***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):ja, to raczej :shake: mozliwe dziewczyny u mnie straszy wlasnie mi sie tv wylaczyl oo znow zalaczyl..:evil_lol: A to niby dlaczego?:razz: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A to niby dlaczego?:razz: znaczy pytasz o spotkanie? bo kazda z nas daleko mieszka.. Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):znaczy pytasz o spotkanie? bo kazda z nas daleko mieszka.. No i co to za problem... :roll: W sumie to jest ogromny problem:placz: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No i co to za problem... :roll: W sumie to jest ogromny problem:placz: no widzi sama jednak sie dla nas musisz poswiecic:evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cześć Ewuś,przyszłysmy się przywitać późno wieczornie :hand: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Panieński z piątku na sobotę ? Toś wymyśliła Ewa.. jak może mnie zabraknąć ?? :crazyeye::evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć Ewuś :loveu: ***Paulina*** napisał(a):No i co to za problem... :roll: W sumie to jest ogromny problem:placz: To mi się podoba, prawdziwa huśtawka :cool3: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tigrunia napisał(a):Panieński z piątku na sobotę ? Toś wymyśliła Ewa.. jak może mnie zabraknąć ?? :crazyeye::evil_lol: Nie zabraknie ciebie na pewno;) Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Pegaza napisał(a):ja, to raczej :shake: mozliwe dziewczyny u mnie straszy wlasnie mi sie tv wylaczyl oo znow zalaczyl..:evil_lol: Daria jak Ty nie dasz rady dojechać to spotkanie przeniesiemy do Ciebie:eviltong: ***Paulina*** napisał(a):A to niby dlaczego?:razz: Pewno męzus nie pozwoli:shake:.Paulina wioęc widzisz lepiej się zastanów nadtym zamąż pójściem:evil_lol: Pegaza napisał(a):znaczy pytasz o spotkanie? bo kazda z nas daleko mieszka.. To zrobimy w połowie drogi;) ***Paulina*** napisał(a):No i co to za problem... :roll: W sumie to jest ogromny problem:placz: Jak sie będzie chciało to nie ma żadnego problema:lol: Pegaza napisał(a):no widzi sama jednak sie dla nas musisz poswiecic:evil_lol: Paulina nie daj się:evil_lol: Gosia2406 napisał(a):Cześć Ewuś,przyszłysmy się przywitać późno wieczornie :hand: Cześć Gosieńko,/////my też się witamy wieczorową porą:multi: tigrunia napisał(a):Panieński z piątku na sobotę ? Toś wymyśliła Ewa.. jak może mnie zabraknąć ?? :crazyeye::evil_lol: A dlaczego miało by Cię zabraknąć?Dopiero w sobote masz weselisko(jak dobrze gdzieś doczytałam):evil_lol: Aga76 napisał(a):Cześć Ewuś :loveu: To mi się podoba, prawdziwa huśtawka :cool3: Cze Aguś:loveu: Buju buju.......... syla929 napisał(a):Dzień dobryyy :eviltong: A witamy w naszych progach:multi: laurin napisał(a):witam Ewuś :multi: Cześć Anulko:loveu: ***Paulina*** napisał(a):Nie zabraknie ciebie na pewno;) Jak by mogło zabraknąć,najwy zej przełożymy:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Ewa:multi: Możemy liczyć na jakieś fotki:???: ewa2909 napisał(a):Daria jak Ty nie dasz rady dojechać to spotkanie przeniesiemy do Ciebie:eviltong: Bardzo dobry pomysł:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cze Ewa:multi: Możemy liczyć na jakieś fotki:???: Bardzo dobry pomysł:evil_lol: Chiba nie.Na telefonie nic nie mam a aparatos się urlopuje do soboty albo niedzieli:shake:. Cześć Paulina:multi:. Mi on od początku się bardzo spodobał:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Chiba nie.Na telefonie nic nie mam a aparatos się urlopuje do soboty albo niedzieli:shake:. Cześć Paulina:multi:. Mi on od początku się bardzo spodobał:evil_lol: Uuu... Szkoda:-( Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No wciskacie sie na chamca normalnie:roll::evil_lol: slask chcecie ogladac? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dzień dobry :loveu: prawie weekendowo pozdrawiamy Łódź Quote
dysia-u Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 witamy się wieczorową porą i życzymy miłego weekendu :loveu: Quote
ewa2909 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Cześć dziewczynki:loveu::loveu::loveu: Nie mam siły z każda z osobna pisać więc przywitam się ogólnie:eviltong::eviltong::eviltong: Ide zajrzeć do Was:lol: Quote
dysia-u Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ewuś a gdzież cie wcięło??!!! :angryy: pukam i pukam a tu... zamknięte :-( Quote
ewa2909 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Cześć dziewczynki:loveu: Ide zobaczyć co u Was ciekawego się działo jak mnie nie było:oops: Quote
***Paulina*** Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć dziewczynki:loveu: Ide zobaczyć co u Was ciekawego się działo jak mnie nie było:oops: A fotki gdzie masz dla nas??? Quote
Recommended Posts