Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pegaza napisał(a):Po takim weekendzie to sa chyba wykonczeni:evil_lol: Wypompowani :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Aga76 napisał(a):Wypompowani :evil_lol: byle z podusia wszystko w porzadku:evil_lol: Ewa jak co to reklamuj:evil_lol: dadza Ci nowa dla Lesia:eviltong: Quote
laurin Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 przyszłyśmy się tylko przywitać i musimy zmykać :roll: buziaczki:loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jakie one słodkie:loveu::loveu::loveu: Jak Toficzek??? Przytył troszkę??? Doszedł już do 2 kg??? Quote
dysia-u Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ewcia ten mink oil to naprawde daje efekt:loveu: Witamy się i życzymy miłego tygodnia. Quote
kamila.m Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia ten mink oil to naprawde daje efekt:loveu: Witamy się i życzymy miłego tygodnia. Pewnie, że daje od kiedy pryskam nim Lulka sierść stałą się błyszcząca i bardzo jedwabista. Teraz mam coś podobnego ale z pszenicy, bo po co biedne noreczki muszą umierać skoro można zastąpić go czymś innym;) Quote
dysia-u Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 myśle że noreczki dalej będą umierać bo zawsze znajdzie się ktoś kto kupi :-( a rosłół z czego gotujesz ? ja z kury i nie mam wyrzutów sumienia. Quote
dysia-u Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ewuś a co stosujesz u Axusi pod oczy? / jakiś krem dr Eris - śmiech :eviltong::eviltong:/ bo ma takie piękne zadbane włoski. Po wodzie utlenionej moja też ma ok ale często nie robie bo może to wysuszyć włos. Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Aga76']Cze Ewuś :loveu: Wypoczęci po weekendzie? :cool3: hihihi Na zdjęciach jak zawsze piękne uśmiechy :loveu: Aguś jak zawsze po wikendzie:eviltong:hi hi Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Pegaza']byle z podusia wszystko w porzadku:evil_lol: Ewa jak co to reklamuj:evil_lol: dadza Ci nowa dla Lesia:eviltong: Poduszia cała i zdrowa tylko troszke wymintolona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 laurin napisał(a):przyszłyśmy się tylko przywitać i musimy zmykać :roll: buziaczki:loveu: Aniu nie tak szybko bo nóżki połamiesz:eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Skibka']Witamy! http://img156.imageshack.us/img156/8073/dsc00313xr1.jpg Jakich on ładnych kolorków dostał i dalej taki malutki.:loveu: Witamy:loveu: Wybarwia się ładniutko,tylko niec nie rośnie. Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jakie one słodkie:loveu::loveu::loveu: Jak Toficzek??? Przytył troszkę??? Doszedł już do 2 kg??? Jak mu się do jego ważenia dorzuci udko z kurczaka to może i będzie ze dwa kilo:placz::placz::placz:Na dzień dzisiejszy jgo waga wynosi 1.580kg:-( Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 kamila.m napisał(a):Pewnie, że daje od kiedy pryskam nim Lulka sierść stałą się błyszcząca i bardzo jedwabista. Teraz mam coś podobnego ale z pszenicy, bo po co biedne noreczki muszą umierać skoro można zastąpić go czymś innym;) Nigdy nie czytałam z czego jest olejek norkowy:oops::oops::oops:. Z z jakiej firmy ten z przenicy?Też ma taki intensywny zapach jak ten norkowy????? Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 dysia-u napisał(a):Ewuś a co stosujesz u Axusi pod oczy? / jakiś krem dr Eris - śmiech :eviltong::eviltong:/ bo ma takie piękne zadbane włoski. Po wodzie utlenionej moja też ma ok ale często nie robie bo może to wysuszyć włos. Ulus ja swoim siulkom niczym oczek nie smaruje.Codziennie jak czesze im kitkre to wyjmuje im te baby i przemywam płatkami kosmetycznymi umoczonymi w przegotowanej wodzie. Quote
laurin Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Jak mu się do jego ważenia dorzuci udko z kurczaka to może i będzie ze dwa kilo:placz::placz::placz:Na dzień dzisiejszy jgo waga wynosi 1.580kg:-( Nie połamie nie połamie :eviltong: 1580:crazyeye: to śliczniutki z niego maluszek :loveu::loveu::loveu::loveu: moja Fibi już prawie tyle waży (1520) :placz::placz: Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Aga76']Ooo to zdrowo :razz: hihihi No przecież trzeba prowadzić zdrowy tryb zyciz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='ewa2909']Aguś jak zawsze po wikendzie:eviltong:hi hi Ooo to zdrowo :razz: hihihi Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to raczej nie dojdzie do 2 kg...:shake: Może po kastracji dojdzie do 1.800 tak żeby dla zdrówka za bardzo nie była waga szkodliwa.Wet powiedział że byśmy raczej nie dopuszczali do wagi 2 i więcej kilo bo jest za malutki i możemy zrobić mu krzywde na łapki i kręgosłup. a ii jeszce jedno żeby nikt mnie nie posądził że pieska głodze.U mnie w domu nie ma wydzielanych porcki.Royalek leży cały czas w miseczce.A na wiken jest gotowany kurczaczek z kaszą manną i marchewką Quote
***Paulina*** Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Jak mu się do jego ważenia dorzuci udko z kurczaka to może i będzie ze dwa kilo:placz::placz::placz:Na dzień dzisiejszy jgo waga wynosi 1.580kg:-( No to raczej nie dojdzie do 2 kg...:shake: Quote
dysia-u Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a ii jeszce jedno żeby nikt mnie nie posądził że pieska głodze.U mnie w domu nie ma wydzielanych porcki.Royalek leży cały czas w miseczce.A na wiken jest gotowany kurczaczek z kaszą manną i marchewką[/quote] ooo jakby moja Mejsi to słyszała to pewnie by się chciała do ciebie przeprowadzić:angryy: Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 dysia-u napisał(a):a ii jeszce jedno żeby nikt mnie nie posądził że pieska głodze.U mnie w domu nie ma wydzielanych porcki.Royalek leży cały czas w miseczce.A na wiken jest gotowany kurczaczek z kaszą manną i marchewką ooo jakby moja Mejsi to słyszała to pewnie by się chciała do ciebie przeprowadzić:angryy: Przeszło by jej,ja również myślałm że Aksa dobije do 5 kg jak będzie cały czas w miseczce jedzonko tymbardziej że do tej pory kupowałam tylko dla szczeniaczków.Bo Tosiek podjadał dla dorosłych a Aksa jadła dla szczeniaków. Quote
dysia-u Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 mojej na szczęście już wrócił apetyt :loveu: ale zrobiła się po tych dniach taka "bardziej moja" :loveu: Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 dysia-u napisał(a):mojej na szczęście już wrócił apetyt :loveu: ale zrobiła się po tych dniach taka "bardziej moja" :loveu: To tak jakby przedcieczkowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 nawet tak nie mów :shake: ona po sterylce :-( Quote
Recommended Posts