ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Oj bym zapomniała-siusiol dzisiaj kończy 11 miesięcy.Jeszcze troszke i dorosły facet z niego będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cześć Ewciu.U nas dziś też ładnie słoneczko świeciło,tylko ten wiaterek nie potrzebny był,bo zimny. Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Gosia2406 napisał(a):Cześć Ewciu.U nas dziś też ładnie słoneczko świeciło,tylko ten wiaterek nie potrzebny był,bo zimny. Cze Gosiu:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='ewa2909']Oj bym zapomniała-siusiol dzisiaj kończy 11 miesięcy.Jeszcze troszke i dorosły facet z niego będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOFICZKA JUBILATA :new-bday::tort::new-bday::tort::new-bday::tort::new-bday: :BIG: :bday: :BIG: :laola::laola: Quote
slawi Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='ewa2909']Dziękujemy Iwonuś bardzo:loveu::loveu::loveu: (zapomniałam się zapytać jak mama)???? Już wszystko dobrze, jest jeszcze osłabiona ale powoli dochodzi do siebie. Ja mam teraz dla odmiany atrakcje z synem, bo kończy gimnazjum i zupełnie nie wie co dalej :shake:. Najlepiej żeby dużo zarabiać a nie uczyć się i nie przepracowywać :mad: Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='slawi']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOFICZKA JUBILATA :new-bday::tort::new-bday::tort::new-bday::tort::new-bday: :BIG: :bday: :BIG: :laola::laola: Dziękujemy Iwonuś bardzo:loveu::loveu::loveu: (zapomniałam się zapytać jak mama)???? Quote
Pegaza Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Nie wszystkim moge zrobić multicytata-dlaczego?????????:oops: Oj to wtedy już Ci dzień wogóle bardzo szybko będzie leciał:evil_lol: Ta Ewa potem to sluch o mnie zaniknie:evil_lol: wszystkiego najlepszego dla juniora:loveu: :new-bday: Quote
Mała Rita Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 I dla Toficzka:drink1: :laola::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort::tort: Quote
laurin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć Ewuś:loveu: I ominęła mnie uroczystość :-( WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MALUSZKA:loveu::loveu::loveu: Ewuś banerek chyba Ci nie działa:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='ewa2909']Oj bym zapomniała-siusiol dzisiaj kończy 11 miesięcy.Jeszcze troszke i dorosły facet z niego będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laola: Wszystkiego naj naj dla Tofika!!! :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: Może jakieś fotki z tej okazji będą??? Quote
roxi-malina Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :tort: [SIZE="4"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOFIKA Quote
ewa2909 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 slawi napisał(a):Już wszystko dobrze, jest jeszcze osłabiona ale powoli dochodzi do siebie. Ja mam teraz dla odmiany atrakcje z synem, bo kończy gimnazjum i zupełnie nie wie co dalej :shake:. Najlepiej żeby dużo zarabiać a nie uczyć się i nie przepracowywać :mad: Iwonuś u mnie ten sam problem z synem:placz: A tak wogóle to się witamy:multi: Quote
ewa2909 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Oj buuuuuuuuuu,nie moge sobie mult cytata zrobić:placz::placz::placz: Tosiek dziękuje ze życzenia:loveu::loveu::loveu: Fociów nie będzie bo pancia ma lenia i nie chce jej sie z aparatem latać:oops::oops::oops:.Obiecuje że coś w wikendwrzuce:lol: Quote
ewa2909 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewciu U was też tak sypie cały czas :shake:? Kurcze, jutro rano jadę służbowo do Poznania, niedobra pogoda na podróże (będę wracać przez Łódź ;)) Ja mam młodego na nauczaniu indywidualnym, zastanawiam się czy nie pociągnąć tak średniej szkoły :roll: Iwonuś u mnie też Daniel na indywidualnym nauczaniu. Muszę zmykać bo zaraz idę do znajomej na ploteczki.Moe uda mi się zajrzeć za godz,a jak nie to do jutra:shake: Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć Ewuś, pozdrawiam ciepło Buziaki dla Toficzka Quote
slawi Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonuś u mnie też Daniel na indywidualnym nauczaniu. Muszę zmykać bo zaraz idę do znajomej na ploteczki.Moe uda mi się zajrzeć za godz,a jak nie to do jutra:shake: Też już zmykam, muszę się pakować papatki:bye::bye::bye: do domciu wrócę dopiero w sobotę w nocy :shake: Quote
slawi Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonuś u mnie ten sam problem z synem:placz: A tak wogóle to się witamy:multi: Cześć Ewciu U was też tak sypie cały czas :shake:? Kurcze, jutro rano jadę służbowo do Poznania, niedobra pogoda na podróże (będę wracać przez Łódź ;)) Ja mam młodego na nauczaniu indywidualnym, zastanawiam się czy nie pociągnąć tak średniej szkoły :roll: Quote
Katie Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewciu U was też tak sypie cały czas :shake:? Kurcze, jutro rano jadę służbowo do Poznania, niedobra pogoda na podróże (będę wracać przez Łódź ;)) Ja mam młodego na nauczaniu indywidualnym, zastanawiam się czy nie pociągnąć tak średniej szkoły :roll: moim zdaniem nie ciagnac;p ja jestem w ich wieku, ale juz chodze do LO, bo poszlam rok wczesniej, nie znam co prawda metod nauczania na indywidualnych zajeciach, ale wydaje mi sie to srednie rozwiazanie, przeciez na studiach nie ma indywidualnego nauczania, Ewa, a jesli syn by poszedl do szkoly sredniej to jakie szkoly obstawia, jesli mozna spytac;) ** a tak w ogole, to co u psiakow? Quote
laurin Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cześć Ewuś :) Nie wiem czy zauważyłaś wcześniej co Ci napisałam ale chyba banerek Ci nie działa... tzn przynajmniej mnie nie odsyła do Twojej galerii:shake: Quote
dysia-u Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ewcia wskocz do mnie na chałke z rodzynkami. Poplotkujemy :eviltong: Zobaczysz przy okazji fotki zimowe. Quote
dysia-u Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ewciaaaaa :crazyeye: gdzie się podziewasz dzionek cały ??:crazyeye: Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cześć Ewo :) Mocne tulaski dla Tofficzka:calus: i spóźnione ale serdecznie życzonka :BIG::iloveyou: Ewo czy Ty wycinasz włoski Aksuni na nosku?? Czy tak ładnie jej sie układają?? Pozdrawiamy :loveu: Quote
Recommended Posts