ewa2909 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia gdzieś jest ?? czy na ciebie też kosmici zapolowali? chciałbyś ,nie ?:razz: Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Pewnie że tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
slawi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Pewnie że tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taki może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Quote
Milka_85 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witamy środowo:multi: I milusiego dzioneczka życzymy:lol::lol: A jak idą przygotowania do świąt?! Quote
ewa2909 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='slawi'] Taki może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Iwonuś ale przystojniacha:loveu::crazyeye::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Milka_85 napisał(a):Witamy środowo:multi: I milusiego dzioneczka życzymy:lol::lol: A jak idą przygotowania do świąt?! My również witamy:loveu: I wzajemnie,miłego wieczorka i nocki:loveu::loveu::loveu: Już prawie skończone,jeszcze pozostała kuchnia,ale to pozostawiłam sobie na piątek bo dzieciaki sami gotują w tym tyg sobie objadki więc moja praca poszła by na marne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 laurin napisał(a):Dzień dobry :) Cześć Aneczko:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć :multi: Witamy witamy:multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć Ewuś jakby moje dzieci same gotowały to bym nawet sprzątała. A tak co, nie gotują a i takk sprzątaam:mad: dziś było tak pięknie , ciepło. Pod wieczór dostałam jakiś przypływ energii i poprzesadzałam wszystkie paprotki/oj dużo tego / żeby już mieć spokój, ale sama sobie powiedziałam że wyszukuje robote bo to by pewnie mogło poczekać:angryy: Quote
dysia-u Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 zajrzyj do nas :crazyeye:, czekają życzenia świąteczne:loveu: Quote
marikka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzę miłej Wielkanocy!!:) Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 WITAM DZIEWCZYNY-ULU,DARIO,MARIKKA,I MILKA:loveu::loveu::loveu: u MNIE NIESTETY W ŚRODE BYŁAAAAA BURZAI PIORUNEK TRZASNOŁ GDZIEŚ W TRANSWORMATOR OD INTERNETU.DZISIAJ ŁASKAWIE DOPIERO NAPRAWILI:multi::multi::multi:. DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA I ŚLICZNĄ KARTECZKE Siulki na 14 idą do fryzjera:shake::-(:shake: Quote
Katie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 przeciez to ty je zapisalas, to czemu taka minka? wstaw foty jak wrocicie;p Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 O jej jak mnie tu dawno nie było, coś mi wywaliło wasz temat z subskrybowanych :oops: Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
***Paulina*** Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Cześć Ewa:bye: To już za 4 dni idziecie:loveu: Wiesz już co robisz z fryzurką Tofika??? Quote
Pegaza Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wielkanoc nadchodzi, więc życzyć nie szkodzi: Wielkiego zająca, pisanek tysiąca, Dyngusa mokrego i wiele dobrego:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Witamy się wieczorową porą. Dziękujemy za śliczn karteczki i życzenia świąteczne:loveu::loveu::loveu: My już po fryzjerze:roll::roll::roll: Quote
***Paulina*** Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ewa2909 napisał(a):Witamy się wieczorową porą. Dziękujemy za śliczn karteczki i życzenia świąteczne:loveu::loveu::loveu: My już po fryzjerze:roll::roll::roll: :oops: Aaa... Na godzinę 14, a ja myślałam że na 14 kwietnia:shake: I jak fryzurki??? Wstawiaj focie:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ślicznie Tofik wygląda, gdzie się obcinaliście? Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Zuza dziękujemy:multi::multi::multi: Mi jak na razie jest się cięZko przyzwyczaić:shake:. Wygląda jak struś pędziwiatr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chudzielec jeden:mad::mad::mad:. Obcinaliśmy się w Łodzi na osiedlu KURCZAKI Quote
Recommended Posts