ewa2909 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Pegaza napisał(a):aa to takowe cos u syna wyglada jak robaczek ale nim napewno nie jest...:roll: Ewa moje chodza w ubrankach..a Liv czesciej na rekach niz na ziemi jej sie lazic nie chce:roll: Latem też w ubrankach chodzą? Ta gadzina nie chce na rękach siedzieć:shake: Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 aa to takowe cos u syna wyglada jak robaczek ale nim napewno nie jest...:roll: Ewa moje chodza w ubrankach..a Liv czesciej na rekach niz na ziemi jej sie lazic nie chce:roll: Quote
ewa2909 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Pegaza napisał(a):nie:shake: latem i ciepla wiosna nie.. a moja by siedziala non stop, ona schodzi na siku i kope i w gore znow na rece:roll: tak sie rozkokoszyla przez zime.. bo jej zimno bylo wiec ja przytulalam no i jej sie spodobalo..:roll:dlatego jest czysta.. chyba chyba ze znajdzie sobie patyka i wtedy moze latac pod warunkiem ze bedziesz jej to rzucac.. Ja nawet zimą starałam się Tośka nie brac na ręce,chyba że miał bardzo dużo śniegowych kulek na łapkach Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Latem też w ubrankach chodzą? Ta gadzina nie chce na rękach siedzieć:shake: nie:shake: latem i ciepla wiosna nie.. a moja by siedziala non stop, ona schodzi na siku i kope i w gore znow na rece:roll: tak sie rozkokoszyla przez zime.. bo jej zimno bylo wiec ja przytulalam no i jej sie spodobalo..:roll:dlatego jest czysta.. chyba chyba ze znajdzie sobie patyka i wtedy moze latac pod warunkiem ze bedziesz jej to rzucac.. Quote
roxi-malina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hej :bye: Co tam u was słychać?:eviltong: Quote
Pegaza Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Ewo, pozdrawiam poniedziałkowo ja tez sie przylacze do Agi:loveu: i 10 znakow gopich Quote
ewa2909 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Cześć Aguś,Roxi i Daria:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cześć Ewuś ja dopiero teraz dotarłam przed kompa ale ciebie pewnie już nie ma:roll: Quote
roxi-malina Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Hej :bye: Co tam u was słychać? Bo u nas to cały czas woda leci strumieniami i są takie kałuże że przejść sie nie da:placz: Quote
Gosia2406 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cześć Ewcia.U nas dziś zawitało piękne cieplutkie słoneczko:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 dysia-u napisał(a):Cześć Ewuś ja dopiero teraz dotarłam przed kompa ale ciebie pewnie już nie ma:roll: Już lulaśki se poszłam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: Co tam u was słychać? Bo u nas to cały czas woda leci strumieniami i są takie kałuże że przejść sie nie da:placz: A u nas stara bida.Ale mówią że lepsza stara jak nowa:eviltong: Pegaza napisał(a):Cze pracująco kobieto:loveu: Już niedługo i Tobie będe tak pisać:eviltong::evil_lol: A tak wogóle to cze:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 :loveu:Gosia2406 napisał(a):Cześć Ewcia.U nas dziś zawitało piękne cieplutkie słoneczko:loveu: Cześc Gosiu :loveu: A u nas zawitał piękny biały śnieżeg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze że tak jak w piosence-Pojawia się i znika.............. Quote
dysia-u Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cześć Ewuś :loveu: słyszysz jak u nas świszczy wiatr ? A zimno brrrr , psa żal wypuszczać a co dopiero samemu wyjść :shake: Ja chce wioooosny, wiosny mi się chce :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cze Ewa:loveu: taa a jak ten dzien szybko mi przeleci..hihi a jeszcze sie dzis dowiedzialam ze moze my bedziemy dluzej pracowac:roll::cool1: znaczy ta druga zmiana popoludniowa moze byc 8 -godzinna:cool1::roll: Quote
roxi-malina Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hej :bye: co tam u was słychać? Bo u nas to pogoda KOSZMARNA:-( Quote
slawi Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ewa2909 napisał(a)::loveu: Cześc Gosiu :loveu: A u nas zawitał piękny biały śnieżeg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze że tak jak w piosence-Pojawia się i znika.............. To chociaż dobrze Ewciu ,że piękny. U nas jest okropnie miecie i miecie z domu się nie daje wyjść :shake: Quote
dysia-u Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 witam wieczorowo pogoda nadal straszna , teraz tylko słyszę jak huczy wiatr :roll: bo pozasłaniałam szczelnie okna i czytam "Dom nad rozlewiskiem" Książka extra ale jak tak dalej będzie deszcz i śnieg to na mojej łące też będzie rozlewisko :shake: Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 slawi napisał(a):To chociaż dobrze Ewciu ,że piękny. U nas jest okropnie miecie i miecie z domu się nie daje wyjść :shake: U nas dzisiaj troszke słoneczka i śniegu na zmiane:shake::shake::shake: Cześć Iwonuś:loveu: Znowu jsteś jak mnie jeszcze nie ma:placz: dysia-u napisał(a):witam wieczorowo pogoda nadal straszna , teraz tylko słyszę jak huczy wiatr :roll: bo pozasłaniałam szczelnie okna i czytam "Dom nad rozlewiskiem" Książka extra ale jak tak dalej będzie deszcz i śnieg to na mojej łące też będzie rozlewisko :shake: Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Wiaterek u nas też huczy chociaż mniej niż wczoraj. Ja ostatnio nawet czasu nie mam na ksiązke :oops:(chiba przez dogo):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:loveu: taa a jak ten dzien szybko mi przeleci..hihi a jeszcze sie dzis dowiedzialam ze moze my bedziemy dluzej pracowac:roll::cool1: znaczy ta druga zmiana popoludniowa moze byc 8 -godzinna:cool1::roll: Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Nie wszystkim moge zrobić multicytata-dlaczego?????????:oops: Oj to wtedy już Ci dzień wogóle bardzo szybko będzie leciał:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Ewuś Cześć Aguś:loveu::loveu::loveu: Ale nie pokolei Wam dzisiaj odpowiadam:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: co tam u was słychać? Bo u nas to pogoda KOSZMARNA:-( Hej:multi: Roxi-w marcu jak w garcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts