Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy już czym prędzej bieży,
by dołączyć do pasterzy.
I ja spieszę z życzeniami,
bo nie mogę być tam z wami.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
i niech dobroć wśród Was gości.
I niech Boga wielka moc
na Was spłynie w Świętą Noc.

Dziękując za Życzenia również składamy

Posted

Dopiero wrocilam z gosciów:eviltong:
Nie ma zadnej świątecznej foci:evil_lol:bom zapomniała naładować aparacik:eviltong:
Pewnie jeszcze nie obejrzałas poprzednich foteczek bo Cie nie było:mad:

Posted

dysia-u napisał(a):
:crazyeye: Tośka poznaje po niebieskiej kokardzi :crazyeye: Moja też uwielbia te zabawki.

Stwierdzilam że najleprzymi zabawkami dla nich będą jakieś przeciągacze,bo wszystkie starocie nadają się tylko do kosza.:evil_lol:

Posted

Śliczni :loveu::loveu: My też mamy u siebie zdjęcia z otwierania prezentów. u was widzę były zabawki i nas były przysmaki , które nie są kupowane na co dzień (dziewczyny je uwielbiają) z powodu zapachu ;)

Posted

Aurunia napisał(a):
Śliczni :loveu::loveu: My też mamy u siebie zdjęcia z otwierania prezentów. u was widzę były zabawki i nas były przysmaki , które nie są kupowane na co dzień (dziewczyny je uwielbiają) z powodu zapachu ;)

Z miłą chęcią zaraz do Was zajrzymy:loveu:
A co za przysmaczki dajesz?

Posted

Aurunia napisał(a):
Ten co dziewczyny tak lubią a śmierdzi na kilometr to penis wołowy, dostały jeszcze łapki wędzone i wapniowane.
Na co dzień dostają w nagrodę paski z wołowiny ładnie pachnie i im smakuje a co najważniejsze jest to wyrób rangi premium co mi jak najbardziej odpowiada ;)

Już byłam u Ciebie i podejrzałam co dobrego im zaserwowałaś:loveu:
Moje tez to bardzo lubią ale ten zapaszek raczej nie zachęca mnie do takich zakupó.
My na codzień podajemy w nagródke aksie takie na usówanie kamienia nazębnego ,a Toskowi też taką prasowaną wolowinke:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Z miłą chęcią zaraz do Was zajrzymy:loveu:
A co za przysmaczki dajesz?

Ten co dziewczyny tak lubią a śmierdzi na kilometr to penis wołowy, dostały jeszcze łapki wędzone i wapniowane.
Na co dzień dostają w nagrodę paski z wołowiny ładnie pachnie i im smakuje a co najważniejsze jest to wyrób rangi premium co mi jak najbardziej odpowiada ;)

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Tofik jak się ładnie wybarwia:loveu:

TYLKO OD SPODU MU SIE WLOSKI WYBARWIAJTe na wieszku zaczeły się wybarwiać a teraz z powrotem tak jakby rosły mu czarne.
Ciekawe jaki żeczywiście będzie.:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
a jak tam jojeczko?? :evil_lol: na wielkanoc będzie na miejscu czy w koszyczku ?;)

Chyba szybciej w koszyczku,bo jak na razie to caly czas spaceruje sobie.:mad:

Posted

nie wiem jak twoja Aksunia ale nasza to taki sie gnieciuch zrobił :shake: nic tylko przytulanie i przytulanie. Jak chłopcy rano otworzą drzwi to pędem na łóżko i :evil_lol: ... nie muszą się myć bo pięknie wylizani:cool3:

Posted

dysia-u napisał(a):
nie wiem jak twoja Aksunia ale nasza to taki sie gnieciuch zrobił :shake: nic tylko przytulanie i przytulanie. Jak chłopcy rano otworzą drzwi to pędem na łóżko i :evil_lol: ... nie muszą się myć bo pięknie wylizani:cool3:

E to ja mam lepiej,u mnie dwa jezory do lizania i oba takie przylepne:evil_lol: