ewa2909 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Doti1986 napisał(a):Dokładnie tak jest moja mama chorowała od kwietnia okazało się że ma mięśniaki na macicy i do tego jeszcze żylaki wyniki z krwi szalały i żelazo spadało na łeb na szyję:placz: Pewnego dnia straciła przytomność i zabrali ja do szpitala na przetoczenie krwi podanych miała kilka litrów:placz: Jak poprawili żelazo to zdecydowali się na usunięcie macicy i po kłopocie jakby ręką odjął :roll: Dokładnie ze mną się tak działo jak i z Twoją mamaą.Ja równiez jestem po operacji i niestety w dalszym ciągu złe samopoczucie jest.Krew również najpierw była podawana dodatkowo,potem była robiona transfuzja.:shake: Quote
ewa2909 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 dysia-u napisał(a):mała ilość żelaza zawsze wywołuje zadyszke i osłabienie :-o halo halo jest w rodzinie dogomaniaków jakiś dr. Haus?? pilnie poszukiwany Oj przydał by sie napewno:p Pegaza napisał(a):Ewa Ty piszesz o tym ze slaba jestes a ja moze od godziny tez zle sie czuje, nie wiem moze zbyt duzo... dzis wysilkowo pracowalam a zeby sobie wspomoc pije te napoje red bull itp..i jakos to dziala przez jakis czas:roll: widac przestalo teraz dzialac i padlam, ze ledwie doszlam do lazienki sie myc i spowrotem na lozko.. jestem ciekawa tych wynikow a jak tam nic nie wyjdzie to gdzie szukac pomocy..?.:roll: faktycznie jakis doktor by sie przydal:evil_lol:dogomaniacki Daria musisz żeczywiście poczekać do poniedziałku na wyniki.A kiedy idziesz na konsultacje do lekarza? Arabeska^^ napisał(a):Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) A my się witamy wieczornie.:multi: Yoko2009 napisał(a):Witamy i zdrówka życzymy:) Również witamy:multi: dysia-u napisał(a):Daria !!! na co ci te red.... ??!!! przecież kobito zeszarpiesz se serducho !! :mad: Uluś nie słyszałaś ??????????On ponoć dodaje skrzydeł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ewa2909 napisał(a): Uluś nie słyszałaś ??????????On ponoć dodaje skrzydeł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o tak , tak anioły też maja skrzydła tylko .... są w niebie :eviltong: Quote
Doti1986 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='ewa2909']Dokładnie ze mną się tak działo jak i z Twoją mamaą.Ja równiez jestem po operacji i niestety w dalszym ciągu złe samopoczucie jest.Krew również najpierw była podawana dodatkowo,potem była robiona transfuzja.:shake:[/quote Mojej mamie również nie od razu samopoczucie dobre wróciło bo leki które dostała po operacji okazały się nie trafione i lekarz kazał odstawić wszytko żeby zobaczyć co i jak i odpukać jak na razie jest ok:loveu: Ale oczywiście pół roku na zwolnieniu lekarskim siedziała w domu i dopiero we wrześniu wróciła do pracy Quote
ewa2909 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Mojej mamie również nie od razu samopoczucie dobre wróciło bo leki które dostała po operacji okazały się nie trafione i lekarz kazał odstawić wszytko żeby zobaczyć co i jak i odpukać jak na razie jest ok:loveu: Ale oczywiście pół roku na zwolnieniu lekarskim siedziała w domu i dopiero we wrześniu wróciła do pracy[/quote] Ja siedze już 3 miesiące na zwolnieniu i czuje że jak jescze posiedze chociaż miesiąc to normalnie zwariuje:placz::placz::placz: Quote
Nati28 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy i zyczymy milego dnia :loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy i pozdrawiamy niedzielnie:multi: Quote
dysia-u Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Życzymy pogody ducha bo tylko ona czyni cuda :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Tak to prawda,pogoda ducha to bardzo ważna sprawa, trzymamy za ciebie kciuczki cały czas, odpoczywaj i ciesz się że masz wolne:p:p:lol::lol: Quote
karkakarka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witam :multi: Musisz być dobrej myśli :) Odpoczywaj, bo jak wrócisz do pracy to nie będziesz miała kiedy :p Pozdrawiam :) Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ewa to juz 3 miesiace powaznie:crazyeye: ja ten czas szybko leci...no patrz i jeszcze sie nie przyzwyczaila do siedzenia w domu:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 miłego tygodnia zyczymy.:lol: ja szukam laryngologa bo syn potrzebujący :-( Quote
moniczkaa86 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :loveu: Ale słodziaki cudowne :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Nie moge dzisiaj nic więcej wstawic:placz::placz::placz: Quote
*Jot* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam serdecznie! Jakbym juz chciała tez miec dwie takie psinki.Piekniutkie sa :loveu::loveu::loveu: Zdjecie jest przepiekne :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam :multi: Quote
Nati28 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/9020/1000942l.jpg Piekna z nich para :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='ewa2909'] Ewuś te twoje psiaczki- to jakieś pokrewieństwo? ŚLICZNOŚCI:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kubraczki maja sliczne:loveu: Fredziu nie cytujemy calych fotek tylko na fotce ktorej chcesz skopiowac zaznaczasz prawym przyciskiem myszy opcje wlasciwosci i kopiujesz adres URL ,wtedy wklejasz to w okno..i wychodzi to tak http://img269.imageshack.us/img269/4882/1000925ep.jpg mowie zeby sie admini nie przyczepili do Ciebie;) Quote
ewa2909 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='jot11']Witam serdecznie! Jakbym juz chciała tez miec dwie takie psinki.Piekniutkie sa :loveu::loveu::loveu: Zdjecie jest przepiekne :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam :multi: Również witamy w naszych skromnych progach:oops: To trzeba się starać o następnego,ja juz sobie nie wyobrażam żeby w domku był tylko jeden;) [quote name='Nati28']http://img230.imageshack.us/img230/9020/1000942l.jpg Piekna z nich para :loveu: Dziękujemy:oops: [quote name='FREDZIU']Ewuś te twoje psiaczki- to jakieś pokrewieństwo? ŚLICZNOŚCI:loveu::loveu: Nie ma między nimi żadnego pokrewieństwa. Aksa jest pieskiem bez papierków.Tosiek ma rodoeód ale że nie wzeszło mu jajeczko musieliśmy porzucić myśli o wystawach:shake: Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://img269.imageshack.us/img269/4882/1000925ep.jpg Oni są boscy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://img269.imageshack.us/img269/4882/1000925ep.jpg Śliczna parka:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A mnie to nie widzi juz w galerii:roll::-( Quote
*Jot* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam wtorkowo :multi: No ja też nie wyobrażam sobie domu z jednym psem.Dlatego mam trzy urwisy :loveu: Ale chcę jeszcze jednego yoreczka :loveu: i mam nadzieje,że szybko to moje marzenie się spełni :loveu: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts