Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='slawi']To Luluś jest braciszkiem Tośka :crazyeye::loveu:? rzeczywiście są do siebie podobni.
A zdjęcia super - powiało wiosną :loveu::loveu::loveu:[/quote]

To nie Luluś a szkoda.:loveu:

Posted

[quote name='laurin']hahaha:-D A ktoś tu mówił, że moja Fibi to rozrabiara ;):eviltong:[/quote]
Poczekaj jak Fibunia troche podrośnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='slawi']To Luluś jest braciszkiem Tośka :crazyeye::loveu:? rzeczywiście są do siebie podobni.
A zdjęcia super - powiało wiosną :loveu::loveu::loveu:[/quot
No niestety nie są braćmi rodzonymi, ale podobieństwo uderzające:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa Tosiek ma fajny ryjek:loveu:a Aksa to taka stateczna panienka:loveu:[/quot
Tosiek to taki Tomcio-paluszek.Maciupci kurdupelrek:loveu::loveu::loveu:
A Aksie wystarczy pokazać tylko piłke,już nic nie pozostaje z jej stateczności:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']http://img87.imageshack.us/img87/3963/obraz618bj3.jpg

cudne i takie zadbane :loveu: piękne mają włosy. A to zdjęcie to konkursowe:crazyeye:
Ewcia dzięki. Zamówinie juz poszło. Zaczekamy z kąpielą na paczke :eviltong:
Staram się aby pieski wyglądały tak jak powinny.Uważam że jest to tak piękna rasa ze aż wstyd by było aby chodziły zaniedbane,/co u mnie na osiedlu niestety to czesto można takie spotkać:shake::shake::shake:

A ja już czasem mam dosyć tych ich wariactw.Przychodzisz wieczorem z pracy,chcesz w spokoju posiedzieć a te dwa głupole przynoszą zabawki,piłki i nie masz wyjścia trzeba się z nimi bawić:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='laurin']rewelacyjnie się razem bawią :loveu:
albo mi się wydaje albo na piłeczce już widać skutki tych zabaw :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Oj tak,nigdy im się nie nudzi:evil_lol:
Piłeczki to już więcej mają szwow moich niż maszynowych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Staram się aby pieski wyglądały tak jak powinny.Uważam że jest to tak piękna rasa ze aż wstyd by było aby chodziły zaniedbane,/co u mnie na osiedlu niestety to czesto można takie spotkać:shake::shake::shake:

A ja już czasem mam dosyć tych ich wariactw.Przychodzisz wieczorem z pracy,chcesz w spokoju posiedzieć a te dwa głupole przynoszą zabawki,piłki i nie masz wyjścia trzeba się z nimi bawić:mad::mad::mad:[/quote]

Jak można nie dbać o tak cudne psiulki :loveu: Po co ktoś kupuje takiego psiaczka jeśli nie może mu poświęcić czasu na pielęgnację:shake:

A co do zabawy to rzeczywiście już sama się przekonuję, że nie ma wyjścia ;)

Posted

[quote name='laurin']Jak można nie dbać o tak cudne psiulki :loveu: Po co ktoś kupuje takiego psiaczka jeśli nie może mu poświęcić czasu na pielęgnację:shake:

A co do zabawy to rzeczywiście już sama się przekonuję, że nie ma wyjścia ;)[/quote]
A co dopiero jak są dwa.Wszystkie czynności trzeba wykonywać podwójnie.To tak jak z bliżniakami:multi: