Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

meja napisał(a):
Chcielibyśmy się przywitać:hand:
Fajnie tu u Was, Tofik był takim ślicznym maluszkiem, słodziaczek po prostu, A teraz taki kawaler już jest, no no, dziewczynka też śliczna, miłosniczka piłeczek:razz:
Fajnie mieć w domu taką parkę, ale za to problemy z cieczką:roll:, biedny Toficzek:evil_lol:
Miło poznać Toficzka i Aksę, będziemy Was teraz odwiedzać :eviltong:
Pozdrawiamy

My też witamy:multi::multi::multi:I dziękujemy za kąplementy:oops::oops::oops:Zapraszamy i my również będziemy do was wpadać:eviltong:

Posted

dysia-u napisał(a):
jak tam brzusiu Anusiu? :loveu::loveu:

To pewnie tak jak z ta piosenką o baloniku:eviltong::eviltong::eviltong:.
Mam napisać kilka wersów????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Ewuś :loveu:

ale ruch u Ciebie w galerii i zdjęć nowych tyle do oglądania:lol:
Aksa:loveu: i Tofi:loveu: to nieustająco urocze pieski, tyle w nich energii radości, widać ,że dobrze im ze sobą :evil_lol:.
A ja się biorę za porządki, jak jutro będzie słoneczko to wezmę urlop i mam w planie okna pomyć :cool3:, bo świata nie widać.

A ja okienka mam już z głowy.2 umył w tygodniu Lesiu bo miał wolne ,a dwa umyłam sobie sama w sobote:eviltong:.
A i jeszcze wszystkie szklo mam juz pomyte.:eviltong:

Posted

Cześć Ewuś :loveu:

ale ruch u Ciebie w galerii i zdjęć nowych tyle do oglądania:lol:
Aksa:loveu: i Tofi:loveu: to nieustająco urocze pieski, tyle w nich energii radości, widać ,że dobrze im ze sobą :evil_lol:.
A ja się biorę za porządki, jak jutro będzie słoneczko to wezmę urlop i mam w planie okna pomyć :cool3:, bo świata nie widać.

Posted

ewa2909 napisał(a):
A ja okienka mam już z głowy.2 umył w tygodniu Lesiu bo miał wolne ,a dwa umyłam sobie sama w sobote:eviltong:.

Na szczęście prawie nie mam szkła, kilka lat po ślubie mój mąż wszystko wybił.
Lecąc z drabiny przytrzymał się regału z naszym dobytkiem no...i :shake: :angryy: ale za to on cały i zdrowy:loveu:.
Lubię jak na wiosnę tak się wszystkie kurze powymiata, i jest tak czyściutko i pachnąco:loveu:
... i można wtedy poleżeć i tez tylko pachnieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):

A u mnie to z oknami to dopiero będzie:shake: mama już gada że ciepło sie robi i okna trzeba umyć:evil_lol: albo jaki to zemnie leń i mogłabym wkońcu zdjąc te firanki i porządnie uprać :cool1: No już bez przesady wolne w szkole mam to chyba odpocząć trzeba :evil_lol:

Posted

Cześć Ewuś:loveu:
Widzę że przedświąteczno-wiosenne porządeczki:loveu:
Ja też zaczynam... pomału... :evil_lol:

dysia-u napisał(a):
jak tam brzusiu Anusiu? :loveu::loveu:

rośnie:evil_lol: mam nadzieję że wytrwam do świąt:roll:
jutro chyba wszystkie mini ciuszki szykować będę:loveu:

ewa2909 napisał(a):
To pewnie tak jak z ta piosenką o baloniku:eviltong::eviltong::eviltong:.
Mam napisać kilka wersów????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja nie znam:roll: napisz:p

Posted

Cześć Ewuś:lol: nareszcie mamy słonko :lol: nowa energia wstępuje i zabieram się za porządki jak wróce z pracy. No chyba że do tej pory minie mi ochota hi hi:evil_lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Roxi, ale o co ci chodzi? Wszystko ma robić Twoja mama, a ty możesz się bezkarnie lenić?

Nie wytrzymałam :evil_lol:

Cześć Ewuś :multi:

Nie nie nie ty nierozumiesz;) bo u mnie w domu jest porządek (wszędzie pięknie lśni) tylko moja mama ma jakąś opsesje i ciągle jej mało a poza tym to właśnie chodzi o to że mama chce żebyśmy to my sprzątały bo jej sie nie chce mimo tego że w domu są porządki a odkurzamy i kurze ścieramy co 2 dni;)

Posted

laurin napisał(a):
Cześć Ewuś:loveu:
Widzę że przedświąteczno-wiosenne porządeczki:loveu:
Ja też zaczynam... pomału... :evil_lol:

rośnie:evil_lol: mam nadzieję że wytrwam do świąt:roll:
jutro chyba wszystkie mini ciuszki szykować będę:loveu:

ja nie znam:roll: napisz:p

Cześć Aniu:loveu::loveu::loveu:
Baloniku nasz malutki,rośnij duży okrąglutki.Balon rośnie że aż strach,rzerwał miare no i trach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Anusia czytam że pomalutku szykujesz sie z porodem.Może tu mi napiszesz kiedy masz terminik bo już ze 3 razy zadawałam pytanie i nie wiem czy odpowiadałaś,a zresztą u Ciebie tyle się dzieje w galerii że nigdy nie mogę się dokopać do tych najważniejszych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu:.
Ide polatać na waszych galeriach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ewuś :multi:

Ooo, sztuka latania w trakcie :evil_lol:

Posted

cześć Ewuś

ewa2909 napisał(a):
Cześć Aniu:loveu::loveu::loveu:
Baloniku nasz malutki,rośnij duży okrąglutki.Balon rośnie że aż strach,rzerwał miare no i trach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Anusia czytam że pomalutku szykujesz sie z porodem.Może tu mi napiszesz kiedy masz terminik bo już ze 3 razy zadawałam pytanie i nie wiem czy odpowiadałaś,a zresztą u Ciebie tyle się dzieje w galerii że nigdy nie mogę się dokopać do tych najważniejszych spraw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

gdzieś słyszałam tą piosenkę:evil_lol:

pomału się już szykuję bo nie wiem czy wytrwam do wyznaczonego
terminu:shake:, a wyznaczony mam na 29.

odpowiadałam, odpowiadałam, ale o termin tylko raz pytałaś:eviltong:

już ciuszki mam uprane:loveu: ale malusie są:roll: jak to prasować:roll:

dopiero co Szymusia przywoziłam ze szpitala po porodzie, a tu znowu trzeba tam wracać:lol:

Posted

Cześć Ewuś :lol: mam nadzieję że już odpoczywasz :evil_lol: ubywa ci pracy przed świętami? Dziś była tak cudna pogoda że nie wiedziałam w co ręce włożyć... to włożyłam w kieszenie :eviltong: i poszliśmy na spacer , młody , Mejsi i ja. Po 2 godz wróciliśmy ugrzani , zmęczeni ale machnęłam jeszcze dwa okienka i byłam happy. Jutro porządki w szufladach bo już łyżki się nie mieszczą hi hi :evil_lol: