Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Bardzo lubia tak pozowac,przez ostatni wikend chyba z 5 mam takich fotek.
Asiu czy Twoj Fido przestał juz rosnać,bo ja sie dzisiaj załamałam jak Tośka postawiłam na wadze.Przez 3 tygodnie przytył az 7 deko.Czyżby to już koniec rośniecia?:-(:-(:-(

Fidek juz nie rosnie, moze minimalnie tylko :cool1:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Normalnie sie dzisiaj załamałam jak go postawiłam na wadze.
przeciez jego jakas wiekrza wichura porwie.:shake::-(

Ile teraz dokładnie waży?

Ps. Już doczytałam na innym wątku, cóż małe jest piękne - byle zdrowe!

Posted

Aga76 napisał(a):
Ile teraz dokładnie waży?

Ps. Już doczytałam na innym wątku, cóż małe jest piękne - byle zdrowe!

Jak na razie to nic mu nie dolego-chyba ze miuńczenie zeby go wziąść na rece można nazwać choroba.:evil_lol:
Djabeł jeden nie daje mi spokoju jak wracam z pracy,zaraz łazi za d..ą i piszczy ze mu sie na rączki chce.:mad:
Gorzej niż z malutkim dzieckiem:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Djabeł jeden nie daje mi spokoju jak wracam z pracy,zaraz łazi za d..ą i piszczy ze mu sie na rączki chce.:mad:

Noo ileż czasu można chodzić z zadartą główką, na rączkach lepsze widoki są :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Noo ileż czasu można chodzić z zadartą główką, na rączkach lepsze widoki są :loveu:

Tia chyba mu uszyje specjalne nosidełko i cały czas bedzie już ze mna:mad::evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
taaakk??? :loveu: Opowiadaj jak było? Kiedy cieczka??? Kiedy szczeniaczki będą???

SUNIE SLICZNIUTKIE
TOSIU WYBAWIŁ SIE Z MZMUSIA NA CAŁEGO.
Jak wrociliśmy to był taki padniety ze kompanie było na śpiaco.
Jak Iwonka przesle mi zdjecia to wstawie bo zapomniałam zabrać swojego aparaciku.
Cieczka przewidywana jest w tym miesiącu,dopuszczenie pod koniec pazdziernika lub na poczatku listopada,wiec szczeniaczki dopiero beda w styczniu:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
SUNIE SLICZNIUTKIE
TOSIU WYBAWIŁ SIE Z MZMUSIA NA CAŁEGO.
Jak wrociliśmy to był taki padniety ze kompanie było na śpiaco.
Jak Iwonka przesle mi zdjecia to wstawie bo zapomniałam zabrać swojego aparaciku.
Cieczka przewidywana jest w tym miesiącu,dopuszczenie pod koniec pazdziernika lub na poczatku listopada,wiec szczeniaczki dopiero beda w styczniu:-(

wiesz mnie nie zależy na czasie tylko na dobrej hodowli :loveu: muszę zapytac p. Iwonki czy planuje tez na wiosne dopuścic dtugą suczkę, bo zastanawiam się czy na zimę brać szczeniaczka czy może poczekać do wiosny :cool1: sama nie wiem :cool1: Mowila p. Iwonka ze dzwoniłam do niej :lol:

Posted

Cześć Ewa...
Cieszę się że dogo już działa bo stęskniłam się już za twoimi psiakami:) i wszystkimi innymi też...
Jak ja bym kupowała drugiego yorka to też bym chciała z tej hodowli co Tofik jest... tylko szkoda że tak daleko mieszkam...

Posted

Mała Rita napisał(a):
wiesz mnie nie zależy na czasie tylko na dobrej hodowli :loveu: muszę zapytac p. Iwonki czy planuje tez na wiosne dopuścic dtugą suczkę, bo zastanawiam się czy na zimę brać szczeniaczka czy może poczekać do wiosny :cool1: sama nie wiem :cool1: Mowila p. Iwonka ze dzwoniłam do niej :lol:

JeZeli szczeniaczki przyjda na świat w styczniu (a tak sa planowane),to do odebrania beda dopiero w marcu ok 9 tygodnia wiec to jest chyba dobry momet na szczeniaczka.Ale decyzja nalerzy do Ciebie.
Nie pytałam sie kiedy beda dopuszczać druga sunie.
Mowiła.
Cieszy sie ze jej "synuś" podoba sie.
A tak wogole to ciekawa jestem czy dogoni mamusie i babcie we wzrośccie.Sporo mu jeszcze do nich brakuje.One sa malutkie,ale on podług nich to już wogóle-karzełek.

Posted

ewa2909 napisał(a):
JeZeli szczeniaczki przyjda na świat w styczniu (a tak sa planowane),to do odebrania beda dopiero w marcu ok 9 tygodnia wiec to jest chyba dobry momet na szczeniaczka.Ale decyzja nalerzy do Ciebie.
Nie pytałam sie kiedy beda dopuszczać druga sunie.
Mowiła.
Cieszy sie ze jej "synuś" podoba sie.
A tak wogole to ciekawa jestem czy dogoni mamusie i babcie we wzrośccie.Sporo mu jeszcze do nich brakuje.One sa malutkie,ale on podług nich to już wogóle-karzełek.

jezeli w marcu szczeniaczki do odebrana to świetnie :loveu: ja zrozumialam ze w styczniu juz do odebrania :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
jezeli w marcu szczeniaczki do odebrana to świetnie :loveu: ja zrozumialam ze w styczniu juz do odebrania :cool1:

Szykuja sie teraz na cieczke (z tego co zrozumiałam to obie) ale tylko BACIA bedzie dopuszczana .Niby ze dopuszczenie ma byc w listopadzie wiec od tego 2 miesiace ciąży ii potem 9 tyg z mamusia to wyjdzie na marzec.Na wiosne juz bedzie akurat po kwarantannie.
Sunie zostawiaja u siebie.Ale maja fajnie.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Szykuja sie teraz na cieczke (z tego co zrozumiałam to obie) ale tylko BACIA bedzie dopuszczana .Niby ze dopuszczenie ma byc w listopadzie wiec od tego 2 miesiace ciąży ii potem 9 tyg z mamusia to wyjdzie na marzec.Na wiosne juz bedzie akurat po kwarantannie.
Sunie zostawiaja u siebie.Ale maja fajnie.

Ja chce pieska :loveu: Musze zaklepać go wczesniej żebym miała mozliwosc wyboru :loveu: pani Iwonka zapraszała mnie do siebie żebym zobaczyła suczki, może umowimy sie jakoś i razem pojedziemy? :)

Posted

Mała Rita napisał(a):
Ja chce pieska :loveu: Musze zaklepać go wczesniej żebym miała mozliwosc wyboru :loveu: pani Iwonka zapraszała mnie do siebie żebym zobaczyła suczki, może umowimy sie jakoś i razem pojedziemy? :)

Nie ma problemu,ja staram sie jeżdzic do Nich co miesiac,mam po drodze do mamuśki(3 bloki dalej).
A tak wogule to świetne małuzeństwo,które ma super podejście do pieskow.WidaC że dbaja o pieski i nie trzymaja ich tylko do rozrodu.

Posted

Cześć Ewo!

Możesz mi przypomnieć, z jakiej hodowli jest Tofik?

Chciałabym kolejnego yorka z Liberi Gaias :loveu: Po prostu zakochałam się w Greateście (ojcu Holly) :loveu: Jest taaaki cudowny :loveu:

I nigdy więcej dwóch psów :shake: Zobaczymy jak to będzie, gdy Holly dostanie cieczkę...

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Ewo!

Możesz mi przypomnieć, z jakiej hodowli jest Tofik?

Chciałabym kolejnego yorka z Liberi Gaias :loveu: Po prostu zakochałam się w Greateście (ojcu Holly) :loveu: Jest taaaki cudowny :loveu:

I nigdy więcej dwóch psów :shake: Zobaczymy jak to będzie, gdy Holly dostanie cieczkę...

Cześć Sarko:loveu:
Toficzek pochodzi z malutkiej Łódzkiej hodowlii IWON.
Jego mamusią jest ALMA IWON,a tatusiem ARIN OFERTA.
Ja też bym chciała,Ale niestety jest to niemożliwe.:-(