ewa2909 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Katie']Mela z Tofikiem sie poplatala :diabloti: ** a tak w ogole, co to sa za fotki :mad: :diabloti:[/QUOTE] Cześć Kaiu:multi:Ja nie wiem wogóle o co Ci chodzi:lol: [quote name='dysia-u']no hej !!! gdzie się podziewasz??!! :mad: coś z medycznego punku widzenia cie trzyma? :loveu: mam kłopot a ciebie nie ma , chce się poradzić :angryy:[/QUOTE] Cze Ulus:multi: Ze zdrówkiem wszystko w porządeczku,chociaż w Łodzi panuje jelitówka i wszyscy po kolei w domku chorujemy:shake:. Uluś od 3 dni nie ogę wchodzić na galerie:shake:.Wchodze normalnie na dogo a na nasze galerie już nie:cool3: [quote name='Doti1986']Witamy się Piątkowo:loveu:[/QUOTE] AI my wkońcu dotarliśmy do piątku:evil_lol:.Troszke miałam nadrabiania:evil_lol: [quote name='tigrunia']Cześć Ewa :multi: Jak zdrowie ? ;)[/QUOTE] Cześć Beata:multi: Jak na razie nic nie dolega poza jelitówką:shake:.Ale to jest tylko małe niedomaganie,i myśle że w końcu starczy chorowania:lol: [quote name='jot11']Serdecznie witamy już prawie wieczorowo :multi::multi::multi:[/QUOTE] My to już napewno witamy sie wieczorowo:multi: [quote name='Pegaza']Ewasobie wolne zrobila od dogo:cool1:[/QUOTE] To u mnie komputery zrobiły sobie wolne od dogo:eviltong: Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ale dużo psiaczków:):) Gorąco pozdrawiamy Quote
Nati28 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy i przesylamy pozdrowienia :loveu: Quote
Marzena* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy i przesyłamy pozdrowiena. :loveu::loveu::loveu: Fajnie, że już jesteś :lol::lol::lol: Quote
*Jot* Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dzień dobry w sobotkę :multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześc Ewuś :lol: u nas cudna pogoda :lol: za chwile jedziemy na cmentarz. Quote
ewa2909 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Yoko2009']Ale dużo psiaczków:):) Gorąco pozdrawiamy I my cieplutko Was pozdrawiamy:multi: [quote name='dysia-u']Ewuś dzięki Uluś nie ma za co:loveu: [quote name='Nati28']Witamy i przesylamy pozdrowienia :loveu: Hej:loveu:My równiez pozdrawiamy:loveu: [quote name='Viky i Ja']Witamy i przesyłamy pozdrowiena. :loveu::loveu::loveu: Fajnie, że już jesteś :lol::lol::lol: Rownież witamy i podrawiamy:multi: Ja też się ciesze:multi: [quote name='laurin']Cześć Ewuś:loveu: Cześć Aneczko:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu:[/QUOTE] My również wieczornie si witamy:multi: [quote name='jot11']Dzień dobry w sobotkę :multi::multi::multi:[/QUOTE] Dobry wieczór wieczornie:lol: [quote name='Doti1986']Witamy nasz duecik:loveu:[/QUOTE] Witamy po raz drugi:multi: [quote name='dysia-u']Cześc Ewuś :lol: u nas cudna pogoda :lol: za chwile jedziemy na cmentarz.[/QUOTE] Cześć Uluś:loveu:U nas też pogoda śliczna,i też zaliczaliśmy dzisiaj cmentarze:loveu: Quote
Pegaza Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja tez dzis zaliczylam niektore cmentarze jutro kolejne dwa a potem zlot u babci gdzie beda moje kuzynki z rodzinami :p a i cze Ewo:loveu: Quote
dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 mróz był :angryy: -5 ale cieplutko pozdrawiamy Quote
matiz91 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pozdrowionka w chłodny, poniedziałkowy ranek ! :p Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cze Ewa:multi: a mi to w sumie pasi bo moge wejsc z psami w miejsca gdzie wczesniej nie moglam gdyz bylo bloto a teraz wsio zamarzniete i mozna chodzic:lol: Quote
laurin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ewa:multi: a mi to w sumie pasi bo moge wejsc z psami w miejsca gdzie wczesniej nie moglam gdyz bylo bloto a teraz wsio zamarzniete i mozna chodzic:lol:[/QUOTE] dobre złego strony:lol: Cześć Ewuś:loveu: Quote
Recommended Posts