:cool1: sie szczepi następną szczepionką.. mialam isc spac ale tabletka podzialala i jeszcze sie po dogo wierce:evil_lol: Quote
meja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Witamy. Przepraszamy, że nie było nas na świętowaniu:oops: :new-bday: Aksa skończyła 2 latka. Ale nie wiem co Tofiś świętował:oops: Czy mogłabyś mi przypomnieć? Aha, fryzurki są śliczne:loveu: i włosy takie błyszczące:cool3: Quote
ewa2909 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 :multi:Pegaza napisał(a):No chyba rok od ostatniego szczepienia..:cool1: sie szczepi następną szczepionką.. mialam isc spac ale tabletka podzialala i jeszcze sie po dogo wierce:evil_lol: A kto to bierze tabletki na noc:mad::mad::mad:Ty kobieto chcesz się wykonczyć???????? Czolem Daria:multi: Quote
ewa2909 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 meja napisał(a):Witamy. Przepraszamy, że nie było nas na świętowaniu:oops: :new-bday: Aksa skończyła 2 latka. Ale nie wiem co Tofiś świętował:oops: Czy mogłabyś mi przypomnieć? Aha, fryzurki są śliczne:loveu: i włosy takie błyszczące:cool3: Nie ma za co;):multi:Cieszymy się że w końcu znalazłaś chwilke żeby do nas zajrzeć:multi::multi::multi: 17 Tosiek kończył roczek:loveu: Quote
kamila.m Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ewa2909 napisał(a):CHBA OD OSTSTNIEGO:shake:.jESZCZE SIĘ NIE DOWIADYWAŁAM.jAK BYŁAM Z SSIULAMI U FRYZJERA TO BYLIŚMY TEŻ U WETA NA ODROBACZANIU I NA PREPARACIE NA KLESZCZE I ZUPEŁNIE ZAPOMNIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ O POWT€RNE SZCZEPIENIA:oops: Muszę zadzwonić do weta i się zapytać, no i odrobaczanie też by się przydało. A dajesz już Ewciu royal dla dorosłych psów, do Lulek chce jeść tylko ten dla juniorów na tamten nawet nie spojrzy!!!!:shake::shake::shake: Quote
ewa2909 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 kamila.m napisał(a):Muszę zadzwonić do weta i się zapytać, no i odrobaczanie też by się przydało. A dajesz już Ewciu royal dla dorosłych psów, do Lulek chce jeść tylko ten dla juniorów na tamten nawet nie spojrzy!!!!:shake::shake::shake: Pozostaliśmy na royalku dla juniorów.U mnie oboje nie chcą jeść tego dla dorosłych:shake:.Pół kilo tej karmy nie mogli zjeść przez miesiąc czasu:shake: Quote
dysia-u Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cześć Ewuś :loveu: u was też taka śliczna pogoda?? Zażywacie kąpieli słonecznych? :lol: Moja glicynia już zaczyna pąki puszczać :multi: musiałam ci napisać bo jeszcze jestem hapy :multi: bo rano wypatrzyłam te pąki. Roboty ziemne męczące , ale mają swój urok :lol: Quote
ewa2909 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :loveu: u was też taka śliczna pogoda?? Zażywacie kąpieli słonecznych? :lol: Moja glicynia już zaczyna pąki puszczać :multi: musiałam ci napisać bo jeszcze jestem hapy :multi: bo rano wypatrzyłam te pąki. Roboty ziemne męczące , ale mają swój urok :lol: Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Kąpiele słonecznew zarzywam po zachodzie słońca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W parku też już jest ślicznie zieloniutko:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 dysia-u napisał(a):o tej porzeeee? ale nie przemieniasz się w nic??!!!:cool3::cool3::cool3: Już nie mam w co sie przemienić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Kąpiele słonecznew zarzywam po zachodzie słońca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W parku też już jest ślicznie zieloniutko:loveu: o tej porzeeee? ale nie przemieniasz się w nic??!!!:cool3::cool3::cool3: Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cześć Ewa:bye: Mam dla ciebie nowy benerek: ImageShack - Image Hosting :: aksaitofik.jpg Quote
ewa2909 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:Dziękujemy za odwiedzinki:multi::multi::multi: Paulinka w wikend się pobwie z wstawieniem:loveu: Quote
slawi Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:Dziękujemy za odwiedzinki:multi::multi::multi: Paulinka w wikend się pobwie z wstawieniem:loveu: Cześć Ewciu :loveu: Już się wikend zaczął ,wiesz? Jak testy poszły synkowi ? Mój był zwolniony :shake: i tylko martwię się jak będzie dalej:shake:. Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewciu :loveu: Już się wikend zaczął ,wiesz? Jak testy poszły synkowi ? Mój był zwolniony :shake: i tylko martwię się jak będzie dalej:shake:. Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Z polskiego był nawet zadowolony,gorzej chyba poszło z matematyczno-biologicznym.Jak dla niego za dużo biologii i chemi:shake:(ale tak to jest jak sie nie chciało zajrzeć o książek):mad:. Iwonuś ze względu na stan zdrowia był zwolniony?Wydaje mi się że będzie bardziej zestresowany w tym pisanym w czerwcu:shake: Chyba powinnam się u Ciebie załapać na kawałek torta i szmpanika:evil_lol::multi: Quote
Katie Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ewa, daj no jakies foteczki:loveu: moze sie spotkamy na wystawie przypadkiem hehe : D Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Katie napisał(a):Ewa, daj no jakies foteczki:loveu: moze sie spotkamy na wystawie przypadkiem hehe : D A jak mi się dzisiaj albo jutro zachce to wstawie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ewa2909 napisał(a):A jak mi się dzisiaj albo jutro zachce to wstawie:eviltong::eviltong::eviltong: fajnie by było gdyby ci się zachciało :multi: Quote
dysia-u Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ewcia ta fotka jest taka rozczulająca http://img266.imageshack.us/img266/2357/obraz755.jpg śliczne masz te siulki , widać że się lubią. Takie zgodne i pogodne to można mieć dwa.:loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 widze że kupujesz im fajne kokardki. Przez internet? W naszym sklepie to takie badziostwo że szkoda kupować:shake: Quote
Recommended Posts