Mała Rita Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ewa2909 napisał(a):Bardzo lubia tak pozowac,przez ostatni wikend chyba z 5 mam takich fotek. Asiu czy Twoj Fido przestał juz rosnać,bo ja sie dzisiaj załamałam jak Tośka postawiłam na wadze.Przez 3 tygodnie przytył az 7 deko.Czyżby to już koniec rośniecia?:-(:-(:-( Fidek juz nie rosnie, moze minimalnie tylko :cool1: Quote
ewa2909 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Normalnie sie dzisiaj załamałam jak go postawiłam na wadze. przeciez jego jakas wiekrza wichura porwie.:shake::-( Quote
Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ewa2909 napisał(a):Normalnie sie dzisiaj załamałam jak go postawiłam na wadze. przeciez jego jakas wiekrza wichura porwie.:shake::-( Ile teraz dokładnie waży? Ps. Już doczytałam na innym wątku, cóż małe jest piękne - byle zdrowe! Quote
ewa2909 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Aga76 napisał(a):Ile teraz dokładnie waży? Ps. Już doczytałam na innym wątku, cóż małe jest piękne - byle zdrowe! Jak na razie to nic mu nie dolego-chyba ze miuńczenie zeby go wziąść na rece można nazwać choroba.:evil_lol: Djabeł jeden nie daje mi spokoju jak wracam z pracy,zaraz łazi za d..ą i piszczy ze mu sie na rączki chce.:mad: Gorzej niż z malutkim dzieckiem:loveu: Quote
Aga76 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Djabeł jeden nie daje mi spokoju jak wracam z pracy,zaraz łazi za d..ą i piszczy ze mu sie na rączki chce.:mad: Noo ileż czasu można chodzić z zadartą główką, na rączkach lepsze widoki są :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Aga76 napisał(a):Noo ileż czasu można chodzić z zadartą główką, na rączkach lepsze widoki są :loveu: Tia chyba mu uszyje specjalne nosidełko i cały czas bedzie już ze mna:mad::evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ewa2909 napisał(a):Tia chyba mu uszyje specjalne nosidełko i cały czas bedzie już ze mna:mad::evil_lol: Bardzo dobry pomysł :megagrin: Popieram! Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Ewcik :loveu: Cześć Asiulku. Byłam dzisiaj u mamusi Tośka. Czekaja na cieczke. Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Asiulku. Byłam dzisiaj u mamusi Tośka. Czekaja na cieczke. taaakk??? :loveu: Opowiadaj jak było? Kiedy cieczka??? Kiedy szczeniaczki będą??? Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):taaakk??? :loveu: Opowiadaj jak było? Kiedy cieczka??? Kiedy szczeniaczki będą??? SUNIE SLICZNIUTKIE TOSIU WYBAWIŁ SIE Z MZMUSIA NA CAŁEGO. Jak wrociliśmy to był taki padniety ze kompanie było na śpiaco. Jak Iwonka przesle mi zdjecia to wstawie bo zapomniałam zabrać swojego aparaciku. Cieczka przewidywana jest w tym miesiącu,dopuszczenie pod koniec pazdziernika lub na poczatku listopada,wiec szczeniaczki dopiero beda w styczniu:-( Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ewa2909 napisał(a):SUNIE SLICZNIUTKIE TOSIU WYBAWIŁ SIE Z MZMUSIA NA CAŁEGO. Jak wrociliśmy to był taki padniety ze kompanie było na śpiaco. Jak Iwonka przesle mi zdjecia to wstawie bo zapomniałam zabrać swojego aparaciku. Cieczka przewidywana jest w tym miesiącu,dopuszczenie pod koniec pazdziernika lub na poczatku listopada,wiec szczeniaczki dopiero beda w styczniu:-( wiesz mnie nie zależy na czasie tylko na dobrej hodowli :loveu: muszę zapytac p. Iwonki czy planuje tez na wiosne dopuścic dtugą suczkę, bo zastanawiam się czy na zimę brać szczeniaczka czy może poczekać do wiosny :cool1: sama nie wiem :cool1: Mowila p. Iwonka ze dzwoniłam do niej :lol: Quote
***Paulina*** Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Cześć Ewa... Cieszę się że dogo już działa bo stęskniłam się już za twoimi psiakami:) i wszystkimi innymi też... Jak ja bym kupowała drugiego yorka to też bym chciała z tej hodowli co Tofik jest... tylko szkoda że tak daleko mieszkam... Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):wiesz mnie nie zależy na czasie tylko na dobrej hodowli :loveu: muszę zapytac p. Iwonki czy planuje tez na wiosne dopuścic dtugą suczkę, bo zastanawiam się czy na zimę brać szczeniaczka czy może poczekać do wiosny :cool1: sama nie wiem :cool1: Mowila p. Iwonka ze dzwoniłam do niej :lol: JeZeli szczeniaczki przyjda na świat w styczniu (a tak sa planowane),to do odebrania beda dopiero w marcu ok 9 tygodnia wiec to jest chyba dobry momet na szczeniaczka.Ale decyzja nalerzy do Ciebie. Nie pytałam sie kiedy beda dopuszczać druga sunie. Mowiła. Cieszy sie ze jej "synuś" podoba sie. A tak wogole to ciekawa jestem czy dogoni mamusie i babcie we wzrośccie.Sporo mu jeszcze do nich brakuje.One sa malutkie,ale on podług nich to już wogóle-karzełek. Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ewa2909 napisał(a):JeZeli szczeniaczki przyjda na świat w styczniu (a tak sa planowane),to do odebrania beda dopiero w marcu ok 9 tygodnia wiec to jest chyba dobry momet na szczeniaczka.Ale decyzja nalerzy do Ciebie. Nie pytałam sie kiedy beda dopuszczać druga sunie. Mowiła. Cieszy sie ze jej "synuś" podoba sie. A tak wogole to ciekawa jestem czy dogoni mamusie i babcie we wzrośccie.Sporo mu jeszcze do nich brakuje.One sa malutkie,ale on podług nich to już wogóle-karzełek. jezeli w marcu szczeniaczki do odebrana to świetnie :loveu: ja zrozumialam ze w styczniu juz do odebrania :cool1: Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):jezeli w marcu szczeniaczki do odebrana to świetnie :loveu: ja zrozumialam ze w styczniu juz do odebrania :cool1: Szykuja sie teraz na cieczke (z tego co zrozumiałam to obie) ale tylko BACIA bedzie dopuszczana .Niby ze dopuszczenie ma byc w listopadzie wiec od tego 2 miesiace ciąży ii potem 9 tyg z mamusia to wyjdzie na marzec.Na wiosne juz bedzie akurat po kwarantannie. Sunie zostawiaja u siebie.Ale maja fajnie. Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ewa2909 napisał(a):Szykuja sie teraz na cieczke (z tego co zrozumiałam to obie) ale tylko BACIA bedzie dopuszczana .Niby ze dopuszczenie ma byc w listopadzie wiec od tego 2 miesiace ciąży ii potem 9 tyg z mamusia to wyjdzie na marzec.Na wiosne juz bedzie akurat po kwarantannie. Sunie zostawiaja u siebie.Ale maja fajnie. Ja chce pieska :loveu: Musze zaklepać go wczesniej żebym miała mozliwosc wyboru :loveu: pani Iwonka zapraszała mnie do siebie żebym zobaczyła suczki, może umowimy sie jakoś i razem pojedziemy? :) Quote
ewa2909 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Ja chce pieska :loveu: Musze zaklepać go wczesniej żebym miała mozliwosc wyboru :loveu: pani Iwonka zapraszała mnie do siebie żebym zobaczyła suczki, może umowimy sie jakoś i razem pojedziemy? :) Nie ma problemu,ja staram sie jeżdzic do Nich co miesiac,mam po drodze do mamuśki(3 bloki dalej). A tak wogule to świetne małuzeństwo,które ma super podejście do pieskow.WidaC że dbaja o pieski i nie trzymaja ich tylko do rozrodu. Quote
zetka73 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jaki Tofik juz duży ---ślicznota :) jedna :) Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Ewo :loveu: Jak się miewa osiem łap? Quote
Sara_i_Aris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Ewo! Możesz mi przypomnieć, z jakiej hodowli jest Tofik? Chciałabym kolejnego yorka z Liberi Gaias :loveu: Po prostu zakochałam się w Greateście (ojcu Holly) :loveu: Jest taaaki cudowny :loveu: I nigdy więcej dwóch psów :shake: Zobaczymy jak to będzie, gdy Holly dostanie cieczkę... Quote
ewa2909 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Aga76 napisał(a):Cześć Ewo :loveu: Jak się miewa osiem łap? Cześć Agus:loveu: osiem łap czuje sie świetnie. Quote
ewa2909 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Ewo! Możesz mi przypomnieć, z jakiej hodowli jest Tofik? Chciałabym kolejnego yorka z Liberi Gaias :loveu: Po prostu zakochałam się w Greateście (ojcu Holly) :loveu: Jest taaaki cudowny :loveu: I nigdy więcej dwóch psów :shake: Zobaczymy jak to będzie, gdy Holly dostanie cieczkę... Cześć Sarko:loveu: Toficzek pochodzi z malutkiej Łódzkiej hodowlii IWON. Jego mamusią jest ALMA IWON,a tatusiem ARIN OFERTA. Ja też bym chciała,Ale niestety jest to niemożliwe.:-( Quote
Recommended Posts