ewa2909 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Katie napisał(a):hehe fajnie, kurcze pewno oni tam mysla, ze komu dali psa, ze nic sie nie odzywamy : DD hehe a wiesz moze jak ich siostra, czy wystawy beda, widzialas ja? Z tego co wiem to szykują się na wystawy:cool3:ale dopiero jak mała skończy 18 miesięcy po to tylko żeby zrobić hodowlanke;).Z tego co wiem to jest bardzo nieposłuszna i rozpieszczona.Ja ją widziałam ostatnio jakieś 3 miesiące temu ale mnie osobiście nie za bardzo się podobała.Przedewszystkim ma zaniedbany wlos jak na psa wystawowego. Nie wiem czy na jesień nie zacznie jeżdzić Iwonka ze swoją najmłodszą sunią:multi: Quote
Katie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 moj tez ma zaniedbana siersc troche, ale bierzemy sie za rgeneracje;) ** ale to wg mnie glupio robia, ze nie przyzwyczajaja suni od malego, pozniej zawsze jest ciezej..... Quote
dysia-u Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cześć Ewciu jestem już i wpadłam sie przywitać i przypomnieć :loveu: Quote
Pegaza Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 To ja tez na chwile z wieczora...:loveu:sie pokaze.. Quote
dysia-u Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ewuś wpadnij do mnie na momencik , zobacz na mojego "odmienionego" piesia Quote
karkakarka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 cudne pieski :loveu: Tofik malutki, ale i tak nie odbiera mu to uroku :loveu: Quote
ewa2909 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Katie napisał(a):Poprosimy ladnie o jakies fotki ;);) Fotecki raczej nie wcześniej jak koło wikendu;). Quote
Katie Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Napisalam maila do p.Iwony, dalam znak, ze zyjemy :evil_lol: Quote
C&B Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS]ewa2909 napisał(a):Fotecki raczej nie wcześniej jak koło wikendu;).[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Dlaczego tak późno?:mad:[/FONT] Quote
karkakarka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Domka_Czika napisał(a): [FONT=Comic Sans MS] Dlaczego tak późno?:mad:[/FONT] No właśnie - Dlaczego tak późno? :mad: Quote
Pegaza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bo Ewa pracuje i czasu nie ma:cool1: czolem:multi: Quote
karkakarka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pegaza napisał(a):Bo Ewa pracuje i czasu nie ma:cool1: czolem:multi: A skoro pracuje, to rozumiem :oops: Quote
dysia-u Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 karkakarka napisał(a):A skoro pracuje, to rozumiem :oops: ale przecież buszowanie po galeriach /nie tylko handlowych/ na dg to przyjemnośc. Więc bezwzględnie czekamy na fotki:mad: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Katie napisał(a):Napisalam maila do p.Iwony, dalam znak, ze zyjemy :evil_lol: Napewno się ucieszy że się odezwałaś;) A tak wogóle to zawsze lepiej póżno niż wcale:eviltong: Domka_Czika napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Dlaczego tak późno?:mad:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo mamy pustki na aparaciku bo najstarsze dziecie było na długim wikendzie wgórach i zabrzł ze sobą aparacik:eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No chyba że chcecie widoczki:evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] karkakarka napisał(a):No właśnie - Dlaczego tak późno? :mad:Brak czasu:roll: Pegaza napisał(a):Bo Ewa pracuje i czasu nie ma:cool1: Daria dobrze mówisz:evil_lol: czolem:multi: Aga76 napisał(a):Cze Ewuś :loveu: jak rodzinka się miewa? Witaj Aguś:multi: Daniel wczoraj miał zdejmowane szwy,pięknie się wszystko goi.Ma jeszcze przez 4 tyg chodzić o kulach z umiarkowanym obciążeniem nogi. A pozatym dzieciaki wkońcu mają wolne od szkoły:lol: karkakarka napisał(a):A skoro pracuje, to rozumiem :oops: O jaka wyrozumiała dziewczynka:multi: dysia-u napisał(a):ale przecież buszowanie po galeriach /nie tylko handlowych/ na dg to przyjemnośc. Więc bezwzględnie czekamy na fotki:mad: Mogę Ci dać popatrzeć na twoje góry:evil_lol:bo tylko to mam w aparatosie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć i czołem:eviltong: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Aga76 napisał(a):To niech dalej wszystko idzie jak po maśle :thumbs: Wakacje... hmmm, jak miło wspomnieć... Oj jak by się chciało cofnąc w czasie:loveu: Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewa2909 napisał(a): Witaj Aguś:multi: Daniel wczoraj miał zdejmowane szwy,pięknie się wszystko goi.Ma jeszcze przez 4 tyg chodzić o kulach z umiarkowanym obciążeniem nogi. A pozatym dzieciaki wkońcu mają wolne od szkoły:lol: To niech dalej wszystko idzie jak po maśle :thumbs: Wakacje... hmmm, jak miło wspomnieć... Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Aga76 napisał(a):O rany tyle szczęścia - dwa miesiące laby :mdleje: Co by człowiek z czasem robił;) Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Oj jak by się chciało cofnąc w czasie:loveu: O rany tyle szczęścia - dwa miesiące laby :mdleje: Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Co by człowiek z czasem robił;) Aż strach pomyśleć :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Aga76 napisał(a):Aż strach pomyśleć :evil_lol: NIO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts