Nati28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Super fotki :loveu: Zazdroszcze takiego spotkania :roll: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Katie']o jeja, ma twarz..... hmm no nie wiem :P daj mi na maila pierw, to zobacze, czy jak idiotka wyszlam :cool3: ja mam jedno Tonia solo, ale on wyszedl tak strasznie chudo na nim....[/quote] Poszło na priva No przecież on jest chudy!!!!!!!!!!!:evil_lol: [quote name='Nati28']Super fotki :loveu: Zazdroszcze takiego spotkania :roll:[/quote] Ja też się bardzo ciesze i mam nadzieje że będziemy się spotykać częściej:multi: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ewa Neo :eviltong: nie Noe :eviltong: ale jak tam chcesz, ja poprawiam zdjecia, zeby cos bylo na nich widac.... Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Katie']Ewa Neo :eviltong: nie Noe :eviltong: ale jak tam chcesz, ja poprawiam zdjecia, zeby cos bylo na nich widac....[/quote] Oj jakoś tak mi się literki przestawiają:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ale mi twarzy widac :eviltong: to utnij ja do konca, zeby tylko psy widac bylo, a jak nie to ja moge to zrobic :lol: Quote
rufus295 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ewa, ja poproszę o zestaw zdjęć na rufus295@wp.pl ;) , A zdjęcie Tosia- świntuszka w baaardzo dużej rozdzielczości poprosimy, będziemy wiedzieć kogo o alimenty ścigać :Dog_run: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ewa Mati Tos i buty hehe:evil_lol: ale widac ze Tosiek mial respekt:p Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Katie']ale mi twarzy widac :eviltong: to utnij ja do konca, zeby tylko psy widac bylo, a jak nie to ja moge to zrobic :lol: A to utnij i wstaw bo ja chyba tego tojuz nie potrafie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='rufus295']Ewa, ja poproszę o zestaw zdjęć na rufus295@wp.pl ;) , A zdjęcie Tosia- świntuszka w baaardzo dużej rozdzielczości poprosimy, będziemy wiedzieć kogo o alimenty ścigać :Dog_run: Rufus zdjecia prześle w tyg jak troszke więcej czasu będe miała;););). Dobrze że już pełnoletni:evil_lol:.Tylko co zrobimy z Melą bo ona to jeszcze małolata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wrzuć gdzieś Swoje zdjęcia:mad: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nie bede wstawiac tego jednego ze mna i z Neem, bo taki wyploch wyszedl :diabloti: Wstawie to ze mna /ale ucielam polowe twarzy, bo z polawa to tak glupio :eviltong:/ Tosiem i Neem Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']Ewa Mati Tos i buty hehe:evil_lol: ale widac ze Tosiek mial respekt:p[/quote] Co Ty on najodważniejszy ze wszystkich:loveu:. On jak podchodzi do piesków to tak fajnie okręca swoje ciałko ogonkiem tak że głowa znajduje się przy d...e.:evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://i33.tinypic.com/11u7xxh.jpg Ewciaaaa ten Tośko to niezły numer. Malutkie to takie a.... Fajnie że ci lepiej :multi::multi::multi::multi: Quote
moniczkaa86 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Courier New]Witamy się serdecznie ! :cool3:[/FONT] http://i35.tinypic.com/2mrw94m.jpg [FONT=Courier New]Super ekipa :loveu:[/FONT] Quote
Nati28 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy w deszczowy wieczor :roll::loveu: Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dzien dobry:loveu: Dzien radosny,dzien jedyny,dzis są Twoje urodziny:loveu: z serca skladam Ci życzenia duzo szczęscia ,powodzenia,gości miłych,kosza kwiatów,moc toastów i wiwatów!!! :new-bday: :Rose: :new-bday: Quote
dysia-u Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No wiedzieliśmy do kogo wpaść na drinka :multi: ale pewnie samoobsługa nas czeka bo właścicielka .... halo halo gdzie jesteś????:crazyeye: Quote
ewa2909 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Pegaza']Dzien dobry:loveu: Dzien radosny,dzien jedyny,dzis są Twoje urodziny:loveu: z serca skladam Ci życzenia duzo szczęscia ,powodzenia,gości miłych,kosza kwiatów,moc toastów i wiwatów!!! :new-bday: :Rose: :new-bday: DZIĘKUJE BARDZO ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA:loveu::multi::loveu: [quote name='dysia-u']No wiedzieliśmy do kogo wpaść na drinka :multi: ale pewnie samoobsługa nas czeka bo właścicielka .... halo halo gdzie jesteś????:crazyeye: ULUŚ JA ABSTYNENTKA PRZYMUSOWA ALE WSA Z MIŁĄ CHĘCIĄ CZYMŚ DOBRYM POCZĘSTUJE:drinka::drinka::drinka: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy, witamy i zyczymy 100 lat!! :multi::Rose::new-bday: Quote
ewa2909 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy, witamy i zyczymy 100 lat!! :multi::Rose::new-bday: Dziękujemy bardzo:loveu::oops::loveu: Quote
FREDZIU Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 My oczywiście przyłączamy się do życzeń:new-bday::tort::beerchug: Quote
Kasia_zg Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witam cieplusieńko :) Dzięki za fajne spotkanko, teraz oby częściej ;) Toś jest nieziemski wszedzie go było pełno na sekunde zajeliśmy sie Melcią a tym czasem Tofik wykorzystał sytuacje i zapoznawał sie z ludźmi którzy nas mijali oraz zaczepiał inne psiaki dopiero inerwencja mojej mamci zmobilizowała nas do tego by spojżeć gdzie ten mały grasant powedrował, a zrobić mu ładne zdjecie to graniczyło z cudem :evil_lol: Toś z Melcią Tofik z baciszkiem Neo i Melcią I nachalny Tofiś:diabloti: Quote
Kasia_zg Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kolejna porcja fotek :) "Amancik":evil_lol: i litościwie poatzącą Melcia :loveu: Ciągle w biegu Neo oaza spokoju :) Quote
Kasia_zg Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :loveu: Tofik wiercipięta jejciu aż ciężko uwierzyć że Neo to jego brat:loveu: Reszta jutro bo dziś zmykam już spać...Dobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts