Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Joł joł młody z piłeczką :evil_lol: Pięknie mu się szata rozjaśniła :loveu: Bardzo pysiowe kokardki :smilecol: Quote
ewa2909 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='dysia-u']http://img136.imageshack.us/img136/8475/obraz1219.jpg chyba Mejsi też podobnie obciacham. Tylko czy ona nie ucieknie przed maszynką?!:mad: Jeżeli jest przyzwyczajona do suszarki to nie powinna. [quote name='Aga76']Joł joł młody z piłeczką :evil_lol: Pięknie mu się szata rozjaśniła :loveu: Bardzo pysiowe kokardki :smilecol: Chopak nie do poznania:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 dysia-u napisał(a):aha kucorek musi zostać :crazyeye: Obowiązkowo!!!!!!!!:mad:możesz jej jeszcze zostawić firaneczke na boczkach i nie obcinaj tak za mocno włosków na nóżkach. Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 http://img29.imageshack.us/img29/1425/obraz1258.jpg Czy ja widzę kleszcza? Siulki śliczne oczywiście :loveu: Quote
ewa2909 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']http://img29.imageshack.us/img29/1425/obraz1258.jpg Czy ja widzę kleszcza? Siulki śliczne oczywiście :loveu: Zuza ja też się przestraszyłam jak wstawiałam to zdjęcie i odrazu poszłam sunie oglądać.Nie ma nic w tym miejscu,nawet jakby to był kleszcz to raczej sama by sobie go nie usuneła,i niemożliwe zebyśmy go nie zobaczyli.Pieski są zakraplane co miesiąc i mam nadzieje ze nie uda im się cokolwiek załapać.Coś jej się musiało tam przyczepić i tak dziwnie wygląda;) Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 To pewnie jakiś śmietek. Ja jestem już na punkcie kleszczy przewrażliwiona, bo Nodziak miał już w tym roku 4 czy 5 zanim go zakropiłam. Nie udało misie tego uniknąć nawet pomimo codziennego wieczornego przeglądu. Teraz mamy trochę spokoju, bo kropelki jeszcze działają. Quote
dysia-u Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Obowiązkowo!!!!!!!!:mad:możesz jej jeszcze zostawić firaneczke na boczkach i nie obcinaj tak za mocno włosków na nóżkach. Ewciu wszystkie rady praktyczne postaram się zapamiętać. :loveu: Troche cykorka mam przed wizytą bo wiesz że ostatnio było nie fajnie :mad: Czym kropisz siulki przed kleszczami? Mejsi ostatnio wróciła ze spaceru z klesczorem na pysiu :angryy: . Spóżniłam się z kropieniem o kilka dni i bach... Ale miałam w domu fiprex i kropnęłam bezpośrednio na kleszcza a potem reszte na nią . klescz padł od razu. Są ponoć obroże dla yorków p/kleszczom ale jak ją potem do wyrka wpuszczać taką pachnącą "chanel" ?!:roll: Quote
Pegaza Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cze Ewa :multi: Ula sa takie ktore nie wydalaja zadnego zapachu..sa ozdobne nawet obrozki..:cool1: Quote
slawi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cześć Ewcia, wpadłam się przywitać po powrocie z niebytu :lol:. Quote
ewa2909 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 dysia-u napisał(a):Ewciu wszystkie rady praktyczne postaram się zapamiętać. :loveu: Troche cykorka mam przed wizytą bo wiesz że ostatnio było nie fajnie :mad: Czym kropisz siulki przed kleszczami? Mejsi ostatnio wróciła ze spaceru z klesczorem na pysiu :angryy: . Spóżniłam się z kropieniem o kilka dni i bach... Ale miałam w domu fiprex i kropnęłam bezpośrednio na kleszcza a potem reszte na nią . klescz padł od razu. Są ponoć obroże dla yorków p/kleszczom ale jak ją potem do wyrka wpuszczać taką pachnącą "chanel" ?!:roll: Cześć Uluś:loveu: Ja zawsze staram się je zakroplić przed upływem miesiąca,ale jeżeli żeczywiście nie mam kropelek to mam taki sprey przeciw kleszczom i od czasu do czasu ich tym pryskam:multi: Quote
ewa2909 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa :multi: Ula sa takie ktore nie wydalaja zadnego zapachu..sa ozdobne nawet obrozki..:cool1: Cze Daria:loveu: Ja na obróżka p.pkleszczowych się wogóle nie znam bo nigdy tego nie kupowałam:shake: Quote
ewa2909 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewcia, wpadłam się przywitać po powrocie z niebytu :lol:. Coś długo Cię nie było:-( Ale cieszymy się z Waszego powrotu.:loveu::multi::loveu: Quote
ewa2909 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewo :) Tofik to taki mały szkrabik i niesamowice zjaśniał:loveu: Aksunia jak zwykle urocza...przyznaje sie że bardzo podoba mi sie jej pysiolek :loveu: Ewuś na jakiś spacerek z psiakami musimy sie umowić wkońcu :) Pozdrawiamy Cześć Kasieńko:loveu:. Toficzek żeczywiście slicznie się wysrebrzył.Dalej jest takim małym TADKIEM-NIEJADKIEM:mad::mad::mad:. A co do Aksy to to co w nej najładniejsze to żeczywiście jej słodki śliczny pycholek i mądre oczka:loveu:. Quote
dysia-u Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Coś długo Cię nie było:-( Ale cieszymy się z Waszego powrotu.:loveu::multi::loveu: oj tak, oj tak :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Witaj Ewo :) Tofik to taki mały szkrabik i niesamowice zjaśniał:loveu: Aksunia jak zwykle urocza...przyznaje sie że bardzo podoba mi sie jej pysiolek :loveu: Ewuś na jakiś spacerek z psiakami musimy sie umowić wkońcu :) Pozdrawiamy Quote
laurin Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć Ewuś :loveu: pozdrawiam i ja się dołączam :evil_lol: tak na momencik wpadłam i śliczną parkę pooglądać :loveu: Quote
dysia-u Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 laurin napisał(a):i ja się dołączam :evil_lol: tak na momencik wpadłam i śliczną parkę pooglądać :loveu: oj przydałyby się zdjęcia ślicznej parki , oj przydały :crazyeye: Quote
laurin Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 dysia-u napisał(a):oj przydałyby się zdjęcia ślicznej parki , oj przydały :crazyeye: Tak tak:multi: Jakieś nowe, wiosenno-letnio-łączkowo-spacerkowe może:loveu: Cześć Ewuś:lol: Quote
lenka13 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 witam sliczne yoreczki ja marzylam i marze o yorku no ale narazie mam swojego Pimpula Quote
zetka73 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jestem pod wrażeniem zdjęć :) dawno mnie tu nie było a czas leci :) jak one się zmieniają !!!! :) :* Quote
Recommended Posts