Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
aha kucorek musi zostać :crazyeye:

Obowiązkowo!!!!!!!!:mad:możesz jej jeszcze zostawić firaneczke na boczkach i nie obcinaj tak za mocno włosków na nóżkach.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']http://img29.imageshack.us/img29/1425/obraz1258.jpg
Czy ja widzę kleszcza?
Siulki śliczne oczywiście :loveu:
Zuza ja też się przestraszyłam jak wstawiałam to zdjęcie i odrazu poszłam sunie oglądać.Nie ma nic w tym miejscu,nawet jakby to był kleszcz to raczej sama by sobie go nie usuneła,i niemożliwe zebyśmy go nie zobaczyli.Pieski są zakraplane co miesiąc i mam nadzieje ze nie uda im się cokolwiek załapać.Coś jej się musiało tam przyczepić i tak dziwnie wygląda;)

Posted

To pewnie jakiś śmietek. Ja jestem już na punkcie kleszczy przewrażliwiona, bo Nodziak miał już w tym roku 4 czy 5 zanim go zakropiłam. Nie udało misie tego uniknąć nawet pomimo codziennego wieczornego przeglądu. Teraz mamy trochę spokoju, bo kropelki jeszcze działają.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Obowiązkowo!!!!!!!!:mad:możesz jej jeszcze zostawić firaneczke na boczkach i nie obcinaj tak za mocno włosków na nóżkach.

Ewciu wszystkie rady praktyczne postaram się zapamiętać. :loveu: Troche cykorka mam przed wizytą bo wiesz że ostatnio było nie fajnie :mad:
Czym kropisz siulki przed kleszczami? Mejsi ostatnio wróciła ze spaceru z klesczorem na pysiu :angryy: . Spóżniłam się z kropieniem o kilka dni i bach...
Ale miałam w domu fiprex i kropnęłam bezpośrednio na kleszcza a potem reszte na nią . klescz padł od razu. Są ponoć obroże dla yorków p/kleszczom ale jak ją potem do wyrka wpuszczać taką pachnącą "chanel" ?!:roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewciu wszystkie rady praktyczne postaram się zapamiętać. :loveu: Troche cykorka mam przed wizytą bo wiesz że ostatnio było nie fajnie :mad:
Czym kropisz siulki przed kleszczami? Mejsi ostatnio wróciła ze spaceru z klesczorem na pysiu :angryy: . Spóżniłam się z kropieniem o kilka dni i bach...
Ale miałam w domu fiprex i kropnęłam bezpośrednio na kleszcza a potem reszte na nią . klescz padł od razu. Są ponoć obroże dla yorków p/kleszczom ale jak ją potem do wyrka wpuszczać taką pachnącą "chanel" ?!:roll:

Cześć Uluś:loveu:
Ja zawsze staram się je zakroplić przed upływem miesiąca,ale jeżeli żeczywiście nie mam kropelek to mam taki sprey przeciw kleszczom i od czasu do czasu ich tym pryskam:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa :multi:
Ula sa takie ktore nie wydalaja zadnego zapachu..sa ozdobne nawet obrozki..:cool1:

Cze Daria:loveu:
Ja na obróżka p.pkleszczowych się wogóle nie znam bo nigdy tego nie kupowałam:shake:

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Ewcia, wpadłam się przywitać po powrocie z niebytu :lol:.

Coś długo Cię nie było:-(
Ale cieszymy się z Waszego powrotu.:loveu::multi::loveu:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo :)

Tofik to taki mały szkrabik i niesamowice zjaśniał:loveu: Aksunia jak zwykle urocza...przyznaje sie że bardzo podoba mi sie jej pysiolek :loveu:

Ewuś na jakiś spacerek z psiakami musimy sie umowić wkońcu :)

Pozdrawiamy

Cześć Kasieńko:loveu:.
Toficzek żeczywiście slicznie się wysrebrzył.Dalej jest takim małym TADKIEM-NIEJADKIEM:mad::mad::mad:.
A co do Aksy to to co w nej najładniejsze to żeczywiście jej słodki śliczny pycholek i mądre oczka:loveu:.

Posted

Witaj Ewo :)
Tofik to taki mały szkrabik i niesamowice zjaśniał:loveu: Aksunia jak zwykle urocza...przyznaje sie że bardzo podoba mi sie jej pysiolek :loveu:

Ewuś na jakiś spacerek z psiakami musimy sie umowić wkońcu :)
Pozdrawiamy

Posted

laurin napisał(a):
i ja się dołączam :evil_lol:

tak na momencik wpadłam i śliczną parkę pooglądać :loveu:

oj przydałyby się zdjęcia ślicznej parki , oj przydały :crazyeye:

Posted

dysia-u napisał(a):
oj przydałyby się zdjęcia ślicznej parki , oj przydały :crazyeye:

Tak tak:multi: Jakieś nowe, wiosenno-letnio-łączkowo-spacerkowe może:loveu:

Cześć Ewuś:lol: