Rene@Rabik Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja tego psa kocham (z wzajemnością niestety) i bardzo bym chciała dla niego jak najlepszego domku, szkoda, że ci młodzi ludzie temu nie sprostali. Facet jak go oddawał to miał łzy w oczach. Nie daje mi spokoju tylko jedno, dlaczego nie zadzwonili jak zaczęły się problemy ? Przeciez byśmy pomogli. Teraz wiemy przynajmniej, że potrzebuje najlepiej domu z ogrodem, gdzie jak własciciele wyjdą to będą go mogli zamknąć w kojcu i wtedy nic nie uszkodzi w domu. A zamnknięty sam na sam w czterech ścianach zgłupiał doszczętnie, ludzie byli , potem wyszli, może pomyślał, ze znowu go zostawili. I doprowadził mieszkanie do ruiny (przekopał się do drugiego pokoju :shake:) Potrzebuje wyrozumiałych ludzie, którzy dadzą mu czas aby doszedł do siebie, przyzwyczaił sie do nowej sytuacji i zapewnią rozrywki, dłuuuugie spacery i pokochają tego huszczaka na krótkich nóżkach. Quote
Margolka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Potrzebny DT dla Gringo!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rene@Rabik Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ludzie POMOCY, dzisiaj go wypuścili, wczesniej dostawał łomot.... ja juz nie wiem - może ktos mu da kawałek kojca ? Quote
marta23t Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 dołączam się do apelu... tak sobie myślę dziewczyny, że musimy się spieszyć...wczoraj był wypuszczony i ...wrócił.. żeby teraz nie wypuścili go tak że nie trafi:-( bardzo się o niego martwię... tak myślę, może mu jakiś hotelik zorganizujemy...jeśli tymczas się nie znajdzie... orientujecie się jak to cenowo wygląda? tu u nas w okolicach Poznania? Quote
Rene@Rabik Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nie mogę go wziąć i to mnie dobija. Zwykła bezsilność. :cry::cry: Wiem, że on wydaje się ludziom dzikim stworzeniem, ale tak nie jest - zapewniam potrafi kochać, swoje lata szczenięce spędził za kratami, nie było lekko, czasami nie było co jeść, czasami dostał w łeb, więc on nie wie czego moze oczekiwac od człowieka. Jesli widzi zainteresowanie, brak agresji, ręke która głaszcze i przytula - odwzajemnia te uczucia. Nie może byc w mieszkaniu sam - to już wiemy. Super rozwiazaniem byłby dom z ogrodem , gdzie jesli by potencjalni własciciele wychodzili to mogliby go na ten czas zamykac w kojcu. BŁAGAM DAJMY MU SZANSĘ :modla::modla::modla: Quote
Margolka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Gringo MUSI znaleźć jak najszybciej przynajmniej DT:-( Ten pies nie zasłużył sobie na taki los:angryy: Quote
snuszak Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Apelujemy o pomoc dla wspanialego psa!!!!! Quote
marta23t Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 fajny banerek / chociaż wolałabym żeby nie było potrzeby..../ ale ja nie umiem kurcze ich pobrać:oops: Quote
snuszak Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 chcialabym juz odetchnac ze gringo ma domek, ja nie wierze ze nie ma chetnych na takiego pieknego psa! Quote
Rene@Rabik Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wiesz co, ja myslę, że ludzie go sie boją, bo on jest taki nietypowy (a to zaleta) i spojrzenie ma ciut inne -bo dwukolorowe :diabloti: W tym stanie co jest teraz to go raczej nikt nie weźmie:shake: Quote
snuszak Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Gringo potrzebuje dobrego ludzia :evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja potrzebuję domu z duuuużą działka i Gringo jest mój :evil_lol: Quote
marta23t Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jak to,nie ma chętnych na Gringo????:angryy: nie wierzę ...:-( ...to może jest chętny działeczkę dla Rene oddać???też przyjmiemy:evil_lol: Quote
Margolka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Gringo wreszcie trafił z klatki do boksu. Siedział sobie w najlepsze z Pokerem i razem mieli się całkiem dobrze. Gringulec dzisiaj będzie wymiziany przez Rene:evil_lol: Quote
marta23t Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 a ja jutro wymiziam:loveu: ciekawa jestem tylko czy został przełożony z dobrej woli i w dobrej wierz czy na zasadzie ,,silniejszy przetrwa,,.......:angryy: Quote
Rene@Rabik Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Okazuje sie, że rozmowa (ze stróżami) może zdziałać cuda, dzięki temu Grigo (wykąpany :crazyeye:, czysciuteńki) był z Pokerem w jednej klatce. A klatkach były swieże wióry.:multi: "jak się chce to można" Quote
snuszak Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Gringo od dzis ma boks dla siebie tylko, co nie oznacza ze jest w niebie i jest bezpieczny bo sytuacje lubia sie zmieniac z minuty na minute wszystko zalezy od checi i humory.. niestety nie naszego Quote
snuszak Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Gringo hopsaj :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Rene@Rabik Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Gringa wymiziałam wczoraj za wszystkie czasy, jak zobaczył stróza - na szczęście miałam go na smyczy - to ruszył na niego, że za blisko do mnie podchodzi :diabloti: Stróż mi wczoraj oswiadczył, że ten mały to chrakterny jest..... a potem, że on nie rozstaje się z trzonkiem od łopaty,a i oczywiście to kocha wszystkie zwierzątka :mad::mad::mad: Gdybym Gringa spuściła to by mu doopę poszatkował i już ! Quote
marta23t Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i te ich tłumaczenia są długie i zawiłe i zbyt szczere:angryy: a Gringo faktycznie agresorka na stróża miał....a stróż tak kocha pieski i kotki:angryy: Quote
snuszak Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i pewnie ogolnie wszystko co sie rusza na tej naszej planecie :angryy: Gringo szanuje ze bronisz zajadle cioteczki ale lepiej dla Twojego dobra abys byl grzeczny i potulny chociaz to oni sami sobie na to zapracowali Quote
Margolka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Musimy jak najszybciej znaleźć DT, a najlepiej DS dla Gringulca. To psiak do ułożenia. Lubi się bawić i jak Blondas potrzebuje towarzystwa człowieka. Quote
Recommended Posts