Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś :lol: mam nadzieję że już odpoczywasz :evil_lol: ubywa ci pracy przed świętami? Dziś była tak cudna pogoda że nie wiedziałam w co ręce włożyć... to włożyłam w kieszenie :eviltong: i poszliśmy na spacer , młody , Mejsi i ja. Po 2 godz wróciliśmy ugrzani , zmęczeni ale machnęłam jeszcze dwa okienka i byłam happy. Jutro porządki w szufladach bo już łyżki się nie mieszczą hi hi :evil_lol:

Coś Ty od soboty nie tknełam w domu nic palcem:oops::oops::oops:.(oprucz codziennych czynności):evil_lol:.
W sobote raczej nic nie zrobie bo do południa mam umówionego fryzjera ,a po objadju się siostrzyczka zapowiedziała.No chyba że ją zagonie do jakiejś roboty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś :lol: mam nadzieję że już odpoczywasz :evil_lol: ubywa ci pracy przed świętami? Dziś była tak cudna pogoda że nie wiedziałam w co ręce włożyć... to włożyłam w kieszenie :eviltong: i poszliśmy na spacer , młody , Mejsi i ja. Po 2 godz wróciliśmy ugrzani , zmęczeni ale machnęłam jeszcze dwa okienka i byłam happy. Jutro porządki w szufladach bo już łyżki się nie mieszczą hi hi :evil_lol:

Chyba masz sporo tych okienek Uluś :roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
phi !!! :razz: tylko 20 :placz: zachciało mi się świat oglądać z każdej strony:mad:

i to z każdej strony po 5 razy :evil_lol:
no... to się troszkę zejdzie z tym myciem :shake:

Posted

Katie napisał(a):
witam;)
tak sie zastanawialam ostatnio i doszlam do wniosku, ze nie pamietam^^ jak ma w metryce Tosiek na imie?

Cześć Kasiu:multi:
Tosiek ma CLAY