ewa2909 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne fotki, ale mieliście ładna pogodę :loveu: Dziękujemy:loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Hej :bye: Ale oni pięknie sie razem prezętują:loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Czesc Ewcik swiatecznie :loveu: Śliczniutkie łysolki :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hej Ewa sie nie umiem do Toska przyzwyczaic :p takie wlosy mu ciachlas i jak Tosiek zadowolony z fryzurki?:evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Śliczne zdiatka...:loveu::loveu: Miłego dzioneczka:lol: Quote
Aga76 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://img2.imageshack.us/img2/1904/obraz324.jpg Iiii hop :jumpie: Wesołe wiosenne fotki :loveu: Cześć Ewo :hand: Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej !!! Ewcia !!!! gdzie się podziewasz?? odpoczywasz po świętach?? hi hi:lol: Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Buuuuuuuuuu,nikt dzisiaj nie przyszedł na torta do Aksy:placz::placz::placz: Psinka kończy dzisiaj 2 latka:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:ŻYJ ZDROWO KACHANA SUNIECZKO:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuu,nikt dzisiaj nie przyszedł na torta do Aksy:placz::placz::placz: Psinka kończy dzisiaj 2 latka:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:ŻYJ ZDROWO KACHANA SUNIECZKO:loveu::loveu::loveu: No to wszystkiego naj naj naj dla solenizantki !!! :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
***Paulina*** Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Wszystkiego naj naj najlepszego dla AKSUNI!!! Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dzięki dziewczyny:loveu: Aksunia zaprasza na szampana I torcika Quote
slawi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuu,nikt dzisiaj nie przyszedł na torta do Aksy:placz::placz::placz: Psinka kończy dzisiaj 2 latka:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:ŻYJ ZDROWO KACHANA SUNIECZKO:loveu::loveu::loveu:[/quo My z życzeniami i na torta :evil_lol::lol: do szanownej jubilatki :loveu:Żyj zdrowo sto lat Aksuniu :loveu: Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='slawi'][quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuu,nikt dzisiaj nie przyszedł na torta do Aksy:placz::placz::placz: Psinka kończy dzisiaj 2 latka:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:ŻYJ ZDROWO KACHANA SUNIECZKO:loveu::loveu::loveu:[/quo My z życzeniami i na torta :evil_lol::lol: do szanownej jubilatki :loveu:Żyj zdrowo sto lat Aksuniu :loveu: Witaj Iwonuś(a już myuślałam że dalej świętujesz te oczko):evil_lol:. Za 2 dni świętujemy roczek Tośka a tydzien z okraskiem u Twojej Palomki:eviltong: Quote
Pegaza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cze Ewa:p no taka okazja a ja tu chora buuu wsio dobrego Aksa :loveu: duzo czulosci od panci i slodkosci:loveu: Quote
slawi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='ewa2909'] Witaj Iwonuś(a już myuślałam że dalej świętujesz te oczko):evil_lol:. Za 2 dni świętujemy roczek Tośka a tydzien z okraskiem u Twojej Palomki:eviltong: nieustająco :evil_lol:, Tośkowi :loveu: już dzisiaj składam życzenia, bo za dwa dni znowu służbowo ruszam w Polskę na cztery dni :shake: Wszystkiego najlepszego i apetytu większego :lol: Quote
dysia-u Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 o rany !!!! my spóżnieni !!! :placz: zostało co torciku?? a o szampana to nawet nie śmiem pytać bo pewnie dawno wyparował. Wygłaskaj ją ode mnie bardzo. To moja ulubienica, wiesz o tym. A zaraz będzie druga impreza u Tośka. OOOO to sie postaramy nie spóżnić z życzeniami.:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='dysia-u']o rany !!!! my spóżnieni !!! :placz: zostało co torciku?? a o szampana to nawet nie śmiem pytać bo pewnie dawno wyparował. Wygłaskaj ją ode mnie bardzo. To moja ulubienica, wiesz o tym. A zaraz będzie druga impreza u Tośka. OOOO to sie postaramy nie spóżnić z życzeniami.:loveu: Dla spóźnionych gości yeż jeszcze zostalo Quote
ewa2909 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='slawi']nieustająco :evil_lol:, Tośkowi :loveu: już dzisiaj składam życzenia, bo za dwa dni znowu służbowo ruszam w Polskę na cztery dni :shake: Wszystkiego najlepszego i apetytu większego :lol: Iwonus dziękujemy za życzenia dla Tośka:loveu::loveu::loveu: A z tym apecikiem to normalnie tragedia:shake:.Doszło do tego że się wstydze z nim wychodzić na ulice:shake:./Od wikendu codziennie biore go do pokoju sadzam przed soba jego i karmie go na siłe:placz::placz::placz:.Normalnie usiąść i płakać:placz: Quote
slawi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonus dziękujemy za życzenia dla Tośka:loveu::loveu::loveu: A z tym apecikiem to normalnie tragedia:shake:.Doszło do tego że się wstydze z nim wychodzić na ulice:shake:./Od wikendu codziennie biore go do pokoju sadzam przed soba jego i karmie go na siłe:placz::placz::placz:.Normalnie usiąść i płakać:placz: U nas też niestety nie jest już tak dobrze jak było. Paloma nie ma apetytu na suchotki, muszę jej coś na smaczka do karmy dokładać,żeby raczyła zjeść :shake: , je tylko raz dziennie. owszem mięsko z marcheweczką to by jadła :mad:ale boję się ją przyzwyczaić tylko do gotowanego - dostaje mięsko raz na kilka dni Quote
Aga76 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Bry Ewuś, Buziaki słodkie dla Aksy Dużo zdrówka, smakołyków, dobrej Pańci i super piłeczek. Quote
Skibka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='ewa2909']Iwonus dziękujemy za życzenia dla Tośka:loveu::loveu::loveu: A z tym apecikiem to normalnie tragedia:shake:.Doszło do tego że się wstydze z nim wychodzić na ulice:shake:./Od wikendu codziennie biore go do pokoju sadzam przed soba jego i karmie go na siłe:placz::placz::placz:.Normalnie usiąść i płakać:placz: U nas też był taki moment że trzeba było Viki karmić z ręki nie chciała nawet mięsa ..:shake: Ale teraz też nie jest za dobrze najpierw musi iść do lasu pobiegać żeby jak wróci to choć troszkę zjadła, choć jest trochę lepiej niż było.. Dobrze wiem co przeżywasz.. Trzymaj się!:razz: [SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Aksy!:Cool!::drink1: Quote
ewa2909 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Aga76']Bry Ewuś, Buziaki słodkie dla Aksy Dużo zdrówka, smakołyków, dobrej Pańci i super piłeczek. aksa dziękuje za żyzczonka:loveu: Bry Aguś:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Skibka']U nas też był taki moment że trzeba było Viki karmić z ręki nie chciała nawet mięsa ..:shake: Ale teraz też nie jest za dobrze najpierw musi iść do lasu pobiegać żeby jak wróci to choć troszkę zjadła, choć jest trochę lepiej niż było.. Dobrze wiem co przeżywasz.. Trzymaj się!:razz: Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Aksy!:Cool!::drink1: Aksa dziękuje za życzonka :multi::multi::multi:. Tosiek gotowane dostaje tylko przez wikend,a i to już dla niego pewnie za dużo,bo w jeden dzień zje ładnie a drugiego miske omija szerokim łukiem:mad::mad::mad:. Karmienie przymusowe od wikendu zaczelo skutkować bo waga poszła leiutko do góry:multi::multi::multi:. Quote
Katie Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Aksy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]dużo zdrówka, długich spacerków i duuuuuuużo smaczków ; D Quote
ewa2909 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Katie']Jutro nasze maluszki koncza roczek; D jak ten czas szybko leci........... **** ja tam nie udogadzam za bardzo mojemu :P od czasu do czasu dostanie favourite dish, ale przeciez nie codziennie, dostaje jeszcze smaczki, bo staram sie go codziennie szkolic, co nie zawsze wychodzi, ale co tam:P jak sie mu zachce jesc to zje ; D Kasia właśnie w sprawie tego szkolenia.Ciekawa jestem jak Wam idzie.Bo mój Tosiek to chiba z innej planety pochodzi:evil_lol:.Taki ciężki do nauki:shake:. Owszem umie siad,waruj,noga,stój,przychodzi jak sie go zawola ale nic więcej. Aksa umie bardzo dużo,a on jakiś taki nie kapowaty .Albo go bardzo szybko nudzi,albo glupa rżnie jak do niego mówie na dworku komendy.Dodam że w domu wykonuje w miare poprawnie. Prześlij mi jakąś jego foteczke z ostatniego czasu.Chciałam zobaczyc jak on teraz wygląda.A i hodowczyni sie pyta czy utrzymujemy dalej jakiś kontakt. Quote
Recommended Posts