laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ewa2909']Ale wariują te posty:shake:[/quote] Wariują wariują:shake: mnie to też wkurza pluszaczków to sobie pilnuje Szymuś :-D jak tylko widzi że Fibi jakiegoś dorwała od razu chowa go do swojego łóżeczka :loveu::cool3: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witam słonecznie w sobotni poranek :loveu: Quote
Katie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witam, ostatnio przegladajac te galerie od poczatku zauwazylam, ze mam psa z tego samego miotu, co Toffi, czyli ja posiadam jego brata;);););););) Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze Ewa:) no prosze sie rodzina Wam odnalazla:p Quote
roxi-malina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Katie']Witam, ostatnio przegladajac te galerie od poczatku zauwazylam, ze mam psa z tego samego miotu, co Toffi, czyli ja posiadam jego brata;);););););)[/QUOTE] łał no to genialnie:multi: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Jeżeli to prawda to się bardzo cieszymy:multi::multi::multi: Utrzymujemy kontakt i z hodowczynią i z siostrą Tośka:loveu::loveu::loveu: I jeszcze by sie odnalazł braciszek.:loveu::loveu::loveu: Jupi,jupi,jupi:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aga76']Wiosenne tuptanie :loveu:[/quote] I więcej się nie chce wstawić:placz: Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wstawiaj, bo my chętnie obejrzymy. 2 fotki to zdecydowanie za mało. Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Świetne foteczki, ale Tofik fajna świnkę ma. Quote
roxi-malina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/5897/obraz589os5.jpg Och och och ale śliczneeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 hihi, a jednak gumowa zabaweczka :cool3: fajny świniaczek :lol: GRATULACJE DLA TOSIA Z POWODU ODNALEZIENIA SIĘ BRACISZKA :multi: ciekawe czy by się teraz poznali :hmmmm: Quote
dysia-u Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 o rany kto to??? chyba mój pies !!!! oddawaj !!!!:crazyeye: Quote
dysia-u Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='dysia-u']o rany kto to??? chyba mój pies !!!! oddawaj !!!!:crazyeye: http://img110.imageshack.us/img110/3351/obraz572fs5.jpg Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczniusie zdjątka. Normalnie jak patrze na Tośka to cały Luluś bardzo są do siebie podobni, postura, wielkość i sierściucha ta sama:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']Śliczniusie zdjątka. Normalnie jak patrze na Tośka to cały Luluś bardzo są do siebie podobni, postura, wielkość i sierściucha ta sama:loveu::loveu::loveu:[/quote] Jak pokazałam córci Lulusia to prawie nie poznałam że to nie Tosiek:eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='laurin']hihi, a jednak gumowa zabaweczka :cool3: fajny świniaczek :lol: GRATULACJE DLA TOSIA Z POWODU ODNALEZIENIA SIĘ BRACISZKA :multi: ciekawe czy by się teraz poznali :hmmmm:[/quote] Był i kurok ale została mu aputowana jedna łapa:mad: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='dysia-u']o rany kto to??? chyba mój pies !!!! oddawaj !!!!:crazyeye:[/quote] Aksie by trzeba było troszeczke łapki skrucić:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']Bracia klony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nio.Czekam na zdjęcia braciszka ciekawe czy też jest podobny,bo siostrzyczka jest troche więkrza i jest mało podobna. Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']No to biedy kurczok bez łapy:loveu::loveu::loveu:[/quote] Aksa się nim przez rok bawiła i nic mu ni zrobiła,ten tylko dorwał go w swój paszczak to już po ptasku:eviltong: Quote
slawi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ewa2909']Jak pokazałam córci Lulusia to prawie nie poznałam że to nie Tosiek:eviltong:[/quote] To Luluś jest braciszkiem Tośka :crazyeye::loveu:? rzeczywiście są do siebie podobni. A zdjęcia super - powiało wiosną :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts