Pegaza Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ewa a ja za chwile znikam..bo m-a potrzebuje neta...:roll: a ja pojde zjesc sobie kolacje... Quote
ewa2909 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa a ja za chwile znikam..bo m-a potrzebuje neta...:roll: a ja pojde zjesc sobie kolacje... Ja właśnie kawke 3w1 wypilam i do tego dwie krówki zjadłam(oczywiście cukierki,co by nie było):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cze Ewa:loveu: tez mam krowki hehe:cool1: nawet wczoraj az jedna zjadlam szok hehe przy moich mozliwosciach..ale jakos smaku do jedzenia jeszcze nie mam.. Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:loveu: tez mam krowki hehe:cool1: nawet wczoraj az jedna zjadlam szok hehe przy moich mozliwosciach..ale jakos smaku do jedzenia jeszcze nie mam.. Ja na krówke mam cały czas smaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale tylko na takie poularne z Sycowa.pycha są:eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 :loveu::loveu:Cześć Uluś,Daria i Ania:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):A ja lubie te ciagutki i z Matyldy sa takie..:lol: tez se dzis podjadlam.. jesio dwa mi zostaly...:roll: Ja się staram nie więcej jak 2 dziennie zjadać,ale za to w pracy się napcham landrynków miętowych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Na zebraniu u córci byłam i jestem w szoku bo nie miałam nawet na co pokrzyczeć:cool3: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja na krówke mam cały czas smaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale tylko na takie poularne z Sycowa.pycha są:eviltong: A ja lubie te ciagutki i z Matyldy sa takie..:lol: tez se dzis podjadlam.. jesio dwa mi zostaly...:roll: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):dwie az dwie:evil_lol: oj to sie biedna musisz az tak wydzielac...:roll: no no to super nowiny:cool1: moja jak slyszy o testach zeby sie pouczyc mowi: mamo jeszcze mam miesiac czasu ani mi sie sni juz uczyc..:roll: rece opadaja ale wezne ja sposobem Daria nie wiem jak Twoja latorośl się uczy,ale jak Roka była przed egzaminami kończącymi podstawówke to jej dulczyłam zeby się przygotowywała do do nich a ona powiedziała że nie ma takiej potrzeby że wszystko przypominają sobie w szkole. Więkrzość klasy miała powyżej 30 puktów.Napewno u córki też przerabiają. I przedewszystkim co nie denerwuj się tak tymi testami,one są naprawde łatwe.Chociaż my na zebraniu potem rozwiązywaliśmy te same testy i niestety wypadł on gorzej od tegopisanego przez dzieciaków:oops: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja się staram nie więcej jak 2 dziennie zjadać,ale za to w pracy się napcham landrynków miętowych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Na zebraniu u córci byłam i jestem w szoku bo nie miałam nawet na co pokrzyczeć:cool3: dwie az dwie:evil_lol: oj to sie biedna musisz az tak wydzielac...:roll: no no to super nowiny:cool1: moja jak slyszy o testach zeby sie pouczyc mowi: mamo jeszcze mam miesiac czasu ani mi sie sni juz uczyc..:roll: rece opadaja ale wezne ja sposobem Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa ona narazie konczy 3 klase podstawowki..i ma test od 1 do 3 narazie ma wzorowego ucznia ale..nie licze juz w 4 klasie na ten cud:evil_lol: heh taa ja bym tez super wypadla z tymi testami:evil_lol: Powiem Ci szczerze że ten test kończący 3 klase był o wiele gorszy niż ten kończący podstawówke.Roka mówi że to był koszmar:shake::shake::shake:.Przedewszystkim wielki stres dla tak małych dzieci:placz: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria nie wiem jak Twoja latorośl się uczy,ale jak Roka była przed egzaminami kończącymi podstawówke to jej dulczyłam zeby się przygotowywała do do nich a ona powiedziała że nie ma takiej potrzeby że wszystko przypominają sobie w szkole. Więkrzość klasy miała powyżej 30 puktów.Napewno u córki też przerabiają. I przedewszystkim co nie denerwuj się tak tymi testami,one są naprawde łatwe.Chociaż my na zebraniu potem rozwiązywaliśmy te same testy i niestety wypadł on gorzej od tegopisanego przez dzieciaków:oops: Ewa ona narazie konczy 3 klase podstawowki..i ma test od 1 do 3 narazie ma wzorowego ucznia ale..nie licze juz w 4 klasie na ten cud:evil_lol: heh taa ja bym tez super wypadla z tymi testami:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Powiem Ci szczerze że ten test kończący 3 klase był o wiele gorszy niż ten kończący podstawówke.Roka mówi że to był koszmar:shake::shake::shake:.Przedewszystkim wielki stres dla tak małych dzieci:placz: No tos mnie teraz wystraszyla..:roll: moje dziecko jak widac narazie sie nie stresuje..:roll: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):No tos mnie teraz wystraszyla..:roll: moje dziecko jak widac narazie sie nie stresuje..:roll: To dobrze,więc i Ty ją nie stresuj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. To jest przedewszystkim test dla sprawdzenia wychowawczyni czego zdołała przez te 3 lata nauczyć dzieci:eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Jutro Ci napisze bo ona do 21-szej na angielskim siedzi:crazyeye: Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa ona narazie konczy 3 klase podstawowki..i ma test od 1 do 3 narazie ma wzorowego ucznia ale..nie licze juz w 4 klasie na ten cud:evil_lol: heh taa ja bym tez super wypadla z tymi testami:evil_lol: Ja w 3 klasie też byłam wzorowym uczniem :evil_lol: Średnia 5.0 a w 4 klasie juz miałam z biologii zagrożenie :roflt: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Jutro Ci napisze bo ona do 21-szej na angielskim siedzi:crazyeye: pewnie nie bedzie juz pamietac... oj to dlugo..:crazyeye: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 tigrunia napisał(a):Ja w 3 klasie też byłam wzorowym uczniem :evil_lol: Średnia 5.0 a w 4 klasie juz miałam z biologii zagrożenie :roflt: Z biologii:crazyeye: Be jak moglas to byl moj ulubiony przedmiot:p a Ty jak widac nie lubilas sie uczyc tego i owego:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Pegaza napisał(a):pewnie nie bedzie juz pamietac... oj to dlugo..:crazyeye: Jeżeli młoda nie będzie pamiętać to popytam sie w pracy dziewczyn,może tóraś niedawno przeżywała egzaminy 3 klasistów. Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 tigrunia napisał(a):Ja w 3 klasie też byłam wzorowym uczniem :evil_lol: Średnia 5.0 a w 4 klasie juz miałam z biologii zagrożenie :roflt: Widze że ktoś nas po raz pierwszy odwiedził. Przydało by się przywitać:multi: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']Maluchy slodkie:loveu: Aksa cos go tam musztruje :evil_lol: http://img523.imageshack.us/img523/3459/obraz993.jpg A bo ten ją podgryza,a ona ma dzisiaj chandre:evil_lol: Quote
Recommended Posts