ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewcia:loveu: Duża pannica się urodziła??? Cześć Aniu:loveu: Panienka się urodziła nie za duża 2850kg i 54 cm Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cześć Ewcia,przyszłyśmy się przywitać. Cześć Gosieńko:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Kasia_zg']Witaj Ewo :) Nadrobiłam znowu zaległości...focie małych szkrabów słodkie...ten z klapnietym uszkiem przypomina mi Matusia jak był taki malutki;) Przesyłamy Ci pozdrowionka i mizianko dla psiaków :loveu: Cześć Kasieńko:roll: Oj troszke Ci się znowu nazbierało:evil_lol: Ja dzięuje za pozdrowionka a siulki za mizianko:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Aga76']Ewuś, Ewuś... Dzień dobry Cześć Aguś:loveu: Z muzyczką od razu lepiej:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa do nas zachodzisz a do siebie nie wchodzisz....:roll: pozdrowionka cieplusie:loveu: A bo trzeba dbać o koleżanki i trzeba się z Wami ładnie przywitać:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :lol: gdzie cię ten księżyc w pełni wyprowadził ?? nie ma cię i nie ma :-( Cześc Uluś :loveu: Nawet ostatnio nie mam czasu popatrzeć na księżyca:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewciu :loveu: wpadłam na chwilkę się przywitać Ale teraz Ciebie wcięło :placz: Cześć Iwonuś:loveu: Ja ostatnio mam tak mało czasu że nie mam za bardzo czasu wchodzić wcześniej na dogo:shake: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ewa2909 napisał(a):A bo trzeba dbać o koleżanki i trzeba się z Wami ładnie przywitać:evil_lol: Totez wlasnie to robie dzien dobry:loveu: Quote
slawi Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonuś:loveu: Ja ostatnio mam tak mało czasu że nie mam za bardzo czasu wchodzić wcześniej na dogo:shake: Bidulka zapracowana jesteś :shake:, a to wikend się przecież już zaczął, odpocznij troszkę Ewciu ;). Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Pegaza napisał(a):Totez wlasnie to robie dzien dobry:loveu: O jak ładnie się psywitałaś:evil_lol: Cześć Dario:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej wszystkim :bye: Cześść Roxi:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 slawi napisał(a):Bidulka zapracowana jesteś :shake:, a to wikend się przecież już zaczął, odpocznij troszkę Ewciu ;). Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Od dzisiaj w końcu wikendzik. Dzisiaj jeszcze miałam wizyte w szpitalu z synem.Ustalkić date operacji Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 kamila.m napisał(a):Witamy się serdecznie:bye: Ja Ewciu miałam teraz takie te ostanie trzy tygodnie normalnie nieraz nie wiedziałam jaki mamy dzień tygodnia. Nieraz myślałam, że normalnie odlecę :mdleje::mdleje::mdleje:Buziaki psiutków:loveu::loveu::loveu: Cześć Kamiluś:multi: U mnie taki zapitol jest już 2 miesiąc,ale w tym tygodniu niemiałam do pomocy młodego tatusia i było cięzko:shake: Psiulki wymiziane:loveu: Quote
slawi Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Od dzisiaj w końcu wikendzik. Dzisiaj jeszcze miałam wizyte w szpitalu z synem.Ustalkić date operacji Czyli operacja się zbliża :shake:, kłopoty ze zdrowiem są chyba najgorsze, szczególnie jak to dotyczy dzieci. a jak Twój synek się na to zapatruje ? Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 slawi napisał(a):Bidulka zapracowana jesteś :shake:, a to wikend się przecież już zaczął, odpocznij troszkę Ewciu ;). Witamy się serdecznie:bye: Ja Ewciu miałam teraz takie te ostanie trzy tygodnie normalnie nieraz nie wiedziałam jaki mamy dzień tygodnia. Nieraz myślałam, że normalnie odlecę :mdleje::mdleje::mdleje:Buziaki psiutków:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dziewczynki wolniej !!! nie pędżcie tak :mad: a znacie powiedzenie "spiesz sie powoli" ???? Jak będziecie tak pędzić to starość szybciej nadejdzie :eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 dysia-u napisał(a):dziewczynki wolniej !!! nie pędżcie tak :mad: a znacie powiedzenie "spiesz sie powoli" ???? Jak będziecie tak pędzić to starość szybciej nadejdzie :eviltong: A widzisz jakieś inne wyjście. Takie czasy nastały że niestety nie można wolniej żyć:shake: A tak wogóle to witam Cię Uluś:loveu: Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cześć Ewuś:loveu: Czytam i widzę że operacja się zbliża... Pewnie musicie się denerwować... Napewno będzie ok... Quote
C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hejka:multi: No...to ja miałam w tym tygodniu 6 kartkówek i sprawdzian, a za niecałe 3 tgodnie zewnentrzniak:shake: Quote
slawi Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dysia-u napisał(a):dziewczynki wolniej !!! nie pędżcie tak :mad: a znacie powiedzenie "spiesz sie powoli" ???? Jak będziecie tak pędzić to starość szybciej nadejdzie :eviltong: Wolniej , ale jak to zrobić? Ja mam czasem wrażenie,że traci się nad tym kontrolę, i chociaż człowiek nie chce to musi :shake: Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 laurin napisał(a):Cześć Ewuś:loveu: Czytam i widzę że operacja się zbliża... Pewnie musicie się denerwować... Napewno będzie ok... Cześć Aniu:loveu: Operacje plaanujemy z doktorem na przełomie maja i czerwca,ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie bo /daniel kończy w tym roku gimnazjum i trzeba będzie troszke z ocenami powalczyć a tego za bardzo nie chce mu sie robić:shake: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Młody tatuś to zawsze obraz nędzy i rozpaczy. Mój mąż przez pierwsze miesiące wyglądał tak jak by to on to dziecko urodził i karmił itp. Normanie pożytku było z niego jak kot napłakał. W jednym był tylko perfekt w kąpaniu:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):Hejka:multi: No...to ja miałam w tym tygodniu 6 kartkówek i sprawdzian, a za niecałe 3 tgodnie zewnentrzniak:shake: To wyrazy współczucia ślemy:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts