Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katie']o jeja, ma twarz.....
hmm no nie wiem :P daj mi na maila pierw, to zobacze, czy jak idiotka wyszlam :cool3:
ja mam jedno Tonia solo, ale on wyszedl tak strasznie chudo na nim....[/quote]
Poszło na priva
No przecież on jest chudy!!!!!!!!!!!:evil_lol:
[quote name='Nati28']Super fotki :loveu: Zazdroszcze takiego spotkania :roll:[/quote]
Ja też się bardzo ciesze i mam nadzieje że będziemy się spotykać częściej:multi:

Posted

[quote name='Katie']Ewa Neo :eviltong: nie Noe :eviltong: ale jak tam chcesz, ja poprawiam zdjecia, zeby cos bylo na nich widac....[/quote]
Oj jakoś tak mi się literki przestawiają:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Katie']ale mi twarzy widac :eviltong: to utnij ja do konca, zeby tylko psy widac bylo, a jak nie to ja moge to zrobic :lol:
A to utnij i wstaw bo ja chyba tego tojuz nie potrafie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='rufus295']Ewa, ja poproszę o zestaw zdjęć na rufus295@wp.pl ;) , A zdjęcie Tosia- świntuszka w baaardzo dużej rozdzielczości poprosimy, będziemy wiedzieć kogo o alimenty ścigać :Dog_run:
Rufus zdjecia prześle w tyg jak troszke więcej czasu będe miała;););).
Dobrze że już pełnoletni:evil_lol:.Tylko co zrobimy z Melą bo ona to jeszcze małolata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Wrzuć gdzieś Swoje zdjęcia:mad:

Posted

Nie bede wstawiac tego jednego ze mna i z Neem, bo taki wyploch wyszedl :diabloti: Wstawie to ze mna /ale ucielam polowe twarzy, bo z polawa to tak glupio :eviltong:/ Tosiem i Neem

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa Mati Tos i buty hehe:evil_lol:
ale widac ze Tosiek mial respekt:p[/quote]
Co Ty on najodważniejszy ze wszystkich:loveu:.
On jak podchodzi do piesków to tak fajnie okręca swoje ciałko ogonkiem tak że głowa znajduje się przy d...e.:evil_lol:

Posted

Dzien dobry:loveu:
Dzien radosny,dzien jedyny,dzis są Twoje urodziny:loveu:
z serca skladam Ci życzenia duzo szczęscia ,powodzenia,gości miłych,kosza kwiatów,moc toastów i wiwatów!!!
:new-bday: :Rose: :new-bday:

Posted

[quote name='Pegaza']Dzien dobry:loveu:
Dzien radosny,dzien jedyny,dzis są Twoje urodziny:loveu:
z serca skladam Ci życzenia duzo szczęscia ,powodzenia,gości miłych,kosza kwiatów,moc toastów i wiwatów!!!
:new-bday: :Rose: :new-bday:
DZIĘKUJE BARDZO ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA:loveu::multi::loveu:
[quote name='dysia-u']No wiedzieliśmy do kogo wpaść na drinka :multi: ale pewnie samoobsługa nas czeka bo właścicielka .... halo halo gdzie jesteś????:crazyeye:

ULUŚ JA ABSTYNENTKA PRZYMUSOWA ALE WSA Z MIŁĄ CHĘCIĄ CZYMŚ DOBRYM POCZĘSTUJE:drinka::drinka::drinka:

Posted

Witam cieplusieńko :)
Dzięki za fajne spotkanko, teraz oby częściej ;)
Toś jest nieziemski wszedzie go było pełno na sekunde zajeliśmy sie Melcią a tym czasem Tofik wykorzystał sytuacje i zapoznawał sie z ludźmi którzy nas mijali oraz zaczepiał inne psiaki dopiero inerwencja mojej mamci zmobilizowała nas do tego by spojżeć gdzie ten mały grasant powedrował, a zrobić mu ładne zdjecie to graniczyło z cudem :evil_lol:

Toś z Melcią

Tofik z baciszkiem Neo i Melcią

I nachalny Tofiś:diabloti: