Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć :lol: pisałaś Ewuś że macie już ciepłe kaloryferki :shake: ale robią z was zimorodki. My dopiero szykujemy opał na zime :eviltong:

Bo Wy pewnie oszczedzacie:eviltong:
a my caly rok placimy za ogrzewanie wiec cos sie nam nalezy:cool1: hehe ale dobrze ze juz grzeja jest zimno za oknem mozna w koncu odkrecic grzejnik..:)

Posted

Pegaza napisał(a):
Bo Wy pewnie oszczedzacie:eviltong:
a my caly rok placimy za ogrzewanie wiec cos sie nam nalezy:cool1: hehe ale dobrze ze juz grzeja jest zimno za oknem mozna w koncu odkrecic grzejnik..:)

już się nie moge doczekać ognia na kominku , ale mój stwierdził że co bedzie w zimie jak juz teraz nam zimno.:shake:
Mamy ogrzewanie gazowe więc pilnujemy palenia w kominku żeby nas koszty nie zżarły:roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
już się nie moge doczekać ognia na kominku , ale mój stwierdził że co bedzie w zimie jak juz teraz nam zimno.:shake:
Mamy ogrzewanie gazowe więc pilnujemy palenia w kominku żeby nas koszty nie zżarły:roll:

Nom niestety w blokach grzeją kaloryfery od 1 października ale wydaje mi się że w domkach bardziej się odczuwa chłód:cool1: Ja jak mieszkałam z rodzicami to mieliśmy ogrzewanie olejowe i jakie koszty w zimę:-( a w bloku teraz mam cieplutko kaloryferki grzeją:loveu: A Triksiak się pod nimi wyleguje:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś :lol: duszno w galerii , choć okno otwórz :razz:

No co Ty zimno by sie zrobilo i nikt by nie wszedl..:eviltong: no chyba ze Ty rozpalisz ten kominek:eviltong::eviltong::eviltong:
Ewa co tam slychac?:p

Posted

Dzień dobry.Mam na imie Leszek i pisze na prośbe żony.
Ewcia od nocy z niedzieli na poniedziałek przebywa w szpitalu.Jest juz po poważnej operacji.W tej chwili zagrożenie mineło.Czuje się już o wiele lepiej.Jeżeli wszystko będzie przebiegać tak jak w tym momęcie to jest szansa że wyjdzie na wikend do domu.
Kazała pozdrowić wszystkich odwiedzających i prosiła o sprzątanie galerii.(zapomniałem zapytać o co jej chodziło)

Posted

ewa2909 napisał(a):
Dzień dobry.Mam na imie Leszek i pisze na prośbe żony.
Ewcia od nocy z niedzieli na poniedziałek przebywa w szpitalu.Jest juz po poważnej operacji.W tej chwili zagrożenie mineło.Czuje się już o wiele lepiej.Jeżeli wszystko będzie przebiegać tak jak w tym momęcie to jest szansa że wyjdzie na wikend do domu.
Kazała pozdrowić wszystkich odwiedzających i prosiła o sprzątanie galerii.(zapomniałem zapytać o co jej chodziło)

ŁŁŁŁooo matko , aż mi dech zaparło :angryy: a czemuż ona poszła i nic nam nie powiedziała?!! nie przygotowała nas psychicznie na takie wieści. Cała rodzina DG trzyma za nią kciuki.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ojejku nie mogę się tutaj połapać!!!!!!!Jeżeli robie coś źle to prosze o przebaczenie.

Od kilku dni czuła się już bardzo żle .W czwartek pojechaliśmy zrobić reznans i na nim wyszło że są jakieś problemy poważne kobiece.
Całą niedziele miała bardzo wysoką temperature,i straszne bule brzucha.Wieczorem dostała 41 stopni gorączki i nie czekając na nic więcej zawiozłem prawie nieprzytomną do szpitala prosto na stół.Okazało się że od kilku dni było krwawienie środku brzucha.Operacja odbyła się w ostatniej chwili bo było już zapalenie otrzewnej.
Reszte jak będzie chciała napisze sama

Posted

No wchodze i tu takiej wiesci:-( dobrze ze zdazyliscie biedna Ewa :-( niech szybko wraca do zdrowia, teraz juz bedzie dobrze...prosze ją pozdrowic:loveu: i oczywiscie dbac bedziemy o galerie:p

Posted

Nati28 napisał(a):
Przestraszylam sie jak to przeczytalam! Mam nadzieje ze wszystko juz lepiej :roll:
Pozdrowienia slemy i zyczymy bardzo duzo zdrowia!!

przewietrzymy od razu ;)

dysia-u napisał(a):
ŁŁŁŁooo matko , aż mi dech zaparło :angryy: a czemuż ona poszła i nic nam nie powiedziała?!! nie przygotowała nas psychicznie na takie wieści. Cała rodzina DG trzyma za nią kciuki.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

pycia napisał(a):
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!

karkakarka napisał(a):
Aż mi ciarki przeszły :shake:
Życzę Ewci szybkiego powrotu do zdrówka :)
Niech trzyma się cieplutko...

Doti1986 napisał(a):
No to trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia i oczywiście dużo zdrówka i odpoczynkuuuuu:roll:

Pegaza napisał(a):
No wchodze i tu takiej wiesci:-( dobrze ze zdazyliscie biedna Ewa :-( niech szybko wraca do zdrowia, teraz juz bedzie dobrze...prosze ją pozdrowic:loveu: i oczywiscie dbac bedziemy o galerie:p

Mała Rita napisał(a):
Ewciku trzymam mocno kciuki byś szybciutko wróciła do zdrowia!!!!!!!!

tigrunia napisał(a):
O kurcze :-( Powazna sprawa :shake: Ewka trzymaj się !

dysia-u napisał(a):
Ewuś przewietrzyłam galerie , podlałam kwiatki. Wracaj do zdrowia i do nas :loveu:

iwa63 napisał(a):
Witamy czwartkowo i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia;)

Cześć dziewczyn
Jestem już w domku(kostucha jeszcze mnie nie chciał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

:loveu: :loveu::loveu: DZIĘKUJE!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy w domu! :loveu::loveu:

Dziękujemy bardzo:oops:
Mała Rita napisał(a):
Ewciku jak się czujesz???? Pisz szybciutko!

Troszke jeszcze kiepściutko.Słabiutka jestem i męczy mnie nawet klikanie na kompie:placz:.
A tak pozatym to niestety to jeszcze nie koniec leczenia.W trakcie operacji wynikły powikłania i stwierdzili że mam guzki (3szt) na tarczycy:shake:.Najprawdopodobniej będzie mnie czekać w tym roku jeszcze jedna operacje:placz: