karkakarka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Hej :) ja też mam ciepłe kaloryferki :) I dobrze, bo inaczej to bym chyba zamarzła :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć :lol: pisałaś Ewuś że macie już ciepłe kaloryferki :shake: ale robią z was zimorodki. My dopiero szykujemy opał na zime :eviltong: Bo Wy pewnie oszczedzacie:eviltong: a my caly rok placimy za ogrzewanie wiec cos sie nam nalezy:cool1: hehe ale dobrze ze juz grzeja jest zimno za oknem mozna w koncu odkrecic grzejnik..:) Quote
Nati28 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy w ten chlodny dzien :loveu: U mnie w domu na szczescie cieplutko :cool3: Quote
dysia-u Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pegaza napisał(a):Bo Wy pewnie oszczedzacie:eviltong: a my caly rok placimy za ogrzewanie wiec cos sie nam nalezy:cool1: hehe ale dobrze ze juz grzeja jest zimno za oknem mozna w koncu odkrecic grzejnik..:) już się nie moge doczekać ognia na kominku , ale mój stwierdził że co bedzie w zimie jak juz teraz nam zimno.:shake: Mamy ogrzewanie gazowe więc pilnujemy palenia w kominku żeby nas koszty nie zżarły:roll: Quote
Doti1986 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dysia-u napisał(a):już się nie moge doczekać ognia na kominku , ale mój stwierdził że co bedzie w zimie jak juz teraz nam zimno.:shake: Mamy ogrzewanie gazowe więc pilnujemy palenia w kominku żeby nas koszty nie zżarły:roll: Nom niestety w blokach grzeją kaloryfery od 1 października ale wydaje mi się że w domkach bardziej się odczuwa chłód:cool1: Ja jak mieszkałam z rodzicami to mieliśmy ogrzewanie olejowe i jakie koszty w zimę:-( a w bloku teraz mam cieplutko kaloryferki grzeją:loveu: A Triksiak się pod nimi wyleguje:evil_lol: Quote
pycia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy serdecznie w ten zimny niedzielny wieczór i pozdrawiamy cieplutko:smile: Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cześć Ewuś :lol: duszno w galerii , choć okno otwórz :razz: Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś :lol: duszno w galerii , choć okno otwórz :razz: No co Ty zimno by sie zrobilo i nikt by nie wszedl..:eviltong: no chyba ze Ty rozpalisz ten kominek:eviltong::eviltong::eviltong: Ewa co tam slychac?:p Quote
ewa2909 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dzień dobry.Mam na imie Leszek i pisze na prośbe żony. Ewcia od nocy z niedzieli na poniedziałek przebywa w szpitalu.Jest juz po poważnej operacji.W tej chwili zagrożenie mineło.Czuje się już o wiele lepiej.Jeżeli wszystko będzie przebiegać tak jak w tym momęcie to jest szansa że wyjdzie na wikend do domu. Kazała pozdrowić wszystkich odwiedzających i prosiła o sprzątanie galerii.(zapomniałem zapytać o co jej chodziło) Quote
Nati28 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przestraszylam sie jak to przeczytalam! Mam nadzieje ze wszystko juz lepiej :roll: Pozdrowienia slemy i zyczymy bardzo duzo zdrowia!! przewietrzymy od razu ;) Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ewa2909 napisał(a):Dzień dobry.Mam na imie Leszek i pisze na prośbe żony. Ewcia od nocy z niedzieli na poniedziałek przebywa w szpitalu.Jest juz po poważnej operacji.W tej chwili zagrożenie mineło.Czuje się już o wiele lepiej.Jeżeli wszystko będzie przebiegać tak jak w tym momęcie to jest szansa że wyjdzie na wikend do domu. Kazała pozdrowić wszystkich odwiedzających i prosiła o sprzątanie galerii.(zapomniałem zapytać o co jej chodziło) ŁŁŁŁooo matko , aż mi dech zaparło :angryy: a czemuż ona poszła i nic nam nie powiedziała?!! nie przygotowała nas psychicznie na takie wieści. Cała rodzina DG trzyma za nią kciuki.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ojejku nie mogę się tutaj połapać!!!!!!!Jeżeli robie coś źle to prosze o przebaczenie. Od kilku dni czuła się już bardzo żle .W czwartek pojechaliśmy zrobić reznans i na nim wyszło że są jakieś problemy poważne kobiece. Całą niedziele miała bardzo wysoką temperature,i straszne bule brzucha.Wieczorem dostała 41 stopni gorączki i nie czekając na nic więcej zawiozłem prawie nieprzytomną do szpitala prosto na stół.Okazało się że od kilku dni było krwawienie środku brzucha.Operacja odbyła się w ostatniej chwili bo było już zapalenie otrzewnej. Reszte jak będzie chciała napisze sama Quote
karkakarka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Aż mi ciarki przeszły :shake: Życzę Ewci szybkiego powrotu do zdrówka :) Niech trzyma się cieplutko... Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No to trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia i oczywiście dużo zdrówka i odpoczynkuuuuu:roll: Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No wchodze i tu takiej wiesci:-( dobrze ze zdazyliscie biedna Ewa :-( niech szybko wraca do zdrowia, teraz juz bedzie dobrze...prosze ją pozdrowic:loveu: i oczywiscie dbac bedziemy o galerie:p Quote
Mała Rita Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ewciku trzymam mocno kciuki byś szybciutko wróciła do zdrowia!!!!!!!! Quote
tigrunia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 O kurcze :-( Powazna sprawa :shake: Ewka trzymaj się ! Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ewuś przewietrzyłam galerie , podlałam kwiatki. Wracaj do zdrowia i do nas :loveu: Quote
iwa63 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy czwartkowo i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia;) Quote
ewa2909 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Nati28 napisał(a):Przestraszylam sie jak to przeczytalam! Mam nadzieje ze wszystko juz lepiej :roll: Pozdrowienia slemy i zyczymy bardzo duzo zdrowia!! przewietrzymy od razu ;) dysia-u napisał(a):ŁŁŁŁooo matko , aż mi dech zaparło :angryy: a czemuż ona poszła i nic nam nie powiedziała?!! nie przygotowała nas psychicznie na takie wieści. Cała rodzina DG trzyma za nią kciuki.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pycia napisał(a):Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! karkakarka napisał(a):Aż mi ciarki przeszły :shake: Życzę Ewci szybkiego powrotu do zdrówka :) Niech trzyma się cieplutko... Doti1986 napisał(a):No to trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia i oczywiście dużo zdrówka i odpoczynkuuuuu:roll: Pegaza napisał(a):No wchodze i tu takiej wiesci:-( dobrze ze zdazyliscie biedna Ewa :-( niech szybko wraca do zdrowia, teraz juz bedzie dobrze...prosze ją pozdrowic:loveu: i oczywiscie dbac bedziemy o galerie:p Mała Rita napisał(a):Ewciku trzymam mocno kciuki byś szybciutko wróciła do zdrowia!!!!!!!! tigrunia napisał(a):O kurcze :-( Powazna sprawa :shake: Ewka trzymaj się ! dysia-u napisał(a):Ewuś przewietrzyłam galerie , podlałam kwiatki. Wracaj do zdrowia i do nas :loveu: iwa63 napisał(a):Witamy czwartkowo i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia;) Cześć dziewczyn Jestem już w domku(kostucha jeszcze mnie nie chciał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) :loveu: :loveu::loveu: DZIĘKUJE!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ewciku jak się czujesz???? Pisz szybciutko! Quote
ewa2909 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy w domu! :loveu::loveu: Dziękujemy bardzo:oops: Mała Rita napisał(a):Ewciku jak się czujesz???? Pisz szybciutko! Troszke jeszcze kiepściutko.Słabiutka jestem i męczy mnie nawet klikanie na kompie:placz:. A tak pozatym to niestety to jeszcze nie koniec leczenia.W trakcie operacji wynikły powikłania i stwierdzili że mam guzki (3szt) na tarczycy:shake:.Najprawdopodobniej będzie mnie czekać w tym roku jeszcze jedna operacje:placz: Quote
dysia-u Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ewuś ale zrobiłaś nam niespodzianke . Mąż nie wspomniał że będziesz na weekend w domu :loveu: Dbaj o siebie :mad: Quote
Recommended Posts