ewa2909 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Katie']Ewa, a gdzie Tośkowe jajko utknęło, w brzuchu, czy dalej gdzieś? ** ja się pochwalę, że mój chudzielec przytył trochę, a Twój, jak tam? :cool3: Jajeczko utkneło w brzuszku:shake:. ** Tosiek tyje tylko wtedy jak dostaje gotowane,a takto aby utrzymywał swoją wage to trzeba go kamić z rączki:shake: [quote name='Nati28']Piekna z was para :loveu: :oops::oops::oops: [quote name='Pegaza']Swietna fotka:loveu:super wyszlas:loveu: http://img151.imageshack.us/img151/4839/1030696.jpg a Toffinek jaki wyczesany:loveu: Dziękujemy bardzo:oops::oops::oops: [quote name='Balbina12']Śliczna psinka:loveu::loveu::loveu: Jakki ładny taki niedobry:evil_lol: [quote name='Katie']Czeeść :multi: My również się witamy:multi: [quote name='Milka_85'] Witamy i miłego weekendu życzymy:loveu: My również życzymy miłego wikendu:multi: [quote name='stratoos']Witamy w piątkowy prawie wieczór :cool3: Nareszcie koniec tygodnia i w końcu wolne:multi: Quote
FREDZIU Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witamy się grzecznie i pozdrawiamy,:multi: Toficzek jest śliczny i rzeczywiście pięknie uczesany:lol:. Supe fotki ale żadnej starszej pani tam nie widzimy:shake: Zapraszamy do siebie:multi: Quote
Kasia_zg Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cześć Ewuś!! Śliczne foteczki A Toficzek ma fajniusia fryzurke:loveu: Pozdrawiamy :loveu: Quote
karkakarka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam, Tofik śliczny i piękna fryzurka... a pańcia to wcale nie "starsza kobieta" - pozdrawiam :lol: Quote
dysia-u Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cześć Ewcia:loveu: Widzę że mimo niedzieli ruszyłaś z porządkami w mojej galerii :loveu: noooo jestem wdzięczna:loveu: Piszesz że wklejasz fotki jakiejś "starszej pani" a ja znalazłam fotki tylko takiej laski http://img151.imageshack.us/img151/4839/1030696.jpg chyba że galerie jakoś nieuważnie przeglądałam ;) Quote
Dorota i Kofi Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jestem zauroczona. Przepiękne są te Twoje psiaki.:lol: Jaka jest między nimi różnica wieku? Pozdrawiam wieczorkowo;) Będę tu wpadać częściej Quote
Gosia2406 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć Ewuś Przyszłyśmy się przywitać.A gdzie te fotki starszej pani?Widzimy ciebie i twojego łobuza a starszej pani nie. Quote
moniczkaa86 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Witamy się wczesnoporannie i deszczowo... Quote
Pegaza Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A wczora z wieczora..lala tak mi sie jakos skojarzylo hihi..:evil_lol: z spiewką koscielną.. cze E:loveu: Quote
Aga76 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cześć Ewuś :loveu: pozdrawiam sierpniowo Fajne letnie wesołe fotki :thumbs: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cze Ewcik :loveu: Ja urlop od dzisiaj, poodwiedzam galeryjki nareszcie :loveu: Quote
karkakarka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 My też przyszłyśmy się przywitać :loveu: Quote
dysia-u Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ewicia w twojej galerii też widziałam to fajne poidełko. Szepnij skąd je wziąć;) Quote
Pegaza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dysia-u napisał(a):Ewicia w twojej galerii też widziałam to fajne poidełko. Szepnij skąd je wziąć;) ja Ci podpowiem z allegro lub sklepu zoologicznego nawet nie wiem czy w tesco na artykulach zoo nie bylo takich.. Quote
ewa2909 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cze...,z wieczora.:hand: My też się witamy wieczorowo -wikendowo:multi: Pegaza napisał(a):A wczora z wieczora..lala tak mi sie jakos skojarzylo hihi..:evil_lol: z spiewką koscielną.. cze E:loveu: O jak sobie ładnie pośpiewałaś:evil_lol: Cze D Aga76 napisał(a):Cześć Ewuś :loveu: pozdrawiam sierpniowo Fajne letnie wesołe fotki :thumbs: Czeąć Aguś:loveu: W końcu dotarłaś na dogo:multi::multi::multi: Mała Rita napisał(a):Cze Ewcik :loveu: Ja urlop od dzisiaj, poodwiedzam galeryjki nareszcie :loveu: Cześć Asiu:loveu: Ale masz fajnie:lol:,ja też może jeszcze na tydzień sobie pójde:evil_lol: stratoos napisał(a):Witamy się :hand: My również się witamy:multi: karkakarka napisał(a):My też przyszłyśmy się przywitać :loveu: Ja również Ciebie witam:multi: dysia-u napisał(a):Ewicia w twojej galerii też widziałam to fajne poidełko. Szepnij skąd je wziąć;) Cześć Uluś:loveu: Ja je kupiłam w zeszłym roku chyba na psiej wystawie:roll: Pegaza napisał(a):ja Ci podpowiem z allegro lub sklepu zoologicznego nawet nie wiem czy w tesco na artykulach zoo nie bylo takich.. Na allegro tez wczoraj widziałam;) Cześć D Quote
Nati28 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witamy sie po wypoczynku i nadrabiamy zaleglosci :lol: Quote
ewa2909 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy sie po wypoczynku i nadrabiamy zaleglosci :lol: My również sie witamy:loveu: Quote
Recommended Posts