dysia-u Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ale cudna kartka. Ja też ja też taka chce :crazyeye: Quote
zetka73 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w Świętą Noc. Dziękując za Życzenia również składamy Quote
dysia-u Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :mad: Ewcia mogłabyś już na chwile wstać od stołu i kuknąć na dogo?! Daj jakąś świąteczną fotke :crazyeye: Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Dopiero wrocilam z gosciów:eviltong: Nie ma zadnej świątecznej foci:evil_lol:bom zapomniała naładować aparacik:eviltong: Pewnie jeszcze nie obejrzałas poprzednich foteczek bo Cie nie było:mad: Quote
dysia-u Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 spoko :razz: wszystko widziałam i wiem :cool3: jestem na bieżąco. Śledze z ukrycia:lol: Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 E to Ty jesteś ten no szpieg Szoguna,alo ta cichocimna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 zwał jak zwał :cool3: ale wszystko widziałam :lol: Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Tosio z prezentami światecznymi,oczywiście i swój i Aksy sobie przywlaszczyl na wyłączność. Quote
dysia-u Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :crazyeye: Tośka poznaje po niebieskiej kokardzi :crazyeye: Moja też uwielbia te zabawki. Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: Tośka poznaje po niebieskiej kokardzi :crazyeye: Moja też uwielbia te zabawki. Stwierdzilam że najleprzymi zabawkami dla nich będą jakieś przeciągacze,bo wszystkie starocie nadają się tylko do kosza.:evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Śliczni :loveu::loveu: My też mamy u siebie zdjęcia z otwierania prezentów. u was widzę były zabawki i nas były przysmaki , które nie są kupowane na co dzień (dziewczyny je uwielbiają) z powodu zapachu ;) Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Aurunia napisał(a):Śliczni :loveu::loveu: My też mamy u siebie zdjęcia z otwierania prezentów. u was widzę były zabawki i nas były przysmaki , które nie są kupowane na co dzień (dziewczyny je uwielbiają) z powodu zapachu ;) Z miłą chęcią zaraz do Was zajrzymy:loveu: A co za przysmaczki dajesz? Quote
ewa2909 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Aurunia napisał(a):Ten co dziewczyny tak lubią a śmierdzi na kilometr to penis wołowy, dostały jeszcze łapki wędzone i wapniowane. Na co dzień dostają w nagrodę paski z wołowiny ładnie pachnie i im smakuje a co najważniejsze jest to wyrób rangi premium co mi jak najbardziej odpowiada ;) Już byłam u Ciebie i podejrzałam co dobrego im zaserwowałaś:loveu: Moje tez to bardzo lubią ale ten zapaszek raczej nie zachęca mnie do takich zakupó. My na codzień podajemy w nagródke aksie takie na usówanie kamienia nazębnego ,a Toskowi też taką prasowaną wolowinke:loveu: Quote
Aurunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 ewa2909 napisał(a):Z miłą chęcią zaraz do Was zajrzymy:loveu: A co za przysmaczki dajesz? Ten co dziewczyny tak lubią a śmierdzi na kilometr to penis wołowy, dostały jeszcze łapki wędzone i wapniowane. Na co dzień dostają w nagrodę paski z wołowiny ładnie pachnie i im smakuje a co najważniejsze jest to wyrób rangi premium co mi jak najbardziej odpowiada ;) Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Tofik jak się ładnie wybarwia:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ale maja radochę z zabawek. TOSIEK TO NAWET NIE DO SYNOWI ICH WZIĄŚĆ DO REKI ,OD RAZU PRZYBIEGA I MU ZABIERA:mad: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Tofik jak się ładnie wybarwia:loveu: TYLKO OD SPODU MU SIE WLOSKI WYBARWIAJTe na wieszku zaczeły się wybarwiać a teraz z powrotem tak jakby rosły mu czarne. Ciekawe jaki żeczywiście będzie.:loveu: Quote
dysia-u Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 a jak tam jojeczko?? :evil_lol: na wielkanoc będzie na miejscu czy w koszyczku ?;) Quote
ewa2909 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 dysia-u napisał(a):a jak tam jojeczko?? :evil_lol: na wielkanoc będzie na miejscu czy w koszyczku ?;) Chyba szybciej w koszyczku,bo jak na razie to caly czas spaceruje sobie.:mad: Quote
dysia-u Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 nie wiem jak twoja Aksunia ale nasza to taki sie gnieciuch zrobił :shake: nic tylko przytulanie i przytulanie. Jak chłopcy rano otworzą drzwi to pędem na łóżko i :evil_lol: ... nie muszą się myć bo pięknie wylizani:cool3: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 dysia-u napisał(a):nie wiem jak twoja Aksunia ale nasza to taki sie gnieciuch zrobił :shake: nic tylko przytulanie i przytulanie. Jak chłopcy rano otworzą drzwi to pędem na łóżko i :evil_lol: ... nie muszą się myć bo pięknie wylizani:cool3: E to ja mam lepiej,u mnie dwa jezory do lizania i oba takie przylepne:evil_lol: Quote
Recommended Posts