Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Ewo :)

Nadrobiłam znowu zaległości...focie małych szkrabów słodkie...ten z klapnietym uszkiem przypomina mi Matusia jak był taki malutki;)

Przesyłamy Ci pozdrowionka i mizianko dla psiaków :loveu:

Cześć Kasieńko:roll:
Oj troszke Ci się znowu nazbierało:evil_lol:
Ja dzięuje za pozdrowionka a siulki za mizianko:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ewa do nas zachodzisz a do siebie nie wchodzisz....:roll:
pozdrowionka cieplusie:loveu:

A bo trzeba dbać o koleżanki i trzeba się z Wami ładnie przywitać:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Ewuś :lol:
gdzie cię ten księżyc w pełni wyprowadził ?? nie ma cię i nie ma :-(

Cześc Uluś :loveu:
Nawet ostatnio nie mam czasu popatrzeć na księżyca:evil_lol:

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Ewciu :loveu: wpadłam na chwilkę się przywitać
Ale teraz Ciebie wcięło :placz:

Cześć Iwonuś:loveu:
Ja ostatnio mam tak mało czasu że nie mam za bardzo czasu wchodzić wcześniej na dogo:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonuś:loveu:
Ja ostatnio mam tak mało czasu że nie mam za bardzo czasu wchodzić wcześniej na dogo:shake:

Bidulka zapracowana jesteś :shake:, a to wikend się przecież już zaczął, odpocznij troszkę Ewciu ;).

Posted

slawi napisał(a):
Bidulka zapracowana jesteś :shake:, a to wikend się przecież już zaczął, odpocznij troszkę Ewciu ;).

Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:
Od dzisiaj w końcu wikendzik.
Dzisiaj jeszcze miałam wizyte w szpitalu z synem.Ustalkić date operacji

Posted

kamila.m napisał(a):
Witamy się serdecznie:bye: Ja Ewciu miałam teraz takie te ostanie trzy tygodnie normalnie nieraz nie wiedziałam jaki mamy dzień tygodnia. Nieraz myślałam, że normalnie odlecę :mdleje::mdleje::mdleje:Buziaki psiutków:loveu::loveu::loveu:

Cześć Kamiluś:multi:
U mnie taki zapitol jest już 2 miesiąc,ale w tym tygodniu niemiałam do pomocy młodego tatusia i było cięzko:shake:
Psiulki wymiziane:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:
Od dzisiaj w końcu wikendzik.
Dzisiaj jeszcze miałam wizyte w szpitalu z synem.Ustalkić date operacji

Czyli operacja się zbliża :shake:, kłopoty ze zdrowiem są chyba najgorsze, szczególnie jak to dotyczy dzieci.
a jak Twój synek się na to zapatruje ?

Posted

slawi napisał(a):

Witamy się serdecznie:bye: Ja Ewciu miałam teraz takie te ostanie trzy tygodnie normalnie nieraz nie wiedziałam jaki mamy dzień tygodnia. Nieraz myślałam, że normalnie odlecę :mdleje::mdleje::mdleje:Buziaki psiutków:loveu::loveu::loveu:

Posted

dziewczynki wolniej !!! nie pędżcie tak :mad: a znacie powiedzenie "spiesz sie powoli" ???? Jak będziecie tak pędzić to starość szybciej nadejdzie :eviltong:

Posted

dysia-u napisał(a):
dziewczynki wolniej !!! nie pędżcie tak :mad: a znacie powiedzenie "spiesz sie powoli" ???? Jak będziecie tak pędzić to starość szybciej nadejdzie :eviltong:

A widzisz jakieś inne wyjście.
Takie czasy nastały że niestety nie można wolniej żyć:shake:

A tak wogóle to witam Cię Uluś:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):

Wolniej , ale jak to zrobić? Ja mam czasem wrażenie,że traci się nad tym kontrolę, i chociaż człowiek nie chce to musi :shake:

Posted

laurin napisał(a):
Cześć Ewuś:loveu:

Czytam i widzę że operacja się zbliża... Pewnie musicie się denerwować...

Napewno będzie ok...

Cześć Aniu:loveu:

Operacje plaanujemy z doktorem na przełomie maja i czerwca,ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie bo /daniel kończy w tym roku gimnazjum i trzeba będzie troszke z ocenami powalczyć a tego za bardzo nie chce mu sie robić:shake:

Posted

Młody tatuś to zawsze obraz nędzy i rozpaczy. Mój mąż przez pierwsze miesiące wyglądał tak jak by to on to dziecko urodził i karmił itp. Normanie pożytku było z niego jak kot napłakał. W jednym był tylko perfekt w kąpaniu:loveu::loveu::loveu:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Hejka:multi:
No...to ja miałam w tym tygodniu 6 kartkówek i sprawdzian, a za niecałe 3 tgodnie zewnentrzniak:shake:

To wyrazy współczucia ślemy:placz::placz::placz: