Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Zuza dziękujemy:multi::multi::multi:
Mi jak na razie jest się cięZko przyzwyczaić:shake:.
Wygląda jak struś pędziwiatr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chudzielec jeden:mad::mad::mad:.
Obcinaliśmy się w Łodzi na osiedlu KURCZAKI

A ja już nie mam chudzielca:loveu:
Znalazłam cudowny sposób na to żeby pies przytył:evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
A możesz z:crazyeye:dradzić

Kastracja :evil_lol:
Choć może nie we wszystkich przypadkach się sprawdza, ale u nas jest super, bo po Nodziak dużo więcej jadł i teraz jest taki akurat, może nawet ciut tłuściutki, ale to co niepotrzebne to zrzucimy na wiosennych spacerkach ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Kastracja :evil_lol:
Choć może nie we wszystkich przypadkach się sprawdza, ale u nas jest super, bo po Nodziak dużo więcej jadł i teraz jest taki akurat, może nawet ciut tłuściutki, ale to co niepotrzebne to zrzucimy na wiosennych spacerkach ;)

Cały czas myślimy nad tym,tymbardziej że wcześniej czy póżniej to i tak nas to nie ominie.;)

Posted

Ale łądny Tofiś:loveu:

Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego.
Życzy Skibka z Viki! :krolik:

Posted

ladnie ladnie : D
a tak po za tym WESOŁEGO ALLELUJA !!!!!!!!!
**

mam takie pytanie: Toffi ma jakos nie wiem, 'obcietego' fiutka?
wiem troche glupie pytanie, ale coż, kurde ja juz nie wiem co zrobic, bo tez mi sie ciagle obsikuje itd........ jestem ciekawa jak sobie ludzie radza z psami wystawowymi, oprucz ciaglego chodzenia w papilotach...........

Posted

[quote name='Katie']ladnie ladnie : D
a tak po za tym WESOŁEGO ALLELUJA !!!!!!!!!
**

mam takie pytanie: Toffi ma jakos nie wiem, 'obcietego' fiutka?
wiem troche glupie pytanie, ale coż, kurde ja juz nie wiem co zrobic, bo tez mi sie ciagle obsikuje itd........ jestem ciekawa jak sobie ludzie radza z psami wystawowymi, oprucz ciaglego chodzenia w papilotach...........

Kasiu z obcięciem włosków skończył się problem z przykrym zapaszkiem u pieska.Włoski na fiutku zostały tylko troszke podcięte bo jakby były bardzo krótkie to gdy by odrastały to by go kuło i by się co troche tam drapał.
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z fryzurki choć ciężko mi się przyzwyczaić do takiej kruszynki:loveu:

Posted

Witaj Ewo:)
Fruzurka jest rewelacyjna...ślicznie mu jest:loveu:...a Ty sie szybko przyzwyczaisz;)

Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!!

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Tosiek jakis taki...chudy...długi...:evil_lol:
Ale i tak piękny:loveu:
W każdej fryzurce mu prześlicznie:loveu:

Tosiek dba o linie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co do długościo to jest pieskiem dobrej budowy bo jego wymiarki to 21wysokości i 22długości:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

marikka napisał(a):
Jakie szczęśliwe psiaki, spacerek bardzo im służy;) Moje skarby teraz cały dzień przed domem biegają i nie ma mocnych na zaciągnięcie ich do domu

Z moimi djabełkami jest to samo:mad: