Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę się napatrzeć na tą cudna parkę:loveu: jak tak patrzę na zdjęcia piesków to jakbym siebie z mężem widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to ta mniejsza (157 wzrostu) a mąż troszkę większy ( 197cm) Hehe więc wyglądamy razem na zdjęciach dość śmiesznie:evil_lol:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Nie mogę się napatrzeć na tą cudna parkę:loveu: jak tak patrzę na zdjęcia piesków to jakbym siebie z mężem widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to ta mniejsza (157 wzrostu) a mąż troszkę większy ( 197cm) Hehe więc wyglądamy razem na zdjęciach dość śmiesznie:evil_lol:

chcemy fotke , chcemy fotke :mad:
nie powiemy mężowi że jest na dg :shake: cichoooooo

Posted

dysia-u napisał(a):
chcemy fotke , chcemy fotke :mad:
nie powiemy mężowi że jest na dg :shake: cichoooooo

Obiecane zdjęcie Flipa i Flapa już za chwilę w galerii:evil_lol: Tylko ani mru mru mojemu mężowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Obiecane zdjęcie Flipa i Flapa już za chwilę w galerii:evil_lol: Tylko ani mru mru mojemu mężowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Będziemy milczec:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa spoko;)
ale ma kucora ogromnego rozwianego:evil_lol:
http://i34.tinypic.com/23kozd2.jpg

doopki zgrabne hehe
Te włosy tak mu szybko rosną że szok.Byli razem z Aksą w zeszłym miesiącu u fryzjera.Po suni nie widać że cokolwiek jej kłaczki urosły ,a Tośka chyba będe musiała znowu sama podciąć bo broda długaśna i kucor tak samo:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Te włosy tak mu szybko rosną że szok.Byli razem z Aksą w zeszłym miesiącu u fryzjera.Po suni nie widać że cokolwiek jej kłaczki urosły ,a Tośka chyba będe musiała znowu sama podciąć bo broda długaśna i kucor tak samo:shake:

Też zauważyłam że moja Pix strasznie szybko odrasta równo z sąsiadka chodzimy do fryzjera i podobnie obcinamy nasze psinki. Moja już na drugiej wizycie była a po sąsiadki Yorasku nic nie widać jakby świeżo u fryzjera dopiero co była:roll:

Posted

karkakarka napisał(a):
a Tolce rosną i rosną i ledwo co widać, że urosły :roll: No cóż taka jej uroda :loveu:

Ciekawe od czego to zalezy...mojej Pipi tez szybko rosną a Liv nie..

Posted

Pegaza napisał(a):
Ciekawe od czego to zalezy...mojej Pipi tez szybko rosną a Liv nie..

Chyba jest to genetyczne :roll:Chociaż nie wiem,bo braciszek tośka miał podcinane tylko raz włoski(chyba same końcówki)a Tosiek takiej długości włos miał w wieku 8/10 miesięcy

Posted

ewa2909 napisał(a):
Chyba jest to genetyczne :roll:Chociaż nie wiem,bo braciszek tośka miał podcinane tylko raz włoski(chyba same końcówki)a Tosiek takiej długości włos miał w wieku 8/10 miesięcy

dziedziczne ale chyba Liv to po babci ma czy dziadku.:evil_lol:.bo ojciec zarosniety na maxa gesty wlos do ziemi..a Pipi szybko wlosy rosna...