Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Aguś le musisz juz dzisiaj stanąć w kolejce co by Ci wszyscy kuponików nie wykupili:evil_lol: Pójdę z ogonami, narobią takiego bałaganu, że bez problemu będę pierwsza przy maszynie :megagrin: i zagram sobie za całe 6 zł Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Aga76 napisał(a):Pójdę z ogonami, narobią takiego bałaganu, że bez problemu będę pierwsza przy maszynie :megagrin: i zagram sobie za całe 6 zł No to jak idziesz z ogonami to musis obstawić trzy razy tyle .Obstawa też:evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ewa2909']No to jak idziesz z ogonami to musis obstawić trzy razy tyle .Obstawa też:evil_lol: To muszę głębiej przemyśleć ;) Na mnie już pora, mykam spać. Dobranoc Quote
Aurunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ewa2909 napisał(a):Niestety nie możemy się wybrac bo mąż nie dostał urlopu.A na 2 dni nam sie nie oplaca jechać bo do nikogo byśmy nie zdązyli zajrzeć. Mąz pochodzi z Nowej rudy i tam jest jego cała rodzinka . To po pierwsze,a po drugie Tosiu jak na razie jest na etapie wedrującego jajeczka które sie pomału przemieszcza w dobrym kierunku,wiec mam nadzieje ze osiądzie tam gdzie powinno i będziemy mogli się wystawiać. Jak na razie jestesmy na etapie nauki chodzenia na ringówce i postawy. Ada mam do Ciebie pyt-jak sędziowie zapatrują sie na malutkie pieski? Czytałam gdzieś na forum że nie za bardzo im sie takie drobiazgi podobają.Czy to prawda? Każdy sędzia ma swój gust znam takich którzy wybierają różna pieski (duże, małe czarne i wybarwione) ale znam także sędziów, którzy uwielbiają maleńkie pieski i zawsze docenią jego wdzięki. Trzeba po prostu próbować. Ja mam 2 panienki z których jedna (Aura ) jest w większych yorków na dłuższych nogach - i jej wdzięki były doceniane przez sędziów dobrymi opisami w wielu wystaw. A Zahirka jest malutka (2,2 kg) i podejrzewam że i na tą wielkość znajdą się amatorzy;). Wiem jedno nie ma co się za bardzo przejmować tym co pisze sędzia, bo dla każdego właściciela jego pies jest najpiękniejszy. My zadebiutujemy w Bydgoszczy w lutym. A jak dobrze pójdzie to w Łodzi może się spotkamy na razie to plany :cool3: Quote
dysia-u Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :cool3: pewnie cie tu nie ma bo rozpakowujesz góre prezentów :crazyeye: No pochwal się co dostałaś. Och jak to dobrze wierzyć w św. Mikołaja bo nigdy o mnie nie zapomina:lol: Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 dysia-u napisał(a)::cool3: pewnie cie tu nie ma bo rozpakowujesz góre prezentów :crazyeye: No pochwal się co dostałaś. Och jak to dobrze wierzyć w św. Mikołaja bo nigdy o mnie nie zapomina:lol: Mi dzisiaj mikołaj strzelił fryzjerka i bluzeczke.:loveu: Quote
dysia-u Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ewa2909 napisał(a):Mi dzisiaj mikołaj strzelił fryzjerka i bluzeczke.:loveu: Rany :cool3: dawaj fotke:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 NIE MA FOTKI BO JA NIE LUBIĄCA SIE FOCIĆ:eviltong: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ewa2909 napisał(a):NIE MA FOTKI BO JA NIE LUBIĄCA SIE FOCIĆ:eviltong: ... ale psocić lubisz? :evil_lol: Wieczorne heloł :loveu: Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Aga76 napisał(a):... ale psocić lubisz? :evil_lol: Wieczorne heloł :loveu: Oj tak!!!!!!!!:evil_lol: Helloł Agus:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 A może coś wstawie.Chcecie????????? Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Ale jestem czyściutki,wyczesany i pachnący:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super fotki ja tez Nodziaka dzisiaj kąpałam. Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Zuza czy obcinasz Nodiemu włoski od wewnętrznej stony nóg żeby sobie nie obsikiwał?podmywam go codziennie a on i tak troszke capi miedzy kąpaniami.:shake: Quote
Zuza i Noddy Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):Zuza czy obcinasz Nodiemu włoski od wewnętrznej stony nóg żeby sobie nie obsikiwał?podmywam go codziennie a on i tak troszke capi miedzy kąpaniami.:shake: Włosków raczej nie miał podcinanych i to jest ten minus chłopaków, że sobie włoski obsikują. Quote
slawi Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witaj Ewcia niedzielnie :loveu:. Toficzek zarasta w błyskawicznym tempie. Broda dłuugaśna jaka :loveu:. A,że śliczny jest to nic nowego :multi: Quote
Aga76 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dzień dobry :loveu: Fotki fotki fotki :multi: Pachnące towarzystwo kanapowe :p Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: Fotki fotki fotki :multi: Pachnące towarzystwo kanapowe :p Dzień doberek Agusiu:loveu: Wczoraj tylko jeden siul był kąpany bo brakuje ostatnio czasu na dwójke. Dzisiaj żyrafka idzie wieczorkiem do szorowania:evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):Dzień doberek Agusiu:loveu: Wczoraj tylko jeden siul był kąpany bo brakuje ostatnio czasu na dwójke. Dzisiaj żyrafka idzie wieczorkiem do szorowania:evil_lol: Jaki rozkład obowiązków :happy1: Będzie dwa razy więcej mokrych wariacji :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Aga76 napisał(a):Jaki rozkład obowiązków :happy1: Będzie dwa razy więcej mokrych wariacji :evil_lol: Ostatnio po kąpaniu nie puszczam ich do wariacji bo nie można ich potem rozczesac,za długie kudły już mają:evil_lol: Odrazu pod suszare ida:mad: Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Aga76 napisał(a):Oj buu, nie ma zabawy :sad: znaczy się nastał włoski rygor :wink: One i tak po wysuszeniu wytazają się na kocu ale juz sie tak nie poplątają włoski.:evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):Ostatnio po kąpaniu nie puszczam ich do wariacji bo nie można ich potem rozczesac,za długie kudły już mają:evil_lol: Odrazu pod suszare ida:mad: Oj buu, nie ma zabawy :sad: znaczy się nastał włoski rygor :wink: Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 kamila.m napisał(a):Cześć Ewcia, ja też nie puszczam Lulka. Raz to zrobiłam i potem nie dość, że wyglądał ja kłębek wełny, to przy rozczesywaniu piszczał jak bym go ze skóry obdzierała. Piękne te Twoje psiutki jak zawsze. :loveu: Buziaki! Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: To prawda że włosek zupełnie lepiej wygląda jak wysuszony jest od razu po myciu. Umnie niestety pieski się przyzwyczaiły do takiego tazania wiec ciężko ich będzie od tego odzwyczaić. Idę do Ciebie i mam nadzieja ze zastane tam jakies niwe foteczki Lulusia:loveu: Quote
kamila.m Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Cześć Ewcia, ja też nie puszczam Lulka. Raz to zrobiłam i potem nie dość, że wyglądał ja kłębek wełny, to przy rozczesywaniu piszczał jak bym go ze skóry obdzierała. Piękne te Twoje psiutki jak zawsze. :loveu: Buziaki! Quote
dysia-u Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witam niedzielnie. Kto jeszcze nie jadł życze smacznego :lol: Jak otwieram łazienke po wykąpaniu Mejsi to krzycze " uwaga torpeda" a ona w tym czasie z prędkością światła leci na łóżka chłopaków i tam :cool3::cool3: ech szkoda gadać. :evil_lol: Wyobrażcie sobie potem czesanie. No pewnie że ciężko to sobie wyobrazić :angryy: Już kilka szczotek :diabloti::diabloti: wzieli i nie wiem jaką teraz kupić. Mejsi tego zgrzebła nie cierpi. Z innych szczotek lecą igły :shake: Quote
Recommended Posts