Katie Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jutro nasze maluszki koncza roczek; D jak ten czas szybko leci........... **** ja tam nie udogadzam za bardzo mojemu :P od czasu do czasu dostanie favourite dish, ale przeciez nie codziennie, dostaje jeszcze smaczki, bo staram sie go codziennie szkolic, co nie zawsze wychodzi, ale co tam:P jak sie mu zachce jesc to zje ; D Quote
ewa2909 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Katie']Wszystkiego najlepszego dla Aksy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]dużo zdrówka, długich spacerków i duuuuuuużo smaczków ; D Dziękujemy za życzonka:loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć Ewuś :) Spóźnione życzonka dla Aksuni...dużo zdróweczka i wszystkiego najlpeszego dla słodkiej dziewczynki Quote
Pegaza Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witam wieczornie :p Ewa a co Ty mu dajesz jesc? Quote
laurin Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć Ewuś:loveu: WSYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA AKSUNI Quote
Skibka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [SIZE="5"]Wszystkiego najlepsiego, dużo zdrówka, spacerków i samczków! :laola::drink1::laola::new-bday::BIG: Quote
***Paulina*** Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :laola::laola: :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Quote
Gosia2406 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cześć Ewuś.Przyszłysmy sie przywitac po długiej nieobecności i widzimy ze omineły nas urodzinki psiulków,więc spóźnione naj,naj:new-bday::BIG::tort: Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy i miłego dzionka życzymy :lol: I oczywiście 1oo lat dla psiaczków :new-bday::lol: Quote
Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cześć Ewuś Dziś przyszłam z buziakami dla Toficzka i życzeniami, przede wszystkim dobrego apetytu, zdrówka, uśmiechu na pysiu, i radosnych spacerków... Quote
Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a):Sie zaczynam gubic kto ma urodziny:roll: dzis Tofik?:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Sie zaczynam gubic kto ma urodziny:roll: dzis Tofik?:roll: Quote
Katie Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='ewa2909']Kasia właśnie w sprawie tego szkolenia.Ciekawa jestem jak Wam idzie.Bo mój Tosiek to chiba z innej planety pochodzi:evil_lol:.Taki ciężki do nauki:shake:. Owszem umie siad,waruj,noga,stój,przychodzi jak sie go zawola ale nic więcej. Aksa umie bardzo dużo,a on jakiś taki nie kapowaty .Albo go bardzo szybko nudzi,albo glupa rżnie jak do niego mówie na dworku komendy.Dodam że w domu wykonuje w miare poprawnie. Prześlij mi jakąś jego foteczke z ostatniego czasu.Chciałam zobaczyc jak on teraz wygląda.A i hodowczyni sie pyta czy utrzymujemy dalej jakiś kontakt. moj tez niewiele umie, bo jak mowilam nie zawsze mam czas na szkolenie.... to tak umie: siad, waruj, osemka, slalom miedzy nogami, noga (czyli wg mnie dojscie z obejsciem do nogi), uklon no i to wszystko, aaaa i jeszcze do mnie, ktore wychodzi baardzo srednio, musze potrenowac ladne chodzenie na smyczy i przywolanie jeszcze...... ** stoj - to moj nawet takigo slowa nie zna :P ** zdjec nie dam teraz, za jakis tydzien :P moze pojdziemy do fryz zrobic uszka i lapki i kokardki przyjda to bedzie ladnie :P Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Dziękujemy dziewczynki za odwiedziny i życzonka dla Tośka:loveu::loveu::loveu: Zapraszamy na torta i szampanika:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Kasiu dla Neronka(jak dobrze pamiętam):oops:.Też najlepsze życzonka o braciszka:new-bday::BIG::new-bday: Quote
Katie Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Tośka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zdrówka, dluuugich spacerów i mnóstwa smaczków oraz pozdrowionka od braciszka ; D Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Katie napisał(a):Neo sie nazywa, ale co tam :P ** idziesz na wystawe 2-3.05? Napewno się pojawie pokibicować domaniakom:multi: Quote
Katie Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Neo sie nazywa, ale co tam :P ** idziesz na wystawe 2-3.05? Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a)::BIG::tort::BIG: To ja tez przyszlam z zyczeniami dla tego malucha :loveu: zeby pancia mocno kochala i na dziewczynki chlopaka puszczala:evil_lol: smaczne kąski podsuwala i spacerki fundowala:p Tofiku wsio dobrego:loveu: nooo Daria :cool3: dobra ciotka z ciebie. Tofik mA fajną rodzine hi hi :lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :BIG::tort::BIG: To ja tez przyszlam z zyczeniami dla tego malucha :loveu: zeby pancia mocno kochala i na dziewczynki chlopaka puszczala:evil_lol: smaczne kąski podsuwala i spacerki fundowala:p Tofiku wsio dobrego:loveu: Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pegaza napisał(a):Hehe ciotka pomyslala o wszystkim:diabloti: a najlepsze ze wymyslilam to "na poczekaniu":evil_lol: Daria nie czuje że rymuje :lol: Quote
Mała Rita Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 TOFICZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dysia-u napisał(a):nooo Daria :cool3: dobra ciotka z ciebie. Tofik mA fajną rodzine hi hi :lol: Hehe ciotka pomyslala o wszystkim:diabloti: a najlepsze ze wymyslilam to "na poczekaniu":evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ewcia !!! no dajże zdjęcie solenizanta :mad: Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 dysia-u napisał(a):Daria nie czuje że rymuje :lol: ALE TUTAJ KOLOROWO.DZIĘKUJEMY CIOTECZKI BARDZO:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts