Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
SOLENIZANT NIE MA CZASU SIĘ FOCIC:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ewuś :loveu:

U nas dziś leje się z nieba...

Posted

Aga76 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ewuś :loveu:

U nas dziś leje się z nieba...

CZE AGUŚ:loveu:
A u nas na zmiane chmurki i słoneczko ale jak na razie nie pada:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ewa u nas dzis frytki wlasnie sie smaza w piekaroku:cool1:
a Ty co wymyslilas?:lol:

O frytuchy dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
U nas spagetti:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
O frytuchy dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
U nas spagetti:eviltong:

Cześć Ewuś.U nas dziś tez spagetti(moja córcia robiła),ale wczoraj za to ja robiłam kluski drożdzowe na parze(mniam,mniam,ale się obżarłam)

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Cześć Ewuś.U nas dziś tez spagetti(moja córcia robiła),ale wczoraj za to ja robiłam kluski drożdzowe na parze(mniam,mniam,ale się obżarłam)

ooo ja też je uwielbiam , ale ja robie dla rodziny z sosem i mięsem a dla siebie z sosem owocowym. Ale pychotki :lol:

Posted

Gosia2406 napisał(a):

tO CHYBA JEDYNE KLUSKI KTÓRE MÓJ MĄŻ CHYBA NIE UMIE ROBIĆ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
ooo ja też je uwielbiam , ale ja robie dla rodziny z sosem i mięsem a dla siebie z sosem owocowym. Ale pychotki :lol:

Pychotka jedne i drugie:eviltong:

Posted

Sto lat, sto lat niech żyje Tosieczek nam. Sto lat sto lat niech żyje nam jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

Katie napisał(a):
Napisze ci jeszcze do szkolenia :P
Jesli Tosiek nie chce wykonywac polecen na dworze, a w domu reaguje w prawie 100% , to idz z nim na dwor, wez mnostwo smakolykow, ktore uwielbia, lepiej zeby na poczatku byl glodny i po prostu zacznij nauke na dworze tak jakby od poczatku : D wiem, ze to brzmi glupio i tak jakby twoja praca poszla na marne, ale powinno pojsc szybciej. Cwicz z nim tak i to przyniesie efekty ; D Jesli w domu idzie tak sobie, to najpierw jeszcze docwicz w domu ; D

W domku jest super:multi:A co do komend na spacerku to poczekamy na lepszą pogode,tak żeby było cieplej bo podejrzewam że on niektórych komend nie chce wykonywać bo zimno mu w dupolka i brzunio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Jak Aksie karze warowac izostać w danym miejscu a ja odchodze to Tosiek wie że ma zostać ale za żadne skarby nie chce tam leżeć.Stoi i czeka aż ich zawołam.

A co do tego słowa "stój"to musiałam coś wymyślić żeby oboje nie reagowali na to samo.Aksa reaguje na czekaj.Zatrzymuje się w tym miejscu w którym dociera do niej komenda.Czeka aż do niej dojde.I tak samo reaguje Tosiek z tą małą różnicą że od czasu do czasu trzeba mu powtarzac po kilka razy:shake::shake::shake:.
A na jego posłuszeństwo ostatnio dobrze się spisuje rózga.Na początku musiałam mieć ją w ręce(oczywiście go nie biłam,teraz wystarczy że powiem że zaraz wezme rózge to to go przywołuje do porządku.
A i jeszcze reaguje bardzo dobrze na słowo "sio":evil_lol::evil_lol::evil_lol:,gdy chce go odgonic od innych piesków czy dzieci wtedy używamy tego słowa:p.

Kasia a jak Twój maluch reaguje na małe dzieci?

Posted

Napisze ci jeszcze do szkolenia :P
Jesli Tosiek nie chce wykonywac polecen na dworze, a w domu reaguje w prawie 100% , to idz z nim na dwor, wez mnostwo smakolykow, ktore uwielbia, lepiej zeby na poczatku byl glodny i po prostu zacznij nauke na dworze tak jakby od poczatku : D wiem, ze to brzmi glupio i tak jakby twoja praca poszla na marne, ale powinno pojsc szybciej. Cwicz z nim tak i to przyniesie efekty ; D Jesli w domu idzie tak sobie, to najpierw jeszcze docwicz w domu ; D

Posted

Ewcia nowa fryzura Tosieczka ekstra mega czad, Aksa też ślicznie na zdjątkach wyszła jak yorkowa księżniczka sama słodycz te Twoje psiutki Ewuś:loveu::loveu::loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Cześć:bye:
Kiedy nowe foteczki będą?:cool3:

Cześć:multi:
Nawet nie wiem czy mam coś na aparaciku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze Ewcik :loveu: Wiosna chyba zawitala na dobre do naszej Łodzi??? :cool3:

Tak idzie idzie i dojść nie możę:mad::mad::mad:
Rono zimno jest jak djabli:shake:

Posted

Ewcia mam pytanie kiedy będziesz robiła Tosiowi powtórkę szczepień rok od pierwszego szczepienia czy ostatniego, bo wet mi coś wspominał ale już nie pamiętam:shake::shake::shake:

Posted

kamila.m napisał(a):
Ewcia mam pytanie kiedy będziesz robiła Tosiowi powtórkę szczepień rok od pierwszego szczepienia czy ostatniego, bo wet mi coś wspominał ale już nie pamiętam:shake::shake::shake:

CHBA OD OSTSTNIEGO:shake:.jESZCZE SIĘ NIE DOWIADYWAŁAM.jAK BYŁAM Z SSIULAMI U FRYZJERA TO BYLIŚMY TEŻ U WETA NA ODROBACZANIU I NA PREPARACIE NA KLESZCZE I ZUPEŁNIE ZAPOMNIAŁAM SIĘ ZAPYTAĆ O POWT€RNE SZCZEPIENIA:oops: