Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 My tez zyczymy wesolych swiat i duzo, duzo zdrowka :tree1: Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt, bez zmartwień, Z barszczem z uszkami i z karpiem. Czeka prócz nas też przy stole, puste miejsce na Niedolę, Bo, gdy owa tutaj wpadnie, siądzie z nami i coś dziabnie. Może rybkę może ciasta raz, dwa, trzy i szczęście wzrasta! Gdy najemy się do syta, czas na pieśń ku chwale Boga, bo gdy taką on usłyszy, szczęścia nam do życia doda. Pod choinką siedzą dzieci, patrzą gdzie są ich prezenty, Nagle puka ktoś do szyby, to jest ten czerwony święty! A gdy siedem minie dni, Będzie świętowania czas, Bo już roczek nam się skończy, I kolejny wita nas! To dla was życzenia kochane ..., Postawcie je sobie gdzieś tam na półkę, By przypominały wam o ..., Z którymi tworzycie wspaniałą spółkę! Dziękuje dziewczyny za życzenia:loveu: Quote
dysia-u Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Kurcze ale fajne wierszyki , a jescze fajniejsze obrazki. Na drugi rok zanim zaczne pisać kartki swiąteczne /mimo meili, smsówi itd nadal lubie pisać i otrzymywać prawdziwe kartki świąteczne/ Ewuś w twojej galerii juz prawdziwie świąteczna atmosfera Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt!!! I dużo dużo zdrowia!!!! Quote
Marzena* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świąt Ewuś :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świąt, radosnych, spokojnych i dużo dużo zdrówka oraz wielu pod Quote
*Jot* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Witam Ewuś :loveu: Nikogo dzisiaj nie ma a ja tak leniwie odwiedzam co niektóre galeryjki :evil_lol: Nudzę się :evil_lol: Serdecznie pozdrawiam i życzę mile spędzonych świątecznych dni :x-mas::tree1::x-mas: Quote
iwa63 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 :tree1:Witamy Świątecznie Fotki obejrzane -śliczne pociechy a te kubraczki super i jeszcze Wesołych Świat życzymy Quote
dysia-u Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Cześć Ewuś świątecznie. Dwa dni nie mieliśmy neta , a i dobrze hihi Wesoło spedzacie czas? nie przejedliście się? Quote
*Jot* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hej Ewcia :multi: Jak Ci mijają Święta? Pozdrawiam świątecznie :loveu: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 QUOTE=dysia-u;13749236]Kurcze ale fajne wierszyki , a jescze fajniejsze obrazki. Na drugi rok zanim zaczne pisać kartki swiąteczne /mimo meili, smsówi itd nadal lubie pisać i otrzymywać prawdziwe kartki świąteczne/ Ewuś w twojej galerii juz prawdziwie świąteczna atmosfera Uluś cielawe co się będzie działo po świętach za te obrazki i wierszyki:shake:.Mniejmy nadzieje ze nie będziemy mieć za kdużo konsekfencji;). Ja również lubie dostawać i wysyłac świąteczne karteczki:loveu: karkakarka napisał(a): Wesołych Świąt!!! I dużo dużo zdrowia!!!! Dla was również :loveu::loveu::loveu: Viky i Ja napisał(a):Wesołych Świąt Ewuś :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: I dla Was też:loveu::loveu::loveu: Yoko2009 napisał(a):Wesołych Świąt, radosnych, spokojnych i dużo dużo zdrówka oraz wielu pod Oooooooo jeszcze dla jednej Wszystkiego Naj Naj Naj:loveu::loveu::loveu: jot11 napisał(a):Witam Ewuś :loveu: Nikogo dzisiaj nie ma a ja tak leniwie odwiedzam co niektóre galeryjki :evil_lol: Nudzę się :evil_lol: Serdecznie pozdrawiam i życzę mile spędzonych świątecznych dni :x-mas::tree1::x-mas: Ja jakoś nie miałam czasu się nudzić;).Ale myśle że dzisiaj już bedzie taki troszke spokojniejszy dzionek:loveu: iwa63 napisał(a)::tree1:Witamy Świątecznie Fotki obejrzane -śliczne pociechy a te kubraczki super i jeszcze Wesołych Świat życzymy Dziękujemy bardzo i również życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Pegaza napisał(a):Wpadlam zobaczyc co u Was:) A już dzisiaj w końcu spokojnie .Wczoraj mieliśmy dużo gości:multi: dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś świątecznie. Dwa dni nie mieliśmy neta , a i dobrze hihi Wesoło spedzacie czas? nie przejedliście się? Uluś jak Ty bez niego wytrzymałaś:evil_lol: Oj wesolutko:evil_lol:.Dzisiaj myśle że już będzie na spokojnie:evil_lol: jot11 napisał(a):Hej Ewcia :multi: Jak Ci mijają Święta? Pozdrawiam świątecznie :loveu: Hej Jolciu:loveu: Dzisiaj już na błogim lenistwie:eviltong: Quote
iwa63 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witamy My też się dzisiaj lenimy Miłego popołudnia życzymy Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ewa wstawiam wode na kawe zaparzyc Ci tez?;) Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa wstawiam wode na kawe zaparzyc Ci tez?;) Cześć Ewuś :multi: Mogę się na tą kawkę też załapać?? ;) Quote
ewa2909 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 iwa63 napisał(a):Witamy My też się dzisiaj lenimy Miłego popołudnia życzymy Wam również milutkiego popołudnia i wieczoorka życzymy:loveu: Pegaza napisał(a):Ewa wstawiam wode na kawe zaparzyc Ci tez?;) Daria właśnie sobie zaparzyłam sati czekoladową:evil_lol: jot11 napisał(a):Cześć Ewuś :multi: Mogę się na tą kawkę też załapać?? ;) Jolcia zapraszam serdecznie.Jest kawka i pyszne ciasto:multi: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Kusisz mnie kusisz tym ciastem :eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 To dawaj do Łodzi:eviltong: \Serniczek pychotka własno ręcznie robiony przez mężusiai kopczyk kreta,i takie ciastka michalkowe.;) Quote
dysia-u Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ewa2909 napisał(a): Jolcia zapraszam serdecznie.Jest kawka i pyszne ciasto:multi: mnie to juz nie wpadnie zaprosić buuuu a wie że słodkie lubie buuuu Quote
Yoko2009 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witamy i pozdrawiamy jeszcze świątecznie:) Quote
*Jot* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cześć Ewcia :multi: Już po Świętach,zawsze tak szybko te dni mijają ;) Quote
dysia-u Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cześć Ewuś , wysłać do ciebie kolędników? Quote
Recommended Posts