Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti1986 napisał(a):
Dokładnie tak jest moja mama chorowała od kwietnia okazało się że ma mięśniaki na macicy i do tego jeszcze żylaki wyniki z krwi szalały i żelazo spadało na łeb na szyję:placz: Pewnego dnia straciła przytomność i zabrali ja do szpitala na przetoczenie krwi podanych miała kilka litrów:placz: Jak poprawili żelazo to zdecydowali się na usunięcie macicy i po kłopocie jakby ręką odjął :roll:

Dokładnie ze mną się tak działo jak i z Twoją mamaą.Ja równiez jestem po operacji i niestety w dalszym ciągu złe samopoczucie jest.Krew również najpierw była podawana dodatkowo,potem była robiona transfuzja.:shake:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
mała ilość żelaza zawsze wywołuje zadyszke i osłabienie :-o

halo halo jest w rodzinie dogomaniaków jakiś dr. Haus?? pilnie poszukiwany

Oj przydał by sie napewno:p
Pegaza napisał(a):
Ewa Ty piszesz o tym ze slaba jestes a ja moze od godziny tez zle sie czuje, nie wiem moze zbyt duzo... dzis wysilkowo pracowalam a zeby sobie wspomoc pije te napoje red bull itp..i jakos to dziala przez jakis czas:roll: widac przestalo teraz dzialac i padlam, ze ledwie doszlam do lazienki sie myc i spowrotem na lozko.. jestem ciekawa tych wynikow a jak tam nic nie wyjdzie to gdzie szukac pomocy..?.:roll: faktycznie jakis doktor by sie przydal:evil_lol:dogomaniacki

Daria musisz żeczywiście poczekać do poniedziałku na wyniki.A kiedy idziesz na konsultacje do lekarza?
Arabeska^^ napisał(a):
Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :)

A my się witamy wieczornie.:multi:
Yoko2009 napisał(a):
Witamy i zdrówka życzymy:)

Również witamy:multi:
dysia-u napisał(a):
Daria !!! na co ci te red.... ??!!! przecież kobito zeszarpiesz se serducho !! :mad:

Uluś nie słyszałaś ??????????On ponoć dodaje skrzydeł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):

Uluś nie słyszałaś ??????????On ponoć dodaje skrzydeł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o tak , tak anioły też maja skrzydła tylko .... są w niebie :eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']Dokładnie ze mną się tak działo jak i z Twoją mamaą.Ja równiez jestem po operacji i niestety w dalszym ciągu złe samopoczucie jest.Krew również najpierw była podawana dodatkowo,potem była robiona transfuzja.:shake:[/quote

Mojej mamie również nie od razu samopoczucie dobre wróciło bo leki które dostała po operacji okazały się nie trafione i lekarz kazał odstawić wszytko żeby zobaczyć co i jak i odpukać jak na razie jest ok:loveu: Ale oczywiście pół roku na zwolnieniu lekarskim siedziała w domu i dopiero we wrześniu wróciła do pracy

Posted

Mojej mamie również nie od razu samopoczucie dobre wróciło bo leki które dostała po operacji okazały się nie trafione i lekarz kazał odstawić wszytko żeby zobaczyć co i jak i odpukać jak na razie jest ok:loveu: Ale oczywiście pół roku na zwolnieniu lekarskim siedziała w domu i dopiero we wrześniu wróciła do pracy[/quote]

Ja siedze już 3 miesiące na zwolnieniu i czuje że jak jescze posiedze chociaż miesiąc to normalnie zwariuje:placz::placz::placz:

Posted

Witam serdecznie!
Jakbym juz chciała tez miec dwie takie psinki.Piekniutkie sa :loveu::loveu::loveu:
Zdjecie jest przepiekne :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam :multi:

Posted

[quote name='jot11']Witam serdecznie!
Jakbym juz chciała tez miec dwie takie psinki.Piekniutkie sa :loveu::loveu::loveu:
Zdjecie jest przepiekne :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam :multi:
Również witamy w naszych skromnych progach:oops:
To trzeba się starać o następnego,ja juz sobie nie wyobrażam żeby w domku był tylko jeden;)
[quote name='Nati28']http://img230.imageshack.us/img230/9020/1000942l.jpg
Piekna z nich para :loveu:
Dziękujemy:oops:
[quote name='FREDZIU']Ewuś te twoje psiaczki- to jakieś pokrewieństwo? ŚLICZNOŚCI:loveu::loveu:
Nie ma między nimi żadnego pokrewieństwa.
Aksa jest pieskiem bez papierków.Tosiek ma rodoeód ale że nie wzeszło mu jajeczko musieliśmy porzucić myśli o wystawach:shake:

Posted

Witam wtorkowo :multi:

No ja też nie wyobrażam sobie domu z jednym psem.Dlatego mam trzy urwisy :loveu:
Ale chcę jeszcze jednego yoreczka :loveu: i mam nadzieje,że szybko to moje marzenie się spełni :loveu:
Pozdrawiam.