ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 dysia-u napisał(a):hej! życzymy miłego , pogodnego dnia :loveu: Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:Mily to on był,ale nie koniecznie słoneczny:eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: A Aksa jak zwykle piękna:loveu::loveu::loveu: Hej:multi: Wszystkie yorkaski są piękne:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 meja napisał(a):Chcielibyśmy się przywitać:hand: Fajnie tu u Was, Tofik był takim ślicznym maluszkiem, słodziaczek po prostu, A teraz taki kawaler już jest, no no, dziewczynka też śliczna, miłosniczka piłeczek:razz: Fajnie mieć w domu taką parkę, ale za to problemy z cieczką:roll:, biedny Toficzek:evil_lol: Miło poznać Toficzka i Aksę, będziemy Was teraz odwiedzać :eviltong: Pozdrawiamy My też witamy:multi::multi::multi:I dziękujemy za kąplementy:oops::oops::oops:Zapraszamy i my również będziemy do was wpadać:eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Pegaza napisał(a):Dzien dobry poniedzialkowo:p Cześć Daria?:loveu: Dzisiaj miała córcia ten teścik z gramatyki?:oops: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewcia:multi: Cześć Anusiu i brzusiu:loveu::evil_lol::loveu: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 dysia-u napisał(a):jak tam brzusiu Anusiu? :loveu::loveu: To pewnie tak jak z ta piosenką o baloniku:eviltong::eviltong::eviltong:. Mam napisać kilka wersów????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewuś :loveu: ale ruch u Ciebie w galerii i zdjęć nowych tyle do oglądania:lol: Aksa:loveu: i Tofi:loveu: to nieustająco urocze pieski, tyle w nich energii radości, widać ,że dobrze im ze sobą :evil_lol:. A ja się biorę za porządki, jak jutro będzie słoneczko to wezmę urlop i mam w planie okna pomyć :cool3:, bo świata nie widać. A ja okienka mam już z głowy.2 umył w tygodniu Lesiu bo miał wolne ,a dwa umyłam sobie sama w sobote:eviltong:. A i jeszcze wszystkie szklo mam juz pomyte.:eviltong: Quote
slawi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cześć Ewuś :loveu: ale ruch u Ciebie w galerii i zdjęć nowych tyle do oglądania:lol: Aksa:loveu: i Tofi:loveu: to nieustająco urocze pieski, tyle w nich energii radości, widać ,że dobrze im ze sobą :evil_lol:. A ja się biorę za porządki, jak jutro będzie słoneczko to wezmę urlop i mam w planie okna pomyć :cool3:, bo świata nie widać. Quote
slawi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ewa2909 napisał(a):A ja okienka mam już z głowy.2 umył w tygodniu Lesiu bo miał wolne ,a dwa umyłam sobie sama w sobote:eviltong:. A i jeszcze wszystkie szklo mam juz pomyte.:eviltong: Na szczęście prawie nie mam szkła, kilka lat po ślubie mój mąż wszystko wybił. Lecąc z drabiny przytrzymał się regału z naszym dobytkiem no...i :shake: :angryy: ale za to on cały i zdrowy:loveu:. Lubię jak na wiosnę tak się wszystkie kurze powymiata, i jest tak czyściutko i pachnąco:loveu: ... i można wtedy poleżeć i tez tylko pachnieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ewa2909 napisał(a):A ja okienka mam już z głowy.2 umył w tygodniu Lesiu bo miał wolne ,a dwa umyłam sobie sama w sobote:eviltong:. A i jeszcze wszystkie szklo mam juz pomyte.:eviltong: A u mnie to z oknami to dopiero będzie:shake: mama już gada że ciepło sie robi i okna trzeba umyć:evil_lol: albo jaki to zemnie leń i mogłabym wkońcu zdjąc te firanki i porządnie uprać :cool1: No już bez przesady wolne w szkole mam to chyba odpocząć trzeba :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cze Ewa TY robotno kobito:cool1: ja okna na piatek sobie zostawie... w sobote posciel.. Quote
roxi-malina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A umnie wczoraj i dzisiaj była prana pościel i ozywiście ja ją wieszać musiałam no:mad: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Roxi, ale o co ci chodzi? Wszystko ma robić Twoja mama, a ty możesz się bezkarnie lenić? Nie wytrzymałam :evil_lol: Cześć Ewuś :multi: Quote
laurin Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Ewuś:loveu: Widzę że przedświąteczno-wiosenne porządeczki:loveu: Ja też zaczynam... pomału... :evil_lol: dysia-u napisał(a):jak tam brzusiu Anusiu? :loveu::loveu: rośnie:evil_lol: mam nadzieję że wytrwam do świąt:roll: jutro chyba wszystkie mini ciuszki szykować będę:loveu: ewa2909 napisał(a):To pewnie tak jak z ta piosenką o baloniku:eviltong::eviltong::eviltong:. Mam napisać kilka wersów????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie znam:roll: napisz:p Quote
dysia-u Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cześć Ewuś:lol: nareszcie mamy słonko :lol: nowa energia wstępuje i zabieram się za porządki jak wróce z pracy. No chyba że do tej pory minie mi ochota hi hi:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Roxi, ale o co ci chodzi? Wszystko ma robić Twoja mama, a ty możesz się bezkarnie lenić? Nie wytrzymałam :evil_lol: Cześć Ewuś :multi: Nie nie nie ty nierozumiesz;) bo u mnie w domu jest porządek (wszędzie pięknie lśni) tylko moja mama ma jakąś opsesje i ciągle jej mało a poza tym to właśnie chodzi o to że mama chce żebyśmy to my sprzątały bo jej sie nie chce mimo tego że w domu są porządki a odkurzamy i kurze ścieramy co 2 dni;) Quote
ewa2909 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewuś:loveu: Widzę że przedświąteczno-wiosenne porządeczki:loveu: Ja też zaczynam... pomału... :evil_lol: rośnie:evil_lol: mam nadzieję że wytrwam do świąt:roll: jutro chyba wszystkie mini ciuszki szykować będę:loveu: ja nie znam:roll: napisz:p Cześć Aniu:loveu::loveu::loveu: Baloniku nasz malutki,rośnij duży okrąglutki.Balon rośnie że aż strach,rzerwał miare no i trach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Anusia czytam że pomalutku szykujesz sie z porodem.Może tu mi napiszesz kiedy masz terminik bo już ze 3 razy zadawałam pytanie i nie wiem czy odpowiadałaś,a zresztą u Ciebie tyle się dzieje w galerii że nigdy nie mogę się dokopać do tych najważniejszych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:. Ide polatać na waszych galeriach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:. Ide polatać na waszych galeriach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Ewuś :multi: Ooo, sztuka latania w trakcie :evil_lol: Quote
laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 cześć Ewuś ewa2909 napisał(a):Cześć Aniu:loveu::loveu::loveu: Baloniku nasz malutki,rośnij duży okrąglutki.Balon rośnie że aż strach,rzerwał miare no i trach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Anusia czytam że pomalutku szykujesz sie z porodem.Może tu mi napiszesz kiedy masz terminik bo już ze 3 razy zadawałam pytanie i nie wiem czy odpowiadałaś,a zresztą u Ciebie tyle się dzieje w galerii że nigdy nie mogę się dokopać do tych najważniejszych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzieś słyszałam tą piosenkę:evil_lol: pomału się już szykuję bo nie wiem czy wytrwam do wyznaczonego terminu:shake:, a wyznaczony mam na 29. odpowiadałam, odpowiadałam, ale o termin tylko raz pytałaś:eviltong: już ciuszki mam uprane:loveu: ale malusie są:roll: jak to prasować:roll: dopiero co Szymusia przywoziłam ze szpitala po porodzie, a tu znowu trzeba tam wracać:lol: Quote
dysia-u Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cześć Ewuś :lol: mam nadzieję że już odpoczywasz :evil_lol: ubywa ci pracy przed świętami? Dziś była tak cudna pogoda że nie wiedziałam w co ręce włożyć... to włożyłam w kieszenie :eviltong: i poszliśmy na spacer , młody , Mejsi i ja. Po 2 godz wróciliśmy ugrzani , zmęczeni ale machnęłam jeszcze dwa okienka i byłam happy. Jutro porządki w szufladach bo już łyżki się nie mieszczą hi hi :evil_lol: Quote
Recommended Posts