dysia-u Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 phi !!! :razz: tylko 20 :placz: zachciało mi się świat oglądać z każdej strony:mad: Quote
ewa2909 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :lol: mam nadzieję że już odpoczywasz :evil_lol: ubywa ci pracy przed świętami? Dziś była tak cudna pogoda że nie wiedziałam w co ręce włożyć... to włożyłam w kieszenie :eviltong: i poszliśmy na spacer , młody , Mejsi i ja. Po 2 godz wróciliśmy ugrzani , zmęczeni ale machnęłam jeszcze dwa okienka i byłam happy. Jutro porządki w szufladach bo już łyżki się nie mieszczą hi hi :evil_lol: Coś Ty od soboty nie tknełam w domu nic palcem:oops::oops::oops:.(oprucz codziennych czynności):evil_lol:. W sobote raczej nic nie zrobie bo do południa mam umówionego fryzjera ,a po objadju się siostrzyczka zapowiedziała.No chyba że ją zagonie do jakiejś roboty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 zanim ostatnie umyje to pierwsze juz brudne :placz: Quote
slawi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :lol: mam nadzieję że już odpoczywasz :evil_lol: ubywa ci pracy przed świętami? Dziś była tak cudna pogoda że nie wiedziałam w co ręce włożyć... to włożyłam w kieszenie :eviltong: i poszliśmy na spacer , młody , Mejsi i ja. Po 2 godz wróciliśmy ugrzani , zmęczeni ale machnęłam jeszcze dwa okienka i byłam happy. Jutro porządki w szufladach bo już łyżki się nie mieszczą hi hi :evil_lol: Chyba masz sporo tych okienek Uluś :roll: Quote
slawi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dysia-u napisał(a):phi !!! :razz: tylko 20 :placz: zachciało mi się świat oglądać z każdej strony:mad: i to z każdej strony po 5 razy :evil_lol: no... to się troszkę zejdzie z tym myciem :shake: Quote
dysia-u Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ewcia gdzie żeś ach gdzie??:placz: żołądek mi nawala i potrzebuje pociechy:roll: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cze Ewa:p ja tez szorowolam od wczoraj okna i to jakie:-o panorama na caly swiat:cool1: a jeszcze tak bede do poniedzialku szorowac oprocz niedzieli:roll: Quote
dysia-u Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Gosia2406 napisał(a):Czesć Ewcia,pryszłysmy sie przywitac:loveu: wszyscy się witamy a gospodyni ni ma :mad: Quote
Gosia2406 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Czesć Ewcia,pryszłysmy sie przywitac:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dzień dobry Ewo, po bardzo pracowitym weekendzie pozdrawiam Quote
ewa2909 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 CZEŚĆ I CZOŁEM DIEWCZYNKI:loveu::loveu::loveu: cHIBA KTOŚ NOWY DO NAS ZAJZAŁ-WITAMY CIEPLUTKO:loveu: Quote
Pegaza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dobry wieczor EWO:cool1: wpadlam przelotem z Marsa:evil_lol: Quote
Katie Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 witam;) tak sie zastanawialam ostatnio i doszlam do wniosku, ze nie pamietam^^ jak ma w metryce Tosiek na imie? Quote
dysia-u Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ewcia gdzieś jest ?? czy na ciebie też kosmici zapolowali? chciałbyś ,nie ?:razz: Quote
ewa2909 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Pegaza napisał(a):Dobry wieczor EWO:cool1: wpadlam przelotem z Marsa:evil_lol: Witaj Marsjańska kobieto:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Katie napisał(a):witam;) tak sie zastanawialam ostatnio i doszlam do wniosku, ze nie pamietam^^ jak ma w metryce Tosiek na imie? Cześć Kasiu:multi: Tosiek ma CLAY Quote
ewa2909 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='laurin']Cześć Ewuś słonecznie Cześć Aniu:loveu:Dziękujemy za kwiatuszki:loveu: Quote
Recommended Posts