ewa2909 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia !!! no dajże zdjęcie solenizanta :mad: SOLENIZANT NIE MA CZASU SIĘ FOCIC:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia !!! no dajże zdjęcie solenizanta :mad: solenizant juz pewnie spiocha slodko a Ewa nasza baluje:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ewa2909 napisał(a):SOLENIZANT NIE MA CZASU SIĘ FOCIC:evil_lol::evil_lol::evil_lol: abo pancia nie ma czasu go focic:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a):abo pancia nie ma czasu go focic:evil_lol: Daria przecież wikend się zaczoł:eviltong::evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ewa2909 napisał(a):SOLENIZANT NIE MA CZASU SIĘ FOCIC:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Ewuś :loveu: U nas dziś leje się z nieba... Quote
Pegaza Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ewa u nas dzis frytki wlasnie sie smaza w piekaroku:cool1: a Ty co wymyslilas?:lol: Quote
ewa2909 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Ewuś :loveu: U nas dziś leje się z nieba... CZE AGUŚ:loveu: A u nas na zmiane chmurki i słoneczko ale jak na razie nie pada:multi: Quote
ewa2909 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa u nas dzis frytki wlasnie sie smaza w piekaroku:cool1: a Ty co wymyslilas?:lol: O frytuchy dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas spagetti:eviltong: Quote
Gosia2406 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ewa2909 napisał(a):O frytuchy dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas spagetti:eviltong: Cześć Ewuś.U nas dziś tez spagetti(moja córcia robiła),ale wczoraj za to ja robiłam kluski drożdzowe na parze(mniam,mniam,ale się obżarłam) Quote
dysia-u Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cześć Ewuś.U nas dziś tez spagetti(moja córcia robiła),ale wczoraj za to ja robiłam kluski drożdzowe na parze(mniam,mniam,ale się obżarłam) ooo ja też je uwielbiam , ale ja robie dla rodziny z sosem i mięsem a dla siebie z sosem owocowym. Ale pychotki :lol: Quote
ewa2909 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cześć Ewuś.U nas dziś tez spagetti(moja córcia robiła),ale wczoraj za to ja robiłam kluski drożdzowe na parze(mniam,mniam,ale się obżarłam) tO CHYBA JEDYNE KLUSKI KTÓRE MÓJ MĄŻ CHYBA NIE UMIE ROBIĆ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 dysia-u napisał(a):ooo ja też je uwielbiam , ale ja robie dla rodziny z sosem i mięsem a dla siebie z sosem owocowym. Ale pychotki :lol: Pychotka jedne i drugie:eviltong: Quote
kamila.m Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sto lat, sto lat niech żyje Tosieczek nam. Sto lat sto lat niech żyje nam jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
ewa2909 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Katie napisał(a):Napisze ci jeszcze do szkolenia :P Jesli Tosiek nie chce wykonywac polecen na dworze, a w domu reaguje w prawie 100% , to idz z nim na dwor, wez mnostwo smakolykow, ktore uwielbia, lepiej zeby na poczatku byl glodny i po prostu zacznij nauke na dworze tak jakby od poczatku : D wiem, ze to brzmi glupio i tak jakby twoja praca poszla na marne, ale powinno pojsc szybciej. Cwicz z nim tak i to przyniesie efekty ; D Jesli w domu idzie tak sobie, to najpierw jeszcze docwicz w domu ; D W domku jest super:multi:A co do komend na spacerku to poczekamy na lepszą pogode,tak żeby było cieplej bo podejrzewam że on niektórych komend nie chce wykonywać bo zimno mu w dupolka i brzunio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak Aksie karze warowac izostać w danym miejscu a ja odchodze to Tosiek wie że ma zostać ale za żadne skarby nie chce tam leżeć.Stoi i czeka aż ich zawołam. A co do tego słowa "stój"to musiałam coś wymyślić żeby oboje nie reagowali na to samo.Aksa reaguje na czekaj.Zatrzymuje się w tym miejscu w którym dociera do niej komenda.Czeka aż do niej dojde.I tak samo reaguje Tosiek z tą małą różnicą że od czasu do czasu trzeba mu powtarzac po kilka razy:shake::shake::shake:. A na jego posłuszeństwo ostatnio dobrze się spisuje rózga.Na początku musiałam mieć ją w ręce(oczywiście go nie biłam,teraz wystarczy że powiem że zaraz wezme rózge to to go przywołuje do porządku. A i jeszcze reaguje bardzo dobrze na słowo "sio":evil_lol::evil_lol::evil_lol:,gdy chce go odgonic od innych piesków czy dzieci wtedy używamy tego słowa:p. Kasia a jak Twój maluch reaguje na małe dzieci? Quote
Katie Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Napisze ci jeszcze do szkolenia :P Jesli Tosiek nie chce wykonywac polecen na dworze, a w domu reaguje w prawie 100% , to idz z nim na dwor, wez mnostwo smakolykow, ktore uwielbia, lepiej zeby na poczatku byl glodny i po prostu zacznij nauke na dworze tak jakby od poczatku : D wiem, ze to brzmi glupio i tak jakby twoja praca poszla na marne, ale powinno pojsc szybciej. Cwicz z nim tak i to przyniesie efekty ; D Jesli w domu idzie tak sobie, to najpierw jeszcze docwicz w domu ; D Quote
kamila.m Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ewcia nowa fryzura Tosieczka ekstra mega czad, Aksa też ślicznie na zdjątkach wyszła jak yorkowa księżniczka sama słodycz te Twoje psiutki Ewuś:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cześć:bye: Kiedy nowe foteczki będą?:cool3: Quote
ewa2909 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć:bye: Kiedy nowe foteczki będą?:cool3: Cześć:multi: Nawet nie wiem czy mam coś na aparaciku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cze Ewcik :loveu: Wiosna chyba zawitala na dobre do naszej Łodzi??? :cool3: Quote
ewa2909 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Ewcik :loveu: Wiosna chyba zawitala na dobre do naszej Łodzi??? :cool3: Tak idzie idzie i dojść nie możę:mad::mad::mad: Rono zimno jest jak djabli:shake: Quote
Mała Rita Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ewa2909 napisał(a):Tak idzie idzie i dojść nie możę:mad::mad::mad: Rono zimno jest jak djabli:shake: ale potem cieplutko sie robi :loveu: Quote
kamila.m Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ewcia mam pytanie kiedy będziesz robiła Tosiowi powtórkę szczepień rok od pierwszego szczepienia czy ostatniego, bo wet mi coś wspominał ale już nie pamiętam:shake::shake::shake: Quote
ewa2909 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 kamila.m napisał(a):Ewcia mam pytanie kiedy będziesz robiła Tosiowi powtórkę szczepień rok od pierwszego szczepienia czy ostatniego, bo wet mi coś wspominał ale już nie pamiętam:shake::shake::shake: CHBA OD OSTSTNIEGO:shake:.jESZCZE SIĘ NIE DOWIADYWAŁAM.jAK BYŁAM Z SSIULAMI U FRYZJERA TO BYLIŚMY TEŻ U WETA NA ODROBACZANIU I NA PREPARACIE NA KLESZCZE I ZUPEŁNIE ZAPOMNIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ O POWT€RNE SZCZEPIENIA:oops: Quote
Recommended Posts