Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='ewa2909']Mam nadzieje że zawału bidaczek nie dostanie:loveu::loveu::loveu:wiekowy już jest:evil_lol: Ja Ci mowie ze jeszcze moze mu sie to przydac:evil_lol: jak myslisz bedzie sie mu na tym fajnie spalo?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):hahaha kupialas to Swojemu?:diabloti: mozesz to wymazac...fotke..:evil_lol: Ja ciągle nie wiem, buu :placz: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ewa a powiedz mi czy takie same byly podusie ale dla plci przeciwnej wiadomo z .......?:diabloti: Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Aga76 napisał(a):Ja ciągle nie wiem, buu :placz: Aguś specjalnie dla Ciebie Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Ja Ci mowie ze jeszcze moze mu sie to przydac:evil_lol: jak myslisz bedzie sie mu na tym fajnie spalo?:evil_lol: Poprosze o inny zestaw pytań:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Poprosze o inny zestaw pytań:eviltong::eviltong::eviltong: no to odpowiedz na te nastepne czy dla nas ale inna wersja tez byly takie?:evil_lol: Ewa masz busy? Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='ewa2909']Aguś specjalnie dla Ciebie Ale czad nigdzie u nas w Szczecinie tego nie widziałam. Super prezent gratulacje pomysłu:multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa a powiedz mi czy takie same byly podusie ale dla plci przeciwnej wiadomo z .......?:diabloti: A to takie fajne zwierzatka sobie były:oops::oops::oops: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='ewa2909']Poprosze o inny zestaw pytań:eviltong::eviltong::eviltong: Widziałam :multi: Że się o materiał zapytam? :roll: A to jest rozmiar na rękę czy na buźkę? Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):no to odpowiedz na te nastepne czy dla nas ale inna wersja tez byly takie?:evil_lol: Ewa masz busy? A cio to?????????? Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 kamila.m napisał(a):Ale czad nigdzie u nas w Szczecinie tego nie widziałam. Super prezent gratulacje pomysłu:multi::multi::multi::multi::loveu: Cześć Komilko-dobrze że Ty pełnoletnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Kamilko my dzisiaj wcześniej z pracy wyszłyśmy specjalnie żeby kupić coś naszym facetom.Ale najlepszy numer że takie samo serducho dostanie szefuńcio.Ciekawe co na to powie Ania-jego żona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ewa wez fotke se wygumuj od Kamili z cytatu...znaczy Ona by musiala to zrobic... Ewa busy ze nie umiesz na dogo wejsc bo ja i Aga tak mialysmy przed chwila.. Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']Widziałam :multi: Że się o materiał zapytam? :roll: A to jest rozmiar na rękę czy na buźkę? Z takiego fajnego welurku to jest:loveu: A jak sobie Aguś wolisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):A to takie fajne zwierzatka sobie były:oops::oops::oops: aa z sloniem rozumiem:diabloti: Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 kamila.m napisał(a):Ale czad nigdzie u nas w Szczecinie tego nie widziałam. Super prezent gratulacje pomysłu:multi::multi::multi::multi::loveu: Kamilko zrób porządek z tą foteczką bo mogą dzieci zaglądać Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Z takiego fajnego welurku to jest:loveu: A jak sobie Aguś wolisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielofunkcyjny u lalala :evil_lol: i miły w dotyku :loveu: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kurcze ja musze isc noo a potem jak wroce to wroci m-a i koniec bedzie:user: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Aga76 napisał(a):Wielofunkcyjny u lalala :evil_lol: i miły w dotyku :loveu: Osz noo ale sie bedzie u Ewy jutro dzialo:evil_lol: Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Komilko-dobrze że Ty pełnoletnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Kamilko my dzisiaj wcześniej z pracy wyszłyśmy specjalnie żeby kupić coś naszym facetom.Ale najlepszy numer że takie samo serducho dostanie szefuńcio.Ciekawe co na to powie Ania-jego żona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O jojo, nie wiem czy do pracy nie przyjdzie i zwami porządku drobie Panie nie zrobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Ewcia prezent trafiony w dziesiątkę, jak mężowi memu pokazałam to aż jękną z wrażenia :loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 kamila.m napisał(a):O jojo, nie wiem czy do pracy nie przyjdzie i zwami porządku drobie Panie nie zrobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Ewcia prezent trafiony w dziesiątkę, jak mężowi memu pokazałam to aż jękną z wrażenia :loveu::loveu::loveu: Szefuńcio ma troszke spokojniejszy napis:evil_lol::evil_lol: Szkoda że troszke wcześniej o tym nie pomyślałysmy to można Ci było kupić i przesłać.Ja już tam kupowałam różne żeczytz takie śmieszne jakby coś wam sprośnego przyszło na myśl.Z takich podusiów to już chyba z 5 bo kilka poszło na 18-ki Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']Osz noo ale sie bedzie u Ewy jutro dzialo:evil_lol: Wióry będą lecieć :cool1: hihihi i iskry Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Szefuńcio ma troszke spokojniejszy napis:evil_lol::evil_lol: Szkoda że troszke wcześniej o tym nie pomyślałysmy to można Ci było kupić i przesłać.Ja już tam kupowałam różne żeczytz takie śmieszne jakby coś wam sprośnego przyszło na myśl.Z takich podusiów to już chyba z 5 bo kilka poszło na 18-ki Szkoda wielka żeśmy wcześniej się nie zgadały Ewciu :shake::shake::shake: Będę pamiętała na przyszłość;);) Quote
Pegaza Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cze w walentynki... sorki ze tak bez usmieszkow ale nie mam humoru.. Quote
dysia-u Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 a czemuż to taki posępny nastrój ??!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='Pegaza']Cze w walentynki... sorki ze tak bez usmieszkow ale nie mam humoru.. Oj Dario to bardzo niedobrze że humorku brak u Ciebie. Pozdrawiam cieplutko i Walentynkowo.:loveu:(z serduszkami) Quote
Recommended Posts