Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tego psa kocham (z wzajemnością niestety) i bardzo bym chciała dla niego jak najlepszego domku, szkoda, że ci młodzi ludzie temu nie sprostali. Facet jak go oddawał to miał łzy w oczach.
Nie daje mi spokoju tylko jedno, dlaczego nie zadzwonili jak zaczęły się problemy ? Przeciez byśmy pomogli.

Teraz wiemy przynajmniej, że potrzebuje najlepiej domu z ogrodem, gdzie jak własciciele wyjdą to będą go mogli zamknąć w kojcu i wtedy nic nie uszkodzi w domu. A zamnknięty sam na sam w czterech ścianach zgłupiał doszczętnie, ludzie byli , potem wyszli, może pomyślał, ze znowu go zostawili. I doprowadził mieszkanie do ruiny (przekopał się do drugiego pokoju :shake:)

Potrzebuje wyrozumiałych ludzie, którzy dadzą mu czas aby doszedł do siebie, przyzwyczaił sie do nowej sytuacji i zapewnią rozrywki, dłuuuugie spacery i pokochają tego huszczaka na krótkich nóżkach.

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dołączam się do apelu...
tak sobie myślę dziewczyny, że musimy się spieszyć...wczoraj był wypuszczony i ...wrócił..
żeby teraz nie wypuścili go tak że nie trafi:-(

bardzo się o niego martwię...
tak myślę, może mu jakiś hotelik zorganizujemy...jeśli tymczas się nie znajdzie...
orientujecie się jak to cenowo wygląda? tu u nas w okolicach Poznania?

Posted

Nie mogę go wziąć i to mnie dobija. Zwykła bezsilność. :cry::cry:

Wiem, że on wydaje się ludziom dzikim stworzeniem, ale tak nie jest - zapewniam potrafi kochać, swoje lata szczenięce spędził za kratami, nie było lekko, czasami nie było co jeść, czasami dostał w łeb, więc on nie wie czego moze oczekiwac od człowieka. Jesli widzi zainteresowanie, brak agresji, ręke która głaszcze i przytula - odwzajemnia te uczucia. Nie może byc w mieszkaniu sam - to już wiemy.
Super rozwiazaniem byłby dom z ogrodem , gdzie jesli by potencjalni własciciele wychodzili to mogliby go na ten czas zamykac w kojcu.

BŁAGAM DAJMY MU SZANSĘ :modla::modla::modla:

Posted

Wiesz co, ja myslę, że ludzie go sie boją, bo on jest taki nietypowy (a to zaleta) i spojrzenie ma ciut inne -bo dwukolorowe :diabloti:
W tym stanie co jest teraz to go raczej nikt nie weźmie:shake:

Posted

Okazuje sie, że rozmowa (ze stróżami) może zdziałać cuda, dzięki temu Grigo (wykąpany :crazyeye:, czysciuteńki) był z Pokerem w jednej klatce.
A klatkach były swieże wióry.:multi:
"jak się chce to można"

Posted

Gringo od dzis ma boks dla siebie tylko, co nie oznacza ze jest w niebie i jest bezpieczny bo sytuacje lubia sie zmieniac z minuty na minute wszystko zalezy od checi i humory.. niestety nie naszego

Posted

Gringa wymiziałam wczoraj za wszystkie czasy, jak zobaczył stróza - na szczęście miałam go na smyczy - to ruszył na niego, że za blisko do mnie podchodzi :diabloti:
Stróż mi wczoraj oswiadczył, że ten mały to chrakterny jest..... a potem, że on nie rozstaje się z trzonkiem od łopaty,a i oczywiście to kocha wszystkie zwierzątka :mad::mad::mad:

Gdybym Gringa spuściła to by mu doopę poszatkował i już !

Posted

i pewnie ogolnie wszystko co sie rusza na tej naszej planecie :angryy:

Gringo szanuje ze bronisz zajadle cioteczki ale lepiej dla Twojego dobra abys byl grzeczny i potulny chociaz to oni sami sobie na to zapracowali